Kızlar sanırım zehirlendim sabah iki bardak süt içtim sonradan bozuk olduğunu farkettim modem biraz bulaniyo ama çıkaramadım çıkarsam geçer mi zararı olur mu korkmaya başladım ?
Belkı kuruntu yapıyor olabılırsın. Zehırlensen kusmaya baslamıs olman lazım galıba bol su ıc vucudun sındırsın. Cıkarırkeb daha cok zorlarsn. Istek yoksa. Dr gıt canm
Benim oğlumda sağ kaburgam uyuşmuştu artık resmen kaburgamın altına girmişti ya batma ağrı oluyor valla doğurana kadar dayancan.. Ama kızlarda kaburga ağrısı olmadı bende kızlar daha aşağıda
işyerinde bi arkadaş da ikizlere hamile, dün gezmis beğenmiş bazi modelleri de bana da tavsiye edince gidip bakmak istedim, bebek odasi ve bebek arabasi işini halketsem doğurmuş gibi rahatlayacam valla
Kızlar sanırım zehirlendim sabah iki bardak süt içtim sonradan bozuk olduğunu farkettim modem biraz bulaniyo ama çıkaramadım çıkarsam geçer mi zararı olur mu korkmaya başladım ?
Doktorunun senin yonlendirmesi lazim oncelikle. Benim doktor ikinci bir yuklemeden bahsetmedi direkt diyet verdi. Hamurisi sekerli hersey yagli kizartmalar vs hepsini yasakladi..
Canım ya şeker yüklemesi ya tokluk şekerşne bakıyorlar. İkisine birden neden baktı ki? İlk 50mg yüksek çıktıysa tam teşhis için 100mg yüklemesi gerekiyordu. Şeker yüklemesini önermeyen doktorlar normal kahvaltını balını reçelini ye tokluğuna bakalım diyorlar. Benimki böyle istedi mesela ama kararsızım yükleme yaptırmak istiyorum bende
Benim kendi doktorum prof ona çok güveniyorum.50 mg lık yükleme biraz yüksek çıkmış ama 100mg yüklemeye gerek yok yüzde 99 bişey çıkmaz dedi.Bazı yiecekleri yasakladı.Yeni gittiğim Doktor da şeker sonucumu görünce tokluk şekerine bakalım dedi.Sonuç 92 çıktı.Yarın gidip göstericem, bakalım ne dicek.
Benim kendi doktorum prof ona çok güveniyorum.50 mg lık yükleme biraz yüksek çıkmış ama 100mg yüklemeye gerek yok yüzde 99 bişey çıkmaz dedi.Bazı yiecekleri yasakladı.Yeni gittiğim Doktor da şeker sonucumu görünce tokluk şekerine bakalım dedi.Sonuç 92 çıktı.Yarın gidip göstericem, bakalım ne dicek.
Anladım canım dikkat ettiğin sürece bir problemin olmaz inşallah. Hem yasak besinler sayesinde fazla kilo da almazsın. Bende yarın gideceğim bakalım sonuçlar ne çıkacak
Doktorunun senin yonlendirmesi lazim oncelikle. Benim doktor ikinci bir yuklemeden bahsetmedi direkt diyet verdi. Hamurisi sekerli hersey yagli kizartmalar vs hepsini yasakladi..
dr.a gitmelisin canim.
cnm ben besinden zehirlendim. ilk gun fena haldeydim. yerimden bile kalkamjyrdum. ishal vardi hic kus..dim. ertesi gun dr.a gittim zehirlenmissin deyip serumla ilac verdiler. demem o ki ille kus...ak gerekmjyor.
sinir degeri kac ki cnm? ama iyi sanirim.
benim kizda dayiyor ayaklarini ellerini sag kaburgama. yurutmuyor acisindan. kasiyor kendini oraya resmen. ben de gidikliyorum cekil annem ordan diye
Katılıyorum bozuk süt kadar iğrenç kokan ve tadan birşey daha yok. Bozuk olsa içemezdi tarihi geçmiştir belki. Sütlerde doğal olmadığı için tarihi geçse bile geç açılınca aynı duruyor malesef