Kendimi frenlemeye çalışıyorum. Dün en son yatak odasının yatağın altını silerken buldum kendimi. Eşimde ev hanımı moduna geçtin mi diyor. Yorulduğum nokta da bırakıyorum dinlenip tekrar yapıyorum da temizlik bitince diğer günler ne yapıcagım . Hamilelikten önce tertemiz evi tekrar temizlerdim. Can sıkıntısına aklımdan zorum var sanırım. Bu arada bende başak burcuyum :))Tavsiyem yorma bak Allah korusun kanaman olabilir az az bole.bole gunlere yap insallah seker yüklemen tertermiz.cikardepresyon hepimizde kronik mutsuz bunalim
Biz odasını bayramdan sonra yapıcaz. Daha doğru düzgün alışverişte yapmadık. Eşim acele etme bir günde alırız diyorda. Yapılır elbet :)Hic bi sey yapmıyorum. Camasir bulasik yemek o kadar. Boya bitmedi ya (baslanmadi bile daha) oda hala hazır değil, şimdi ona takigim. Hareket edebildigim zamanlari bosa harciyormusum gibi geliyor.
Basak mi peki.oldu iyi günlerKendimi frenlemeye çalışıyorum. Dün en son yatak odasının yatağın altını silerken buldum kendimi. Eşimde ev hanımı moduna geçtin mi diyor. Yorulduğum nokta da bırakıyorum dinlenip tekrar yapıyorum da temizlik bitince diğer günler ne yapıcagım . Hamilelikten önce tertemiz evi tekrar temizlerdim. Can sıkıntısına aklımdan zorum var sanırım. Bu arada bende başak burcuyum :))
Beni biliyorsun, önerim "Yavuz"Biz ne koyucaz belli degil isim onerilerinize acigim erkek isimlerineboğaç hanima isim teyzeleri
Tütü giydiricem benkız hepsi arabalı kepçeli kurbağalı dinozorlu kızlara bak fırfırlı fırfırlı. erkeğe yazın şort kışın pantolon hadi bakalım.
Hic bir sey olmaz, sen korkma. Amniyosentez sıvısı var ya büyülü bir su o.Kizlar ofise gelip park alanina girerken kartimi garaj kapisinin onundeki elektronik cihaza tutmak gerekirken ben karnimi yine unuttum.
Sacim bozulmasin diye kendimi abuk subuk egerek ulasmaya calistim cihaza arabanin kapisini acarak (tekeri surtecem kaldirima korkusuyla azcik uzak kaliyorum kaldirimlardan) uzaninca, karnimda tuhaf bi ani sizi olustu, o sizi biraz surdu, karnim gerildi. Bizim oglani ufacik ufacik hissediyorum galiba. Bisey olmamistir dimi? Ani hareketler hic iyi degil biliyorumda oldu iste..
Ulan bu basakligin bir tek temizlik huyunu almamisim. Gerci o zaman kedim olmazdi. Mottom birak bok götürsünKendimi frenlemeye çalışıyorum. Dün en son yatak odasının yatağın altını silerken buldum kendimi. Eşimde ev hanımı moduna geçtin mi diyor. Yorulduğum nokta da bırakıyorum dinlenip tekrar yapıyorum da temizlik bitince diğer günler ne yapıcagım . Hamilelikten önce tertemiz evi tekrar temizlerdim. Can sıkıntısına aklımdan zorum var sanırım. Bu arada bende başak burcuyum :))
Ben stresli adamim, kafamda plan var aylardir ama uygulayamiyorum ya ve beklememin sebebi ben değilim. O beni daraltiyor. Herşey bana bagli olsa 4.ay sonunda hazirdi odasi vs.Biz odasını bayramdan sonra yapıcaz. Daha doğru düzgün alışverişte yapmadık. Eşim acele etme bir günde alırız diyorda. Yapılır elbet :)
ben oglumda sterilzator kullanmadim cnm.Neyse icimizi karartmak yok kizlar azcik guzel.sşeylerden bahsedelim.hazirliklariniz.ne.durumda neler aldiniz.neler kaldi oda durumlari.nedir? Araştırma.oneri alalim eşya marka konusunda ben sterilzator konusunda alinmali diye bir yazi okudum deneyimli anneler nedir fikriniz
gozun aydin cnm. cok sevindim.kizlaaar nasilsiniz bakiim?
güzel haberler var bende, ikinci seker yüklemem iyi cikmis yani diyabetim yokmus hamdolsun! asiri mutlu oldum:)) bebisime zarari olmiicak ya, bin sukur! bu arada 2,5 haftadir kilo almadim, hatta yarim kilo verdim. sekersizlik nekadar farketti yahu. ciddi manaada azalticam artik. G gujan darisi sana canim!!
Efelihayat neler aldiniz diye sormussun kuzum, yurume arabasi ve maxi cosi baktik, karar verdik sayilir siparisi onumuzdeki hafta veririz insallah.
haricinde kendime bisuru cici hamilelik kiyafetleri aldim (online). sabahlari ne giycem ne giycem diye dusunup duruyorum sikilmistim. guzel de oldu cogu pek bi sevindim
bu aralar ciddi bi unutkanlik ve konsantre sorunu yasiyorum! ofiste bugün toplantilarda saf saf bes dk önce konusulan seyleri tekrar sordum, abartmiyorum bugün dört bes kez oldu. alay konusu bendim kisacasi ofiste.
Fiziksel olarak biri gaz sorununu sormus, hic sorunum yok! esime kiyamayip sahura kalkiyorum ama cok zor uykuya daliyorum sonrasinda. kalkmayayim artik dedim, zaten kalktigin da hata dedi oda. dün ona pogaca yapip buzluga attim. bugünde bisuru kase sütlac hazirladim. enerjim yerinde, cabuk yorulmayayim diye isleri gunlere paylastirip hergün biseyler yapiyorum.
karnim ve gogusler buyuyunce sirtimin iki omuz arasindaki orta kisimda agrilar olustu, sizde var mi?
Kizlar ofise gelip park alanina girerken kartimi garaj kapisinin onundeki elektronik cihaza tutmak gerekirken ben karnimi yine unuttum.
Sacim bozulmasin diye kendimi abuk subuk egerek ulasmaya calistim cihaza arabanin kapisini acarak (tekeri surtecem kaldirima korkusuyla azcik uzak kaliyorum kaldirimlardan) uzaninca, karnimda tuhaf bi ani sizi olustu, o sizi biraz surdu, karnim gerildi. Bizim oglani ufacik ufacik hissediyorum galiba. Bisey olmamistir dimi? Ani hareketler hic iyi degil biliyorumda oldu iste..
bi basak olarak seni cok iyi anliyorum:) temizlikci ablayi cagirmiyorum kendim yapayim diye, okadar delirdim:)Kendimi frenlemeye çalışıyorum. Dün en son yatak odasının yatağın altını silerken buldum kendimi. Eşimde ev hanımı moduna geçtin mi diyor. Yorulduğum nokta da bırakıyorum dinlenip tekrar yapıyorum da temizlik bitince diğer günler ne yapıcagım . Hamilelikten önce tertemiz evi tekrar temizlerdim. Can sıkıntısına aklımdan zorum var sanırım. Bu arada bende başak burcuyum :))
Evet. Bende o klasik planlı başaklardandım bir zamanlar. Şimdi saldım bende napılır, edilir, hallolur modundayım. Hep eşim beni böyle yaptı. 5 dakika sonramız belirsiz. Hadi çıkıyoruz diyor. Ben o 5 dakika da hazırlanıyorum ve evden çıkıyoruz. Bir Başak için bu mümkün mü Evettt mümkün :)))Basak mi peki.oldu iyi günler
Insallah canım ama hazırana gırmeden almak ıstıyorum az kalıyor cunku suan rahatm ama bırden agırlasırsm ınternetten alırım artık.Bende daha hiçbirşey almayanlardanım. umarım son ana kalıp elimiz ayağımıza dolaşmaz :)
Bende şu temizlik huyumu bir kenara bıraksam başka daha ne isterim ki :))) ilk bebeğimizi kaybedince bunda biraz bekleyelim acele etmeyelim dedik. İlk üç ay kimseye ağzımızı açmadık. Bende istiyorum hemen yarın her şeyi hazır olsun ama sağolsun kocam bekletiyor. Birde dalga geçiyor sen çıkamazsan ben sana resim atarım öyle beğenirsin alırız diyor. Dedim görüntülü ararsın o daha iyi olur :))))Beni biliyorsun, önerim "Yavuz"
Tütü giydiricem bennihahoha
Hic bir sey olmaz, sen korkma. Amniyosentez sıvısı var ya büyülü bir su o.
Ulan bu basakligin bir tek temizlik huyunu almamisim. Gerci o zaman kedim olmazdi. Mottom birak bok götürsün
Ben stresli adamim, kafamda plan var aylardir ama uygulayamiyorum ya ve beklememin sebebi ben değilim. O beni daraltiyor. Herşey bana bagli olsa 4.ay sonunda hazirdi odasi vs.
Net insanım herşeyi bitirmek istiyorum. Bir de gercekten hareketlerim kisitlanacak biliyorum, vucudumda kas mi var ki dinc olsun.
başak burcu :S ne çok ana var başak burcu takık olan :) detaycı planlı hepsi olsun bitsin öyle bekleyelim modundayım bende :) kafamda kuruyorum ama hiçbirşey yapılmayınca stres oluyorum kafama takılıyor herşeyBeni biliyorsun, önerim "Yavuz"
Tütü giydiricem bennihahoha
Hic bir sey olmaz, sen korkma. Amniyosentez sıvısı var ya büyülü bir su o.
Ulan bu basakligin bir tek temizlik huyunu almamisim. Gerci o zaman kedim olmazdi. Mottom birak bok götürsün
Ben stresli adamim, kafamda plan var aylardir ama uygulayamiyorum ya ve beklememin sebebi ben değilim. O beni daraltiyor. Herşey bana bagli olsa 4.ay sonunda hazirdi odasi vs.
Net insanım herşeyi bitirmek istiyorum. Bir de gercekten hareketlerim kisitlanacak biliyorum, vucudumda kas mi var ki dinc olsun.
Dinazor falan seviyorum ben, hatta kıza da dinazorlu bir body almıştım zamanında erkek koleksiyonu olduğunu sonradan farkettim. Ama çok yakışıyordu vallahi.kız hepsi arabalı kepçeli kurbağalı dinozorlu kızlara bak fırfırlı fırfırlı. erkeğe yazın şort kışın pantolon hadi bakalım.
Çağır çağır ben içten siliyorum camları. Dışını da elimin yettiği yerleri yetişmeyen yerler duruyor. Eşim silecek oraları da ( ne zaman çıkmaz ayın son çarşambası :)))) hayır eşim varken hafta da bir yapıyorduk yetiyordu. Şimdi niye gene her gün temizlik yapma moduna döndüm ben ya :))bi basak olarak seni cok iyi anliyorum:) temizlikci ablayi cagirmiyorum kendim yapayim diye, okadar delirdim:)
camlarim (yuksekligi 2,5 genisligi salonda asagi yukari 4,5 metre camlarin) yine cok kirlenmis (buyuk bir ana caddedeyiz tozun haddi hesabi yok), dun aksam gunesi dusunce iyice belirgin olunca zor durdurdum kendimi. neyse ablayi cagirayim ben yine de:))
Ayyy seni egitmen.yapan sistemin neyse.kuzum.kurtuldunuz son ay yavrum.ya nasil.uzulmusben kafami son gunlerde pek toparlayamiyorum. herseyi tam okuyaniyorum kusuruma bakmayin
oglumun okul sorunuyla beynim yandi artik. hatirlayanlar olur belki cocuk son gunlerde aglayip okula gitmek istiyordu. her zaman diyorum ANNELIK IC GUDULERINIZI DINLEYIN. MILLETI KULAK ARDI EDIN diye. ah essek kafam. farkindaydim sorun oldugunun. ama esim dahil herkes simarikliktan agliyor vs dedikce ben mi yanlisim diyordum. ah ah. bakmasana onlara. cok kiziyorum kendime. oglum durduk yere beni okulda unutmazsin demi anne diyip duruyordu. meger sebebi varmis. ama ogretmene kalsa cocugumun sorunu var ben cozmek zorundaymisim, okulda sorun yokmis vs vs... sonuc: ogretmen aglayam cocuga "anneler aglayan bebekleri evlerine goturmez" diye baski yapiyormus. yanlislikla altina kaka yapan arkadasini "pis cocuk" diye sinifin icinde asagilamis. ogluma benim yanimda "sen bizi sevmiyormusun" vs diye baski kuruyordu. ayrica 3 arkadasi baska sinifta sıkıstirmis oglumu vs vs vs.... hepsi cikti ortaya. beynim yanik. mudurle gorustuk. haziran ayinda işine son vereceklermis. demekki tek sikayeti olan ben degilim.
henuz yok ama her an oldu olacak gibi hissediyorum. ayy hic yag surmuyorummm (badem yagi suruyodum, tuylendirir dediler corekotu yagina gectim). gunde yarim saat makyajla ugrasiyorum, karnima bi yag surmuyorum. lutfen suren hatunlar bizleri gaza getirsin yaa!Kızlar hiç çatlayan oldu mu?Yine mikemmel bir soruyla karşınızdayım, evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?