bugun itibariyle de 3. trimester a girmis bulunmaktayim. Artik gelsin kilolar, bol tepikler, sirt ağrılari, koca gobisler diyelim... bu arada bizim evde iki tane anne var digeri benden once dogurdu ama hala yatiyor yumurtadan cikmadi daha minik kuslar heyecanla bekliyorum bakalim ne zaman cikacaklar..
Sen hem iğne hem asprinmi kullanıyosun? Ben sadece aspirin kullanıorum ve aspirin iğneden daha güçlü. 32de kesecez dedi baska bişey demedi. Belki iğneyle devam ettirir
Hepinizin anneler gününü kutluyorum. 1 gün değil her gün kıymetli olun inşallah. İçim biraz buruk. Kendi annemi kutlayamam artık. Benim için de annelerinize bir öpücük kondurun. Hediye konuşulmuş erkeklerden beklentiyi çok yüksek tutmayın derim 22 yıllık ilişkisi (16 yılı evli) olan bir eş olarak. Yani adamlar için değil de kendiniz için yapın bunu. Gebetto sendromuna girmeyin. Her odun adam olmaz. O odun genel olarak size değerli hissettiriyorsa odununuz ile yetinmelisiniz. Naçizane fikrim
Kesinlikle sana katılıyorum. Benim eşimde hiç ama hiç romantik değil. Alıştım artık o yüzden beklenti içine de girmiyorum. O rahat ben rahat ohh mis huzurlu huzurlu yaşıyoruz. Ama adamın hakkını yemeyeyim. Sabah Anneler günün kutlu olsun dedi. Bu da bir gelişme. O bile yetti. Oğlumda sağolsun tekmeleri ile hep yanımızda :))
Bebek Odası Kapı Süsleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bebek Odası Kapı Süsleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Ya biz bebegin odasini boyamamaya karar verdik mobilyalar geldi gecen gun yerlesti.. nedeni de zaten bu eve yeni yerlestik 8 ay once falan boyasi yapilmisti bi daha yeni boya yerine dedik buyuyen besigin oldugu duvara duvar kagidimsi bisey alalim bakalim artik
Canım ben temmuzda evime tasndm yeni boyaliydı. Köpük çıta uygulama ile duvarı 2ye ayırıp alt kısmına stencil çalışması yapcam çok kolay ve masrafsz. Duvar kağıdı uygulamasi zor ve sonra cikarnca duvari sökuyor tavsiye etmem.
Stencil modelleri 20 30 tl arası boyaları da 1 lt yeterli 35 tl çıtada 20 tl tutsa 2 3 de cerceveli foto alsan 100tl dekor
Kızlar bebek arabasını buldum sanırım aynısından alan varsa söylesin fikir olsun almynlara da en uygun n11de. 1800 2000tlye kadar var diger sitelerde. 2 yıl en fazla kullnck zaten bence fiyatı ve ozellikleri makul geldi.
Kızlar bebek arabasını buldum sanırım aynısından alan varsa söylesin fikir olsun almynlara da en uygun n11de. 1800 2000tlye kadar var diger sitelerde. 2 yıl en fazla kullnck zaten bence fiyatı ve ozellikleri makul geldi.
Canım ben temmuzda evime tasndm yeni boyaliydı. Köpük çıta uygulama ile duvarı 2ye ayırıp alt kısmına stencil çalışması yapcam çok kolay ve masrafsz. Duvar kağıdı uygulamasi zor ve sonra cikarnca duvari sökuyor tavsiye etmem.
Stencil modelleri 20 30 tl arası boyaları da 1 lt yeterli 35 tl çıtada 20 tl tutsa 2 3 de cerceveli foto alsan 100tl dekor
Kocam hadi avmye gidelim dedi aha dedim öküzüm bana hediye alacak gittim gitmesine 2 saatte 10 kez tuvalete kostugum için hic birseye bakamadım moralim bozuk geri döndüm suda icmedim ama hep bir tuvaletim varmış hissi birakmadi peşimi bünyem hediyeye alışkın değil napsin yazik
Odayı bosalttk şimdi sırada eşimin özel dersi olmadgi bir kaç saat olsa da yapsak kaldı bizde. Yapttmzda fikir olsn diye atcm canım belki sen önce yaparsn.
Bu arada çerçevelerde beyaz sade olack
Bebek arabasi candır candır.. Öyle en fazla iki yaşına kadar kullanırım diye bakma cnm..bir annenin en büyük kurtuluşu ve yardımcısı bence..özellikle alışveriş zamanlarında ve gezmeyi seven biriysen 4 yaşında bile ihtiyaç duyarsın benden demesi