2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bnde ilkkez duydum bn ilk 3 ay kullandım folik asit hatta ilk 3 ay aspirinde kullandım 3 ay sonunda bıraktırdi folik asiti şimdi iğneye devam birde decavit ile demir hapina devam gerekiyorsa niye bıraktırdi ki doktor her doktor ayrı ayrı tedavi veriyor bi standarti yok anlaşılan

benim haberim olsaydi ilk kaybimda o parayi verir yaptirirdim. ama bilgisizdim ne yazik ki. ne diyim kismet.
Dr yönlendirmedikten sonra nerden bileceksin zaten cnm.insan başına gelince anlıyor bazı şeyleri.. ne diyelim.yiyecek ekmekleri yokmuş.. allah evlatlarımıza uzun ömürler versin inşalah

Katılıyorum her doktr farklı söylüyor bende kan sulandırıcı hapı leke gelince ilk 3 ayda biraktirdi tek iğneyle devam edyrm d vitamini vermediler bana ya kullanmayan duymadım hiç benmde b12 çok düşük cıktı

K.sarak verdiğim kilolari ancak alıp başa baş noktasına geldim 3 hafta önce. sonrada gram almdm henüz yürüys dikkatli beslenme de icin de tabii karatayin dedikleri de hep kulağımda.
Ama olmaz ki hiç kilo alınmadıysa kese bebek su bedavaya mı geldi

Kılosu fazla olanların almaması lazım zaten cok aldım dıyenlerde korkmasın 45 hamıle kalmıs bırıyle 70 ustu kalan bırı aynı degıl. Boy kılo oranı onemlı +3.3kılo aldım boyumla kılom anca kurtarıyor. Sımdıden Et doldum.10 kılo almıs arkadas yuzune daha yenı kan gelmıs

Benim nirelerime neler geldi bir bilsen

K.sarak verdiğim kilolari ancak alıp başa baş noktasına geldim 3 hafta önce. sonrada gram almdm henüz yürüys dikkatli beslenme de icin de tabii karatayin dedikleri de hep kulağımda.
Ben hiç duymuyorum Karatayın sözlerini yemek beni çağırıyor hep onu duyuyorum hehhe . Tebrik ederim canım ım devam böyle biz de şişek durak sonunda ne olcaz acep arada yaz bize de yemeyin etmeyin kızlar çok şiştiniz diye belki fren yaparız ara ara

Valla yıvarlasan yuvarlanırım yani benimki beni panda diye çağırıyor artık pandacık oldum

Valla yıvarlasan yuvarlanırım yani benimki beni panda diye çağırıyor artık pandacık oldum
Bende tombul asagı tombul yukarı evın şaklabanı oldum eşim küçük kız cocugu gıbı sevıyor ama benım krnım cıkmadı ben aldım kıloyu az alsam versem bende cok farkedıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…