Yavrum belli yastan sonra baston diyorlar sen.ne.yaptmistin ilkindeBebek arabasi candır candır.. Öyle en fazla iki yaşına kadar kullanırım diye bakma cnm..bir annenin en büyük kurtuluşu ve yardımcısı bence..özellikle alışveriş zamanlarında ve gezmeyi seven biriysen 4 yaşında bile ihtiyaç duyarsın benden demesi
Ben ilkini epey de para vermiştim o donem caldirdimYavrum belli yastan sonra baston diyorlar sen.ne.yaptmistin ilkinde
Kiz nasil.caldirdin ALLAH seniBen ilkini epey de para vermiştim o donem caldirdimsonra baston bebek arabasına geçtim onu da bir kullandık kırdık.. ucuza almıştım ama zaten..şimdi travel sistem aldım ama.kullanisi rahat ve hafif sadece katlandığında biraz yer kaplıyor joie muze aldım ben...Ama zaten oda sorun değil yer kaplaması benim.icin
ben kuzum muhabbet degil kumru saksimiza yumurtladi iki tane yumurtasi var surekli yatiyor arada baba kuş geliyor ne yapiyon hacim nasil gidiyor der gibi takılıp gidiyor tüm cefayi ana kuş çekiyor ahhh yawrumm aynı biz nedir bu analarin çilesimuhabbet kusumu
17 .co gunden günden sonra cukmaya baslaiyorlar eger annesi duzenli yattiysa ustunde
Sonrası baston alcam canım bunlar ne kadar hafif olsa da hantallar baston mis gibi hafif katla kullanBebek arabasi candır candır.. Öyle en fazla iki yaşına kadar kullanırım diye bakma cnm..bir annenin en büyük kurtuluşu ve yardımcısı bence..özellikle alışveriş zamanlarında ve gezmeyi seven biriysen 4 yaşında bile ihtiyaç duyarsın benden demesi
oyle canim anneler in isi zor kumru yu hic bilmoyorumben kuzum muhabbet degil kumru saksimiza yumurtladi iki tane yumurtasi var surekli yatiyor arada baba kuş geliyor ne yapiyon hacim nasil gidiyor der gibi takılıp gidiyor tüm cefayi ana kuş çekiyor ahhh yawrumm aynı biz nedir bu analarin çilesi
Bizimde balkondaki dolabın üstüne güve kuşu yuva yapıp, yumurta bırakmıştı. Baya bir süre yattı orada. Baba olan diğer kuşta arada gelip gidiyordu. Şimdi anne de yok baba da. Sanırım yavrusu çıktı gittiler. Yeni bi Bebeğimiz doğdu. Benden önce doğurdu Yaaa :)))ben kuzum muhabbet degil kumru saksimiza yumurtladi iki tane yumurtasi var surekli yatiyor arada baba kuş geliyor ne yapiyon hacim nasil gidiyor der gibi takılıp gidiyor tüm cefayi ana kuş çekiyor ahhh yawrumm aynı biz nedir bu analarin çilesi
Evde olanlara da lazim.diyorlardıDaha önce süt sağma pompası kullanan hanimlar;
Tekli mi ciftli mi?
Elektrikli mi manuel mi?
Hangi marka?
Poseti direkt biberon olan veya kabi biberon olan tavsiyeleriniz?
Çalışmıyorum, evde olacağım.
Gebelikte lekeler malasef oluşabiliyor Hassasiyet fazla güneş kremi sürmek gerekir Benim çillerim var arttısimdik tecrubeli amnelere sorum.var.
demin.arkadaslarim dedi ki sakin gunes kremi surmeden sokaga cikma..gebelik maskesi denen durum olusur yuzunde...
ben oglan da yasamadim. ozellikle kiz bebeklerde oluyor dediler. var midir bilgisi olan?
Ferritinim düşük benim aç karnına midem bulanıyor ,fena oluyorum tok içiyorum yalnız süt ürünleri ile tüketmiyoruz ki emilimi iyi olsun mümkünse c vitamini içeren gıda yenirse emilim fazla olur.Arkadaşlar demir hapı kullanan var mi? Ferritin ve demir değerleriniz kaçtı hatırlıyor msnz? Benim sınırda olduğu için başlamamı önerdi doktor saglikliyasiyoruz takip eden varsa orda Venatura demir hapını kullanmaya başlıcam bugün bende. Zaten halen bulantim ve K.mam geçmiş değil siz de midenz kötü oldu mu içerken?
Ne zamanlar alırsan daha iyi olur ac tok sabah Akşam??
Aynen, detay verdim belki tavsiyeler değişir diye ama elektrikli buldum akrabadan.Evde olanlara da lazim.diyorlardı
Bloglardan okudugum.kadariyla tekli hazneli diyorlardiAynen, detay verdim belki tavsiyeler değişir diye ama elektrikli buldum akrabadan.
Ya sorma hergun dışarı çıktığımdan yürüyüş için arabayı apartmanın aşağısında bırakıyordum indir çıkar yapmayım diye 2 sene sonra çaldılar ordanKiz nasil.caldirdin ALLAH senibisiklet calditan duydum hadi de bebek arabasi ne yahu
Benim toroman oğlum hep bir yaş önden gittiğinden birde kemikleri ağır basar sipanin baston hafif geliyor bana taşıma kapasitesi olarak buda öyle olur diye düşünüyorum o yüzden baston düşünmedim ama aldığım.arabayi da uzun yıllar kullanır zaten..bi tatile giderken sıkıntı olur bagaj da yer kaplama acisindan o zaman da goturmem zaten ya baston bulurum.bizim gelinden falan yada oteller de kiralaniyor zaten.bugun oğluma lcw dan bi şort tişört alayim dedim öyle parkta falan giyer diye 7.8 yaş aldım.adama halbuki daha tam 4 yaşında ki..okuzgiller den gelme dicem olmayacakSonrası baston alcam canım bunlar ne kadar hafif olsa da hantallar baston mis gibi hafif katla kullan
Çünkü babası insan azmaniBenim toroman oğlum hep bir yaş önden gittiğinden birde kemikleri ağır basar sipanin baston hafif geliyor bana taşıma kapasitesi olarak buda öyle olur diye düşünüyorum o yüzden baston düşünmedim ama aldığım.arabayi da uzun yıllar kullanır zaten..bi tatile giderken sıkıntı olur bagaj da yer kaplama acisindan o zaman da goturmem zaten ya baston bulurum.bizim gelinden falan yada oteller de kiralaniyor zaten.bugun oğluma lcw dan bi şort tişört alayim dedim öyle parkta falan giyer diye 7.8 yaş aldım.adama halbuki daha tam 4 yaşında ki..okuzgiller den gelme dicem olmayacak
Ayagi kac numara acepBenim toroman oğlum hep bir yaş önden gittiğinden birde kemikleri ağır basar sipanin baston hafif geliyor bana taşıma kapasitesi olarak buda öyle olur diye düşünüyorum o yüzden baston düşünmedim ama aldığım.arabayi da uzun yıllar kullanır zaten..bi tatile giderken sıkıntı olur bagaj da yer kaplama acisindan o zaman da goturmem zaten ya baston bulurum.bizim gelinden falan yada oteller de kiralaniyor zaten.bugun oğluma lcw dan bi şort tişört alayim dedim öyle parkta falan giyer diye 7.8 yaş aldım.adama halbuki daha tam 4 yaşında ki..okuzgiller den gelme dicem olmayacak
Hemen söyleyim.daha bugün bi ayakkabı aldım ona bayram için.30 numara tam oldu.. Ama kalıbına gore değişiyor hatta şuan giydiği 31Ayagi kac numara acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?