Kızlarrr kp bebek arabası alacakmış, birde bin tl verecekmiş, olsun bunada şükür diyelim artık bide emekliyse eğer kv kp bilginiz olsun bayram ikramiyesi bin tl alacaklarmış. Param yok falan diyip fakir edebiyatı yapanları yemeyin yedirmeyin, torunlarına bişey alsınlar
Kızlarrr kp bebek arabası alacakmış, birde bin tl verecekmiş, olsun bunada şükür diyelim artık bide emekliyse eğer kv kp bilginiz olsun bayram ikramiyesi bin tl alacaklarmış. Param yok falan diyip fakir edebiyatı yapanları yemeyin yedirmeyin, torunlarına bişey alsınlar
Canım valla İnan bilmiyorum senin aldığın hoşuma gitti ama 1 buçuk civarı almayı düşünüyorum birde kp verecek ya parasını onada yine fazla yüklenmek istemiyorum
Yıyorum ama gun kurusu da tuketıyorum normal kayısda ramazan pıdesı benı bıtırdı galıba bır haftadır var. Sımdıye kadar cok ıyı gelmıstım☺ Efelihayatafroditi
tesekkurler yıne onerıler ıcın
cnm. ben daha cuma kontroldeydim. bebegin basi ayaklari ve elleri tamamen sag tarafimda. zaten oranin kaburgasinda batma aci ve zorlanma hissediyorum. senin de bebisin eli ayagi oldugu tarafindir aciyan.
cnm bana bulguru da yasaklamisti seker sorunum oldugu donemde.
benimde 75 ti cnm. aclik 79; 1 ssat 154; 2 saat 140di. dr normal dedi.