2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet gercekten acin ebebek in uygulamayi ya da civil magazina da gidebilirsiniz tik tik tik bitiyo hemen ben mesela guya havuzlu han a gidicektim vazgectim netten aldim gectim

elaide kizzz sok sok bunlar guzelmis gayet mantıklı makul liste benim.beklentim ütopik soktayim guzel liste ben bundan aldim dr browns bundan mi aventte aldim iki cesit senin gibi
kuzum philips avent in minicik boyu hamilelere hediye kutularindan birinden cikti. almadim yani. hatta listemde üstte evde olan aksesuarlar bolumundeki malzemelerin yuzde 99u hediye kutularindan cikti ahah..bedavaci anneyim vallahi.

dr browns u da hollanda da hastane ve doktor tavsiye etmis, biliyosundur zaten icindeki o yesil gazi azaltiyomuymus neymis. o yuzden siparis verdim. bakalim nasil olcak

[/QUOTE]
Beni tam bir hafta öncesi alacak cnm bi aksilik çıkmadığı sürece...normalde 22 ağustos ama 15.16 inişinden biri olacak

elaide kizzz sok sok bunlar guzelmis gayet mantıklı makul liste benim.beklentim ütopik soktayim guzel liste ben bundan aldim dr browns bundan mi aventte aldim iki cesit senin gibi
Bence de listesi normal. Hatta benim listeler abarti kaldi yaninda.
Aaa gercekten mi bana hep asiri memnunuz dediler o markayi da kaydedim o zaman
Mor desitin isteyenler; rossman dan indirimle 19.90a 75ml aldim (yamulmuyorsam)
Sen nerde oturuyorsun? Ben Üsküdar dayim, burnumun dibindeki hastaneye daha gidemedim. Dogum okulu orda var dediler, benim ozel hastanede yokmus.

Konuştuk ya seninle kucukyalidayim ben bebek riskli diye perinatalog icin zeynep kamile gidip geldim Gebe okulu var ben gitmedim ama bayram sonrası gidince sorarım istersen gebe okulu 1 günlük central hospital da var çok güzel oluyor Ebe ,dr falan giriyor yemekler,tatlılar,meyveler veriliyor bitiminde belge alıyorsun tester ürünler veriyorlar falan her ayın son cuma günü olur

Ucreti ne kadar canim central daki su kozyatagindaki yer demi

Süt değil tüm süt ve ürünleri demir yapan haplar,ıspanak VS gibi ürünlerle alınırsa demirin alınımı az olur.Sut yararsız değil ama türevleri daha iyi Oğlum süt proteini alerjisi olan bi bebekti artık sütun her hhalini anlatabilirim.Kalsiyum icin en iyi kaşar, probiyotik icin yoğurt Süt türevi olmazsa şart değil badem,asma yapragida aynı işi görür gibii uzar liste

Bende akıl mi kaldi?
Arada kelimeleri bulamiyorum..

Kızlar sımdı ben ayrıyetten puset alcam cok detaylı almama gerek var mı kac ay kadar kullandınız. Ben normal cıvılden bırsey almak ıstıyorum. Fıkrınıze ıhtıyacm var
ben de sadece puset almistim cnm. eve gecince bakarim markasina. sirf arabada kullnanmak icin aldim. 9 ay dan sonra sigmiyorlar icine.

Ayda 1 kereymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…