2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah 4 yaşında 30 numara mi giyiyor ben,benim oğlumun ayağı büyük sanıyordum sevinsem mi ki 8 yaşında 36 numara giyiyor
Aynen öyle yaaa...sipa ya doğduğunda beri aldığım şeyleri sadece sezonluk giyiyor üstelik bi tık da büyük alıyorum.. yaz başı alıyorum yaz sonu küçülüyorlar.. biraz dur ama.artik dimi yaaama bu sene biraz yavaş büyüdü ayaklar sasirdim

Hey maşallah kuzuma

gözün aydın canım çok sevindim senin adına :) inşlh bende senin gibi iyi haberlerle çıkarım hastaneden bakalım ne olacak :)

Evt cnm çok zor napcagimi şaşırdım artk gece gündüz sıkmak zorunda kalıyorum son çare sonra üzülüyorum korkyrm o dedgin tuzlu su karbonatı aynı dediğin gbi yaptm bi kere fayda etmeyince bıraktım ama duzenli ısrarla yapayım gene inşallah fayda eder

Bitirdin mi battaniyeni öyle deme çok güzeldi bence

Ay ne bilim zamaninda cok gulmustum aklima geldi insallah ne diyelim senij galiba ikizdi dimi ikisinin ayri ayri mi tekmesininhissediuosun
Eşim bir ara takmıştı illallah ettirene dek aynı şeyi izletip durmuştu çok komikti ama o müthiş şarkısının sözleri beynime işledi resmen vele vele velvele... evet cnm ayrı ayrı hissediyorum bazen karıştırıyorum acaba hangisi vurdu şimdi diye ama genelde ayırabiliyorum biri daha uysal biri çok hareketli ztn :)

aniriyo mubarek sarki soylemiyo
Ayyy ne tatlilardir ya ikiz tasimakta ayri bi duygu sag salim insallah annelerine kavussunlar

Allah kolaylık versin ins hastada olmazsın yoğun dönemde

Ben de 2 müslin battaniye, 2 tulum haricinde bir şey almadım bu ay sonu başlayacağım inşallah.
bu ara doğum günü, anneler günü, ramazan alışverişi derken hem vaktimiz kalmadı hem isteğimiz. bayramdan sonra düşünüyorum bende artık yavaştan hastane çantası vs. hazırlanır herhalde :)

Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri. Bu zamana kadar eşim hep evdeydi. Şimdi evde tek başına kaldım. Akşamda en az 6 buçukta geliyor. Tabi ben hemen dip köşe temizliğe başladım. Bugünde devam edicegim. ( eşim varken birlikte 2 saatte bitiriyorduk). Yarın doktor kontrolüm var şeker yüklemesi de yapılacak. İnşallah şeker çıkmaz. Size sorum şu gündüzleri evde neler yapıyorsunuz?????? Temizliğe sarmamam lazımda ve hamilelikten öncesinde yaptıklarım artık beni pek tatmin etmiyor. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum :))

Sen mutfak dolabi aser al cekici eline bam bam.bam
Yahuuu listeli anneler basak burcudur kesin o da haa senin gibi
Ne.dicem.su battaniye ve kirlent örneklerini gondersen gorsek paylas paylas musluman kardesim
Model secmemistim ki. Ama simdi bir kapi süsü+yastik buldum onu yaptiririm belki. Bir de ceyizdeki dantellerden kirlent/örtüsü vs düşünüyor da bu popo kalkip aplikeciye giymez o iş de yatar.
Bitirdin mi battaniyeni öyle deme çok güzeldi bence
700gr bea, 7 yumak harcadim. Sakin bu modeli ormeyin çok iplik yiyor. Kenarini kayinvalidem döndü. Zırh niyetine kullanırız artik

bu ara doğum günü, anneler günü, ramazan alışverişi derken hem vaktimiz kalmadı hem isteğimiz. bayramdan sonra düşünüyorum bende artık yavaştan hastane çantası vs. hazırlanır herhalde :)
Bn haziran basinda cantami hazirlamayi dusunuyorum bilmiyorum erken mi ama korkuyorum Allah korusun birden erken fln gelirse bebisler yalnızım da eşim birseyi bulupta koyup getiremez kendinde beceri sıfır panik üst seviye oldugundan

Tavsiyem yorma bak Allah korusun kanaman olabilir az az bole.bole gunlere yap insallah seker yüklemen tertermiz.cikar depresyon hepimizde kronik mutsuz bunalim

Hic bi sey yapmıyorum. Camasir bulasik yemek o kadar. Boya bitmedi ya (baslanmadi bile daha) oda hala hazır değil, şimdi ona takigim. Hareket edebildigim zamanlari bosa harciyormusum gibi geliyor.

ikicicek-birbocek isim.dusundunuz mu minnoslara
snowmotion ne kadar basit erkek.kiyafetleri ya dedigin gibi robot araba dinazor bitti kizlar ayyyy cok.guzel insanin hepsini alasi geliyor insallah kiz olur ikinci amin
Birinin ismi zehra olacak büyük olasılıkla ama diğeri isimsiz zehrayi bn istedim diğerine de eşim karar versin istiyorum ama adam beğenmiyor hicbir ismi bu gidisle isimsiz doğacak kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…