2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kiz çok güzel olmus ellerine saglik calis calis yatma yap o dediklerini bebise.feda kaldir totoyu

ikicicek-birbocek isim.dusundunuz mu minnoslara
snowmotion ne kadar basit erkek.kiyafetleri ya dedigin gibi robot araba dinazor bitti kizlar ayyyy cok.guzel insanin hepsini alasi geliyor insallah kiz olur ikinci amin
ikinci kız olunca aha dedim. gelsin renkli çoraplar fırfırlı etekler. 24 haftada sürpriz yaptı bebişim. bir ay daha bekliycem belkim kızdır diye sonra alışveriş yaparım artık.

ikinci kız olunca aha dedim. gelsin renkli çoraplar fırfırlı etekler. 24 haftada sürpriz yaptı bebişim. bir ay daha bekliycem belkim kızdır diye sonra alışveriş yaparım artık.
Evet tatlim sen.biraz daha bekle insallah kiz.çıkar

Cok guzel olsun torunlarda kullanir bakarsin bn annemden özellikle istedim kendi bebeklik battaniyemi kullanıcam bnm için çok değerli böyle şeyler çünkü :)

ikicicek-birbocek isim.dusundunuz mu minnoslara
snowmotion ne kadar basit erkek.kiyafetleri ya dedigin gibi robot araba dinazor bitti kizlar ayyyy cok.guzel insanin hepsini alasi geliyor insallah kiz olur ikinci amin
Ya ben de erkek kıyafetlerine bayılıyorum, özellikle hm erkek bebek reyonu kalp ben
Kardeşim de hamile, onunki erkek olsa da ona alsam diye bakıyorum

Bn haziran basinda cantami hazirlamayi dusunuyorum bilmiyorum erken mi ama korkuyorum Allah korusun birden erken fln gelirse bebisler yalnızım da eşim birseyi bulupta koyup getiremez kendinde beceri sıfır panik üst seviye oldugundan
bende erken gelemsinden korkuyorum ama 40.haftada istemiyorum :) 41de gelsin bayramdan sonra doktor izinli mi tatilde mi derdi olmadan kafalar oh mis 41.haftada normal yolla gelsin bir avazda bağırıp çıkarayım inşlh :) bende bayramdan sonra alışverişe tam başlayım çantamızı o ara hazırlayım diyorum bakalım. valla erken gelirde çanta kıyafet hazır olmazsa eşimle annesi yapacak yapsınlar mecbur beni şimdiye kadar erken erken diyip tuttu.

Birinin ismi zehra olacak büyük olasılıkla ama diğeri isimsiz zehrayi bn istedim diğerine de eşim karar versin istiyorum ama adam beğenmiyor hicbir ismi bu gidisle isimsiz doğacak kuzum :)
Benim kızım olsaydı adını zeynep zehra koyacaktım. İkiz olsa birine zeynep birine zehra koyardım

Benim anam.herseyimi atmis arkadas 1 tane sakla dimi yokkk atmış
mavilibalik ben seyleri sevmiyorum hani kucuk adam.gibi giydiriyorlar ya papyon smokin vb bana itici geliyor cogu garipsiyecek ama spor cool tarz hosuma.gidiyor sisme yelek ne.bilim gomlek desenli altina keten ayakkabilar bogazda fular hahaha ama.kizlarin renkleri modelleri canli cicili.bicili erkek klasik demekki.insan ozeniyor elinde.olmayana
ikicicek-birbocek zehra cok guzel kalmaz kalmz koyarsiniz.uyumlu olur.biter daha var

Amin ins bir avazda kurtarsın Rabbim sağlıkla gelsinde belli mi olur dinler annesini bekler belki 41 i :) bnm temmuz sonu olacağından bayram tatil sıkıntım yok ama annem başka şehirde doğuma gelebilecek anca kv dede başka şehirde o yüzden kendi hazırlığımi kendim yapmalıyım mecbur

rabbim hepimize kolaylık versin gönlüme göre olsun inşlh :)

Evet tatlim sen.biraz daha bekle insallah kiz.çıkar
kesin belli olsun bakalım. erkek gördük pipiyi ama doktor ikinci ultrasonuda yapsın bakalım. tekrar değişmesin. kısmet bunlar takılıyorum aslında. kızıma isim bulamadık. oğlumun ismini babası doktorun odasında koydu. demek varmış bir sebebi kız ismi beğenememizin

Zehra & Meyra
Zehra & Berra
Zehra & Meryem
Zehra & Sare
?

Biz ne koyucaz belli degil isim onerilerinize acigim erkek isimlerine boğaç hanima isim teyzeleri
bebegim bizim oglumuza Allah izin verirse Ediz Ibrahim ismini koyacagiz. Cinsiyet belli olmadan isimlerde karar kilmistik, kiz olsaydi Yade, erkekte Ediz olacakti:) kayinpederimin ismini de ekledik Ediz'e.
Diger begendigim erkek isimleri:
Esad
Ayaz Malik
Artun
Kerem Alp
Yagiz
Omer Asaf

Ya ben de erkek kıyafetlerine bayılıyorum, özellikle hm erkek bebek reyonu kalp ben
Kardeşim de hamile, onunki erkek olsa da ona alsam diye bakıyorum
kız hepsi arabalı kepçeli kurbağalı dinozorlu kızlara bak fırfırlı fırfırlı. erkeğe yazın şort kışın pantolon hadi bakalım.

Kizlar ofise gelip park alanina girerken kartimi garaj kapisinin onundeki elektronik cihaza tutmak gerekirken ben karnimi yine unuttum.
Sacim bozulmasin diye kendimi abuk subuk egerek ulasmaya calistim cihaza arabanin kapisini acarak (tekeri surtecem kaldirima korkusuyla azcik uzak kaliyorum kaldirimlardan) uzaninca, karnimda tuhaf bi ani sizi olustu, o sizi biraz surdu, karnim gerildi. Bizim oglani ufacik ufacik hissediyorum galiba. Bisey olmamistir dimi? Ani hareketler hic iyi degil biliyorumda oldu iste..

Bisey olmaz kuzum Allahin izniyle ama.takip et sen.hareketlerini ve durumu Allah korusun melegini

bir şey olmaz canım korkma. senin benim oğlanla beni görsen omuzlarımdan aşağıya sarkıyor. üstüme atlıyor. olmaz bir şey o içerde güvenli. karnın suyu onu herşeyden koruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…