2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben isimi kolaylastirmaktan yanayim, adamlar hazir mis gibi yapiyo iste ne ugrascam haha.

nasil rahat ediyosaniz oyle yapin tabikide canim
Katkısız ve doğal olması için canım ugrasck bisey yok ki sonra çocuklar alerjik deri sorunları oluyor o zaman asıl ugraslyr.

Mustelayla hemen hemen ayni kalitedemi iku ona gore alim ben de suan

[/QUOTE]
Evet cnm sordum rahim uzunluğuna baktı normal dedi baskı yapiyodur belki dedi agrım çok oluyoda progestan vereyim dedi yok dedim istemedim

Mustelayla hemen hemen ayni kalitedemi iku ona gore alim ben de suan
Mustela nin da bazi serileri temiz icerikli, arastirip incelemek lazim.
Fiyat olarak bu cok daha avantajli tabi. Misal pisik kremi tedavi edici olarak desitin mor aldım, normal kullanim olarak mustela abcderm alacagim mesela (belki)

Merhaba canlar. Bizim ismimiz hazır zaten esim daha biz evlenmeden bile oglumuz olursa bu ismi istiyordu. Hastane cikisimizda geldi. Sizce nasillar
cok guzeller cnm.
cnm benim kuzunun herseyi hazir. cantaya koymam kaldi sadece. benimkileri utulemem kaldi..7aylik oldugunda cantayi hazir ederim ben yine.

elaide kizzz sok sok bunlar guzelmis gayet mantıklı makul liste benim.beklentim ütopik soktayim guzel liste ben bundan aldim dr browns bundan mi aventte aldim iki cesit senin gibi

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-22-18-38-04.webp
    28 KB · Görüntüleme: 41
Doğru okumuşsun artık yani son 3 ayda fazla kilo alıyorlar.Kilo alımı icin evet ama beyin,organ da gelişimi icin gebeliğin her dönemi beslenme dikkat edilmeli Benim dişim hep sorun oldu elimden geldiğince sağlıklı yedim Ama bu ara çok açıldı iştahım sende elinden geldiğince ye

I ikuayko Mysonismysun ben.bu markayi nurseyi tavsiye edilenler arasinda gordum umarim.pisman.olmayiz olursak ben.kullanirim sampuan baby &me aldim chicco natural losyon pisik kremi ben chicco natural serisi , baby &me aldim ikisi de onerilen.seriydi temiz icerige sahipti sudocream memnun.kalmazsak denicem hepsinden.kucuk.boy aldim bilerek buyuk.almayin.bence

Çok şükür hersey yolunda maşallah 29+2 bebek 1650 gr olmuş 2 hafta sonra kontrole çağırdı.Kan ilacı ve d vitaminine devam o kadar
masallah
cnm. oglumu 38+3te aldilar.
dr simdide 38+1/2/3ten birinde alirim dedi. sezeryanda 39 hafta doldugu an gecirmiyorlar. mutlaka aliyorlar.
kızlar ben birşey merak ediyorum. doktorum en başından riskli olduğum için yasaklamıştı. cinsel birliktelik yasak mı bu haftalar?
cnm ben riskli gebeyim. bize bastan beri yasak.

Sudocream i herkes o kadar cok ovuyoki enniyi pisik kremi diyo kullananlar I ikuayko az daha bakim o zaman karar verip aksam alim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…