Süperrr ne güzel herşey yolunda maşallah sizeLadieees nasilsiniz bakalim! Doktorumuza gittik bugün. Elhamdülillah hersey olmasi gerektigi gibiydi (daha dogrusu kontrol ettigi seyler hehe).
Rahim agzimizi olctu, erken dogum riskin yok dedi, insallah hic olusmaz. Ayrica cok kisa da olsa bebegin kafasinin nerde oldugunu kontrol icin ultrason da yapti. Kuzumun basi asagidaydi. Doktorumun demesine gore bu saatten sonra donme ihtimali yine var, ama o ihtimal kucuk. Kafana takacak hicbir durumun yok gibi dedi ♥ Dinlen, asiri yorma kendini dedi. Vucudun iki kisilik enerji tuketiyor ona gore davran dedi
Kizlar yaa saka maka 7 aylik olcaz nerdeyse yahu!
Özellikle şu kıyafetler beni benden alıyor ya minik insanlar resmen çok tatlıÇok çok.gecmis olsun canım. Evet doğunca bitecek mis gibi diyip kendimi avutuyrmbirde o guzel suratları görüp ohh diycz. Ayrıntılı ultrsndn sonra karnimda Leon diye düşünmye basladm ondn önce sanki hastaydm gibi hissdyrdm. Yaa dogcklr ve biz anne olcgz ne güzell ❤
Canım ben bunu aldım civilden yorganı çarşafı 1 tane yastık 1 tane süs yastığı varYa kizlar uyku seti alan warmi su yan yastikli besigi falan kaplayanlardan onun arastirmasina girdim simdi... Kapi susu kesin almicam cunku kardesi geldihinde onla birlikte kullanacaklar odayi bidaha sus neyin almim ikisinin isminin oldugu bi kapi susu alirim... Yenidogan setini zaten isimli alicam ama hala ona da karar vermedim kiz bebeklere cok guEl seyler var tam benim istedigim pariltili tullu mullu ne guzel valla
cnm diger ay kardesimin ceyizi ev yerlesmesi gelin hamami , oglumun sene sonu gosterisi, bayram ... temmuzda dugun. eh kalam zamani da dinleneyim pasamla dedimÇok hızlısın :)
oyle cnm. hatta benim dr sgk siz oldugu icin dogum paketi en pahali olan dr.Anladim canim sağol benimki de aynıdır o zaman yüksek ihtimalle.esek yüküyle para alıyorlar acıbadem kadar .bari yatis 2 gece olsaydı.cok fena bu özel hastaneler
ama ben oglumu 11kg ile dogurdum mi10 kiloyla mi dogumsenin doktor fazla utopikmis bacim
ayni benO zaman acikliyorum 39 40 kaliba goreohhh beeee
bu konuya girince cikamiyoruzKaçıncı haftada 7 aylık oluyoruz ben 7 aylıkmıyım şimdi ?
Kiz eylul.deseydingıybetttt..
benim kv calismalara basladi. soylemeyecegimi bile bile bana "dr dogum tarihini verdi mi" diye soruyor laf arasi.
belli degil ama gorunen 18 agustos dedim..
oysa 5-6-7 agustostan biri...
dogurunca haber verecegim yine diye catliyor suan.
yok annem yemezdi onuKiz eylul.deseydin
Benim de sağ uterin arter direnci var bebişim zayıf doğacakmis40 hafta dogdu 2.bucuk kiloudu boyu 49 cm ki esim ve ben uzunuz ama simdi yasitlarinin boyunda ama hala cok zayif
Canım benim esimin de kardeşi aynı şekilde direnç varmış 2 kilo doğmuş avuç kadar şimdi boyu 1.90 ve en sağlıklısı. Hiç takılma yeter ki doğsunlar biz onlari sevgimizle büyutruzBenim de sağ uterin arter direnci var bebişim zayıf doğacakmis
hayirda bilse napicak. ah bu kaynanalar! mubarek gun giybet yapmiim diyorum, burdan maaşın kucuk bi kismini cekip döndü turkiyeye. orda babasi ordaki bekar calismayan ogluna yuklu bi miktar para vermis bir is icin. o annesini antalya havaalanindan alip otobuse bindirip memlekete gondermis kendi antalyada keyifte. eminim kaynanadan da en az bi 500 euro araklamistir ama öncesinde. iki haftadir ne sesi ne solugu cikiyo adam gununu gun ediyo. haklida eder tabiki niye etmesin?gıybetttt..
benim kv calismalara basladi. soylemeyecegimi bile bile bana "dr dogum tarihini verdi mi" diye soruyor laf arasi.
belli degil ama gorunen 18 agustos dedim..
oysa 5-6-7 agustostan biri...
dogurunca haber verecegim yine diye catliyor suan.
Saol canım inşallah yaCanım benim esimin de kardeşi aynı şekilde direnç varmış 2 kilo doğmuş avuç kadar şimdi boyu 1.90 ve en sağlıklısı. Hiç takılma yeter ki doğsunlar biz onlari sevgimizle büyutruz
İyi dusun canim.sağlığı icinde olsun gerisi bos saglikli olur insallah sen uzme kendiniBenim de sağ uterin arter direnci var bebişim zayıf doğacakmis
vermezler yavrum. ben ilk bebekte otobuste dustum de yine yer vermediler. ikinci de de minibuste ayakta gittim oyle.Keşke yolluk alsaymisim yanima, reflü geri geldi
Minibusteyim, hamileye hic saygi kalmamis kardesim yer veren yok!
olsun annesi. bi dogsun. sen onu guzel beslersinBenim de sağ uterin arter direnci var bebişim zayıf doğacakmis
beni lohusa depresyonuna soktu oglanda. simdi ayni seyleri yasamak istemiyorum.hayirda bilse napicak. ah bu kaynanalar! mubarek gun giybet yapmiim diyorum, burdan maaşın kucuk bi kismini cekip döndü turkiyeye. orda babasi ordaki bekar calismayan ogluna yuklu bi miktar para vermis bir is icin. o annesini antalya havaalanindan alip otobuse bindirip memlekete gondermis kendi antalyada keyifte. eminim kaynanadan da en az bi 500 euro araklamistir ama öncesinde. iki haftadir ne sesi ne solugu cikiyo adam gununu gun ediyo. haklida eder tabiki niye etmesin?
biz bebek bekliyoruz, ‘yavrum bu baddaniye de benden hediye kusura bakmayin cam sakizi coban armagani’ bile demedi kaynana. simdide baska problemleri icin gunde uc kez esimi ariyorlar. esime bi patladim az once. iki gunde bir konusacaksin. SANANE dedim. seni ikidebir strese sokuyorlar diye fena patladim. guldu, haklisin dedi adam ne desin.
4/5 gunlugune gelelim demisler esime bu arada, emekliliklerindeki sorun cozulmedi cunku. yandim kizlar:)
ben bu sabah yaptirdim. dr normal dedi. sen muhtemelen 75 lik sinirina bakmadin cnm.Herkese merhaba epeydir yalnızca ara sira girip okuyabildim bi kaç sayfa
Herkes iyidir inşallah
Benim bir sorum olacak75 gr ogtt yaptıran var mı aramızda ? Ben değerlerime bakmamistim doktoru arayip sormustum sadece ve bir sorun yok normal cikmis demisti. Ama simdi internetten bakinca
Aclik 96
1.saat 155 ( ust sinir 140 yaziyor )
2. Saat 120 yaziyor (ust sinir 120 yaziyor)
Ben doktor normal dedi diye tatli ve sekerli seylerden pek de sakinmadim kendimi. Simdi bi bakayim dedim gebelik sekeri belirtilerine cok su icmek ve kilo kaybı falan yaziyor. Bende henuz hic kilo almadim. Degerlerimde sinirda gibi olunca tedirgin oldum .
75 gr ogtt yaptirip degerleri boyle olup diyet onerilen var mi yoksa gerçekten normal miah paranoyak olmama çok az kaldıı..
Içim rahat olabilir yaniben bu sabah yaptirdim. dr normal dedi. sen muhtemelen 75 lik sinirina bakmadin cnm.
aclik 79. 1 saat 154. ikinci saat 127 benim..
saglik icagina da asi icin ugradigimda aile hekimi 1 saat siniri 200; 2 saat siniri 140 demisti.
aynenIçim rahat olabilir yani
aynen
don't worry be happy sarkisini atfediyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?