2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim de saçlarım bembeyaz ama boyatmıyorum. Doğumdan önce boyatmayı da düşünmüyorum. Doktora sormadım belki iZin veriyordur tabiki tercih meselesi ama içime sinmiyor. Böyle gezmek de çok can sıkıcı.
iyi sabrediyosun valla yanlis anlama benim beyazlarimin seninkilerden eksik kalir yani yok ama ben dayanamiyorum valla.

oy masallah bu ne güzellik cok hos hamilesiiin

e hadiii diger hamileleride görelimm!

Evet canim cok korkutucu seylwrde var yok erken dogum yok bilmemne hayur karnim agrimiyo bebek hareketleri normal nerden geldi bu sinir bozucu sey anlamadim ki insallah bisey yoktur
Geçmiş olsun cnm..yoktur bisey endişelenme hem zaten hareketleri falan da var diyorsun..hayırlı haberle gel inşallah yarin

Benıde görünce aaa sen hamıle mısın dıyorlar. Bende az kaldı dogurdam dıyorum. Ic karnım genıslıkte konya ovasıyla yarışıyor bı ara dogurmadan cıkar ınsallah
ay hiç öyle deme ilk mi senin bilmiyorum ama benim ilk de çok geç çıkmıştı senim haftanda minik bisy vardi
ama şimdi gerildikçe gerikiyor agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…