Ben bunu aldım arkadaslarm cok kullanıyor. Cunku gezmeyı kafeye ya da kısın oturmalarına cok gıdıyorsan gereklı oluyor ama ben cok gezmem dersen belkı kendı cantanla ıdare edersın. Ben normal bısey aldm hamılelık dısıda kullanılır.
Ben de baya kisi bana dedi sakin mustela pisik alma git sudocream al iste demekki bebejten bebege de farkediyo bi tane alim bulunsun insallah krem islerini son aya birakmak istiyorum malum kimyasal temmuz da alirim
Hayirli aksamlar arkadaslar. Simdi doktor kontrolunden geldim. Ve biraz morelim bozuldu. 28+5 deyim ama doktorun verdigi ultrason kagidinda 27+ 4 yaziyor. Ama hic geriden geliyor felan demedi gelisimi iyi dedi. Acaba olcumu mu yanlis yapti? Suyu felanda iyi dedi 1 ay sonra cagirdi. Bir sorun olsa heralde daha erken cagirirdi degil mi? Boyu 38 cm olmus kilosu 1100 gram. Sizce nasil? Neden oyle yaziyor ki kagitta uzdu bu beni
Hayirli aksamlar arkadaslar. Simdi doktor kontrolunden geldim. Ve biraz morelim bozuldu. 28+5 deyim ama doktorun verdigi ultrason kagidinda 27+ 4 yaziyor. Ama hic geriden geliyor felan demedi gelisimi iyi dedi. Acaba olcumu mu yanlis yapti? Suyu felanda iyi dedi 1 ay sonra cagirdi. Bir sorun olsa heralde daha erken cagirirdi degil mi? Boyu 38 cm olmus kilosu 1100 gram. Sizce nasil? Neden oyle yaziyor ki kagitta uzdu bu beni
Canım bende 28+4 gıttım 27+2 bebıs 1010 gr doktorla konustum gayet normal dedı. Ne zamab sorun olur dedıgım de doktor utrasyonda kan akısına fılan baktım gayet normal uzuvları gayet ıyı dedı dogumu sat tarıhım dedı. Bazı olcumlerım daha da gerı cıkıyor ama doktor sorun yok dedı. Sende korkma senle aynı gıdıyoruz galıba bu haftalarda boyle olması gayet normal ıkı muayene dede böyle cıktı ben endıselenmıyorum hafıf zayıf mı dıye korktum aka sımdıden sonra alacak kıloyu moralını bozma yanı.
Hic guzel canini sıkma. Olcumlerden fark eder. Hatta ilerleyen haftalarda +-3 hafta olcumleri normalkabul edecekler cunku yerleri daraldikca dr.larin olcum hata payi artiyor. Dr.un iyi demis cnm uzulme sakin.
Ben bunu aldım arkadaslarm cok kullanıyor. Cunku gezmeyı kafeye ya da kısın oturmalarına cok gıdıyorsan gereklı oluyor ama ben cok gezmem dersen belkı kendı cantanla ıdare edersın. Ben normal bısey aldm hamılelık dısıda kullanılır.
Biz çok çıkıyoruz dışarıya.
O nedenle alsam iyi olur diye düşünüyorum ben de :)
Derli toplu durur diye en çok.
Kraft daisy modeline bakıyordum, bunu da inceleyeyim.
Çok teşekkürler.
Bu arada bizim puset bebek arabası ile birlikte olduğu için ayrı almadık, yardımcı olamayacağım sana.
Sırt çantası mı kullansam diye düşündüm aslında.
Çünkü günlük hayatımda baya bi sırt çantası kullanıyorum.
Ama sanki anne çantalarında biberon yeri, bez yeri felan var.
Emin olmamakla beraber daha iyi olur gibi geldi.
Biz çok çıkıyoruz dışarıya.
O nedenle alsam iyi olur diye düşünüyorum ben de :)
Derli toplu durur diye en çok.
Kraft daisy modeline bakıyordum, bunu da inceleyeyim.
Çok teşekkürler.
Bu arada bizim puset bebek arabası ile birlikte olduğu için ayrı almadık, yardımcı olamayacağım sana.
Sırt çantası mı kullansam diye düşündüm aslında.
Çünkü günlük hayatımda baya bi sırt çantası kullanıyorum.
Ama sanki anne çantalarında biberon yeri, bez yeri felan var.
Emin olmamakla beraber daha iyi olur gibi geldi.
Kötü bir şey olsaydı doktor söylerdi canım üzme kendini.
Benim de 10 gün önde göründü. 25+5 iken 27+0 ölçtü.
Ama yanlış olduğunu düşünüyorum.
Sonucunda cihaz işi bu, hata payı oluyor her zaman.
Suyu, organları iyiyse için ferah olsun.
Tıbbın her dalında yılda 200 bin hastaya dahili & cerrahi sağlık hizmeti sunan, yüksek standartlardaki hizmetini, profesyonel ekibi ile gerçekleştiren, online randevu vb. hizmetler sunan güçlü bir sağlık kuruluşudur. Özellikli genel cerrahi, ortopedi, beyin cerrahisi, üroloji, kadın hastalıkları...
Kızlar sımdı ben ayrıyetten puset alcam cok detaylı almama gerek var mı kac ay kadar kullandınız. Ben normal cıvılden bırsey almak ıstıyorum. Fıkrınıze ıhtıyacm var
[/QUOTE sen travel sistem bebek arabası almıyorsan arabanızda varsa al yoksa alman gerekmez araba icin 9-10 ay bebek arabasında ki sure ise oturmaya başladığı zamana dek diyelim
Sımdı ben bebek arabası aldım arabamızda var ama oto koltugu olan 0-12 ay olan pusetten alacagım 500 lıralıkda var 150 lıralıkta hangısını almalıyım bılemedım. Esımsız dısarı cıkmıyorum acıksası su emnıyet kemerlıler pahalı dıgerlerı daha uygun. Yasına gırınce ayrıyetten zaten buyuyunce otokoltugu alınacak.