Allsh rahatlık versin canımSen oldun ya daha neortalik.topla yemek banyo ders vb vb tamamsin benim.gozler kapaniyor hadi iyi geceler sabah gorusuruz tatlim
Öyle deme kız şükret sendeki derdi nimet sayan var bakınız ben ahahahh keşke 70 olsam bayram ederdiiimmmmEkmek yaptım yoğurt mayaladım bugün çocukları parka götürdüm çok yoruldum hepsi de bugüne girdi oy ben Pert bu aradaa sabah tartıldım kız 70 kiloyum ben şokhızla ilerlemeyi beklerkene aynı kilodayım çok happy ben zayıf arkadaşlar şimdi buna sevinilir mi dicek 50 60 kilolar geçti benden buna da seviniyorum mecbırr
O herkes ben değilim bacım bende sendenim eşimin izni ya pazartesi oluyor ya salı şu haftasonu keyfini hiç yaşayamadımmHer hafta sonu böyle sakin geçiyor form bende sıkılıyorum ondan sonra...herkezin izni hafta sonu tabiki geziyorsunuz..esimin izni pazartesi ve salı..siz çalışırken ben gezicem o zaman da hihhhhhhh
Çocuklar mecburen kaldırıyor insanı yaa.. Akşam onları yatırmayana kadar bana rahat yok bacımÖyle deme kız şükret sendeki derdi nimet sayan var bakınız ben ahahahh keşke 70 olsam bayram ederdiiimmmm
buarada şu enerjinden azıcık yollayıver bana evi bok götürüyor
Canim benim bebektede ayni sorun var gelisimi 30. Haftadan sonra yavaslayabilir dedi.Şimdilik normal gidiyor ama bakalım 30 haftayı bekliyorum seninki şuan nasıl?Saol canım inşallah ya
Keşke benide itikleyen bi güç olsa canım ya içim geçmiş çürümüş benimÇocuklar mecburen kaldırıyor insanı yaa.. Akşam onları yatırmayana kadar bana rahat yok bacım
Keyfine bak ya bebiş geldikten sonra artık koşturmaca tempooKeşke benide itikleyen bi güç olsa canım ya içim geçmiş çürümüş benim
Ohhhh kuzum.gecmis olsun.cok.guzeller griyi esinede asilamissin hayirli guzel mutlu saglikli.günlerde kullaninn.insallah
Sağlıkla kullansın bebiş hayırlı olsun cnm
Güle güle kullanın çok güzeller
cok sagolun kizlar, coook daha guzellerini kullansin bebislerinizHepsi çok güzel cnm sağlıkla kullanın inşallah
ben ne yapayim canimmmmm 90Ekmek yaptım yoğurt mayaladım bugün çocukları parka götürdüm çok yoruldum hepsi de bugüne girdi oy ben Pert bu aradaa sabah tartıldım kız 70 kiloyum ben şokhızla ilerlemeyi beklerkene aynı kilodayım çok happy ben zayıf arkadaşlar şimdi buna sevinilir mi dicek 50 60 kilolar geçti benden buna da seviniyorum mecbırr
bendensin adaşım gel sarilak hem kilo hem ev ayni durumÖyle deme kız şükret sendeki derdi nimet sayan var bakınız ben ahahahh keşke 70 olsam bayram ederdiiimmmm
buarada şu enerjinden azıcık yollayıver bana evi bok götürüyor
Gel sarılalım bacımm koca göbeklerimiz izin verir bize inşallahhhbendensin adaşım gel sarilak hem kilo hem ev ayni durum
Benim de en son karın ve bacak kısmı başu kısmına göre ufak çıkmıştı. Şu an aspirin kullanıyorum bir de pekmez içmeye başladım belki kilo aldırır bebeğe diye. Haftaya pazartesi kontrole gideceğim bakalım çentik ne durumda. 32. Haftadan sonra aspirinı bırakmak lazım o zaman gerilim baslayabiliyormus ama limon yemek de iyi olur kanı sulandirir dediler kan akimi iyi gitsin diye bakalım inşallah düzelir bu çentik benim de çok aklıma takılıyorCanim benim bebektede ayni sorun var gelisimi 30. Haftadan sonra yavaslayabilir dedi.Şimdilik normal gidiyor ama bakalım 30 haftayı bekliyorum seninki şuan nasıl?
Benimde oyle yapıldı acken alinmadi sabah kahvaltı yaptım sadece şekerli birsey yeme dediler hastaneye gittim gazozu icip 1 saat sonra kan verdimKızlar iyi geceler herkese bugün şeker yüklemesi yaptırdım ama kafam karıştı hastaneye gittik 50 mg lık gazozdan içtim 1 saat sonra kan verdim 135 çıktı sınırda dedi dikkat edelim dedi açken falan kan alınmadı sadece 1 kere alındı oda gazozu içtikten 1 saar sonra böyle mi oluyor şeker yüklemesi anlayamadım netten bakıyorum açken bi alınıyo içtikten sonra bi alınıyo falan yazıyordu
tesekkur ederim. Bej cuma 75lik yaptirdim. Sonuclari da aldim. Temiz ciktiBen 10.30dan sonra bişey yemedim 8.30 da hastanedeydik sabahtan 100 mg içtim çok midem bulandı aç olduğum için içeceği içmeden 1 kez kan aldı içecekten sonra saatte bir kan aldılar damar yolu açtılar allahtanda delik deşik olmadık pazartesi çıkacak sonuclar
dun ben costum. Oglumla bindik otobuse alisverise gittik. O ara kardesimle bulusup yemek vs yedik. Gelinligi icin taki aldik. Sonra kuafore. Ben sac kestir fon. Kardesime gelin deneme makyaji yapildi. Ordan oglumla hop oyun oynama yerine. Sonra kuzuma terlik vs alisverisi. Kocam gelip aldi sagolsun ama ordan da mutfak alisverisine. Geldigim 6.30du yemege giris vs derken iptaldim. Birazdan da gelin saci provadi var. Ona gidecegim :)Avm.de.gezdim mahvoldum.ya cok yoruluyorum
sabirli hale getirecegi kesin de gerisini bilemiyorum.cok sagolun kizlar, coook daha guzellerini kullansin bebisleriniz♥
annemlerde iftardaydik, cok gereksiz bi konu yuzunden beni alakadar bile aslinda etmedigi halde bos bos sert cikislar yaptim yaa anneme. kizdim kendime pisman da oldum. aslinda demek istedigim seyde hakli olsam bile tavrimla ve sert sozlerimle haksiz duruma dustum. ah bu hormonlarhormonlar olmadan da boyleydim galiba ben gerci. azcik buyusem artik. bebek degistirir mi bizi, daha yumusak daha sabirli daha dusunerek konusan bireyler haline getirir mi acaba.
Canim cok gecmis olsun.Bu arada dün kayınvalidem iftara misafir çağırdı. Ben de inip istersen oturduğum yerden doğranacaklarını doğrayabilirim dedim. Yoğurtlu biber yapacakmış ( bulması kolay diye yazdım kızlar). Biber doğrar mısın dedi. Dedim getir. 2 kilo biberi aldım önüme. Çatır çatır doğradım bi güzel. Sonlara doğru elimi kesmişim gibi hissettim ama bakıyorum bişey yok. Bitirdim yıkadım ellerimi. Zaman geçtikçe o kesik hissi yanık hissine dönüşerek, parmaklarımdan avcuma kadar yayıldı. Avcuma bakıyorum sanki sobaya değmişim gibi kızarıklık. Tekrar tekrar yıkadım ama yok tırnak içlerim bile yanmaya başladı. İftardan sonra dayanamadım. Eczaneye gittik. Eczacı hamilesin yanık kremi kullanamazsın dedi. Vereyim ama önermem dediHamilelik çok zor arkadaş diyip çıktık eczaneden. Eve gelince önce macır kremi sürdüm. Bebek popolarındaki başarıya inanarak Fayda etmedi. Sonra zeytin yağı sürdük. Kayınpederim yumurta akı dedi. Onu sürdüler. En son bebiş için aldığım pişik kremini açtık ve sürdüm. O biraz iyi geldi ki uyumuşum.
Bu esnada elime yumurta falan sürerlerken eşim de şakalaşıyor benimle. Sürekli sizi okuduğum İçin gece gündüz. Kızlara yazarsın hemen bunu dedi. Dedim hangi kızlara
İnsanlara açıklama yapıyor. “Ağustos ayında doğuracak olan anneler toplanmışlar herkes başına geleni yazıyor “diyor. Kocamın bizim forum grubuna bakış açısıbu grup artık ailemizin bir parçası oldu. Bazen Kızlar ne yazmış , bugün ne konuştunuz diye soruyor
Velhasıl kelam biber deyip geçmeyin kızlar. Cayır cayır yaktı beni. Eldiven kullanın. 18 saat falan sürdü acısı. Uyanınca hafiflediğini hissettim. Hamile olduğumuz İçin de ilaç namına krem bile vermiyorlar.
Sorma canım ya dün bende biraz yürüdüm alışveriş fln çokta sıcaktı İzmir dedim anneme ben kalan alıncak ları intwrnetten vericem dahada dışarı çıkmam çok sıcaklarda napçaz bilmiyorum.Öyle gezmek yok bize artık valla 2 saat yürümek mümkün değil ben markete gidip gelene kadar perişan oluyorum ki 5 dklık yol yani.. Yürüyüş yapın diyolar nasıl yapcaz ki yaa
Aynen hem de ınternette birçok şey daha uygun fiyatlıSorma canım ya dün bende biraz yürüdüm alışveriş fln çokta sıcaktı İzmir dedim anneme ben kalan alıncak ları intwrnetten vericem dahada dışarı çıkmam çok sıcaklarda napçaz bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?