2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
[/QUOTE]
kussan iyi olur tabi ama bence vakit kaybetmesen hastaneye gitmelisin
@peridrol84 sana bisey demicem bu yeter
Asiltutku doktora gitme.imkanin.varsa git canim gecmis.olsun
Belkı kuruntu yapıyor olabılırsın. Zehırlensen kusmaya baslamıs olman lazım galıba bol su ıc vucudun sındırsın. Cıkarırkeb daha cok zorlarsn. Istek yoksa. Dr gıt canm
Bence hemen doktra git cnm
dr.a gitmelisin canim
Allah korusun ya iyi misin şimdi
Kızlar sağolun. Çıkaramadım ya hafif bulantı olup geçiyor çok kötü de değilim ama birazdan gitcem hastaneye inşallah bişey olmamıştır.(

Cilek mobilyanin sirasinda karsilikli bir cok bebek magazasi var hatirladigim kadariyla hepsini dolasmistik. Insllah gonlune gore bulursun canim ❤
işyerinde bi arkadaş da ikizlere hamile, dün gezmis beğenmiş bazi modelleri de bana da tavsiye edince gidip bakmak istedim, bebek odasi ve bebek arabasi işini halketsem doğurmuş gibi rahatlayacam valla

Gebelik şekeri çıkan arkadaşlar ne yediniz ne içtiniz nasıl bir yol izlediniz hangi bölüme gitmem lazim

Gebelik şekeri çıkan arkadaşlar ne yediniz ne içtiniz nasıl bir yol izlediniz hangi bölüme gitmem lazim
Doktorunun senin yonlendirmesi lazim oncelikle. Benim doktor ikinci bir yuklemeden bahsetmedi direkt diyet verdi. Hamurisi sekerli hersey yagli kizartmalar vs hepsini yasakladi..

Benim kendi doktorum prof ona çok güveniyorum.50 mg lık yükleme biraz yüksek çıkmış ama 100mg yüklemeye gerek yok yüzde 99 bişey çıkmaz dedi.Bazı yiecekleri yasakladı.Yeni gittiğim Doktor da şeker sonucumu görünce tokluk şekerine bakalım dedi.Sonuç 92 çıktı.Yarın gidip göstericem, bakalım ne dicek.

Anladım canım dikkat ettiğin sürece bir problemin olmaz inşallah. Hem yasak besinler sayesinde fazla kilo da almazsın. Bende yarın gideceğim bakalım sonuçlar ne çıkacak

Referans aralığı 70-200 yazıyor.Galiba sonuç iyi.

bozuk süt içemezsiniz. çok kötü tadı olur. bozuk değildir.
Katılıyorum bozuk süt kadar iğrenç kokan ve tadan birşey daha yok. Bozuk olsa içemezdi tarihi geçmiştir belki. Sütlerde doğal olmadığı için tarihi geçse bile geç açılınca aynı duruyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…