- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Aynen öyle yaaa...sipa ya doğduğunda beri aldığım şeyleri sadece sezonluk giyiyor üstelik bi tık da büyük alıyorum.. yaz başı alıyorum yaz sonu küçülüyorlar.. biraz dur ama.artik dimi yaaMaşallah 4 yaşında 30 numara mi giyiyor ben,benim oğlumun ayağı büyük sanıyordum sevinsem mi ki 8 yaşında 36 numara giyiyor
Aynen öyle yaaa...sipa ya doğduğunda beri aldığım şeyleri sadece sezonluk giyiyor üstelik bi tık da büyük alıyorum.. yaz başı alıyorum yaz sonu küçülüyorlar.. biraz dur ama.artik dimi yaaama bu sene biraz yavaş büyüdü ayaklar sasirdim
gözün aydın canım çok sevindim senin adına :) inşlh bende senin gibi iyi haberlerle çıkarım hastaneden bakalım ne olacak :)kizlaaar nasilsiniz bakiim?
güzel haberler var bende, ikinci seker yüklemem iyi cikmis yani diyabetim yokmus hamdolsun! asiri mutlu oldum:)) bebisime zarari olmiicak ya, bin sukur! bu arada 2,5 haftadir kilo almadim, hatta yarim kilo verdim. sekersizlik nekadar farketti yahu. ciddi manaada azalticam artik. G gujan darisi sana canim!!
Efelihayat neler aldiniz diye sormussun kuzum, yurume arabasi ve maxi cosi baktik, karar verdik sayilir siparisi onumuzdeki hafta veririz insallah.
haricinde kendime bisuru cici hamilelik kiyafetleri aldim (online). sabahlari ne giycem ne giycem diye dusunup duruyorum sikilmistim. guzel de oldu cogu pek bi sevindim
bu aralar ciddi bi unutkanlik ve konsantre sorunu yasiyorum! ofiste bugün toplantilarda saf saf bes dk önce konusulan seyleri tekrar sordum, abartmiyorum bugün dört bes kez oldu. alay konusu bendim kisacasi ofiste.
Fiziksel olarak biri gaz sorununu sormus, hic sorunum yok! esime kiyamayip sahura kalkiyorum ama cok zor uykuya daliyorum sonrasinda. kalkmayayim artik dedim, zaten kalktigin da hata dedi oda. dün ona pogaca yapip buzluga attim. bugünde bisuru kase sütlac hazirladim. enerjim yerinde, cabuk yorulmayayim diye isleri gunlere paylastirip hergün biseyler yapiyorum.
karnim ve gogusler buyuyunce sirtimin iki omuz arasindaki orta kisimda agrilar olustu, sizde var mi?
Evt cnm çok zor napcagimi şaşırdım artk gece gündüz sıkmak zorunda kalıyorum son çare sonra üzülüyorum korkyrm o dedgin tuzlu su karbonatı aynı dediğin gbi yaptm bi kere fayda etmeyince bıraktım ama duzenli ısrarla yapayım gene inşallah fayda ederCanım burun tıkanıklığı çok zor gerçekten. İliadin kortizon içerdiği için doktor iZin vermiyor ama bazı durumlarda gebelere gerekli olduğu için iliadinin içeriğindekinden daha çok kortizonlu ilaçlar verdiklerini biliyorum. Tabi fayda zarar ilişkisine göre bakıyorlar. Mecbur kalır da kullanırsan da çok germe kendini. Sadece geceleri 1 kez falan belki dozu düşürmeye çalışsan işe yarar mı? Bir de kaynamış soğumuş suya tuz ve karbonat atıp iğnesiz şırınga ile her gün sabah akşam genzini yıkarsan hemen değil ama 2 gün içinde falan ciddi bir rahatlama yapıyor. Ben bir ara o spreylerin bağımlısı olmuştum. Her gece neredeyse kullanıyordum. Baharda alerjik olarak artıyordu. Bu bahar o karışım sayesinde rahatım ve kullanmıyorum. Hemen tıkanma başlayınca genzimi yıkamaya da başlıyorum işe yaradı. Hasta olursam ama burnum kemik gibi tıkandığı için geceleri 1 kez 4-5 gün kullandığım oldu. Belki sende de işe yarar bir denemekten zarar gelmez. İnşallah faydalı olur. ❤
Bitirdin mi battaniyeni öyle deme çok güzeldi benceO lanetli battaniyeden sonra ben de örnek istemiyorum. Sözde kanaviceden kirlent falan yapacaktim odasina. Tey tey tey
Benden bir tane daha çıktı
Amerikan mutfak, mutfak esyalarim sığmıyor, neler neler verdim bir de bebek esyalari. Poku yedim ben ya.
Tezgah aş ersem alınır mi acaba?
Eşim bir ara takmıştı illallah ettirene dek aynı şeyi izletip durmuştu çok komikti ama o müthiş şarkısının sözleri beynime işledi resmen vele vele velvele...Ay ne bilim zamaninda cok gulmustum aklima geldiinsallah ne diyelim senij galiba ikizdi dimi ikisinin ayri ayri mi tekmesininhissediuosun
Eşim bir ara takmıştı illallah ettirene dek aynı şeyi izletip durmuştu çok komikti ama o müthiş şarkısının sözleri beynime işledi resmen vele vele velvele...evet cnm ayrı ayrı hissediyorum bazen karıştırıyorum acaba hangisi vurdu şimdi diye ama genelde ayırabiliyorum biri daha uysal biri çok hareketli ztn :)
Ben de 2 müslin battaniye, 2 tulum haricinde bir şey almadım bu ay sonu başlayacağım inşallah.Bende daha hiçbirşey almayanlardanım. umarım son ana kalıp elimiz ayağımıza dolaşmaz :)
Allah kolaylık versin ins hastada olmazsın yoğun dönemdeGünaydın tatlı anneler. @Portakallicilek çok geçmiş olsun. Umarım hemen geçer. Benim de eş beta oldu. Evde mikrop var. Benim de boğazım yanıyor ama bakalım inşallah hasta olmadan atlatırım.
Yazılılar başladı. Hem benim hem oğlumun o nedenle yoğun günler geçiriyorum. Keyfim de yok. Sağım solum ağrıyor ruhsal dalgalanmalar falan arttı. Neyse dertlerimiz bunlar olsun başka bir şey olmasın yeter ki. Sevgiler
bu ara doğum günü, anneler günü, ramazan alışverişi derken hem vaktimiz kalmadı hem isteğimiz. bayramdan sonra düşünüyorum bende artık yavaştan hastane çantası vs. hazırlanır herhalde :)Ben de 2 müslin battaniye, 2 tulum haricinde bir şey almadım bu ay sonu başlayacağım inşallah.
ben aldım ya noldu. aldığım pembişler elimde patladı.Bende daha hiçbirşey almayanlardanım. umarım son ana kalıp elimiz ayağımıza dolaşmaz :)
Aynen oyle valla :) Hepimizde sağlıkla alalım kucaklarimiza insaniriyo mubarek sarki soylemiyo
Ayyy ne tatlilardir ya ikiz tasimakta ayri bi duygu sag salim insallah annelerine kavussunlar
Model secmemistim ki. Ama simdi bir kapi süsü+yastik buldum onu yaptiririm belki. Bir de ceyizdeki dantellerden kirlent/örtüsü vs düşünüyor da bu popo kalkip aplikeciye giymez o iş de yatar.Sen mutfak dolabi aseral cekici eline bam bam.bam
Yahuuu listeli anneler basak burcudur kesin o da haa senin gibi
Ne.dicem.su battaniye ve kirlent örneklerini gondersen gorsek paylas paylas musluman kardesim
700gr bea, 7 yumak harcadim. Sakin bu modeli ormeyin çok iplik yiyor. Kenarini kayinvalidem döndü. Zırh niyetine kullanırız artikBitirdin mi battaniyeni öyle deme çok güzeldi bence
Bn haziran basinda cantami hazirlamayi dusunuyorum bilmiyorum erken mi ama korkuyorum Allah korusun birden erken fln gelirse bebisler yalnızım da eşim birseyi bulupta koyup getiremez kendinde beceri sıfır panik üst seviye oldugundanbu ara doğum günü, anneler günü, ramazan alışverişi derken hem vaktimiz kalmadı hem isteğimiz. bayramdan sonra düşünüyorum bende artık yavaştan hastane çantası vs. hazırlanır herhalde :)
Tavsiyem yorma bak Allah korusun kanaman olabilir az az bole.bole gunlere yap insallah seker yüklemen tertermiz.cikarGünaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri. Bu zamana kadar eşim hep evdeydi. Şimdi evde tek başına kaldım. Akşamda en az 6 buçukta geliyor. Tabi ben hemen dip köşe temizliğe başladım. Bugünde devam edicegim. ( eşim varken birlikte 2 saatte bitiriyorduk). Yarın doktor kontrolüm var şeker yüklemesi de yapılacak. İnşallah şeker çıkmaz. Size sorum şu gündüzleri evde neler yapıyorsunuz?????? Temizliğe sarmamam lazımda ve hamilelikten öncesinde yaptıklarım artık beni pek tatmin etmiyor. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum :))
Hic bi sey yapmıyorum. Camasir bulasik yemek o kadar. Boya bitmedi ya (baslanmadi bile daha) oda hala hazır değil, şimdi ona takigim. Hareket edebildigim zamanlari bosa harciyormusum gibi geliyor.Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri. Bu zamana kadar eşim hep evdeydi. Şimdi evde tek başına kaldım. Akşamda en az 6 buçukta geliyor. Tabi ben hemen dip köşe temizliğe başladım. Bugünde devam edicegim. ( eşim varken birlikte 2 saatte bitiriyorduk). Yarın doktor kontrolüm var şeker yüklemesi de yapılacak. İnşallah şeker çıkmaz. Size sorum şu gündüzleri evde neler yapıyorsunuz?????? Temizliğe sarmamam lazımda ve hamilelikten öncesinde yaptıklarım artık beni pek tatmin etmiyor. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum :))
Birinin ismi zehra olacak büyük olasılıkla ama diğeri isimsiz zehrayi bn istedim diğerine de eşim karar versin istiyorum ama adam beğenmiyor hicbir ismi bu gidisle isimsiz doğacak kuzum :)ikicicek-birbocek isim.dusundunuz mu minnoslara
snowmotion ne kadar basit erkek.kiyafetleri ya dedigin gibi robot araba dinazor bitti kizlar ayyyy cok.guzel insanin hepsini alasi geliyor insallah kiz olur ikinci amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?