Utanmada yok gercekten.Kadin.kildan tuyle ugrasiyor.kafa pırıl pırıl miss
Valla canım onların sülalenın kadınları cok farklı bende zaten kendı halımde bır ınsanım. Onlara onlar gıbı dıslı ınsanlar lazımMalesef.. İnsan neyse odur biz o yaşlarda da ay çocuğum yawrum torunum diye kendimizi yeriz
Cok sevindim.tatlim.masallah masallah Allaha sukur seker cikmis.oldu hayatindan.vesilekizlaaar nasilsiniz bakiim?
güzel haberler var bende, ikinci seker yüklemem iyi cikmis yani diyabetim yokmus hamdolsun! asiri mutlu oldum:)) bebisime zarari olmiicak ya, bin sukur! bu arada 2,5 haftadir kilo almadim, hatta yarim kilo verdim. sekersizlik nekadar farketti yahu. ciddi manaada azalticam artik. @gujan darisi sana canim!!
Efelihayat neler aldiniz diye sormussun kuzum, yurume arabasi ve maxi cosi baktik, karar verdik sayilir siparisi onumuzdeki hafta veririz insallah.
haricinde kendime bisuru cici hamilelik kiyafetleri aldim (online). sabahlari ne giycem ne giycem diye dusunup duruyorum sikilmistim. guzel de oldu cogu pek bi sevindim
bu aralar ciddi bi unutkanlik ve konsantre sorunu yasiyorum! ofiste bugün toplantilarda saf saf bes dk önce konusulan seyleri tekrar sordum, abartmiyorum bugün dört bes kez oldu. alay konusu bendim kisacasi ofiste.
Fiziksel olarak biri gaz sorununu sormus, hic sorunum yok! esime kiyamayip sahura kalkiyorum ama cok zor uykuya daliyorum sonrasinda. kalkmayayim artik dedim, zaten kalktigin da hata dedi oda. dün ona pogaca yapip buzluga attim. bugünde bisuru kase sütlac hazirladim. enerjim yerinde, cabuk yorulmayayim diye isleri gunlere paylastirip hergün biseyler yapiyorum.
karnim ve gogusler buyuyunce sirtimin iki omuz arasindaki orta kisimda agrilar olustu, sizde var mi?
Aynen oyle bende aldım goturdum ucretını odedım cıktım. Arkadasa soyledım canm sen delı mısın dedı utanmada yok mu kvde dedı kac yasına gelmıs deyınce anca aydımGerçekten kıskançlık oluyor bu kaynanaların bazısı acayip cozutuyo.. Yine garibim alıp götürmüş lazere bize de iyi gelinler denk gelsin allahım.
Canım bu araba tam benım ıstedıgım tarz ben port bebe varya kutu gıbı onu sevmıyorum bu cok ıyı ben cok begendım.S Serpico19 baston onermediler travel.sistem.aldik
Chıcco Duo Style&Go Up Travel Bebek Arabası / Black 110648 | Joker
En uygun Chıcco Duo Style&Go Up Travel Bebek Arabası / Black 110648 Fiyatları Joker'de. Güvenilir online alışveriş imkanı ile joker.com.tr'den ulaşabilirsiniz.m.joker.com.trZeytinliii o.kafaya sahip.olmak isterim.ya ohh dert yok.kildan.tuyden baska
Hadi gözün aydın.. Diğer arkadaşlar da güzel sonuçlarla döner inşallah..kizlaaar nasilsiniz bakiim?
güzel haberler var bende, ikinci seker yüklemem iyi cikmis yani diyabetim yokmus hamdolsun! asiri mutlu oldum:)) bebisime zarari olmiicak ya, bin sukur! bu arada 2,5 haftadir kilo almadim, hatta yarim kilo verdim. sekersizlik nekadar farketti yahu. ciddi manaada azalticam artik. @gujan darisi sana canim!!
Efelihayat neler aldiniz diye sormussun kuzum, yurume arabasi ve maxi cosi baktik, karar verdik sayilir siparisi onumuzdeki hafta veririz insallah.
haricinde kendime bisuru cici hamilelik kiyafetleri aldim (online). sabahlari ne giycem ne giycem diye dusunup duruyorum sikilmistim. guzel de oldu cogu pek bi sevindim
bu aralar ciddi bi unutkanlik ve konsantre sorunu yasiyorum! ofiste bugün toplantilarda saf saf bes dk önce konusulan seyleri tekrar sordum, abartmiyorum bugün dört bes kez oldu. alay konusu bendim kisacasi ofiste.
Fiziksel olarak biri gaz sorununu sormus, hic sorunum yok! esime kiyamayip sahura kalkiyorum ama cok zor uykuya daliyorum sonrasinda. kalkmayayim artik dedim, zaten kalktigin da hata dedi oda. dün ona pogaca yapip buzluga attim. bugünde bisuru kase sütlac hazirladim. enerjim yerinde, cabuk yorulmayayim diye isleri gunlere paylastirip hergün biseyler yapiyorum.
karnim ve gogusler buyuyunce sirtimin iki omuz arasindaki orta kisimda agrilar olustu, sizde var mi?
Yaa çok tatlısın ya garipsememişsin bile yaAynen oyle bende aldım goturdum ucretını odedım cıktım. Arkadasa soyledım canm sen delı mısın dedı utanmada yok mu kvde dedı kac yasına gelmıs deyınce anca aydımherkes aynı seyı soyluyor.
Ben esımden hedıye bıle ıstemıyorum dusunYaa çok tatlısın ya garipsememişsin bile yadişli karılar dan korkulur uzak dur ama sömürtme de kendini
Kız ol ol eşine yük valla yoksa bak yicek başkasıBen esımden hedıye bıle ıstemıyorum dusunduz bır ınsanım baskalarını esıme bıle yuk olmak ıstemem.
nekadar guzeeeel, gule gule kullansin kizin canim!!Bu da kızımızın odası büyüyen karyola aldık çok gezmek istemedim açıkçası bunu ne kadar önermeselerde bizim mantığımıza yattı inş memnun kalırız
Karyolanın içinde ki yatağı nevresimi halı ve duvardaki raf ile birlikte nakit 5 bin tl ye aldık.
sagol caniiim bayramcagiligim hazirCok sevindim.tatlim.masallah masallah Allaha sukur seker cikmis.oldu hayatindan.vesileagri.kuluc.gibiyse ben de var hayirli.olsun cicilerin.kokos anne gule.gule.giy
Sagolasin tatlim, amin Insallah canim!Hadi gözün aydın.. Diğer arkadaşlar da güzel sonuçlarla döner inşallah..
Biz park yatak aldik prego cosmo canimKızlar beşik aldınız mı ilk kizimdan beşik vardı sokup kaldirmistik çok yıpranmış yeni beşik veya park yatak alalım diyoruz tavsiyeleriniz neler siz neler aldiniz
Maşallah 4 yaşında 30 numara mi giyiyor ben,benim oğlumun ayağı büyük sanıyordum sevinsem mi ki 8 yaşında 36 numara giyiyorHemen söyleyim.daha bugün bi ayakkabı aldım ona bayram için.30 numara tam oldu.. Ama kalıbına gore değişiyor hatta şuan giydiği 31
Ne güzel gr mi,adi ,fiyatı güzel bi araştırma olmusKızlar herkese hayırlı geceler.Bugün Muhendisinoğlu sayfasına bakarak şampuan ve bebek yağı listesi yaptım.Umarım size de faydası dokunur.
Sterilizator ben ilk oğlumda kullanmadım. Bana kaynatmak zor gelmiyor. Zaten ilk aylarda her bir şeyi kaynattım. Sonraları sadece emzik vs belli aralıklarla sterilize ettim. Düdüklüyü doldurup içine su ile hop Ocak’ta kaynadı. E şimdi ben alsam o makineyi yerim de yok kalabalık istemiyorum. O nedenle almayacağımNeyse icimizi karartmak yok kizlar azcik guzel.sşeylerden bahsedelim.hazirliklariniz.ne.durumda neler aldiniz.neler kaldi oda durumlari.nedir? Araştırma.oneri alalim eşya marka konusunda ben sterilzator konusunda alinmali diye bir yazi okudum deneyimli anneler nedir fikriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?