2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Zor bi süreç senin için..okul zamani oldum.olasi zor gelmiştir bana..hele birde böyle sorunlar olunca insan gerçekten artik kime güveneceğini şaşırıyor.. bi öğretmene de.guvenip emanet edemeyeceksek çocuklarımızı gercekten cok zor bi hayat tayız...

Ben goruyorum canim.sıkılıyor basen.bacak.arkalari beyaz beyaz kedi tirmigi gibi masallah tamamen.irsi annemde catlamis hep
Bende annem çatlamamış ona güveniyorum belkide o açıdan rahatım bilmiyorum da. eve elince zaten baygın bir şekilde koltuğa yığılıyorum. evdi işti derken kendime ayıramıroum ki. belkide tembellik :)

Bende annem çatlamamış ona güveniyorum belkide o açıdan rahatım bilmiyorum da. eve elince zaten baygın bir şekilde koltuğa yığılıyorum. evdi işti derken kendime ayıramıroum ki. belkide tembellik :)
Annen tamamsa sen.korkma o zaman
snowmotion amuda kalkarak degistirme adamlar yilan.gibi.sekilden.sekile giriyor

Cnm sen nasıl rahatsan öyle giy dinleme çevreni. Ben hep üzerime bol gömlekler ceketler giyerim sevmiyorum karnımın çok belli olmasını.

ama o eteklerin altından o tombik bacaklar çıkıyor ya insanın içi gidiyor. oğlum ilk 3 ay her bez açtığımda üstüme işedi. açar açmaz şıııır
O erkek çocukların hepsinde o huy var heralde..bizimki de ilk zamanlar yaptı onu bezini acar açmaz hopp yukarı dogruu fiskirtirdi..birde benim ki ilk zamanlar hep ağlar di bezini açıp ta tekrardan bağlayana kadar susmaz yırtardı kendini

Annen tamamsa sen.korkma o zaman
snowmotion amuda kalkarak degistirme adamlar yilan.gibi.sekilden.sekile giriyor
tabi dalgınlığıma gelirse belden aşağı çıplak benim giremediğim masa altlarına giriyor. artık bak asistan(kedimiz) gelir pipini görür diye kandırmaya çalıştığım çok oldu.

Ay bende başağım ama temizlik ve düzen konusunda hiç takıntılı değilim hatta kadın çağırıyorum fırsat buldukça. Yükselen terazi bnm onun rahatlığı var sanırım

Bu psikoloji bozan anaokulu ve sinif ogretmenlerini Allah bildigi gbi yapsin... Kendiminde anaokulu ve ilkokulda bu ...lar yuzunden psikolojim cok bozuldu acayip sinirleniyorum okuyunca anneme de soyleyemezdim tehdit yerdik hey gidi hey simdi bi elime gecirsem

valla ben sanırım bir süre daha yüzüme işenmesine alışmam gerekecek.

Ben de kız kıyafetlerine eşimle gidince ben hep istemsiz kız tarafına yoneliyrm öyle güzeller kiii
Ya ben de erkek kıyafetlerine bayılıyorum, özellikle hm erkek bebek reyonu kalp ben
Kardeşim de hamile, onunki erkek olsa da ona alsam diye bakıyorum

ya oğlum kreşe başladı 2. haftası bu. çok korkuyorum böyle şeyler okuyunca. öğretmenimiz çok sevecen tatlı bir kız ama insanoğlu işte. eee sürekli de saklayamıyorsun çocuğunu. annem bakıyordu. hem çok yoruldu hemde birazcık konuşması gelişsin evde sıkılmasın diye verdim ama aklım hep orada

Sare ismi çok güzel cennetin kapısı miydi anlamı bir Meva var ki baylyrm.
Tabi biz kız olsa yıllar önce babasnn ıstediği Alessia koyacaktık ama kısa ve anlamı güzel isimlere baylyrm

Ben de kız kıyafetlerine eşimle gidince ben hep istemsiz kız tarafına yoneliyrm öyle güzeller kiii
bir arkadaşıma hediye alacaktım. bebek mağazasına gittim. elim hep kızlara gitti. yok onun bebeği erkekti diyip erkek reyonuna gittim. sonra baka baka baktım yine kız eşylarına bakıyorum. hediyeyi aldım arabada eşime inşallah erkek kıyafeti almışımdır dedim.

Ya tecrubeli anneler biraz ozel olacak ama bisey sorucam bu dogumdan sonra kanama olayi varya o ne zaman biter takriben biliyorum kisiden kisiye degisiyo ama merak ediyorum
40 gün sürer diyen var ama benim 10 gün sürdü. 10 günde adet kanaması gibi olmadı. ilk bir iki gün yoğun sonra git gide sürüntü şekline geliyor. bu arada ben pet ilk günler harici kullanmadım. çok kaşındırıyor ve yakıyor beni. temiz bir kumaş alıp onu kestim. pamuklu pamuklu rahat ettim. zaten sürüntü oluyor.

Şu çocuklar bir çıksa da rahatlasak
Vallahi eskiden dogmdan korkarm gibi geliyordu şimdi diyorum ki doğsa da keşke hic korkmcm.
Beyefendi akşam ve gece olmak üzere 10. Haftadn beri k.turuyordu araliksz.bu haftalar sabah da başladı iyice bunaldim valla. Hani 4
Ay hamillgn balayiydi 6. Ay bitcek yaa sipaa doğsun da poposunu ısircam

Ya tecrubeli anneler biraz ozel olacak ama bisey sorucam bu dogumdan sonra kanama olayi varya o ne zaman biter takriben biliyorum kisiden kisiye degisiyo ama merak ediyorum
Tam bende hatırlamıyorum ama.oyle.aman aman çok.yogun geçmiyor bi kaç gün sonra.leke.leke.geliyor.ortalama.1 ay süren var cnm

Ama o tütuler milyon tane güzel şekilli giysiler. Geçen gtgmde sac bandı ile ayakkabıları aynı gormedm mii kırmızı eşim çocuk üzülür dedi.
Kulağı isityo gözü gormuyo dedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…