2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok sevindim.tatlim.masallah masallah Allaha sukur seker cikmis.oldu hayatindan.vesile agri.kuluc.gibiyse ben de var hayirli.olsun cicilerin.kokos anne gule.gule.giy

Gerçekten kıskançlık oluyor bu kaynanaların bazısı acayip cozutuyo.. Yine garibim alıp götürmüş lazere bize de iyi gelinler denk gelsin allahım.
Aynen oyle bende aldım goturdum ucretını odedım cıktım. Arkadasa soyledım canm sen delı mısın dedı utanmada yok mu kvde dedı kac yasına gelmıs deyınce anca aydım herkes aynı seyı soyluyor.

Canım bu araba tam benım ıstedıgım tarz ben port bebe varya kutu gıbı onu sevmıyorum bu cok ıyı ben cok begendım.

Hadi gözün aydın.. Diğer arkadaşlar da güzel sonuçlarla döner inşallah..

Aynen oyle bende aldım goturdum ucretını odedım cıktım. Arkadasa soyledım canm sen delı mısın dedı utanmada yok mu kvde dedı kac yasına gelmıs deyınce anca aydım herkes aynı seyı soyluyor.
Yaa çok tatlısın ya garipsememişsin bile ya dişli karılar dan korkulur uzak dur ama sömürtme de kendini

nekadar guzeeeel, gule gule kullansin kizin canim!!

Cok sevindim.tatlim.masallah masallah Allaha sukur seker cikmis.oldu hayatindan.vesile agri.kuluc.gibiyse ben de var hayirli.olsun cicilerin.kokos anne gule.gule.giy
sagol caniiim bayramcagiligim hazir daha guzelleri sana insallah!

Hadi gözün aydın.. Diğer arkadaşlar da güzel sonuçlarla döner inşallah..
Sagolasin tatlim, amin Insallah canim!

Kızlar beşik aldınız mı ilk kizimdan beşik vardı sokup kaldirmistik çok yıpranmış yeni beşik veya park yatak alalım diyoruz tavsiyeleriniz neler siz neler aldiniz
Biz park yatak aldik prego cosmo canim
Gunaydinnnnnnn guzel anneler ve uslu yavruları mutlu sağlıklı günlerimiz olsunn insallah

Günaydın canlar,
Dün akşam dolapta ıspanak vardı bozulmasın bari börek yapıp buzluğa atıyım dedim. Sonra mutfağı toparla makina boşalt doldur oraları sil derken yatağa girdiğimde saat 11di ayaklarım fena şişmiş bel, sırt ve kalça ağrısı bi anda uzanında çöktü üzerime resmen. Sonra gece uykudan iki şiddetli krampla çığlık çığlığa uyandım. Zavallı bebeğim de o an tekmelemeye başladı korktu mu acaba noluyo la birden diye

Zor bi gece oldu. Çok pişman oldum keşke ıspanakları direk anneme verseydim o yemek yapsaydı diyorum. Eşime de dedim bir daha asla ıspanak olma pazardan diye.

Siz asla yormayın kendinizi gaza gelmek hiç hoş değil :)

Sterilizator ben ilk oğlumda kullanmadım. Bana kaynatmak zor gelmiyor. Zaten ilk aylarda her bir şeyi kaynattım. Sonraları sadece emzik vs belli aralıklarla sterilize ettim. Düdüklüyü doldurup içine su ile hop Ocak’ta kaynadı. E şimdi ben alsam o makineyi yerim de yok kalabalık istemiyorum. O nedenle almayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…