2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yavrum belli yastan sonra baston diyorlar sen.ne.yaptmistin ilkinde

Yavrum belli yastan sonra baston diyorlar sen.ne.yaptmistin ilkinde
Ben ilkini epey de para vermiştim o donem caldirdim sonra baston bebek arabasına geçtim onu da bir kullandık kırdık.. ucuza almıştım ama zaten..şimdi travel sistem aldım ama.kullanisi rahat ve hafif sadece katlandığında biraz yer kaplıyor joie muze aldım ben...Ama zaten oda sorun değil yer kaplaması benim.icin

Kiz nasil.caldirdin ALLAH seni bisiklet calditan duydum hadi de bebek arabasi ne yahu

Kızlar anneler gününümüz kutlu olsun rabbim seneye kucaklarımızda kutlamak nasip eder inşallah doktor dün dedi artık sırtüstü yatmak yok. Ya sağ tarafa ya da sol tarafa yat. Ben sırtüstü yatardım 2 gündür çok zorlanıyorum yatarken birde sanki saat başı kalkıyorum uyku düzenim çok bozuldu ki ben gece deliksiz uyuyan biriyim. İnşallah çabuk geçer şu 3 ay

muhabbet kusumu
17 .co gunden günden sonra cukmaya baslaiyorlar eger annesi duzenli yattiysa ustunde
ben kuzum muhabbet degil kumru saksimiza yumurtladi iki tane yumurtasi var surekli yatiyor arada baba kuş geliyor ne yapiyon hacim nasil gidiyor der gibi takılıp gidiyor tüm cefayi ana kuş çekiyor ahhh yawrumm aynı biz nedir bu analarin çilesi

Sonrası baston alcam canım bunlar ne kadar hafif olsa da hantallar baston mis gibi hafif katla kullan

oyle canim anneler in isi zor kumru yu hic bilmoyorum

Bizimde balkondaki dolabın üstüne güve kuşu yuva yapıp, yumurta bırakmıştı. Baya bir süre yattı orada. Baba olan diğer kuşta arada gelip gidiyordu. Şimdi anne de yok baba da. Sanırım yavrusu çıktı gittiler. Yeni bi Bebeğimiz doğdu. Benden önce doğurdu Yaaa :)))

Daha önce süt sağma pompası kullanan hanimlar;
Tekli mi ciftli mi?
Elektrikli mi manuel mi?
Hangi marka?
Poseti direkt biberon olan veya kabi biberon olan tavsiyeleriniz?
Çalışmıyorum, evde olacağım.

Daha önce süt sağma pompası kullanan hanimlar;
Tekli mi ciftli mi?
Elektrikli mi manuel mi?
Hangi marka?
Poseti direkt biberon olan veya kabi biberon olan tavsiyeleriniz?
Çalışmıyorum, evde olacağım.
Evde olanlara da lazim.diyorlardı

simdik tecrubeli amnelere sorum.var.

demin.arkadaslarim dedi ki sakin gunes kremi surmeden sokaga cikma..gebelik maskesi denen durum olusur yuzunde...
ben oglan da yasamadim. ozellikle kiz bebeklerde oluyor dediler. var midir bilgisi olan?
Gebelikte lekeler malasef oluşabiliyor Hassasiyet fazla güneş kremi sürmek gerekir Benim çillerim var arttı

Ferritinim düşük benim aç karnına midem bulanıyor ,fena oluyorum tok içiyorum yalnız süt ürünleri ile tüketmiyoruz ki emilimi iyi olsun mümkünse c vitamini içeren gıda yenirse emilim fazla olur.

Sonrası baston alcam canım bunlar ne kadar hafif olsa da hantallar baston mis gibi hafif katla kullan
Benim toroman oğlum hep bir yaş önden gittiğinden birde kemikleri ağır basar sipanin baston hafif geliyor bana taşıma kapasitesi olarak buda öyle olur diye düşünüyorum o yüzden baston düşünmedim ama aldığım.arabayi da uzun yıllar kullanır zaten..bi tatile giderken sıkıntı olur bagaj da yer kaplama acisindan o zaman da goturmem zaten ya baston bulurum.bizim gelinden falan yada oteller de kiralaniyor zaten.bugun oğluma lcw dan bi şort tişört alayim dedim öyle parkta falan giyer diye 7.8 yaş aldım.adama halbuki daha tam 4 yaşında ki..okuzgiller den gelme dicem olmayacak

Çünkü babası insan azmani

Ayagi kac numara acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…