2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ya ben parca parca yaziyrm ama aklima ancak geliyor..

Claxane enox vs turu kan sulandirici yapan arkadaslarim. bana hep gobek deliginin 4 parmak sagi solu diyrdu hemsireler. bugun dr.a sormayi akil ettim. hicbir sekilde bebege igne gelmez merak etme. 2 parmak sagina soluna hatta 1 parmak bile birakarak yapabilirsin dedi. oh dedim ya. doguma kadar bolge yeri artti bana.

bir de benim pai homozigot. mthfrc 677t heterozigot. mthfr gendeki bozukluklarda folik aside devam edildigi icin hala folbiol iciyormusum.

Aynen canım yüksek ihtimal 50mg a çıkaracak doktorda. Kontrolünde mutlaka danış doktoruna unutma. Ah yavrum analık ne garip şeymiş vallahi daha doğmadan kafayı yedirttiler bizee :)

Fransizca yazsan daha çok anlardim, ne garip şeyler var ya

Fransizca yazsan daha çok anlardim, ne garip şeyler var ya
genetik kan pihtilasmalarimiz canim. allah kimseye vermesin diyim. ilk iki bebegimi kaybetme nedenimmis. 3 dusuk olmadan devlet bu testleri pahali diye odemiyormus. ben o zaman insan evladina denk geldim de ikinci kaybimdan sonra yapildi. sonra hamd olsun o garip isimli ignelerle oglumu dogurdum. simdi de kizimi kismetse

Bende ilk hamileligim de zorunlu kürtaj olduktan sonra yaptırmıştım o testleri gerçekten pahalı testler..6 yıl öncesi 1500 civarıydı özelde.. allahtan ben devlette yaptirabilmistim

Aynı dert bende de var bacaklarım maşallah bıngıl bıngıl :) elbisenin altına kısa bir taytla sorunu çözmeyi düşünüyorum ben :)

Bende ilk hamileligim de zorunlu kürtaj olduktan sonra yaptırmıştım o testleri gerçekten pahalı testler..6 yıl öncesi 1500 civarıydı özelde.. allahtan ben devlette yaptirabilmistim
benim haberim olsaydi ilk kaybimda o parayi verir yaptirirdim. ama bilgisizdim ne yazik ki. ne diyim kismet.

Bende claxane kullanyrm cnm ben koldan vuruluyorm göbeğim dha çok acıyor bide kol bacak göbek farketmez değişim yaparak vurulabilirsin
bide benmde mthfrx 677 heterozigot ama diğeri neydi hatırlamıyorum ama folik asit kullanılması gerektiğini senden duyuyorum

Kız rekor bendeydi +3kilo ile sen nasıl kilo almadın bunca zaman

Eli boş gelmesin sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…