2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benım bıldıgım ac karnına gece yatarken yada sabah ac karna ve c vıtamını yanı yarım kıvı portakal gıbı bırlıkte tuketırsen emılı yuksek olur. Sut ve sut urunlerı ıle en az bır saat ara ıcılmelı sut urunkerıde demır alımını dusuyormus.banu cıfcının bır vıdeosu var youtubeden bulabılırsen kan ılacı ıle alakalı. Ayrıca ferıttın d vıtamını olması lazım demır degerı degıl demır degerı kanla alakalı. Ferıttın d vıtamını gunesle alakalı bı deger onun ıcınde devıt3 zeytınyagı ıle ıcıyorum emılı yuksek olsun dıye.

Kızlar güneş kremi konuşulmuş. Haftaya doktoruma soracağım ama siz ne kullanıyorsunuz veya kullanıcaksınız? Bildiğim kadarıyla hamileler özel bi krem kullanıyordu. Hiç araştırmadım daha.

Canim Allah kabul etsinde cok tehlikeli degilmi dehidrasyon falan cok dikkat et doktoruna danismadan tutma

simdik tecrubeli amnelere sorum.var.

demin.arkadaslarim dedi ki sakin gunes kremi surmeden sokaga cikma..gebelik maskesi denen durum olusur yuzunde...
ben oglan da yasamadim. ozellikle kiz bebeklerde oluyor dediler. var midir bilgisi olan?
Kızlarda cilt lekelerinin daha arttığını ben de duydum. Ancak bilimsel yanını bilmiyorum. Benim görüşüme göre yaz gebelikleri kız ya da erkek bebek olsun güneş çok olduğundan cilt lekeleri için riskli. Ben güneş kremi kullanıyorum bu nedenle.

Canim Allah kabul etsinde cok tehlikeli degilmi dehidrasyon falan cok dikkat et doktoruna danismadan tutma
Yok ya hava serin dışarı çıkmıyorum hem gece 2.5 litre su içiyorum en az susuz kalmıyorum ama aç kalma sürem uzun biraz o kafamı kurcalıyor ama tansiyonum un düştüğünü hissetmedim daha öyle halsizlik falan olmadı hiç dinliyorum vucudumu bakiyim Bi kontrole gitseydim inşallah doktorum da değişti soramıyorum da şansıma

ilk iki gün hızlı bir giriş yaptım sonraki iki gün koyverdim susuzluğa dayanamayınca, senin maşallahın var valla şimdi davud orucu gibi, bi gün tutuyorum bi gün tutmuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…