@elaide kizzz sok sok bunlar guzelmis gayet mantıklı makul liste benim.beklentim ütopik soktayim guzel liste ben bundan aldim dr browns bundan mi aventte aldim iki cesit senin gibi
Kizlar esi alisveris konusunda agir olanlara diyecegim esiniz elinize belli miktar nakit para versin alinacaklarinizi alin gercekten yoksa zaman asiri hizli geciyo ben sahsen oyle yaptim bebek arabasi hali avize perde bu tip seyleri onla alcaz bitek yani pahalilari
sorduklarim.duyduklarim.önerdi kucuk boyunu.bulamadim.buyugu pahaliydi almak.istemedim acikcasi bende diger onerenlerden babyme chicco natural mavi italyadan gelen seriyi onerdiler daha makul geldi ucret olarak kucuk.boy aldim begenmezsek sudocream alirim ama kucuk.boy alip denemekte fayda var bence.her ürünü
sorduklarim.duyduklarim.önerdi kucuk boyunu.bulamadim.buyugu pahaliydi almak.istemedim acikcasi bende diger onerenlerden babyme chicco natural mavi italyadan gelen seriyi onerdiler daha makul geldi ucret olarak kucuk.boy aldim begenmezsek sudocream alirim ama kucuk.boy alip denemekte fayda var bence.her ürünü
afroditi
tatlim.icinde.ozel.fircasi var kil.gibi boruya ozel ondan.temizligi kolay değil lakin temizleniyor
RRzg14
ben arastirdim %14 aldim.desitin de sanırım 14 tu Mysonismysun
dedigin gibi.listen ve paran varsa.kizlar.alisveris 1 gunde.bitiyor korkmayin sadece 1 gunde.alinabiliyor listeniz hazirsa
afroditi
tatlim.icinde.ozel.fircasi var kil.gibi boruya ozel ondan.temizligi kolay değil lakin temizleniyor
RRzg14
ben arastirdim %14 aldim.desitin de sanırım 14 tu Mysonismysun
dedigin gibi.listen ve paran varsa.kizlar.alisveris 1 gunde.bitiyor korkmayin sadece 1 gunde.alinabiliyor listeniz hazirsa
Cidden öyle oldum Bugün zeynep kamile gittim Normalde ozel bi hastahanede dr um var ama perinatalog ,kan testleri VS icin gidiyordum Neyse çıktım dogum katına 5 oda gezdim Hem geçmiş olsun ziyareti oldu hem fikir alım dedim Çünkü hiç devlet hastahanesinde dogum yapan tanımadım Hastahane yıkılıp yapıldığı icin temiz ve güzeldi odalar çift kişilikti Eve geldim eşime dedim ben zeynep kamilde dogum yapicam üstelik spinal sezeryanda yapılıyor adam şoka girdi.Bakalim kararım değişmezse öyle
doktora hep eşile gidiyoruz onun yanında sorarım sonra yasak değil der. aksine birde afroditi
nin dediği gibi desteklerse kendi başımı yakarım iye susuyorum :)
Gittiğimiz yerde tel internet fln cekmiyomus yaa dedim yoklugumda 1525262 sayfa konusulur napicam ben simdi Benim adam bende agustos babalari grubu kurucam bu nedir yaa diyo hahahahha
Gittiğimiz yerde tel internet fln cekmiyomus yaa dedim yoklugumda 1525262 sayfa konusulur napicam ben simdi Benim adam bende agustos babalari grubu kurucam bu nedir yaa diyo hahahahha