2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizzz hani surucektinnnnn vallahi dovucem usenme mayoyu dusun yazi

yok valla dipkosemi cumartesi bitirdim. her gun ugrasilmaz ki canim, ev bu, don dolas hep ayni is. gerci calismasam evde olsam o moda girerdim sanirim bende.. :)

Bir an sen böylesin sandım. Gözlerim açık kaldı :))) Kesinlikle katılıyorum sana. Evler zaten temiz ne dert ediyorsun. Yat, dinlen, gez, dolaş. En kötü benim gibi temizlik yapıcağım de ama 1 saattir kahvaltı masasında burada takıl :)) Ohh mis kuşlar, böcekler, güneş karnımda doydu zaten :)))

yok valla dipkosemi cumartesi bitirdim. her gun ugrasilmaz ki canim, ev bu, don dolas hep ayni is. gerci calismasam evde olsam o moda girerdim sanirim bende.. :)
Çalışınca hafta da bir gün yetiyorda. Evde olunca can sıkıntısına temizlige sarıyorum. Ama her yer bitince bir hafta yapmıyorum bende :))

Benimde iki kaybım var ama 4. Aydan sonra tutamadım kendimi almaya başladım odası hazır boyası perdesi halısı tamam montessori yatak sepet beşik kurulu şuan iç yatakları açmadım sadece kıyafette çok az şimdilik işi bırakınca onlarıda tamamlicam.ya bişey olursa naparim diye düşünmüyor değilim ama heyecanıma kapıldım inşallah kullanmak nasip olur Rabbim yasatmasin bı daha öyle acılar

Amin inşallah canım. Rabbim hiç birimizi evlatları ile sınamasın. Bizde başlayacağız inşallah. Sizleri böyle şunu yaptık, bunu aldık diye okuyunca eşime hadi gidip alalım diyorum. Hep bir şekilde unuttuyor bana ya :))

cok lazimdi bu ogretmenin stres faktoru yahu sanki! ne desek bos elbette takicaksin kafana, yine de minimuma indirmeye calis yazik sana ve bebegine cunku.

Kizzz hani surucektinnnnn vallahi dovucem usenme mayoyu dusun yazi
bu aksam surecem gercekten. valla yaa uff ne sacmayim!

Haziranda başlarsınız artık geç olsun güç olmasın

ben aldım ya noldu. aldığım pembişler elimde patladı. yine arabalara ve dinozorlara dönüş. güle güle fırfırlı etekler
Ayy evet yaa bu dinozorlardan iskeletlerden kurtuluş yok bize..evin ortasında duran kum torbası box eldivenleri langirtlar bilardolar 3 erkeğin yanında kendimi de onlara benzeticem yakında az kaldi

Çalışınca hafta da bir gün yetiyorda. Evde olunca can sıkıntısına temizlige sarıyorum. Ama her yer bitince bir hafta yapmıyorum bende :))
o degilde, tam sana 'yarin temizlik gunum' demisken esimden mesaj gelmis; yerleri supurdum, camasirlari da topladim diye. yerim onu ben masallah kocama ahaha. yagmasanizda gurleyin dimi amaaa!

ay bende sürmüyorum. eşim hergün kafamın etini yiyor, sürmüyorsun diye. eğer o yağı almasaydım her gün lafını eder almadın derdin. şimdi aldım ama çekmece de bekliyor diyor :)

kız hepsi arabalı kepçeli kurbağalı dinozorlu kızlara bak fırfırlı fırfırlı. erkeğe yazın şort kışın pantolon hadi bakalım.
Kızda çeşit çok süslü puslu şeyler.. Ama şuda varki erkegi hazirlamasi kolay giydir koy kenaraama kiz oylemi yok sacini topla or model ver yok toka tak tac tak her kıyafete ayrı ayrı ayakkabı çoraplar çantalar vs vs..sayayım mi daha..bide yaptirmaz zillilerr sonra ugrasda durrrr

ay bende sürmüyorum. eşim hergün kafamın etini yiyor, sürmüyorsun diye. eğer o yağı almasaydım her gün lafını eder almadın derdin. şimdi aldım ama çekmece de bekliyor diyor :)
Esimde surme zaten bacaklarin catladi bence bosuna.uğraşıyorsun diyor

ama o eteklerin altından o tombik bacaklar çıkıyor ya insanın içi gidiyor. oğlum ilk 3 ay her bez açtığımda üstüme işedi. açar açmaz şıııır

ama o eteklerin altından o tombik bacaklar çıkıyor ya insanın içi gidiyor. oğlum ilk 3 ay her bez açtığımda üstüme işedi. açar açmaz şıııır
Kiz gecen gordum.pipiped diye bisey varmis ben inanmiyordum.o.olaya filmlerde sanıyordum megersem.gercekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…