2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
muhabbet kusumu
17 .co gunden günden sonra cukmaya baslaiyorlar eger annesi duzenli yattiysa ustunde

Sen hem iğne hem asprinmi kullanıyosun? Ben sadece aspirin kullanıorum ve aspirin iğneden daha güçlü. 32de kesecez dedi baska bişey demedi. Belki iğneyle devam ettirir
Bende aspirin kullanıyorum 8. Aya kadar devam edeceksin dedi. Hafta söylemedi. Bu hafta kontrolüm var. Soracağım bende.

Kesinlikle sana katılıyorum. Benim eşimde hiç ama hiç romantik değil. Alıştım artık o yüzden beklenti içine de girmiyorum. O rahat ben rahat ohh mis huzurlu huzurlu yaşıyoruz. Ama adamın hakkını yemeyeyim. Sabah Anneler günün kutlu olsun dedi. Bu da bir gelişme. O bile yetti. Oğlumda sağolsun tekmeleri ile hep yanımızda :))

Canım ben temmuzda evime tasndm yeni boyaliydı. Köpük çıta uygulama ile duvarı 2ye ayırıp alt kısmına stencil çalışması yapcam çok kolay ve masrafsz. Duvar kağıdı uygulamasi zor ve sonra cikarnca duvari sökuyor tavsiye etmem.
Stencil modelleri 20 30 tl arası boyaları da 1 lt yeterli 35 tl çıtada 20 tl tutsa 2 3 de cerceveli foto alsan 100tl dekor

Kızlar bebek arabasını buldum sanırım aynısından alan varsa söylesin fikir olsun almynlara da en uygun n11de. 1800 2000tlye kadar var diger sitelerde. 2 yıl en fazla kullnck zaten bence fiyatı ve ozellikleri makul geldi.

Eklentiler

• Screenshot_20190512-160453.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 35
Canım bunun kuması ıyı degılmıs galıba bende arkadasa onerdım o seylemıstı 1200 cıvarında galıba.

Once ne dedigini anlamam lazim yapmam icin

Kocam hadi avmye gidelim dedi aha dedim öküzüm bana hediye alacak gittim gitmesine 2 saatte 10 kez tuvalete kostugum için hic birseye bakamadım moralim bozuk geri döndüm suda icmedim ama hep bir tuvaletim varmış hissi birakmadi peşimi bünyem hediyeye alışkın değil napsin yazik

Ayy tam benlik işler

Bebek arabasi candır candır.. Öyle en fazla iki yaşına kadar kullanırım diye bakma cnm..bir annenin en büyük kurtuluşu ve yardımcısı bence..özellikle alışveriş zamanlarında ve gezmeyi seven biriysen 4 yaşında bile ihtiyaç duyarsın benden demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…