- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
tabikiBenim dişlerimde bir sıkıntı yok şükür. Ama sorunca söyler misin bakalım ne diyecek?
ben oğlumda kullandım. çok basit bir şeydi. bunda daha büyüğünü alacağım. mama kullanan bir bebekti. süt sağma makinelerinin 12345 tane parçası vardı. ben kullandım. kaynatmakta elbette çok mantıklı bir seçenek. ama benim için hayatın gerçeği de vardı. kaç kere aceleyle çıkarırken elimi yaktım. bebek ağladı. çıkaramadım. 5 dakika kalması gereken 15 dakika kaldı. vs vs. zorunlu bir şey değil ama benim gibi kolikli uyumayan durmayan anneler için iyi oluyor. ben bir tane alacağım.Neyse icimizi karartmak yok kizlar azcik guzel.sşeylerden bahsedelim.hazirliklariniz.ne.durumda neler aldiniz.neler kaldi oda durumlari.nedir? Araştırma.oneri alalim eşya marka konusunda ben sterilzator konusunda alinmali diye bir yazi okudum deneyimli anneler nedir fikriniz
Günaydın tatlı anneler.Ateacherlady çok geçmiş olsun. Umarım hemen geçer. Benim de eş beta oldu. Evde mikrop var. Benim de boğazım yanıyor ama bakalım inşallah hasta olmadan atlatırım.
Yazılılar başladı. Hem benim hem oğlumun o nedenle yoğun günler geçiriyorum. Keyfim de yok. Sağım solum ağrıyor ruhsal dalgalanmalar falan arttı. Neyse dertlerimiz bunlar olsun başka bir şey olmasın yeter ki. Sevgiler
ben oğlumda kullandım. çok basit bir şeydi. bunda daha büyüğünü alacağım. mama kullanan bir bebekti. süt sağma makinelerinin 12345 tane parçası vardı. ben kullandım. kaynatmakta elbette çok mantıklı bir seçenek. ama benim için hayatın gerçeği de vardı. kaç kere aceleyle çıkarırken elimi yaktım. bebek ağladı. çıkaramadım. 5 dakika kalması gereken 15 dakika kaldı. vs vs. zorunlu bir şey değil ama benim gibi kolikli uyumayan durmayan anneler için iyi oluyor. ben bir tane alacağım.
Günaydın kızlar bu sabah hastaneye gittim tahliller ve şeker yüklemesi yapılacaktı ama ben sahurda az bisey yediğimi söyledim yapmadılar en az 8 saat aç olman lazm dediler doktr soylemediki dedm hem ben şimdide çok açım zaten dedmgüldü olmaz dedi tekrar yarın sabaha kaldı o sorun değilde dün doktora burun tikanikligimdan dolayı illadin çok kullandığımı soyledim( günde 2 3 kere ) zararlı kortizon içeriyo kullanma dedi zararsız bütün spreyleri denedim açılmıyor nefes alamıyorum dedm başka bi sprey yazdı aldm oda açmadı gece oturdum sabaha kadr napcam ben yaa
Ay ne bilim zamaninda cok gulmustum aklima geldiKız tworlu nerden geldi aklinabn de sürekli tedirginim oram buram ağrıyıp duruyor kacgundur gece uyuyamiyorum biran önce geçsin zmn gelsin bebisler istiyorum
evet güzelmiş. ben aventi düşünmüştüm buna da bakayım. valla mama verdik süt sağdım emzikleri vardı. o makinelerin bir sürü parçaları en son elimi tekrar yakınca bir elimde buz bir elimde bilgisayardan bir alet sipariş ettim. basit bir şeydi markasını bile hatırlamıyorum bunda düzgünce bir şey söyleyeceğim.atıyordum içine kendi kendine kapanıyor ağzı açılana kadar temiz saklıyordu.b
büyük kızım beni 27 ay emdi, emzik ve ben işteyken mecburen sağdıgım sütü biberondan içtiği için sürekli kaynat yıka gercekten zor oluyordu. hele emzik sterilizasyonu gercekten sinir bozucu dediğin gibi unutuyorsun yapış yapış oluyor. Bu bebeğimde de yine aynı üçlü devam ederse alacağım açıkcası strilizatör. Dün biraz araştırdım mamajoo 5 işlevli sterilizatör.... hem her marka b,iberon emzik steril ediyor hem mama,süt ve yemek-çorba vs ısıtıyıor hem de buharlı pişirici olarak kullanılıyor bilmiyorum gercekten bu kadar iyi mi ? Zamanım olmadı izlemeye ama youtube da videoları vardı. 500 tl civarı ... hepsi bir arada oldugu düşünülürse fiyat fena değil gibi zaten adı da 5 i bir arada
Mamajoo Buharlı Sterilizatör ve Mama Isıtıcı 5 İşlevli | Babymall
Mamajoo Buharlı Sterilizatör ve Mama Isıtıcı 5 İşlevli | Babymall Sterilizasyon ve kurutma, buharda pişirme, gıda ısıtma ve süt ısıtma gibi 5 farklı işlevi bulunan bu Mamajoo Dijital Buhar Sterilizörü, bebeğinizin sağlığı için gereken hijyeni en iyi şekilde sağlar ve farklı ihtiyaçlara tek...www.babymall.com.tr
Bende daha hiçbirşey almayanlardanım. umarım son ana kalıp elimiz ayağımıza dolaşmaz :)Daha hıcbır sey almadım canım. Be zaman alırım o da bellı degılbirde ılk bebısım olacak milletten bıze sıra gelmıyor.
canım senin buyuk oğlun kaç yaşında benimde kızımın bugun deneme sınavı var 8 yasında :)))
Tamam canm sağol şükür o zamanSordum cnm rahim ağzın kapalı dedi uzunlukta normal dedi sorun yok çok şükür sende rahatla☺
Canım 12.yaşını kutladık geçen ay kuzumun. 6. Sınıfta ve sınavlarda çok zorluyorlar. Ben de bu öğretmenleri anlamıyorum (kendimi de rezil ederekten) sanki ortaokuldan çıkıp hemen mühendis olacaklar bu ne hırs yaw? Bahar geldi hiç mi bisiklete binmesin spor yapmasın top oynamasın bu çocuklar. Herkes istiyor ki çocuklar hep test çözsün. Kimi çocuğun doğası öyle çok çalışmayı seviyor onlara sözüm yok da her çocuğu aynı yapmaya çalışan sistem oyun çocuklarını spora sanata yatkın çocukları çok eziyor malesef
Oy kıyamam 8 yaşında deneme sınavı var miniğin demek. Başarılar diliyorum ona. Annesi kızlar genelde daha çok seviyor ders çalışmayı. Allah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin. ❤
Canım 12.yaşını kutladık geçen ay kuzumun. 6. Sınıfta ve sınavlarda çok zorluyorlar. Ben de bu öğretmenleri anlamıyorum (kendimi de rezil ederekten) sanki ortaokuldan çıkıp hemen mühendis olacaklar bu ne hırs yaw? Bahar geldi hiç mi bisiklete binmesin spor yapmasın top oynamasın bu çocuklar. Herkes istiyor ki çocuklar hep test çözsün. Kimi çocuğun doğası öyle çok çalışmayı seviyor onlara sözüm yok da her çocuğu aynı yapmaya çalışan sistem oyun çocuklarını spora sanata yatkın çocukları çok eziyor malesef
Oy kıyamam 8 yaşında deneme sınavı var miniğin demek. Başarılar diliyorum ona. Annesi kızlar genelde daha çok seviyor ders çalışmayı. Allah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin. ❤
O lanetli battaniyeden sonra ben de örnek istemiyorum. Sözde kanaviceden kirlent falan yapacaktim odasina. Tey tey teyYok cnm bi patik başladım bitiremedim duruyor garip bir şekilde cnm istemiyor örmek :)
Benden bir tane daha çıktıKızlar herkese hayırlı geceler.Bugün Muhendisinoğlu sayfasına bakarak şampuan ve bebek yağı listesi yaptım.Umarım size de faydası dokunur.
Amerikan mutfak, mutfak esyalarim sığmıyor, neler neler verdim bir de bebek esyalari. Poku yedim ben ya.Sterilizator ben ilk oğlumda kullanmadım. Bana kaynatmak zor gelmiyor. Zaten ilk aylarda her bir şeyi kaynattım. Sonraları sadece emzik vs belli aralıklarla sterilize ettim. Düdüklüyü doldurup içine su ile hop Ocak’ta kaynadı. E şimdi ben alsam o makineyi yerim de yok kalabalık istemiyorum. O nedenle almayacağım
Ciddi misiniz ya vallahi yazdiklariniz cok.guzel masallah ya ne.kadar güzel yaklasiminiz varhaklısın bazı anne babalar acayip hırslı olup çocuga da bunu aşılıyor ... Benim eşim hırslı değilmiş şu anda Profesör eşim ...Ben hırslıydım da ne oldu daha ekim de yeni doçentliğe başvuracağım... Yani ona bakmıyor hayat.... Büyük kızım üstün zekalı ama bilmiyor asla söylemedik.... Ve bunun farkına varıyor çünkü bazı seyler ona cok basşt geliyor çalışmak isyemiyor. Sonucta en kolay soruları yanlış yapıp akşam yiyor hem kendini hem bizi...Açıkcası hayat basarısı daha önemli bizim için iyi bir insan olması insan ilişkileri daha önemli. Merhametli olsun, kötülükle yol almasın hayatta. Ama bizim gibi düşünen kaç kişi var bu dünyada...
Bende daha hiçbirşey almayanlardanım. umarım son ana kalıp elimiz ayağımıza dolaşmaz :)
Sen mutfak dolabi aserO lanetli battaniyeden sonra ben de örnek istemiyorum. Sözde kanaviceden kirlent falan yapacaktim odasina. Tey tey tey
Benden bir tane daha çıktı
Amerikan mutfak, mutfak esyalarim sığmıyor, neler neler verdim bir de bebek esyalari. Poku yedim ben ya.
Tezgah aş ersem alınır mi acaba?
Ciddi misiniz ya vallahi yazdiklariniz cok.guzel masallah ya ne.kadar güzel yaklasiminiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?