Ben hiç duymuyorum Karatayın sözlerini yemek beni çağırıyor hep onu duyuyorum hehhe . Tebrik ederim canım ım devam böyle biz de şişek durak sonunda ne olcaz acep arada yaz bize de yemeyin etmeyin kızlar çok şiştiniz diye belki fren yaparız ara ara
Ben yedikleromi yazsam belki az bulursnz anneme kalsa bebek ac kaliyo tabii. Şuan yazlıkta onun yanndym ama bir de şu var hala k.yorum hiç boğazım açılmadı 3. Trimstr bekliyorum ama istersnz yazarm da bu ara meyve yiyrm canı çeken olur bisey olur
Bende tombul asagı tombul yukarı evın şaklabanı oldum eşim küçük kız cocugu gıbı sevıyor ama benım krnım cıkmadı ben aldım kıloyu az alsam versem bende cok farkedıyor.
Ben yedikleromi yazsam belki az bulursnz anneme kalsa bebek ac kaliyo tabii. Şuan yazlıkta onun yanndym ama bir de şu var hala k.yorum hiç boğazım açılmadı 3. Trimstr bekliyorum ama istersnz yazarm da bu ara meyve yiyrm canı çeken olur bisey olur
Kusma zor yaa ayy.. Allah yardımcın olsun bacım onu ben atlamışım neyse dediğin gibi canı çeken olur şimdi vebal almayak gerçi insta yicek kaynıyor ağzım sulu izliyom hep
İlkin bundan beterdim kızz çok hızlı alıyordum kiloyu 25 kiloyla tamamladım hamileliği.. Bunda da kötü değil ama zaten tontiş hamile kaldığım için yine aynı hesap oldu yusyuvarlak oldum sağlık olsun artık yaa tutamıyorum boğazı
Kusma zor yaa ayy.. Allah yardımcın olsun bacım onu ben atlamışım neyse dediğin gibi canı çeken olur şimdi vebal almayak gerçi insta yicek kaynıyor ağzım sulu izliyom hep
Geçen yazmstm keşke k.masam da çok olmasa da kilo alsam inan ki yeğlerim.bak k.ma direk yazmyrm bile midesi kötü olan olur çünkü o kelimeyi bile görsem fena oluyorum ben. Ama 3. Trimstrdan ümitliyim şafak 99 doğum yapınca nasipse daha kilo verecgz diye diyet paylasczz burdan ayy cok amin o günler için ❤
Geçen yazmstm keşke k.masam da çok olmasa da kilo alsam inan ki yeğlerim.bak k.ma direk yazmyrm bile midesi kötü olan olur çünkü o kelimeyi bile görsem fena oluyorum ben. Ama 3. Trimstrdan ümitliyim şafak 99 doğum yapınca nasipse daha kilo verecgz diye diyet paylasczz burdan ayy cok amin o günler için ❤
Zor tabi ya 3 ay sürdü benim de ne kötüydü hatırlamak istemiyorum.. İnşallah son üç ay çok rahat geçer canım ya biter artık.. Evet doğum sonrası çıtır analar diye değişiriz grubu artık inşallah