2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar bu sabah hastaneye gittim tahliller ve şeker yüklemesi yapılacaktı ama ben sahurda az bisey yediğimi söyledim yapmadılar en az 8 saat aç olman lazm dediler doktr soylemediki dedm hem ben şimdide çok açım zaten dedm güldü olmaz dedi tekrar yarın sabaha kaldı o sorun değilde dün doktora burun tikanikligimdan dolayı illadin çok kullandığımı soyledim( günde 2 3 kere ) zararlı kortizon içeriyo kullanma dedi zararsız bütün spreyleri denedim açılmıyor nefes alamıyorum dedm başka bi sprey yazdı aldm oda açmadı gece oturdum sabaha kadr napcam ben yaa

Günaydın tatlı anneler. Ateacherlady çok geçmiş olsun. Umarım hemen geçer. Benim de eş beta oldu. Evde mikrop var. Benim de boğazım yanıyor ama bakalım inşallah hasta olmadan atlatırım.
Yazılılar başladı. Hem benim hem oğlumun o nedenle yoğun günler geçiriyorum. Keyfim de yok. Sağım solum ağrıyor ruhsal dalgalanmalar falan arttı. Neyse dertlerimiz bunlar olsun başka bir şey olmasın yeter ki. Sevgiler

ben oğlumda kullandım. çok basit bir şeydi. bunda daha büyüğünü alacağım. mama kullanan bir bebekti. süt sağma makinelerinin 12345 tane parçası vardı. ben kullandım. kaynatmakta elbette çok mantıklı bir seçenek. ama benim için hayatın gerçeği de vardı. kaç kere aceleyle çıkarırken elimi yaktım. bebek ağladı. çıkaramadım. 5 dakika kalması gereken 15 dakika kaldı. vs vs. zorunlu bir şey değil ama benim gibi kolikli uyumayan durmayan anneler için iyi oluyor. ben bir tane alacağım.

canım senin buyuk oğlun kaç yaşında benimde kızımın bugun deneme sınavı var 8 yasında :)))

b

büyük kızım beni 27 ay emdi, emzik ve ben işteyken mecburen sağdıgım sütü biberondan içtiği için sürekli kaynat yıka gercekten zor oluyordu. hele emzik sterilizasyonu gercekten sinir bozucu dediğin gibi unutuyorsun yapış yapış oluyor. Bu bebeğimde de yine aynı üçlü devam ederse alacağım açıkcası strilizatör. Dün biraz araştırdım mamajoo 5 işlevli sterilizatör.... hem her marka b,iberon emzik steril ediyor hem mama,süt ve yemek-çorba vs ısıtıyıor hem de buharlı pişirici olarak kullanılıyor bilmiyorum gercekten bu kadar iyi mi ? Zamanım olmadı izlemeye ama youtube da videoları vardı. 500 tl civarı ... hepsi bir arada oldugu düşünülürse fiyat fena değil gibi zaten adı da 5 i bir arada

Canım burun tıkanıklığı çok zor gerçekten. İliadin kortizon içerdiği için doktor iZin vermiyor ama bazı durumlarda gebelere gerekli olduğu için iliadinin içeriğindekinden daha çok kortizonlu ilaçlar verdiklerini biliyorum. Tabi fayda zarar ilişkisine göre bakıyorlar. Mecbur kalır da kullanırsan da çok germe kendini. Sadece geceleri 1 kez falan belki dozu düşürmeye çalışsan işe yarar mı? Bir de kaynamış soğumuş suya tuz ve karbonat atıp iğnesiz şırınga ile her gün sabah akşam genzini yıkarsan hemen değil ama 2 gün içinde falan ciddi bir rahatlama yapıyor. Ben bir ara o spreylerin bağımlısı olmuştum. Her gece neredeyse kullanıyordum. Baharda alerjik olarak artıyordu. Bu bahar o karışım sayesinde rahatım ve kullanmıyorum. Hemen tıkanma başlayınca genzimi yıkamaya da başlıyorum işe yaradı. Hasta olursam ama burnum kemik gibi tıkandığı için geceleri 1 kez 4-5 gün kullandığım oldu. Belki sende de işe yarar bir denemekten zarar gelmez. İnşallah faydalı olur.

Kız tworlu nerden geldi aklina bn de sürekli tedirginim oram buram ağrıyıp duruyor kacgundur gece uyuyamiyorum biran önce geçsin zmn gelsin bebisler istiyorum
Ay ne bilim zamaninda cok gulmustum aklima geldi insallah ne diyelim senij galiba ikizdi dimi ikisinin ayri ayri mi tekmesininhissediuosun

evet güzelmiş. ben aventi düşünmüştüm buna da bakayım. valla mama verdik süt sağdım emzikleri vardı. o makinelerin bir sürü parçaları en son elimi tekrar yakınca bir elimde buz bir elimde bilgisayardan bir alet sipariş ettim. basit bir şeydi markasını bile hatırlamıyorum bunda düzgünce bir şey söyleyeceğim.atıyordum içine kendi kendine kapanıyor ağzı açılana kadar temiz saklıyordu.

canım senin buyuk oğlun kaç yaşında benimde kızımın bugun deneme sınavı var 8 yasında :)))

Canım 12.yaşını kutladık geçen ay kuzumun. 6. Sınıfta ve sınavlarda çok zorluyorlar. Ben de bu öğretmenleri anlamıyorum (kendimi de rezil ederekten) sanki ortaokuldan çıkıp hemen mühendis olacaklar bu ne hırs yaw? Bahar geldi hiç mi bisiklete binmesin spor yapmasın top oynamasın bu çocuklar. Herkes istiyor ki çocuklar hep test çözsün. Kimi çocuğun doğası öyle çok çalışmayı seviyor onlara sözüm yok da her çocuğu aynı yapmaya çalışan sistem oyun çocuklarını spora sanata yatkın çocukları çok eziyor malesef
Oy kıyamam 8 yaşında deneme sınavı var miniğin demek. Başarılar diliyorum ona. Annesi kızlar genelde daha çok seviyor ders çalışmayı. Allah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin.

canım amin Allah emeklerini boşa çıkartmasın senin kuzunun da ... Kızım özel okulda şimdiden sınav sınav.... benim kızım da cok korkuyor sınav olunca geriliyor... Hatta hafta sonu büyükler okula geliyor diye uzuluyor bende oyle olucam diye.. Çok gereksiz evet ama sistem malesef hep sınav üzerine kurulu... Ders calısmayı hem seviyor hem de çok küçükler daha yoruluyor tabii doğal olarak... 10 ar soruluk mini bir sınav bugunkü ama minik kalpleri için çok büyük...

haklısın bazı anne babalar acayip hırslı olup çocuga da bunu aşılıyor ... Benim eşim hırslı değilmiş şu anda Profesör eşim ...Ben hırslıydım da ne oldu daha ekim de yeni doçentliğe başvuracağım ... Yani ona bakmıyor hayat.... Büyük kızım üstün zekalı ama bilmiyor asla söylemedik.... Ve bunun farkına varıyor çünkü bazı seyler ona cok basşt geliyor çalışmak isyemiyor. Sonucta en kolay soruları yanlış yapıp akşam yiyor hem kendini hem bizi...Açıkcası hayat basarısı daha önemli bizim için iyi bir insan olması insan ilişkileri daha önemli. Merhametli olsun, kötülükle yol almasın hayatta. Ama bizim gibi düşünen kaç kişi var bu dünyada...

Yok cnm bi patik başladım bitiremedim duruyor garip bir şekilde cnm istemiyor örmek :)
O lanetli battaniyeden sonra ben de örnek istemiyorum. Sözde kanaviceden kirlent falan yapacaktim odasina. Tey tey tey
Kızlar herkese hayırlı geceler.Bugün Muhendisinoğlu sayfasına bakarak şampuan ve bebek yağı listesi yaptım.Umarım size de faydası dokunur.
Benden bir tane daha çıktı
Amerikan mutfak, mutfak esyalarim sığmıyor, neler neler verdim bir de bebek esyalari. Poku yedim ben ya.

Tezgah aş ersem alınır mi acaba?

Ciddi misiniz ya vallahi yazdiklariniz cok.guzel masallah ya ne.kadar güzel yaklasiminiz var

Bende daha hiçbirşey almayanlardanım. umarım son ana kalıp elimiz ayağımıza dolaşmaz :)

Canım ben kıyafet cok az aldım abladan kaldığı için...
İlk çocuğumda ya parasızlıktan ya da olmadığı için alamadığım seyleri aldım. Ya da daha tecrubeliyim keşke bir caresi olsa dediğim seyler artık daha cok secenekle karsımızda...
Acıkcası hep kendime yatırım yaptım:
*silverette gümüş kapak
*avent gögüs kapagı (arkadasımın idddiasına göre krem bile gerekmiyor) 80 tl ye aldım n11 den
*Süslü püslü ama işlevi emzirme olan gecelikller, ev elbiseleri (omuzdan acılıyor askılı)
*incili taç
*emzirme sütyenlerim buyuk kızımdan vardı yepyeni duruyor yıkadım 60 derecede (marks and spencer ve yeni inci marka)
*Solomombaby kanguru
*mothercare den cok iyi denk geldi 5 li hamile kilodu (düşük bel) 22 tl ye aldım biraz buyuk şu anda ama son ay baya rahat eder totom
*Son ay ayaklar şişecek gözden çıkardığım yazlık terlikleri giyeceğim yeni almayı düşünmüyorum şimdilik yada alırsam bambi den falan uygun birsey alırım
*LCWaikiki den çok şirin askılı şort pijama aldım yine emzirme özellikli
*Hamile kıyafetlerim (2 pantalon ve 1 kot etek 1 de kot şort aldım) yine tabiki LCwaikiki çok rahat cok pratik uygun fiyatlı
acıkcası marka yazma sebebim gercekten çok memnun kaldıgım için yanlış anlaşılmasın

Hersey inanılmaz pahalı o yuzden fiyatları takip edin bebek kıyafetine çok para vermeyin...(kriteriniz % 100 pamuklu olsun ) (instagram da @hesabınıbilenanne sayesinde çok uyguna neler aldım takip edin bence )
ne ye para verin araba koltuguna allah korusun geri dönüşü yok
şampuana kreme yediklerine para verin ama emzirin doğuma yakın kaybolup gitmememsi için normal doğum için ve doğum sonrası süt için size tavsiyelerim olacak...
Ve mümkünse doğum sonrası ailelderden gelenler tek tek gelsin
Yani aynı ada hem kv hem anne hem elti hem görümce vs. olmasın
sizin nazınızı kaprisinizi kim cekecekse o olsun münkünse 10-15 gun ....Gerçekten herseyden onemli olan bu ...

Sen mutfak dolabi aser al cekici eline bam bam.bam
Yahuuu listeli anneler basak burcudur kesin o da haa senin gibi
Ne.dicem.su battaniye ve kirlent örneklerini gondersen gorsek paylas paylas musluman kardesim

Ciddi misiniz ya vallahi yazdiklariniz cok.guzel masallah ya ne.kadar güzel yaklasiminiz var

Tabiki canım cok ciddiyim zaten oyle yada boyle bir üniversitede okuyacak benim annem bana hep Türkiye' nin en zengini ile de evlensen mutlaka üniv okuyacaksın ve calısacaksın ama once iyi bir insan ol kızım derdi ... Sağolsun bunu bize aşıladı bizde yavrularımıza ...
Teşekkür ederim canım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…