Masallah masallah bence bebenin adi bogachan toraman olmaliydi yanlis.koymussunuzHemen söyleyim.daha bugün bi ayakkabı aldım ona bayram için.30 numara tam oldu.. Ama kalıbına gore değişiyor hatta şuan giydiği 31
Büyüyor demek cnm kimbilir şişlik mi oluyor acaba benim de bir iki gündür sis geliyor bana.bugun abin diyorki ne kaderin kaldı doguma gidecek gibi halin var diyorMasallah masallah bence bebenin adi bogachan toraman olmaliydi yanlis.koymussunuz
Bu arada.gobegim.bugun buyudu pat diye gobek deligim disari cikti anlamadim.birden.gobek buyurmu besinci.aydada boyle olmustu ben.soktayim
Kiz alistira alistira yapmiyor velet bam bam bam.resmen.kocaman.olduBüyüyor demek cnm kimbilir şişlik mi oluyor acaba benim de bir iki gündür sis geliyor bana.bugun abin diyorki ne kaderin kaldı doguma gidecek gibi halin var diyoriç karın dar olunca karın daha çabuk büyüyor.. bide çok kilo almadım bu sefer göbek direk ortada
Ya gülmeyin ama ben onun olmasından çok korkuyorum, bana olmasın noluurBu arada.gobegim.bugun buyudu pat diye gobek deligim disari cikti anlamadim.birden.gobek buyurmu besinci.aydada boyle olmustu ben.soktayim
Ona da alışırsın. Mutlu hareket edince evde cigliklar atarak kosmami bekliyormus kocam, kabul edisime çok şaşkınYa gülmeyin ama ben onun olmasından çok korkuyorum, bana olmasın noluurbakamam bile bi tuhaf oluyorum görünce
Günaydın, iyi haftalar herkese.Daha önce süt sağma pompası kullanan hanimlar;
Tekli mi ciftli mi?
Elektrikli mi manuel mi?
Hangi marka?
Poseti direkt biberon olan veya kabi biberon olan tavsiyeleriniz?
Çalışmıyorum, evde olacağım.
Oğlumda medela tekli elektrikli almıştım çok işimi gördü, şimdi yine onu kullanacağım. Çalıştığım halde tekli yetti ki sen evde olacakmışsın. Kabı biberon olması çok iyiydi sağıp biberon kafası takıp veriyordum öyle. 3,5 aylık işe başladığımda memeyi reddetmiş biberona alışmıştı çok üstelemedim.. 14 ay sağarak biberonla anne sütüne devam etmiştim. Eğer buzluğa atacaksam poşetlerine koyuyordum.Daha önce süt sağma pompası kullanan hanimlar;
Tekli mi ciftli mi?
Elektrikli mi manuel mi?
Hangi marka?
Avent in gördüm 10 lu kutu gibi bir şey 90 kisir lira. Dondurucuya va de atiliyormus.Günaydın, iyi haftalar herkese.
Ben Avent elektrikli tekli olandan kullandım, memnundum, yine onu kullanacağım. Arkadaşım da Medela elektrikli tekli vardı o da memnundu.
Manuel yerine elektrikli olması daha iyidir.
Vakit çok kısıtlı değilse, evdeysen de bence tekli yeter. Ben kızım 1,5 yaşına gelene kadar evdeydim yetersiz gelmedi. Zaten evdeysen 9-10 ay ancak sağıyorsun. İlk 4 ay gerekli oluyor çoğunlukla.
Çalışanlar için işyerinde mola süresinden kazanmak adına ikili daha iyi olabilir.
Poşet detayı çok önemli değil aslında, bpa free olan herhangi birinden alabilirsin. Bütçe uygunsa atıksız olması açısında o kaplardan da alabilirsin.
Dimi dimi, meger ne alismisiz.Günaydınlar herkeseee, iyi haftalar
Bakım varmış sitede, giremeyince hayattaki tek hamile benmişim gibi hissettim
Hadi gelin de çok hamile olalım
malesef pek kaçışınız yok. ben olmayan hamile görmedim. gerilmekten çatlıyor deri kaldıki göbek deliği. ama güzel haber doğumdan sonra eski haline geliyor ya öyle kalsaydıYa gülmeyin ama ben onun olmasından çok korkuyorum, bana olmasın noluurbakamam bile bi tuhaf oluyorum görünce
kesinlikle çiftli tekli olan *2 zaman demek. zaten zar zor sağlıyor zaman problem oluyor ilk zamanlar. elektrikli. ama geçen bir pompa gördüm. emzirirken boşta kalan memedeki sütü almaya yarıyor. markasını hatırlayınca yazarım. bir memeyi verirken diğerinden bayağı bir süt ziyan oluyor boşa akıyor. kabı biberon olsun ama süt saklama poşeti de alın. ben weewell kullandım. fena değildi. bunlara ek olarak pompa kullanacak anneler sterilizasyon makinesi edinin. bir sürü parçası oluyor kaynatmak zor. bende basit bir tane vardı bunda daha büyüğünü alacağımDaha önce süt sağma pompası kullanan hanimlar;
Tekli mi ciftli mi?
Elektrikli mi manuel mi?
Hangi marka?
O da kac para kim bilirkesinlikle çiftli tekli olan *2 zaman demek. zaten zar zor sağlıyor zaman problem oluyor ilk zamanlar. elektrikli. ama geçen bir pompa gördüm. emzirirken boşta kalan memedeki sütü almaya yarıyor. markasını hatırlayınca yazarım. bir memeyi verirken diğerinden bayağı bir süt ziyan oluyor boşa akıyor. kabı biberon olsun ama süt saklama poşeti de alın. ben weewell kullandım. fena değildi. bunlara ek olarak pompa kullanacak anneler sterilizasyon makinesi edinin. bir sürü parçası oluyor kaynatmak zor. bende basit bir tane vardı bunda daha büyüğünü alacağım
Lansinoh'un falan da var, her markanın var artık diye biliyorum.Avent in gördüm 10 lu kutu gibi bir şey 90 kisir lira. Dondurucuya va de atiliyormus.
Şişkinlik falan olabilir bende bu hafta bı kilo vermişim kilo vermedim aslında şişkinlik kabızlık vardı şurup kullandım bı kilo geri gitmişGunaydin anneler ve yavruları sağlıklı mutlu gunler diliyorumsu farka bakar.misiniz.sadece 1 gun var arada resmen.patladı gobek zuhahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?