Kizzz hani surucektinnnnn vallahi dovucemhenuz yok ama her an oldu olacak gibi hissediyorum. ayy hic yag surmuyorummm (badem yagi suruyodum, tuylendirir dediler corekotu yagina gectim). gunde yarim saat makyajla ugrasiyorum, karnima bi yag surmuyorum. lutfen suren hatunlar bizleri gaza getirsin yaa!
yok valla dipkosemi cumartesi bitirdim. her gun ugrasilmaz ki canim, ev bu, don dolas hep ayni is. gerci calismasam evde olsam o moda girerdim sanirim bende.. :)Çağır çağır ben içten siliyorum camları. Dışını da elimin yettiği yerleri yetişmeyen yerler duruyor. Eşim silecek oraları da ( ne zaman çıkmaz ayın son çarşambası :)))) hayır eşim varken hafta da bir yapıyorduk yetiyordu. Şimdi niye gene her gün temizlik yapma moduna döndüm ben ya :))
Bir an sen böylesin sandım. Gözlerim açık kaldı :))) Kesinlikle katılıyorum sana. Evler zaten temiz ne dert ediyorsun. Yat, dinlen, gez, dolaş. En kötü benim gibi temizlik yapıcağım de ama 1 saattir kahvaltı masasında burada takıl :)) Ohh mis kuşlar, böcekler, güneş karnımda doydu zaten :)))Basak kadinlari cidden entresan.ben.kiyafet dolabinin aciktan koyuya dizen yagmurlu havada cam.silen tatile her gun sabah aksam.ayri kiyafet ayakkabi kombinleyip posetleyen odasinda mm esya dizen sacinin.heryerini metreyle olcen eyeliner eline alip cetveyle olcen sayiyimmi daha gordum.arkadas 5 6 arkadaşımda kizz omur.gecmez tamam.ben de duzenliyim doktorum yasakladi kanamam oldugu icin ama durun frenleyin kendinizi hayatınızı zehir etmeyin plan duzen salinnn gitsin
Kaşınma hissi geldikçe yağlanıyorum henüz yok ama sanki son ayda vücüt dayanamayacak gibi geliyor.Kızlar hiç çatlayan oldu mu?Yine mikemmel bir soruyla karşınızdayım, evet.
Çalışınca hafta da bir gün yetiyorda. Evde olunca can sıkıntısına temizlige sarıyorum. Ama her yer bitince bir hafta yapmıyorum bende :))yok valla dipkosemi cumartesi bitirdim. her gun ugrasilmaz ki canim, ev bu, don dolas hep ayni is. gerci calismasam evde olsam o moda girerdim sanirim bende.. :)
Benimde iki kaybım var ama 4. Aydan sonra tutamadım kendimi almaya başladım odası hazır boyası perdesi halısı tamam montessori yatak sepet beşik kurulu şuan iç yatakları açmadım sadece kıyafette çok az şimdilik işi bırakınca onlarıda tamamlicam.ya bişey olursa naparim diye düşünmüyor değilim ama heyecanıma kapıldım inşallah kullanmak nasip olur Rabbim yasatmasin bı daha öyle acılarBende şu temizlik huyumu bir kenara bıraksam başka daha ne isterim ki :))) ilk bebeğimizi kaybedince bunda biraz bekleyelim acele etmeyelim dedik. İlk üç ay kimseye ağzımızı açmadık. Bende istiyorum hemen yarın her şeyi hazır olsun ama sağolsun kocam bekletiyor. Birde dalga geçiyor sen çıkamazsan ben sana resim atarım öyle beğenirsin alırız diyor. Dedim görüntülü ararsın o daha iyi olur :))))
Amin inşallah canım. Rabbim hiç birimizi evlatları ile sınamasın. Bizde başlayacağız inşallah. Sizleri böyle şunu yaptık, bunu aldık diye okuyunca eşime hadi gidip alalım diyorum. Hep bir şekilde unuttuyor bana ya :))Benimde iki kaybım var ama 4. Aydan sonra tutamadım kendimi almaya başladım odası hazır boyası perdesi halısı tamam montessori yatak sepet beşik kurulu şuan iç yatakları açmadım sadece kıyafette çok az şimdilik işi bırakınca onlarıda tamamlicam.ya bişey olursa naparim diye düşünmüyor değilim ama heyecanıma kapıldım inşallah kullanmak nasip olur Rabbim yasatmasin bı daha öyle acılar
cok lazimdi bu ogretmenin stres faktoru yahu sanki! ne desek bos elbette takicaksin kafana, yine de minimuma indirmeye calis yazik sana ve bebegine cunku.ben kafami son gunlerde pek toparlayamiyorum. herseyi tam okuyaniyorum kusuruma bakmayin
oglumun okul sorunuyla beynim yandi artik. hatirlayanlar olur belki cocuk son gunlerde aglayip okula gitmek istiyordu. her zaman diyorum ANNELIK IC GUDULERINIZI DINLEYIN. MILLETI KULAK ARDI EDIN diye. ah essek kafam. farkindaydim sorun oldugunun. ama esim dahil herkes simarikliktan agliyor vs dedikce ben mi yanlisim diyordum. ah ah. bakmasana onlara. cok kiziyorum kendime. oglum durduk yere beni okulda unutmazsin demi anne diyip duruyordu. meger sebebi varmis. ama ogretmene kalsa cocugumun sorunu var ben cozmek zorundaymisim, okulda sorun yokmis vs vs... sonuc: ogretmen aglayam cocuga "anneler aglayan bebekleri evlerine goturmez" diye baski yapiyormus. yanlislikla altina kaka yapan arkadasini "pis cocuk" diye sinifin icinde asagilamis. ogluma benim yanimda "sen bizi sevmiyormusun" vs diye baski kuruyordu. ayrica 3 arkadasi baska sinifta sıkıstirmis oglumu vs vs vs.... hepsi cikti ortaya. beynim yanik. mudurle gorustuk. haziran ayinda işine son vereceklermis. demekki tek sikayeti olan ben degilim.
bu aksam surecem gercekten. valla yaa uff ne sacmayim!Kizzz hani surucektinnnnn vallahi dovucemusenme mayoyu dusun yazi
Haziranda başlarsınız artık geç olsun güç olmasınAmin inşallah canım. Rabbim hiç birimizi evlatları ile sınamasın. Bizde başlayacağız inşallah. Sizleri böyle şunu yaptık, bunu aldık diye okuyunca eşime hadi gidip alalım diyorum. Hep bir şekilde unuttuyor bana ya :))
Ayy evet yaa bu dinozorlardan iskeletlerden kurtuluş yok bize..evin ortasında duran kum torbası box eldivenleri langirtlar bilardolarben aldım ya noldu. aldığım pembişler elimde patladı.yine arabalara ve dinozorlara dönüş. güle güle fırfırlı etekler
o degilde, tam sana 'yarin temizlik gunum' demisken esimden mesaj gelmis; yerleri supurdum, camasirlari da topladim diye. yerim onu ben masallah kocama ahaha. yagmasanizda gurleyin dimi amaaa!Çalışınca hafta da bir gün yetiyorda. Evde olunca can sıkıntısına temizlige sarıyorum. Ama her yer bitince bir hafta yapmıyorum bende :))
ay bende sürmüyorum. eşim hergün kafamın etini yiyor, sürmüyorsun diye. eğer o yağı almasaydım her gün lafını eder almadın derdin. şimdi aldım ama çekmece de bekliyor diyor :)henuz yok ama her an oldu olacak gibi hissediyorum. ayy hic yag surmuyorummm (badem yagi suruyodum, tuylendirir dediler corekotu yagina gectim). gunde yarim saat makyajla ugrasiyorum, karnima bi yag surmuyorum. lutfen suren hatunlar bizleri gaza getirsin yaa!
Kızda çeşit çok süslü puslu şeyler.. Ama şuda varki erkegi hazirlamasi kolay giydir koy kenarakız hepsi arabalı kepçeli kurbağalı dinozorlu kızlara bak fırfırlı fırfırlı. erkeğe yazın şort kışın pantolon hadi bakalım.
Aynen sorma valla
Esimde surme zaten bacaklarin catladi bence bosuna.uğraşıyorsun diyoray bende sürmüyorum. eşim hergün kafamın etini yiyor, sürmüyorsun diye. eğer o yağı almasaydım her gün lafını eder almadın derdin. şimdi aldım ama çekmece de bekliyor diyor :)
daha hiçbir yerim çatlamadı diye düşünüyorum :)Esimde surme zaten bacaklarin catladi bence bosuna.uğraşıyorsun diyor
Ben goruyorum canim.sıkılıyor basen.bacak.arkalari beyaz beyaz kedi tirmigi gibidaha hiçbir yerim çatlamadı diye düşünüyorum :)
ama o eteklerin altından o tombik bacaklar çıkıyor ya insanın içi gidiyor. oğlum ilk 3 ay her bez açtığımda üstüme işedi. açar açmaz şıııırKızda çeşit çok süslü puslu şeyler.. Ama şuda varki erkegi hazirlamasi kolay giydir koy kenaraama kiz oylemi yok sacini topla or model ver yok toka tak tac tak her kıyafete ayrı ayrı ayakkabı çoraplar çantalar vs vs..sayayım mi daha..bide yaptirmaz zillilerr sonra ugrasda durrrr
Kiz gecen gordum.pipiped diye bisey varmis ben inanmiyordum.o.olaya filmlerde sanıyordumama o eteklerin altından o tombik bacaklar çıkıyor ya insanın içi gidiyor. oğlum ilk 3 ay her bez açtığımda üstüme işedi. açar açmaz şıııır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?