- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Zor bi süreç senin için..okul zamani oldum.olasi zor gelmiştir bana..hele birde böyle sorunlar olunca insan gerçekten artik kime güveneceğini şaşırıyor.. bi öğretmene de.guvenip emanet edemeyeceksek çocuklarımızı gercekten cok zor bi hayat tayız...ben kafami son gunlerde pek toparlayamiyorum. herseyi tam okuyaniyorum kusuruma bakmayin
oglumun okul sorunuyla beynim yandi artik. hatirlayanlar olur belki cocuk son gunlerde aglayip okula gitmek istiyordu. her zaman diyorum ANNELIK IC GUDULERINIZI DINLEYIN. MILLETI KULAK ARDI EDIN diye. ah essek kafam. farkindaydim sorun oldugunun. ama esim dahil herkes simarikliktan agliyor vs dedikce ben mi yanlisim diyordum. ah ah. bakmasana onlara. cok kiziyorum kendime. oglum durduk yere beni okulda unutmazsin demi anne diyip duruyordu. meger sebebi varmis. ama ogretmene kalsa cocugumun sorunu var ben cozmek zorundaymisim, okulda sorun yokmis vs vs... sonuc: ogretmen aglayam cocuga "anneler aglayan bebekleri evlerine goturmez" diye baski yapiyormus. yanlislikla altina kaka yapan arkadasini "pis cocuk" diye sinifin icinde asagilamis. ogluma benim yanimda "sen bizi sevmiyormusun" vs diye baski kuruyordu. ayrica 3 arkadasi baska sinifta sıkıstirmis oglumu vs vs vs.... hepsi cikti ortaya. beynim yanik. mudurle gorustuk. haziran ayinda işine son vereceklermis. demekki tek sikayeti olan ben degilim.
valla bende görmüştüm ama durmaz ki o. kıpır kıpır balık gibiler. zaten şimdi her durumda bez değişiyorum. zıplarken ayakta yüzükoyun.Kiz gecen gordum.pipiped diye bisey varmis ben inanmiyordum.o.olaya filmlerde sanıyordummegersem.gercekmis
Bende annem çatlamamış ona güveniyorum belkide o açıdan rahatım bilmiyorum da. eve elince zaten baygın bir şekilde koltuğa yığılıyorum. evdi işti derken kendime ayıramıroum ki. belkide tembellik :)Ben goruyorum canim.sıkılıyor basen.bacak.arkalari beyaz beyaz kedi tirmigi gibimasallah tamamen.irsi annemde catlamis hep
Annen tamamsa sen.korkma o zamanBende annem çatlamamış ona güveniyorum belkide o açıdan rahatım bilmiyorum da. eve elince zaten baygın bir şekilde koltuğa yığılıyorum. evdi işti derken kendime ayıramıroum ki. belkide tembellik :)
Cnm sen nasıl rahatsan öyle giy dinleme çevreni. Ben hep üzerime bol gömlekler ceketler giyerim sevmiyorum karnımın çok belli olmasını.Bugun elbise giyeyim ofiste dedim. Skinny uzerine azcik oversized gömlek giymistim dün, ‘karninla neden gurur duydugunu gostermiyosun’ gibi yorumlar yine havada ucustu. farkli tarzlarda giyiniyorum iste fena mi desemde bugun elbise giyeyim de gozlerine sokayim karnimi da sussunlar bari dedim. Oda biraz dar sanirim, direktorun biri geldi ‘nezaman izine ayriliyosun’ diyerek, iki ayim var diyince de ‘nasil yani??’lere bindirdi, diger direktor ise ‘noldu sana iki hafta gormedim ne hale geldin, hala tek bebek oldugundan emin misin?’ dedi.
Val-la-hi biktim.
O erkek çocukların hepsinde o huy var heralde..bizimki de ilk zamanlar yaptı onu bezini acar açmaz hopp yukarı dogruu fiskirtirdi..birde benim ki ilk zamanlar hep ağlar di bezini açıp ta tekrardan bağlayana kadar susmaz yırtardı kendiniama o eteklerin altından o tombik bacaklar çıkıyor ya insanın içi gidiyor. oğlum ilk 3 ay her bez açtığımda üstüme işedi. açar açmaz şıııır
tabi dalgınlığıma gelirse belden aşağı çıplak benim giremediğim masa altlarına giriyor. artık bak asistan(kedimiz) gelir pipini görür diye kandırmaya çalıştığım çok oldu.Annen tamamsa sen.korkma o zaman
snowmotion amuda kalkarak degistirme adamlar yilan.gibi.sekilden.sekile giriyor
Ay bende başağım ama temizlik ve düzen konusunda hiç takıntılı değilim hatta kadın çağırıyorum fırsat buldukça. Yükselen terazi bnm onun rahatlığı var sanırımBasak kadinlari cidden entresan.ben.kiyafet dolabinin aciktan koyuya dizen yagmurlu havada cam.silen tatile her gun sabah aksam.ayri kiyafet ayakkabi kombinleyip posetleyen odasinda mm esya dizen sacinin.heryerini metreyle olcen eyeliner eline alip cetveyle olcen sayiyimmi daha gordum.arkadas 5 6 arkadaşımda kizz omur.gecmez tamam.ben de duzenliyim doktorum yasakladi kanamam oldugu icin ama durun frenleyin kendinizi hayatınızı zehir etmeyin plan duzen salinnn gitsin
O pipiped falan yok cnm hikâye onu takana kadar yapıyor zatenKiz gecen gordum.pipiped diye bisey varmis ben inanmiyordum.o.olaya filmlerde sanıyordummegersem.gercekmis
Bu psikoloji bozan anaokulu ve sinif ogretmenlerini Allah bildigi gbi yapsin... Kendiminde anaokulu ve ilkokulda bu ...lar yuzunden psikolojim cok bozuldu acayip sinirleniyorum okuyunca anneme de soyleyemezdim tehdit yerdik hey gidi hey simdi bi elime gecirsemben kafami son gunlerde pek toparlayamiyorum. herseyi tam okuyaniyorum kusuruma bakmayin
oglumun okul sorunuyla beynim yandi artik. hatirlayanlar olur belki cocuk son gunlerde aglayip okula gitmek istiyordu. her zaman diyorum ANNELIK IC GUDULERINIZI DINLEYIN. MILLETI KULAK ARDI EDIN diye. ah essek kafam. farkindaydim sorun oldugunun. ama esim dahil herkes simarikliktan agliyor vs dedikce ben mi yanlisim diyordum. ah ah. bakmasana onlara. cok kiziyorum kendime. oglum durduk yere beni okulda unutmazsin demi anne diyip duruyordu. meger sebebi varmis. ama ogretmene kalsa cocugumun sorunu var ben cozmek zorundaymisim, okulda sorun yokmis vs vs... sonuc: ogretmen aglayam cocuga "anneler aglayan bebekleri evlerine goturmez" diye baski yapiyormus. yanlislikla altina kaka yapan arkadasini "pis cocuk" diye sinifin icinde asagilamis. ogluma benim yanimda "sen bizi sevmiyormusun" vs diye baski kuruyordu. ayrica 3 arkadasi baska sinifta sıkıstirmis oglumu vs vs vs.... hepsi cikti ortaya. beynim yanik. mudurle gorustuk. haziran ayinda işine son vereceklermis. demekki tek sikayeti olan ben degilim.
valla ben sanırım bir süre daha yüzüme işenmesine alışmam gerekecek.O erkek çocukların hepsinde o huy var heralde..bizimki de ilk zamanlar yaptı onu bezini acar açmaz hopp yukarı dogruu fiskirtirdi..birde benim ki ilk zamanlar hep ağlar di bezini açıp ta tekrardan bağlayana kadar susmaz yırtardı kendini
Ya ben de erkek kıyafetlerine bayılıyorum, özellikle hm erkek bebek reyonu kalp ben
Kardeşim de hamile, onunki erkek olsa da ona alsam diye bakıyorum
ya oğlum kreşe başladı 2. haftası bu. çok korkuyorum böyle şeyler okuyunca. öğretmenimiz çok sevecen tatlı bir kız ama insanoğlu işte. eee sürekli de saklayamıyorsun çocuğunu. annem bakıyordu. hem çok yoruldu hemde birazcık konuşması gelişsin evde sıkılmasın diye verdim ama aklım hep oradaBu psikoloji bozan anaokulu ve sinif ogretmenlerini Allah bildigi gbi yapsin... Kendiminde anaokulu ve ilkokulda bu ...lar yuzunden psikolojim cok bozuldu acayip sinirleniyorum okuyunca anneme de soyleyemezdim tehdit yerdik hey gidi hey simdi bi elime gecirsem
Sare ismi çok güzel cennetin kapısı miydi anlamı bir Meva var ki baylyrm.Zehra & Meyra
Zehra & Berra
Zehra & Meryem
Zehra & Sare
?
bebegim bizim oglumuza Allah izin verirse Ediz Ibrahim ismini koyacagiz. Cinsiyet belli olmadan isimlerde karar kilmistik, kiz olsaydi Yade, erkekte Ediz olacakti:) kayinpederimin ismini de ekledik Ediz'e.
Diger begendigim erkek isimleri:
Esad
Ayaz Malik
Artun
Kerem Alp
Yagiz
Omer Asaf
bir arkadaşıma hediye alacaktım. bebek mağazasına gittim. elim hep kızlara gitti. yok onun bebeği erkekti diyip erkek reyonuna gittim. sonra baka baka baktım yine kız eşylarına bakıyorum. hediyeyi aldım arabada eşime inşallah erkek kıyafeti almışımdır dedim.Ben de kız kıyafetlerine eşimle gidince ben hep istemsiz kız tarafına yoneliyrm öyle güzeller kiii
40 gün sürer diyen var ama benim 10 gün sürdü. 10 günde adet kanaması gibi olmadı. ilk bir iki gün yoğun sonra git gide sürüntü şekline geliyor. bu arada ben pet ilk günler harici kullanmadım. çok kaşındırıyor ve yakıyor beni. temiz bir kumaş alıp onu kestim. pamuklu pamuklu rahat ettim. zaten sürüntü oluyor.Ya tecrubeli anneler biraz ozel olacak ama bisey sorucam bu dogumdan sonra kanama olayi varya o ne zaman biter takriben biliyorum kisiden kisiye degisiyo ama merak ediyorum
Vallahi eskiden dogmdan korkarm gibi geliyordu şimdi diyorum ki doğsa da keşke hic korkmcm.Şu çocuklar bir çıksa da rahatlasak
Tam bende hatırlamıyorum ama.oyle.aman aman çok.yogun geçmiyor bi kaç gün sonra.leke.leke.geliyor.ortalama.1 ay süren var cnmYa tecrubeli anneler biraz ozel olacak ama bisey sorucam bu dogumdan sonra kanama olayi varya o ne zaman biter takriben biliyorum kisiden kisiye degisiyo ama merak ediyorum
Ama o tütuler milyon tane güzel şekilli giysiler. Geçen gtgmde sac bandı ile ayakkabıları aynı gormedm mii kırmızı eşim çocuk üzülür dedi.bir arkadaşıma hediye alacaktım. bebek mağazasına gittim. elim hep kızlara gitti. yok onun bebeği erkekti diyip erkek reyonuna gittim. sonra baka baka baktım yine kız eşylarına bakıyorum. hediyeyi aldım arabada eşime inşallah erkek kıyafeti almışımdır dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?