2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sagol canim Allah razi olsun insallah dedigin gbidir

Oyle mi diyosun canim sagolasin yok daha once kanamam olmadi demek kipkirmizi gelince sorun oluyor... İnsallah oyledir yok erken dogum yok bilmemne yaziyo tirnak kalmadi vallahi yiyecek sagolasin aciklamalarin icinde
Yok artik daha neler korkma kuzum sakin ol Allahin.izniyle.normal herşey

R Rzg14 çok tatlısın canım ya ne kadar güzel moral veriyor normal hissettiriyorsun teşekkür ederim. Ne düşünüyorum biliyor musun burada bizi bu kadar rahatlatan hoşgörü ile yaklaşan insan ne kadar muhteşem bir anne modelidir. Çocukların çok şanslı maaşallah. Tabiki buradaki bütün anneler Harika olacak ondan hiç kuşkum yok ancak senin bu kişisel özelliklerin özellikle dikkatimi çektiği için yazıyorum

Bir aşk doğuyor

cok utandim. Tesekkur ederim canim.

Ben de mutluyum burda. Pozitif enerjili herkes :)
Gulup egleniyorum sizlerle.

T4 ne onu bile bilmiyorum. Bende bakılmadi mi acaba? Kesin o da "normal" dir.
Bak aramizda 10 gun var senin veket kiloda almış başını gitmiş, sen de ordan kendini ov anlaşalım
Valla T4 ü bende doğru düzgün bilmiyordum. Aslında hala tam olarak bildiğimi söyleyemem. Ama anladığım kadarıyla aslında çok önemliymiş. Boğaz kısmımı göstererek seninkiler iyi çalışmıyor büyük ihtimalle kilo probleminde bundan kaynaklı dedi. Hiç haberim yok yıllardır yırtınıyorum bende kilo vereyim diye. Özellikle iste doktorundan baktır canım sende ne olur ne olmaz.
Ya salakça bencilce falan gelebilir ama ben bebeğimin kilolu doğmasını istemiyorum. Bende acaba benim almam gereken kiloyu o mu alıyor diye endişe ediyorum. Öyle yıldım ki kilo probleminden çocuğum babasına çeker inşallah da benim gibi uğraşmaz.

Simdi gel de evladini sevme .. Once masallah diyeyim de...
Annecim makine temiz mi dedi. Evet dedim. Tıkır tikir sesler geliyor. Baktim usulca makineyi bosaltiyor. Kasik catal kaseler vs.... Boyunun ulasigi yerlere.
Verdiginiz tummmmm bu emeklere degecek hanimlar emin olun :) Erkegi kizi yok hem evladin.nasil yetisirse oyle gider :)

Bir dizikan testi var cnm. Anti tpo, anti...bisi daha idi unuttum adini. T3 T4 Tsh.... Bunlara bakiliyor. Ona gore degerlendirme yapiliyor. Ben de T3 ve T4 normal sadece... Gerisi bozuk

Bir dizikan testi var cnm. Anti tpo, anti...bisi daha idi unuttum adini. T3 T4 Tsh.... Bunlara bakiliyor. Ona gore degerlendirme yapiliyor. Ben de T3 ve T4 normal sadece... Gerisi bozuk
Ayy vallahi beynim yandı artık yahu ne neydi karıştırıyorum :) ben euthrox ilacımı tsh yüksek diye kullanıyorum sanıyorken meğerse t4 üm düşük diye kullanıyormuşum böyle de bilinçli bir anayım tüü banaa ayy yıldımmmm

Ben de ayni ilaci tsh im yuksek diye iciyorum cnm..

masallah nasil guzel olmussunuz.

Canım önce sen bi sakin ol Allah’ın izniyle bişey olmaz. İnternete kalsa hepimiz kanseriz bakma oralara hiç. Olumlu düşünmeye çalış
Evet canim o internet yuzunden zaten telaslaniliyo insallah yarina herdey ortaya cikacak suan karnimda bi agrida yok cocukta tekmeliyo kendim biraz daha sakinledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…