2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hemen söyleyim.daha bugün bi ayakkabı aldım ona bayram için.30 numara tam oldu.. Ama kalıbına gore değişiyor hatta şuan giydiği 31
Masallah masallah bence bebenin adi bogachan toraman olmaliydi yanlis.koymussunuz

Bu arada.gobegim.bugun buyudu pat diye gobek deligim disari cikti anlamadim.birden.gobek buyurmu besinci.aydada boyle olmustu ben.soktayim

Masallah masallah bence bebenin adi bogachan toraman olmaliydi yanlis.koymussunuz

Bu arada.gobegim.bugun buyudu pat diye gobek deligim disari cikti anlamadim.birden.gobek buyurmu besinci.aydada boyle olmustu ben.soktayim
Büyüyor demek cnm kimbilir şişlik mi oluyor acaba benim de bir iki gündür sis geliyor bana.bugun abin diyorki ne kaderin kaldı doguma gidecek gibi halin var diyoriç karın dar olunca karın daha çabuk büyüyor.. bide çok kilo almadım bu sefer göbek direk ortada

Kiz alistira alistira yapmiyor velet bam bam bam.resmen.kocaman.oldu

Daha önce süt sağma pompası kullanan hanimlar;
Tekli mi ciftli mi?
Elektrikli mi manuel mi?
Hangi marka?
Poseti direkt biberon olan veya kabi biberon olan tavsiyeleriniz?
Çalışmıyorum, evde olacağım.
Günaydın, iyi haftalar herkese.
Ben Avent elektrikli tekli olandan kullandım, memnundum, yine onu kullanacağım. Arkadaşım da Medela elektrikli tekli vardı o da memnundu.
Manuel yerine elektrikli olması daha iyidir.
Vakit çok kısıtlı değilse, evdeysen de bence tekli yeter. Ben kızım 1,5 yaşına gelene kadar evdeydim yetersiz gelmedi. Zaten evdeysen 9-10 ay ancak sağıyorsun. İlk 4 ay gerekli oluyor çoğunlukla.
Çalışanlar için işyerinde mola süresinden kazanmak adına ikili daha iyi olabilir.
Poşet detayı çok önemli değil aslında, bpa free olan herhangi birinden alabilirsin. Bütçe uygunsa atıksız olması açısında o kaplardan da alabilirsin.

Günaydın kızlar
Sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta olsun hepimize. Cuma kontrol vardı 880 gr 34 cm olmuşuz büyüdü sıpam yaaa. Bugün müthiş şekilde midem yanıyor, anlatılmaz yaşanır diyorum o derece yani... hala midem ağzımda gibi. Bir de sabahları işe gelirken çok darlanıyorum yaa derin nefes alamıyor gibi oluyorum.
Göbeğim çok şişti en sevmediğim şey oldu göbek deliğim çıktı oğlumda da çıkmıştı.. yara bandı falan koyarım artık

Tekli mi ciftli mi?
Elektrikli mi manuel mi?
Hangi marka?
Oğlumda medela tekli elektrikli almıştım çok işimi gördü, şimdi yine onu kullanacağım. Çalıştığım halde tekli yetti ki sen evde olacakmışsın. Kabı biberon olması çok iyiydi sağıp biberon kafası takıp veriyordum öyle. 3,5 aylık işe başladığımda memeyi reddetmiş biberona alışmıştı çok üstelemedim.. 14 ay sağarak biberonla anne sütüne devam etmiştim. Eğer buzluğa atacaksam poşetlerine koyuyordum.

Avent in gördüm 10 lu kutu gibi bir şey 90 kisir lira. Dondurucuya va de atiliyormus.
Günaydınlar herkeseee, iyi haftalar
Bakım varmış sitede, giremeyince hayattaki tek hamile benmişim gibi hissettim
Hadi gelin de çok hamile olalım
Dimi dimi, meger ne alismisiz.

Ya gülmeyin ama ben onun olmasından çok korkuyorum, bana olmasın noluur bakamam bile bi tuhaf oluyorum görünce
malesef pek kaçışınız yok. ben olmayan hamile görmedim. gerilmekten çatlıyor deri kaldıki göbek deliği. ama güzel haber doğumdan sonra eski haline geliyor ya öyle kalsaydı

Tekli mi ciftli mi?
Elektrikli mi manuel mi?
Hangi marka?
kesinlikle çiftli tekli olan *2 zaman demek. zaten zar zor sağlıyor zaman problem oluyor ilk zamanlar. elektrikli. ama geçen bir pompa gördüm. emzirirken boşta kalan memedeki sütü almaya yarıyor. markasını hatırlayınca yazarım. bir memeyi verirken diğerinden bayağı bir süt ziyan oluyor boşa akıyor. kabı biberon olsun ama süt saklama poşeti de alın. ben weewell kullandım. fena değildi. bunlara ek olarak pompa kullanacak anneler sterilizasyon makinesi edinin. bir sürü parçası oluyor kaynatmak zor. bende basit bir tane vardı bunda daha büyüğünü alacağım

O da kac para kim bilir bıktım ya daha listeyi tamamlayamadim.

Agzindan baska yerinden nesef alan hamileler layka çök!

Kızlarının tuvaletini bosalttim yikadim o bile yordu. Zaten egilirken bacaklarimi acmak zorunda kaliyorum artık, yoksa gobek baldirla birlesip yercekimine karşı güç olusturmak suretiyle egilme hareketine izin vermiyor

Yerleri de sarjliyla supuruyorum (kedi kumu tüyü kalp ben) ama silmiyorum. Baya bildiğin bok götürüyor evi. Beyaz corapli biri gelse durum su yüzüne çıkacak

Gunaydin anneler ve yavruları sağlıklı mutlu gunler diliyorum su farka bakar.misiniz.sadece 1 gun var arada resmen.patladı gobek zuhahah
Şişkinlik falan olabilir bende bu hafta bı kilo vermişim kilo vermedim aslında şişkinlik kabızlık vardı şurup kullandım bı kilo geri gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…