Belki de ondn canım eskiden yudum içsem cikiyordu şimdi şükür o kadar iciyrm diye. 7. Aya gircez bakalm bu ay devam edck mi k.ma. annem artık çocuğuma diyor ki kızımı üzme uslu çocuk ol kulağı duyuyrms ya diyorİkimiz de çok çektik kusmalardan sen hala kusuyorsun bence o etkiledi bizi tiksinti geldi diye düşünüyorum
BEnimde öyleydi yudum içip çıkarttığımı biliyorum, ah ya valla geçsin artık cidden yaşadım biliyorum çok zorr allah sabır versin canım sanaBelki de ondn canım eskiden yudum içsem cikiyordu şimdi şükür o kadar iciyrm diye. 7. Aya gircez bakalm bu ay devam edck mi k.ma. annem artık çocuğuma diyor ki kızımı üzme uslu çocuk ol kulağı duyuyrms ya diyor
B12 sprey mi varmışSlm kızlar ne çok konusmusunuz oku oku bitiremedim dhabende şeker yüklemesi ve kan sonuçlarımı doktora gösterdim şeker cikmadi ama b12 yerlerdeymis magnezyum da düşükmüş b12 sprey yazdı magnezyumuda günde iki kere iç dedi sprey de 90 liraymış almadım daha uygun olanani alicam napayım param kalmadi be her gittiğimde bi ilaç yazıyor ztn
Karışmayan koca ne güzel... benimki her şeye karışıyor. Dün akşam diyor ki “perdeleri de yıkayalım Doğuma doğru, hiç yıkamadık biz bunları” . Ya dedim sanane, kadın işine karışma , sen işine bak hallederim ben aklımda zaten...
Belki de ondn canım eskiden yudum içsem cikiyordu şimdi şükür o kadar iciyrm diye. 7. Aya gircez bakalm bu ay devam edck mi k.ma. annem artık çocuğuma diyor ki kızımı üzme uslu çocuk ol kulağı duyuyrms ya diyorİkimiz de çok çektik kusmalardan sen hala kusuyorsun bence o etkiledi bizi tiksinti geldi diye düşünüyorum
Sende böyle oldgumz için doğumdan korkmyrsn değil mi? Ben bir an önce doğsun da bugünler gecsn diye dua edyrm şafak sayyrmBEnimde öyleydi yudum içip çıkarttığımı biliyorum, ah ya valla geçsin artık cidden yaşadım biliyorum çok zorr allah sabır versin canım sana
olmayanlar hemen edinecek sekerOlmayanlar ne.yapcakzeki muren de bizi görecek mi?
Senin test ne oldu diyorum.hemserim sordum.gormedinolmayanlar hemen edinecek seker..Allahtan benim ikinci yoksa terliksiz ne yapardim
Bana evde oldu bir kere ama üstümü degistirmedim o kadar minikBu benim başıma geldihem de markette. Deterjan reyonundaydım. Bir hapşurdum. Bacaklarımı kapattım küçüldüm Eşim soruyor noldu kal geldi diye. Dedim sus sus yürü çıkalım şurdan. 33 Yaşımda başıma bu da geldi. Altıma kaçırdım. Sonra doktora sordum. Çok normal dedi.
Liste yapmıştım cnm alcaklarim var baya ama dediğin gibi sağlık olsn hepsi bi kaç günde alınır bu arada uyku seti çok güzelmiş@Pemberuyam ben bir set pierre cardinden aldim bir takim indirimli 275 tl di ikinci seti uygun indirimde baya uyguna 150 tl aldim
B bebegim-gel valla gozunde büyümesin.1 gunde hallettik vallahi arastir sen tik.tik aliyorsun liste yap insallah gerisi kolay korkma
Aynen bende ilk defa duydum daha etkliymis dilinin altına sık biraz bekle sonra yut demişti doktr ama almadmB12 sprey mi varmış
Anayim anaaaa diye bagirsaydinMarmaray' da 6 durak ayakta kaldim ya laaa
1 durak kala bir kadin bosalan yer icin "bi dakka bu hanim hasta o otursun" dedi
Hasta dilim ben HAMİLEYİM dedim
Evet ben birde üstüne 10 gün böbrek ağrısı çektim ondan sonra doğum falan tırıs gelir dedim en azından biticek doğduktan sonra o sancılarBelki de ondn canım eskiden yudum içsem cikiyordu şimdi şükür o kadar iciyrm diye. 7. Aya gircez bakalm bu ay devam edck mi k.ma. annem artık çocuğuma diyor ki kızımı üzme uslu çocuk ol kulağı duyuyrms ya diyor
Sende böyle oldgumz için doğumdan korkmyrsn değil mi? Ben bir an önce doğsun da bugünler gecsn diye dua edyrm şafak sayyrmaminn çekmeyen bilmyr inan bu durumu canım. Senin umarm gecmstr
Aynen bnmkide öyle haftasonlari evi süpürüyor dün diyom haftasonu ev supurulecek diyo bana temizlik deme dediğin gibi küfretsem anca bu kdr tepki alırdım :)Ahh keskee benmki dese bunu cam silinecek perdeler yikanacak deyince kufur etmisim gibi bakiyotemizlik disinda herseye karisir ama sagolsun
cok sevgili kv ye geldigim icin henuz kalan sayfalari okuyamadim kuzu. dr mesaj atti. iyi cikmis sukur. iste 4 hafta sonra kontrol. 31.haftada. sanirim o zamanda ilk nstSenin test ne oldu diyorum.hemserim sordum.gormedin
Çok çok.gecmis olsun canım. Evet doğunca bitecek mis gibi diyip kendimi avutuyrmEvet ben birde üstüne 10 gün böbrek ağrısı çektim ondan sonra doğum falan tırıs gelir dedim en azından biticek doğduktan sonra o sancılarama kusma böbrek ağrısı mahvetti beniii evet canım geçti benim kusmam çok şükürrr inşallah şeninde geçer
2.5 litre su içsem heralde bütün gün wc de geçer ben anca 1 litre..normal de su içen birisi değilim zararlı olduğunu bilsemde içemiyorum aklıma gelmiyor..sıcaklar başladığında.o zaman 2.5 /3 litreye çıkar heraldeBEN 2,5 litrede 2 kere gittim:) orda yatarım diye düşünüyordum ama olmadı:)
Millet kafayı yemiş prof makyaj nedir ya ben değil prof allık bile aklıma gelmez o an sanırımDogum basit bakin herkes nasilBir Saniye Şu An Doğuramam! Bebeklerini Dünyaya Getirmeden Önce Yaklaşık 2 Saat Makyaj Yaptıran 13 Kadın
Bir bebek dünyaya getirmek dünyanın en zor işi biliyoruz. Bugünlerde birçok kadın o zorlu saatlerin içerisinde makyaj yapmayı ya da yaptırmayı da ihmal etmiy...onedio.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?