2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İkimiz de çok çektik kusmalardan sen hala kusuyorsun bence o etkiledi bizi tiksinti geldi diye düşünüyorum
Belki de ondn canım eskiden yudum içsem cikiyordu şimdi şükür o kadar iciyrm diye. 7. Aya gircez bakalm bu ay devam edck mi k.ma. annem artık çocuğuma diyor ki kızımı üzme uslu çocuk ol kulağı duyuyrms ya diyor

BEnimde öyleydi yudum içip çıkarttığımı biliyorum, ah ya valla geçsin artık cidden yaşadım biliyorum çok zorr allah sabır versin canım sana

B12 sprey mi varmış

Ahh keskee benmki dese bunu cam silinecek perdeler yikanacak deyince kufur etmisim gibi bakiyo temizlik disinda herseye karisir ama sagolsun

İkimiz de çok çektik kusmalardan sen hala kusuyorsun bence o etkiledi bizi tiksinti geldi diye düşünüyorum
Belki de ondn canım eskiden yudum içsem cikiyordu şimdi şükür o kadar iciyrm diye. 7. Aya gircez bakalm bu ay devam edck mi k.ma. annem artık çocuğuma diyor ki kızımı üzme uslu çocuk ol kulağı duyuyrms ya diyor
BEnimde öyleydi yudum içip çıkarttığımı biliyorum, ah ya valla geçsin artık cidden yaşadım biliyorum çok zorr allah sabır versin canım sana
Sende böyle oldgumz için doğumdan korkmyrsn değil mi? Ben bir an önce doğsun da bugünler gecsn diye dua edyrm şafak sayyrm aminn çekmeyen bilmyr inan bu durumu canım. Senin umarm gecmstr

Bana evde oldu bir kere ama üstümü degistirmedim o kadar minik bir de arkadasim vardi evde ona da söyledim

Liste yapmıştım cnm alcaklarim var baya ama dediğin gibi sağlık olsn hepsi bi kaç günde alınır bu arada uyku seti çok güzelmiş

Evet ben birde üstüne 10 gün böbrek ağrısı çektim ondan sonra doğum falan tırıs gelir dedim en azından biticek doğduktan sonra o sancılar ama kusma böbrek ağrısı mahvetti beniii evet canım geçti benim kusmam çok şükürrr inşallah şeninde geçer

Ahh keskee benmki dese bunu cam silinecek perdeler yikanacak deyince kufur etmisim gibi bakiyo temizlik disinda herseye karisir ama sagolsun
Aynen bnmkide öyle haftasonlari evi süpürüyor dün diyom haftasonu ev supurulecek diyo bana temizlik deme dediğin gibi küfretsem anca bu kdr tepki alırdım :)

Çok çok.gecmis olsun canım. Evet doğunca bitecek mis gibi diyip kendimi avutuyrm birde o guzel suratları görüp ohh diycz. Ayrıntılı ultrsndn sonra karnimda Leon diye düşünmye basladm ondn önce sanki hastaydm gibi hissdyrdm. Yaa dogcklr ve biz anne olcgz ne güzell ❤

BEN 2,5 litrede 2 kere gittim:) orda yatarım diye düşünüyordum ama olmadı:)
2.5 litre su içsem heralde bütün gün wc de geçer ben anca 1 litre..normal de su içen birisi değilim zararlı olduğunu bilsemde içemiyorum aklıma gelmiyor..sıcaklar başladığında.o zaman 2.5 /3 litreye çıkar heralde

Ladieees nasilsiniz bakalim! Doktorumuza gittik bugün. Elhamdülillah hersey olmasi gerektigi gibiydi (daha dogrusu kontrol ettigi seyler hehe).
Rahim agzimizi olctu, erken dogum riskin yok dedi, insallah hic olusmaz. Ayrica cok kisa da olsa bebegin kafasinin nerde oldugunu kontrol icin ultrason da yapti. Kuzumun basi asagidaydi. Doktorumun demesine gore bu saatten sonra donme ihtimali yine var, ama o ihtimal kucuk. Kafana takacak hicbir durumun yok gibi dedi Dinlen, asiri yorma kendini dedi. Vucudun iki kisilik enerji tuketiyor ona gore davran dedi

Kizlar yaa saka maka 7 aylik olcaz nerdeyse yahu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…