Hamurisi dedi direkt bende sormadim ama seker hastaliginda pirinc ve beyaz ekmek yasaktir o yuzdn onlari biraktim. bulgur yenebilir ama.Pirinç bulgur ekmek vs dahil mi canım
Anladım canım dikkat ettiğin sürece bir problemin olmaz inşallah. Hem yasak besinler sayesinde fazla kilo da almazsın. Bende yarın gideceğim bakalım sonuçlar ne çıkacak
50 mg liğin 1.saati 161 2.saati 117. Bu sabah verdiğim tokluk şekerim de 92 çıktı.
Bozuk bi sutu icme ihtimalin yok canim merak.etme cunku kokudan duramazsin igrenc oluyo anladigim tarihi gecmis ondan bisey olmaz bikac hunden merak etme icim rahat etmiyo diyosan gitndoktora... Mesela bozuk yogurt yedim desen anlarim egee ev yohurduysa belki anlamazsin oncunku eksi olyo tam anlasilmiyo tadi mi oyle bozuldu mu diyeKızlar sanırım zehirlendim sabah iki bardak süt içtim sonradan bozuk olduğunu farkettim modem biraz bulaniyo ama çıkaramadım çıkarsam geçer mi zararı olur mu korkmaya başladım?
hangi site canım bu, bende alacağım bu hafta bunlarıKızlar bebişin eksiklerini almaya devam. Asla bitmiyorrDaha şampuanı kremi deterjanı bezini vs almadım. Onlarıda mustela ve green clean, sleppy marka alacağım onlarda bi 400tl tutar
Eki Görüntüle 2270825 Eki Görüntüle 2270826 Eki Görüntüle 2270827 Eki Görüntüle 2270828
Somurtma kizzz anne olcaz alcaz tabi yiyip.icip..icaklarhangi site canım bu, bende alacağım bu hafta bunları
ya deme bide uyumayacaklar, maddi manevi gümbür gümbür geliyorlar:)Somurtma kizzz anne olcaz alcaz tabi yiyip.icip..icaklar
Aynen oyle iyi.gunlerimizya deme bide uyumayacaklar, maddi manevi gümbür gümbür geliyorlar:)
E bebekhangi site canım bu, bende alacağım bu hafta bunları
sende internetten mi aldın tırnak makasını tarağını falan.Aynen oyle iyi.gunlerimiz
Ben hamile taytından hiç memnun kalmadım hemen diz yaptı kullanmadıysan iade et derim ve iç gösteriyor.Eki Görüntüle 2270832
Fujya elbiseyi hic sevmedim; kısa kol bir sey almamam lazimmis cok kötü durdu bence. İade
Gecelik gobek kalca ok hatta xl aldim ya hastaneye bile ok ama yaka, omuz kol alti emaneten durdu, kararsızım.
Sortu cok begendim. Bel kismindaki kumasi dahil ince degil, ferah olmaz yani yani ama evde degil bir yere giderken daha cok dusundugumden beni zorlama. Kesin kalacak. 42 de olurmus ama kilo da alabilirim diye ok.
Eki Görüntüle 2270838
Tayt ok, garip ince bir kumaşı var. L de olurmus ama kalsin.
Gri tisort cok garip oldu, kumasi tiril tiril ama yine omuz yaka emanet. Diger yerler de biraz bol. Kocam kalsin dedi ama bakalim.
Siyah tisortun kumasini da formunu da sevdim. Süsü manasiz ama neyse (kurutmaya atilmaz) kesin kalacak.
Bir de yesil muslin almıştım 12tl ye, desenler kapladigindan yumusak degil ama kalacak.
gunaydın,
iyi haftalar cumleten, calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma kalp kalp.
bugun kızımın konseri var ve izin almadım henuz, gerginim biraz. saat 15 gibi cıkmam lazım ki, yetisebileyim. yarın da 100 mg seker yuklemesi icin sabah hastanede olmam lazım. iki defa izin almam gerekiyor peki bundan patronun haberi var mı, yok. saka gibi yeminle, cok geriliyorum bu izin alma dertlerinde valla.
guzel bir gun diliyorum
ve allah askına amma hızlı yazısılıyor bu forumda, cok zorlanıyorum takip ederken.
ara ara girecegim araya,
Efelihayat isi bıraktın mı canım?
@iclal85 nasılsın arkadasım kuzuların nasıl? abi olacaklarının farkındadırlar artık di'mi?
I ikuayko ilkecigim nasılsın? neler yapıyorsun?
pratik45 ogretmen ile ilgili bir olumsuzluk olmus mu ama siz mi yoksa @Rzg14 mu bir turlu okuyamadım. cok gecmis olsun.
udg06 nasılsın arkadasım? bebegin nasıl? yolunda mı her sey?
@kudra07 nasılsın arkadasım? yolunda mı her sey?
@SymBkn @bebegim-gel ikiz bebek bekleyen arkadasımız, almanyalı gurbetci arkadasımız, yuksek lisans yapan cok tatlı bir arkadasımız vardı, o, ananas nikli bir arkadasımız vardı, pineapple, bir turlu @ yapınca bulamadım adını,bir de kesesi sonradan gelisen arkadasımız, ikinciye bebek bekleyen o, pek tabi bursa grubu, emre bey'in hastası olan arkadasım @tutkuu85,Freshh @greyfurt_ @Zeytinliii cok cok sevgiler herkeslere..adını yazdıgım yazamadıklarım. cok zor takip gercekten...
Ay evet onlar ölü gibi uyuyorAğlanacak halimize.guluyoruz artik resmenbizimde yıllar önce su kaplumbağası vardı bunlar kış uykusuna yatıyor kış boyunca havalar ısındı falan bunlar kendine gelmedi bizde.oldu heralde.deyip gommustuk..Ama sonradan düşündük belki daha uyanmamışlardı.. anlayacağın bizde belki diri diri gomduk hayvanları hala.bilmiyoriz..inşallah öyle değildir yoksa gerçekten acı
Hepsini kuzum internetten aldim istersen.foto atiyimsende internetten mi aldın tırnak makasını tarağını falan.
Ben 75 gr içtim. açlık 88 1. saat 161 2. saat 168 çıktı.
Senin bekleyince azalmış benimki artmış. Bana biraz yüksek geldi benimki. Doktora gönderdim bakalım ne diyecek.
Diyet verirse zorlanmam zaten 4,5 kilo aldım hamile kaldığımdan beri. Tatlı hiç sevmem.Çayı kahveyi şekersiz içerim uzun yıllardır.Hamur işi ile pek aram yok. Kızartma olmasa da olur hayatımda.Makarnayı severim, bi ondan uzak durmam gerekebilir. Ekmek de kahvaltı haricinde hiç bir öğünde yemiyorum normalde.
Bu yeme alışkanlığına ne diyeti verir bilemedim
Bende var canım. Ellemiyorum duş alırken geçiyor zaten ama hemen ertesi günkü duşa kadar yine oluyor. Bazen süt de alıyor 1 damla ve çamaşırımda lekesi oluyor oradan anlıyorum. Bence sıkıntı yok çünkü ilk çocuğumda da oluyordu. Hatta ben onda elleyip temizlemeye çalışıyordum. Bir sorun olmamıştı. Tecrubeli bir abla kızmıştı anlattığımda öyle yapma diye.Selam kızlar bende bir soru sormak istiyorum, göğüs ucunda süt olan var mı donuk ama beyaz krem gibi. temizliyeyim mi bilemedim. göğüs ucu uyarması sakıncalı diye ellemedim ama sizde var mı böyle bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?