2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Öyle gezmek yok bize artık valla 2 saat yürümek mümkün değil ben markete gidip gelene kadar perişan oluyorum ki 5 dklık yol yani.. Yürüyüş yapın diyolar nasıl yapcaz ki yaa
Hicbir fikrim yok. Hadi düz yolda belki de peridrol84 la ben bayirdayiz, insem geri donemiyorum.
Ama Küçükyalı' ya falan gittim geçen gün, hep düz yollar, zorlamadi.

Güneş kremlerinizi unutmayin sokağa çıkarken.
Bu elbiselerden n11de falan da gördüm ben, heryerde aynı model var herhalde.
Benim kızlar hala farkinda degil bence kardesleri olacagindan, hayatiniz kayacak diye evde geziniyorum
Biber cok tehlikelidir, yazin menemenlik yapanlar aman eldivensiz dogramayin sakın. Bu sene menemenlik ve sos yapamiycam diye hamileligin basinda cok soylendim, kayinvalidem kocamla birlikte bana da yapma planlarinda.

Olmadi gideriz metro' ya aliriz domates puresi siselerce. Ama menemen

Evelki sene birlikte 50kg domates artı bilmemkac kg kapya biberle calistik. Gecen sene ayri evlerde yine yakin rakamlar yaptik. Ana kız deliyiz biz

Hiç mi yardim etmediler? Biz hamile olmayana gitsek ya mutfaga sokturmayiz ya masayi komple kaldirir kolaylık yapar, servisi yapariz.

kendini bukadar yorma canım ben çok pişman oldum. doktorum yasakladı ağır iş yapmamı. çamaşır sepeti bile kaldırmayacaksın dedi bende sepete ip bağladım ben önden çekiyorum oğlum arkadan ittiriyor sepeti . annesine yardım ediyor oğluşum çamaşırları o veriyor bana ben seriyorum.bu ramazan kimseyi çağıramıcam iftara. seneye telafi ederiz inşallah. hiçbir şey bebeğimden önemli değil diyorum bazı şeylerin telafisi var diyorum. hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alırız inşallah

En iyisini yapmissin canim iste bazen bazin seyler bizim kontrolumuz dogrultusunda gitmeyebiliyor ne diyelim saglik olsun

tesekkurler tatlimm bakicam.hemen

onlar kiz kardesimmm deseydinnn sut yogurt salatalik ise yarar aklinda olsun
Gecmis olsun kuzum
Atom karinca masallah masallah yorma.kendini yavrum.ya

Gunaydinnnnnn guzel.anneler ve yavrucuklariii mutlu pazarlar 19 mayısimiz kutlu olsunnnn insallah genc anneleri olcaz

Günaydın kızlar geceden beri uyuyamadım düzgün hamileliğin başında ağrıyan bi diş im vardı çok şükür agirmadi geçti diyordum ki dün bir başladı ağrısı sabaha dek uyutmadı ağrı kesici parol aldım karanfil koyfum sabaha dek yarim saatte bi fircaladim ama hiçbişi fayda etmedi gecmezse napicam bilmiyorum mahvetti bu dis beni bebisler bi doğsaydı hiçbişi dinlemiycem gidip cektircem illallah ettirdi beni bi tane dış

kızlar merhaba bebek arabası ne aldınız acaba?
okadar kararsızım ki mamas papas armadillo flip xt 2 alacaktım dün şikayet var da yorumları okudum derisi hep soyulmuş ve vazgeçtim.
Ocarro modeli daha iyi tutamak yerleri digeri sunger bu dedigim.deri fiyati yuksek ama mamas papaslarda her seyi ayri aliyorsun yağmurluk ayak kismini oto koltugu 6000 tl yi geciyor peg perego daha makul hepsi icinde oluyor ben chicco aldim.cin uretimi olmayan italya üretimli olandan aynisi mamas papas peg peregonun fiyati uygun

Benim şeker yüklemesi yapılmadı kızlar ben karşı değilim yapilmasina ama doktorum yapmadı onun yerine her gidisimde tokluk sekerimi olcuyor
olsun cnm. sen dr.una guven.

gecmis olsun cnm. dr.una desen belki gecici bisiler yaptirmana izin verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…