2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anladım canım dikkat ettiğin sürece bir problemin olmaz inşallah. Hem yasak besinler sayesinde fazla kilo da almazsın. Bende yarın gideceğim bakalım sonuçlar ne çıkacak

2buçuk ayda 8kilo almştım.Doktorun yasakladıklarına uyduğumdan beri kilo alımım durdu.İnşAllah sende yarın güzel sonuçlar alırsın canım.

50 mg liğin 1.saati 161 2.saati 117. Bu sabah verdiğim tokluk şekerim de 92 çıktı.

Ben 75 gr içtim. açlık 88 1. saat 161 2. saat 168 çıktı.

Senin bekleyince azalmış benimki artmış. Bana biraz yüksek geldi benimki. Doktora gönderdim bakalım ne diyecek.
Diyet verirse zorlanmam zaten 4,5 kilo aldım hamile kaldığımdan beri. Tatlı hiç sevmem.Çayı kahveyi şekersiz içerim uzun yıllardır.Hamur işi ile pek aram yok. Kızartma olmasa da olur hayatımda.Makarnayı severim, bi ondan uzak durmam gerekebilir. Ekmek de kahvaltı haricinde hiç bir öğünde yemiyorum normalde.

Bu yeme alışkanlığına ne diyeti verir bilemedim

Kızlar sanırım zehirlendim sabah iki bardak süt içtim sonradan bozuk olduğunu farkettim modem biraz bulaniyo ama çıkaramadım çıkarsam geçer mi zararı olur mu korkmaya başladım ?
Bozuk bi sutu icme ihtimalin yok canim merak.etme cunku kokudan duramazsin igrenc oluyo anladigim tarihi gecmis ondan bisey olmaz bikac hunden merak etme icim rahat etmiyo diyosan gitndoktora... Mesela bozuk yogurt yedim desen anlarim egee ev yohurduysa belki anlamazsin oncunku eksi olyo tam anlasilmiyo tadi mi oyle bozuldu mu diye

Fujya elbiseyi hic sevmedim; kısa kol bir sey almamam lazimmis cok kötü durdu bence. İade
Gecelik gobek kalca ok hatta xl aldim ya hastaneye bile ok ama yaka, omuz kol alti emaneten durdu, kararsızım.
Sortu cok begendim. Bel kismindaki kumasi dahil ince degil, ferah olmaz yani yani ama evde degil bir yere giderken daha cok dusundugumden beni zorlama. Kesin kalacak. 42 de olurmus ama kilo da alabilirim diye ok.

Tayt ok, garip ince bir kumaşı var. L de olurmus ama kalsin.
Gri tisort cok garip oldu, kumasi tiril tiril ama yine omuz yaka emanet. Diger yerler de biraz bol. Kocam kalsin dedi ama bakalim.
Siyah tisortun kumasini da formunu da sevdim. Süsü manasiz ama neyse (kurutmaya atilmaz) kesin kalacak.

Bir de yesil muslin almıştım 12tl ye, desenler kapladigindan yumusak degil ama kalacak.

Ben hamile taytından hiç memnun kalmadım hemen diz yaptı kullanmadıysan iade et derim ve iç gösteriyor.

Merhaba canım. Benim ve oğlumun yazılı haftası olduğundan ben de arada girip okuyorum mesajları ama çok yazışacak zamanım olmuyor son günlerde. Arkadaşlar çok hızlı yazıyorlar okumaya zor yetişiyorum. Ben iyiyim çok şükür şimdilik bir sorun yok. Seni de mesajlarından sıkı takip ediyorum. Şeker yüklemesi sonucun iyi çıkar umarım. Güzel haberlerini her zaman bekliyorum canım uzun süre habersiz bırakma. Sevgiler

Kızlar bu arada okuyorum sürekli hepinizi çok tatlı muhabbet dönüyor.

I ikuayko
sen bakma onlara anne olmak hayatından sevdiğin şeyleri götürecek bir durum değil hayatına yeni zevkler katacak bir durum. İlk aylar biraz zorlanabilirsin onu aklında tut ama geçici bir süreç. Hayatını anlamlı kılan hiç bir şeyden vazgeçmen gerekmeyecek. Seni kötü etkilemelerine iZin verme. Kilolarını da vereceksin her şey senin elinde zaten. Hayatının kontrolünü kaybetmekten korkuyorsun ama öyle olmayacak. Rahat olmaya çalış. İlk sayfalardaki ilke ile çok farklı şekilde bakıyorsun birileri seni kötü etkiliyor zannedersem. Emin ol bu insanlar boş ve gereksiz

Ay evet onlar ölü gibi uyuyor Kıyamam ; olsun bilmiyormuşsunuz..

Sen zaten gayet sağlıklı besleniyorsun,ne güzel.Biraz daha dikkat etmeni ister herlde canım.

Selam kızlar bende bir soru sormak istiyorum, göğüs ucunda süt olan var mı donuk ama beyaz krem gibi. temizliyeyim mi bilemedim. göğüs ucu uyarması sakıncalı diye ellemedim ama sizde var mı böyle bir durum.
Bende var canım. Ellemiyorum duş alırken geçiyor zaten ama hemen ertesi günkü duşa kadar yine oluyor. Bazen süt de alıyor 1 damla ve çamaşırımda lekesi oluyor oradan anlıyorum. Bence sıkıntı yok çünkü ilk çocuğumda da oluyordu. Hatta ben onda elleyip temizlemeye çalışıyordum. Bir sorun olmamıştı. Tecrubeli bir abla kızmıştı anlattığımda öyle yapma diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…