2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bir anımı anlatayım da şurda dursun. oğluma süt vermek istedim. bilinen bir markanın ufak paket sütü çok bilinen türkiye çaplı bir marketten alınmış. tarihine baktım pipetini takıp oğluma verdim. dolapta olduğu için ve tarihi geçmediği için tadına bakmadım. oğlum pipeti ağzına almasıyla kusması bir oldu. süt bozulmuştu. uht süt nasıl o halde bozulur bilmiyorum. bildiğin kesilmişti. marketin o sütün tarihiyle oynadığını düşünüyorum. sütün müşteri hizmetlerini aradım. düzgün saklanmamış vs vs dedi. dedimki bu uht süt marketlerde bile rafta saklanıyor. nasıl saklarsanız saklayın bozulmaz bu. neyse uht de olsa tarihide geçmemiş olsada denemeden çocuklarınıza vermeyin

arkadaşlar bebeklerine sleepy alacak olanlar. geçen markette bez yoktu. bende tutup herkeste öneriyor diye sleepy aldım. kazık gibi bir bez. eşim bile eline alınca bu nasıl bez dedi. oğlum 2.5 yıldır pişik nedir bilmeyiz feci bir pişik oldu ne zaman açsam bezini sürekli kaşıyor her yerini. bence sadece bir paket alın deneyin.

Ben 1 paket molfix 1 1 paket prima premium.care aldim daha almam deneye deneye gorucez ama haklisin sleepy oneriyorlar.ama.reaksiyon denemeden alamayiz

Gebelik şekeri çıkan arkadaşlar ne yediniz ne içtiniz nasıl bir yol izlediniz hangi bölüme gitmem lazim
Ilk yukleme de cikmisti, ikinci yuklemede bi sorun olmadigi soylendi bana. Ama o aradaki birbucuk hafta da yeme aliskanliklarimi hafif degistirdim;
- seker cikolata biskuvi dondurma hepsini kestim
- Beyaz ekmek zaten yemiyodum yememeye devam ettim
- kizartma pilav filan tabikide yedim
- cayimi kahvemi sekersiz ictim
- gunde en az iki bardak cay icip icine (yarimser) tarcin cubuklari attim iyice demlenmesini bekleyip ictim
- suyu daha cok ictim
- sekersiz bikac urun aldim eve

simdi bu listenin daha hafif bi versiyonunu uyguluyorum. insallah sekerin cikmaz! tarcina önem göster!

I ikuayko gule gule giy! online alisveris can yahu tightlar bizim gibi koca karinlilara sart gercekten.
online 10 parca getirtip 6 geri gonderiyorum valla. bu aralar sicaklamalarim cogaldi, bolca elbise giyiyorum. oda topuksuz olmuyo cogu zaman yani bu aralar hafif topuga dadandim yine

Ben 1 paket molfix 1 1 paket prima premium.care aldim daha almam deneye deneye gorucez ama haklisin sleepy oneriyorlar.ama.reaksiyon denenmeden alamayiz
ben oğlumda 3 numaraya kadar premium kullandım. 3 numaradan sonra aktif bebek. bilmiyorum sleepy gerçekten çok sert bir bez. çok feci pişik oldu. yürürken bile bir tuhaf duruyor. insanlar neyini bu kadar övüyor bilmiyorum.

Valla anlamıyorum su adam.reklam.yaptığı icin sisiriyor.olabilirler

Valla anlamıyorum su adam.reklam.yaptığı icin sisiriyor.olabilirler
temiz içerik falan diyorlar tamam ee başka markalarda var temiz içerik. molfix denemiştim o öyle sert bir bez değil. alacak olanlar denesinler kesinlikle. ufak bir paket. ben bezin kalanını kapatıp binanın önüne koydum valla biri alır belki.

Evet bu birkez annemin başınada gelmiş anlatmıştı banada bende aynı olayı yoğurtta yaşadım. Haklısın canım

Prima kullananların genel sorunu başka bez hemen pişik yapıyor canım. O yüzden prima kullanmayı düşünmüyorum. Bu konuda çok şikayet var

Prima kullananların genel sorunu başka bez hemen pişik yapıyor canım. O yüzden prima kullanmayı düşünmüyorum. Bu konuda çok şikayet var
sadece pişik değil ki bez çok sert çocuğum ayağını kapatamıyor nasıl desem mesela molfix yapmadı al eline molfix bir de sleepy. sleepy çok sert kazık gibi

Gorumcem de hep sleepy kullandı mesela. Her anne her bebek değişik işte, deneye yanila gorecegiz.
Ben hem migros minirois (adina emin olamadim) hem molfix aldim, bakalım

Gorumcem de hep sleepy kullandı mesela. Her anne her bebek değişik işte, deneye yanila gorecegiz.
Ben hem migros minirois (adina emin olamadim) hem molfix aldim, bakalım
Benim demek istedigim ufak paketler alin kesinlikle deneme amacli. Oglumda hic sikinti yasamadim. Hatta donem donem baska bezlerde kullandim ama bu kadar onerilen bir bezin boyle olmasi enteresan gercekten

Masraf her şey bu devirde çok da pahalı ama rızkıyla gelir bebişler inşallah Allah kolaylık verir
O yüzden herseyı cok almamak lazım ben kıyafetde az alcam. Hep kullanıslı az yer kaplayan seyler dusunuyorum. O yolda da ılerlıyorum hem tayıncıyız hemde yazık gunah kullanılmayan seyler dunyanın parası musrıflık.

Bende 70 li 1 paket sleepy alacaktım 1 numara o zaman 2. Pakete bulaşmayım iyi gelirse devam ederim

bozuk süt içemezsiniz. çok kötü tadı olur. bozuk değildir.
Şimdi iyiyim çok şükür bulantım azdı geçti başka bı belirti de olmadığı için hastaneye gitmedim. Şöyle anlatayım süt çalıştığım yere dünden taze sağılıp gelmiş kutu süt değildi. ben kendim içeyim diye cezvede kaynatıp içtim hemen sonra tenceredeki kaynayınca kesildi hemen öyle görünce huzursuz oldum tabi belkide psikolojik rahatsozladim bilmiyorum

Muhendisinoglu ovuyosa bende ters etki yapiyo yaa sleepy den sogumustum zaten daha bez olayina da girmedim bakalm molfix düşünüyorum.. Ay kullandigim app te dogum yaptim butonu aktif oldu bugn.. Icim bi buruldu bi hos oldum aglamam geldiii

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-20-18-36-37.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 58
Ne güzelmiş bu programm adi ne :)

ben ilk basta bimin bezini kullamdim kizima pisik olmadi sonra kalite dustu molfix e gectim oda pisik yapmadi bebek kem pisik olmasi zaten ya sizim yediklerinizden yada bezden olur
ek gidaya gecince daha cok psik oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…