2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tavsiyem yorma bak Allah korusun kanaman olabilir az az bole.bole gunlere yap insallah seker yüklemen tertermiz.cikar depresyon hepimizde kronik mutsuz bunalim
Kendimi frenlemeye çalışıyorum. Dün en son yatak odasının yatağın altını silerken buldum kendimi. Eşimde ev hanımı moduna geçtin mi diyor. Yorulduğum nokta da bırakıyorum dinlenip tekrar yapıyorum da temizlik bitince diğer günler ne yapıcagım . Hamilelikten önce tertemiz evi tekrar temizlerdim. Can sıkıntısına aklımdan zorum var sanırım. Bu arada bende başak burcuyum :))

Hic bi sey yapmıyorum. Camasir bulasik yemek o kadar. Boya bitmedi ya (baslanmadi bile daha) oda hala hazır değil, şimdi ona takigim. Hareket edebildigim zamanlari bosa harciyormusum gibi geliyor.
Biz odasını bayramdan sonra yapıcaz. Daha doğru düzgün alışverişte yapmadık. Eşim acele etme bir günde alırız diyorda. Yapılır elbet :)

Basak mi peki.oldu iyi günler

Biz ne koyucaz belli degil isim onerilerinize acigim erkek isimlerine boğaç hanima isim teyzeleri
Beni biliyorsun, önerim "Yavuz"
kız hepsi arabalı kepçeli kurbağalı dinozorlu kızlara bak fırfırlı fırfırlı. erkeğe yazın şort kışın pantolon hadi bakalım.
Tütü giydiricem ben nihahoha
Hic bir sey olmaz, sen korkma. Amniyosentez sıvısı var ya büyülü bir su o.
Ulan bu basakligin bir tek temizlik huyunu almamisim. Gerci o zaman kedim olmazdi. Mottom birak bok götürsün
Biz odasını bayramdan sonra yapıcaz. Daha doğru düzgün alışverişte yapmadık. Eşim acele etme bir günde alırız diyorda. Yapılır elbet :)
Ben stresli adamim, kafamda plan var aylardir ama uygulayamiyorum ya ve beklememin sebebi ben değilim. O beni daraltiyor. Herşey bana bagli olsa 4.ay sonunda hazirdi odasi vs.

Net insanım herşeyi bitirmek istiyorum. Bir de gercekten hareketlerim kisitlanacak biliyorum, vucudumda kas mi var ki dinc olsun.

ben oglumda sterilzator kullanmadim cnm.
gozun aydin cnm. cok sevindim.

Ben de hep unutup saçma sapan şeyler yapıyordum, arada ani hareketlerde bir şey saplanmış gibi olduğu da oldu. Ama hiç sıkıntı olmadı çok şükür. Arada oluyordur böyle şeyler.

bi basak olarak seni cok iyi anliyorum:) temizlikci ablayi cagirmiyorum kendim yapayim diye, okadar delirdim:)
camlarim (yuksekligi 2,5 genisligi salonda asagi yukari 4,5 metre camlarin) yine cok kirlenmis (buyuk bir ana caddedeyiz tozun haddi hesabi yok), dun aksam gunesi dusunce iyice belirgin olunca zor durdurdum kendimi. neyse ablayi cagirayim ben yine de:))

Basak mi peki.oldu iyi günler
Evet. Bende o klasik planlı başaklardandım bir zamanlar. Şimdi saldım bende napılır, edilir, hallolur modundayım. Hep eşim beni böyle yaptı. 5 dakika sonramız belirsiz. Hadi çıkıyoruz diyor. Ben o 5 dakika da hazırlanıyorum ve evden çıkıyoruz. Bir Başak için bu mümkün mü Evettt mümkün :)))

Basak kadinlari cidden entresan.ben.kiyafet dolabinin aciktan koyuya dizen yagmurlu havada cam.silen tatile her gun sabah aksam.ayri kiyafet ayakkabi kombinleyip posetleyen odasinda mm esya dizen sacinin.heryerini metreyle olcen eyeliner eline alip cetveyle olcen sayiyimmi daha gordum.arkadas 5 6 arkadaşımda kizz omur.gecmez tamam.ben de duzenliyim doktorum yasakladi kanamam oldugu icin ama durun frenleyin kendinizi hayatınızı zehir etmeyin plan duzen salinnn gitsin

ben kafami son gunlerde pek toparlayamiyorum. herseyi tam okuyaniyorum kusuruma bakmayin

oglumun okul sorunuyla beynim yandi artik. hatirlayanlar olur belki cocuk son gunlerde aglayip okula gitmek istiyordu. her zaman diyorum ANNELIK IC GUDULERINIZI DINLEYIN. MILLETI KULAK ARDI EDIN diye. ah essek kafam. farkindaydim sorun oldugunun. ama esim dahil herkes simarikliktan agliyor vs dedikce ben mi yanlisim diyordum. ah ah. bakmasana onlara. cok kiziyorum kendime. oglum durduk yere beni okulda unutmazsin demi anne diyip duruyordu. meger sebebi varmis. ama ogretmene kalsa cocugumun sorunu var ben cozmek zorundaymisim, okulda sorun yokmis vs vs... sonuc: ogretmen aglayam cocuga "anneler aglayan bebekleri evlerine goturmez" diye baski yapiyormus. yanlislikla altina kaka yapan arkadasini "pis cocuk" diye sinifin icinde asagilamis. ogluma benim yanimda "sen bizi sevmiyormusun" vs diye baski kuruyordu. ayrica 3 arkadasi baska sinifta sıkıstirmis oglumu vs vs vs.... hepsi cikti ortaya. beynim yanik. mudurle gorustuk. haziran ayinda işine son vereceklermis. demekki tek sikayeti olan ben degilim.

Bende şu temizlik huyumu bir kenara bıraksam başka daha ne isterim ki :))) ilk bebeğimizi kaybedince bunda biraz bekleyelim acele etmeyelim dedik. İlk üç ay kimseye ağzımızı açmadık. Bende istiyorum hemen yarın her şeyi hazır olsun ama sağolsun kocam bekletiyor. Birde dalga geçiyor sen çıkamazsan ben sana resim atarım öyle beğenirsin alırız diyor. Dedim görüntülü ararsın o daha iyi olur :))))

başak burcu :S ne çok ana var başak burcu takık olan :) detaycı planlı hepsi olsun bitsin öyle bekleyelim modundayım bende :) kafamda kuruyorum ama hiçbirşey yapılmayınca stres oluyorum kafama takılıyor herşey

Bugun elbise giyeyim ofiste dedim. Skinny uzerine azcik oversized gömlek giymistim dün, ‘karninla neden gurur duydugunu gostermiyosun’ gibi yorumlar yine havada ucustu. farkli tarzlarda giyiniyorum iste fena mi desemde bugun elbise giyeyim de gozlerine sokayim karnimi da sussunlar bari dedim. Oda biraz dar sanirim, direktorun biri geldi ‘nezaman izine ayriliyosun’ diyerek, iki ayim var diyince de ‘nasil yani??’lere bindirdi, diger direktor ise ‘noldu sana iki hafta gormedim ne hale geldin, hala tek bebek oldugundan emin misin?’ dedi.

Val-la-hi biktim.

kız hepsi arabalı kepçeli kurbağalı dinozorlu kızlara bak fırfırlı fırfırlı. erkeğe yazın şort kışın pantolon hadi bakalım.
Dinazor falan seviyorum ben, hatta kıza da dinazorlu bir body almıştım zamanında erkek koleksiyonu olduğunu sonradan farkettim. Ama çok yakışıyordu vallahi.

Çağır çağır ben içten siliyorum camları. Dışını da elimin yettiği yerleri yetişmeyen yerler duruyor. Eşim silecek oraları da ( ne zaman çıkmaz ayın son çarşambası :)))) hayır eşim varken hafta da bir yapıyorduk yetiyordu. Şimdi niye gene her gün temizlik yapma moduna döndüm ben ya :))

Ayyy seni egitmen.yapan sistemin neyse.kuzum.kurtuldunuz son ay yavrum.ya nasil.uzulmus kıyamam ya minik.kalbi korkmuştur annem.almaz.okuldan diye pislik kadin sen toparlarsin aslan.parçasini harika.bir annesin.kuzum

Catlama.sorusu.gobekte.kirmizi oluşumlar baslamis ama bacaklarim beyaz beyaz yırtılmis zebra gibi

Kızlar hiç çatlayan oldu mu? Yine mikemmel bir soruyla karşınızdayım, evet.
henuz yok ama her an oldu olacak gibi hissediyorum. ayy hic yag surmuyorummm (badem yagi suruyodum, tuylendirir dediler corekotu yagina gectim). gunde yarim saat makyajla ugrasiyorum, karnima bi yag surmuyorum. lutfen suren hatunlar bizleri gaza getirsin yaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…