2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben yedikleromi yazsam belki az bulursnz anneme kalsa bebek ac kaliyo tabii. Şuan yazlıkta onun yanndym ama bir de şu var hala k.yorum hiç boğazım açılmadı 3. Trimstr bekliyorum ama istersnz yazarm da bu ara meyve yiyrm canı çeken olur bisey olur

Kusma zor yaa ayy.. Allah yardımcın olsun bacım onu ben atlamışım neyse dediğin gibi canı çeken olur şimdi vebal almayak gerçi insta yicek kaynıyor ağzım sulu izliyom hep

En son ıyıydın ya senın 3. Bebıs normal canım bızım ılkı bu
İlkin bundan beterdim kızz çok hızlı alıyordum kiloyu 25 kiloyla tamamladım hamileliği.. Bunda da kötü değil ama zaten tontiş hamile kaldığım için yine aynı hesap oldu yusyuvarlak oldum sağlık olsun artık yaa tutamıyorum boğazı

Kusma zor yaa ayy.. Allah yardımcın olsun bacım onu ben atlamışım neyse dediğin gibi canı çeken olur şimdi vebal almayak gerçi insta yicek kaynıyor ağzım sulu izliyom hep
Geçen yazmstm keşke k.masam da çok olmasa da kilo alsam inan ki yeğlerim.bak k.ma direk yazmyrm bile midesi kötü olan olur çünkü o kelimeyi bile görsem fena oluyorum ben. Ama 3. Trimstrdan ümitliyim şafak 99 doğum yapınca nasipse daha kilo verecgz diye diyet paylasczz burdan ayy cok amin o günler için ❤

Zor tabi ya 3 ay sürdü benim de ne kötüydü hatırlamak istemiyorum.. İnşallah son üç ay çok rahat geçer canım ya biter artık.. Evet doğum sonrası çıtır analar diye değişiriz grubu artık inşallah

Neler yemiyosun onları söyle bari

Hahah yaa sen beni hiç sormuysn zaten bu aralar ogluslarimiz aynı gün dogcak birdee ikiz gibiiii. Henüz boğazım açılmadı ve hala k.yrm hatrlyrsn belki
Hatırlıyorum tabiki canımm çok sık girmiyorum sayfalarıda takip edemiyorum malesef. Fırsat buldukça ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…