2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sudocream i herkes o kadar cok ovuyoki enniyi pisik kremi diyo kullananlar @ikuayko az daha bakim o zaman karar verip aksam alim
sorduklarim.duyduklarim.önerdi kucuk boyunu.bulamadim.buyugu pahaliydi almak.istemedim acikcasi bende diger onerenlerden babyme chicco natural mavi italyadan gelen seriyi onerdiler daha makul geldi ucret olarak kucuk.boy aldim begenmezsek sudocream alirim ama kucuk.boy alip denemekte fayda var bence.her ürünü

Sudocream i herkes o kadar cok ovuyoki enniyi pisik kremi diyo kullananlar @ikuayko az daha bakim o zaman karar verip aksam alim
sudocream tırt. bir ise yaramiyor. ben en cok mor.desitinden memnun kaldim. icindeki cinko miktari yuksek oldugu icin iyilestirme ozelligi yuksek.

Mustela nin pisik kremi nasil acaba mesela onu da merak ediyorum

afroditi tatlim.icinde.ozel.fircasi var kil.gibi boruya ozel ondan.temizligi kolay değil lakin temizleniyor

R Rzg14 ben arastirdim %14 aldim.desitin de sanırım 14 tu
Mysonismysun dedigin gibi.listen ve paran varsa.kizlar.alisveris 1 gunde.bitiyor korkmayin sadece 1 gunde.alinabiliyor listeniz hazirsa

Inek sutu ıcmeyın dıyorlar hamıler hıc daha ıcmesın dıyolar ne yapcaz sasırdık. Demırı azaltıyormus.
Doktorum bana en basindan biraktirdi sütü hic bir yarari yok dedi bosuna gaz yapar kabizlik yapar dedi. Ev yogurdu ayran cacik peynir yeterli dedi

Inek sutu ıcmeyın dıyorlar hamıler hıc daha ıcmesın dıyolar ne yapcaz sasırdık. Demırı azaltıyormus.
bilgim yok cnm.ben zaten sut icemiyorum. yogurt yiyorum.
Mustela nin pisik kremi nasil acaba mesela onu da merak ediyorum
ben sampuan ve losyonundan memnundum. pisik kremini kullanmadim cnmm

sanki %14ten fazlaydi.

Aradigim diger ornek anne rahat relax iste bu
Cidden öyle oldum Bugün zeynep kamile gittim Normalde ozel bi hastahanede dr um var ama perinatalog ,kan testleri VS icin gidiyordum Neyse çıktım dogum katına 5 oda gezdim Hem geçmiş olsun ziyareti oldu hem fikir alım dedim Çünkü hiç devlet hastahanesinde dogum yapan tanımadım Hastahane yıkılıp yapıldığı icin temiz ve güzeldi odalar çift kişilikti Eve geldim eşime dedim ben zeynep kamilde dogum yapicam üstelik spinal sezeryanda yapılıyor adam şoka girdi.Bakalim kararım değişmezse öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…