Kiz çok güzel olmus ellerine saglikModel secmemistim ki. Ama simdi bir kapi süsü+yastik buldum onu yaptiririm belki. Bir de ceyizdeki dantellerden kirlent/örtüsü vs düşünüyor da bu popo kalkip aplikeciye giymez o iş de yatar.
700gr bea, 7 yumak harcadim. Sakin bu modeli ormeyin çok iplik yiyor. Kenarini kayinvalidem döndü. Zırh niyetine kullanırız artik
Eki Görüntüle 2268558
ikinci kız olunca aha dedim. gelsin renkli çoraplar fırfırlı etekler. 24 haftada sürpriz yaptı bebişim. bir ay daha bekliycem belkim kızdır diye sonra alışveriş yaparım artık.ikicicek-birbocek isim.dusundunuz mu minnoslara
snowmotion ne kadar basit erkek.kiyafetleri ya dedigin gibi robot araba dinazor bitti kizlar ayyyy cok.guzel insanin hepsini alasi geliyor insallah kiz olur ikinci amin
Evet tatlim sen.biraz daha bekle insallah kiz.çıkarikinci kız olunca aha dedim. gelsin renkli çoraplar fırfırlı etekler. 24 haftada sürpriz yaptı bebişim. bir ay daha bekliycem belkim kızdır diye sonra alışveriş yaparım artık.
Cok guzel olsun torunlarda kullanir bakarsinModel secmemistim ki. Ama simdi bir kapi süsü+yastik buldum onu yaptiririm belki. Bir de ceyizdeki dantellerden kirlent/örtüsü vs düşünüyor da bu popo kalkip aplikeciye giymez o iş de yatar.
700gr bea, 7 yumak harcadim. Sakin bu modeli ormeyin çok iplik yiyor. Kenarini kayinvalidem döndü. Zırh niyetine kullanırız artik
Eki Görüntüle 2268558
Ya ben de erkek kıyafetlerine bayılıyorum, özellikle hm erkek bebek reyonu kalp benikicicek-birbocek isim.dusundunuz mu minnoslara
snowmotion ne kadar basit erkek.kiyafetleri ya dedigin gibi robot araba dinazor bitti kizlar ayyyy cok.guzel insanin hepsini alasi geliyor insallah kiz olur ikinci amin
bende erken gelemsinden korkuyorum ama 40.haftada istemiyorum :) 41de gelsin bayramdan sonra doktor izinli mi tatilde mi derdi olmadan kafalar oh mis 41.haftada normal yolla gelsin bir avazda bağırıp çıkarayım inşlh :) bende bayramdan sonra alışverişe tam başlayım çantamızı o ara hazırlayım diyorum bakalım. valla erken gelirde çanta kıyafet hazır olmazsa eşimle annesi yapacak yapsınlar mecbur beni şimdiye kadar erken erken diyip tuttu.Bn haziran basinda cantami hazirlamayi dusunuyorum bilmiyorum erken mi ama korkuyorum Allah korusun birden erken fln gelirse bebisler yalnızım da eşim birseyi bulupta koyup getiremez kendinde beceri sıfır panik üst seviye oldugundan
Benim kızım olsaydı adını zeynep zehra koyacaktım. İkiz olsa birine zeynep birine zehra koyardımBirinin ismi zehra olacak büyük olasılıkla ama diğeri isimsiz zehrayi bn istedim diğerine de eşim karar versin istiyorum ama adam beğenmiyor hicbir ismi bu gidisle isimsiz doğacak kuzum :)
Amin ins bir avazda kurtarsın Rabbim sağlıkla gelsinde belli mi olur dinler annesini bekler belki 41 i :) bnm temmuz sonu olacağından bayram tatil sıkıntım yok ama annem başka şehirde doğuma gelebilecek anca kv dede başka şehirde o yüzden kendi hazırlığımi kendim yapmalıyım mecburbende erken gelemsinden korkuyorum ama 40.haftada istemiyorum :) 41de gelsin bayramdan sonra doktor izinli mi tatilde mi derdi olmadan kafalar oh mis 41.haftada normal yolla gelsin bir avazda bağırıp çıkarayım inşlh :) bende bayramdan sonra alışverişe tam başlayım çantamızı o ara hazırlayım diyorum bakalım. valla erken gelirde çanta kıyafet hazır olmazsa eşimle annesi yapacak yapsınlar mecbur beni şimdiye kadar erken erken diyip tuttu.
Bnde öyle düşünmüştüm hep zeynep zehra diyordum ama eşim zeynep ismi çok var diye istemedi son dakika karari değişmezse eğerBenim kızım olsaydı adını zeynep zehra koyacaktım. İkiz olsa birine zeynep birine zehra koyardım
Birinin ismi zehra olacak büyük olasılıkla ama diğeri isimsiz zehrayi bn istedim diğerine de eşim karar versin istiyorum ama adam beğenmiyor hicbir ismi bu gidisle isimsiz doğacak kuzum :)
[/QUOTEzehra
Akşam gelsin söyleyeyim bakalım beğenir mi severim Leyla ismini gerçi yengesinin ismi diye belki istemeyebilir ama bakalımZehra
Leyla
rabbim hepimize kolaylık versin gönlüme göre olsun inşlh :)Amin ins bir avazda kurtarsın Rabbim sağlıkla gelsinde belli mi olur dinler annesini bekler belki 41 i :) bnm temmuz sonu olacağından bayram tatil sıkıntım yok ama annem başka şehirde doğuma gelebilecek anca kv dede başka şehirde o yüzden kendi hazırlığımi kendim yapmalıyım mecbur
kesin belli olsun bakalım. erkek gördük pipiyi ama doktor ikinci ultrasonuda yapsın bakalım. tekrar değişmesin. kısmet bunlar takılıyorum aslında. kızıma isim bulamadık. oğlumun ismini babası doktorun odasında koydu.Evet tatlim sen.biraz daha bekle insallah kiz.çıkar
Zehra & MeyraZehra
Leyla
bebegim bizim oglumuza Allah izin verirse Ediz Ibrahim ismini koyacagiz. Cinsiyet belli olmadan isimlerde karar kilmistik, kiz olsaydi Yade, erkekte Ediz olacakti:) kayinpederimin ismini de ekledik Ediz'e.Biz ne koyucaz belli degil isim onerilerinize acigim erkek isimlerineboğaç hanima isim teyzeleri
kız hepsi arabalı kepçeli kurbağalı dinozorlu kızlara bak fırfırlı fırfırlı. erkeğe yazın şort kışın pantolon hadi bakalım.Ya ben de erkek kıyafetlerine bayılıyorum, özellikle hm erkek bebek reyonu kalp ben
Kardeşim de hamile, onunki erkek olsa da ona alsam diye bakıyorum
Bisey olmaz kuzum Allahin izniyle ama.takip et sen.hareketlerini ve durumu Allah korusun meleginiKizlar ofise gelip park alanina girerken kartimi garaj kapisinin onundeki elektronik cihaza tutmak gerekirken ben karnimi yine unuttum.
Sacim bozulmasin diye kendimi abuk subuk egerek ulasmaya calistim cihaza arabanin kapisini acarak (tekeri surtecem kaldirima korkusuyla azcik uzak kaliyorum kaldirimlardan) uzaninca, karnimda tuhaf bi ani sizi olustu, o sizi biraz surdu, karnim gerildi. Bizim oglani ufacik ufacik hissediyorum galiba. Bisey olmamistir dimi? Ani hareketler hic iyi degil biliyorumda oldu iste..
bir şey olmaz canım korkma. senin benim oğlanla beni görsen omuzlarımdan aşağıya sarkıyor. üstüme atlıyor. olmaz bir şey o içerde güvenli. karnın suyu onu herşeyden koruyor.Kizlar ofise gelip park alanina girerken kartimi garaj kapisinin onundeki elektronik cihaza tutmak gerekirken ben karnimi yine unuttum.
Sacim bozulmasin diye kendimi abuk subuk egerek ulasmaya calistim cihaza arabanin kapisini acarak (tekeri surtecem kaldirima korkusuyla azcik uzak kaliyorum kaldirimlardan) uzaninca, karnimda tuhaf bi ani sizi olustu, o sizi biraz surdu, karnim gerildi. Bizim oglani ufacik ufacik hissediyorum galiba. Bisey olmamistir dimi? Ani hareketler hic iyi degil biliyorumda oldu iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?