2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de anne bakım çantası konusunda fikirlerinizi merak ediyorum.
Şart mı? Alınca gerçekten işe yarar mı?
Kullanıp memnun kaldığınız var mı?
Ben bunu aldım arkadaslarm cok kullanıyor. Cunku gezmeyı kafeye ya da kısın oturmalarına cok gıdıyorsan gereklı oluyor ama ben cok gezmem dersen belkı kendı cantanla ıdare edersın. Ben normal bısey aldm hamılelık dısıda kullanılır.

Eklentiler

• A282C1E7-85B8-45D6-B670-F56E986FD02C.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 38
Durumun varsa al makul fiyatta olanlardan.derli.toplu sirtinda tasima sirt cantasi mantigi illa almak.istemiyorsan sirt cantan varsa alma

ben gidip ozellikle almadim digum yaptığımda Hstanede verdiler oda yetti cok sık pisik olmaz zaten duzenli beze bakinca
Ben de baya kisi bana dedi sakin mustela pisik alma git sudocream al iste demekki bebejten bebege de farkediyo bi tane alim bulunsun insallah krem islerini son aya birakmak istiyorum malum kimyasal temmuz da alirim

Araba aldım ama puset takılan travel degıl ayrı almam lazım ondan.
ben araba almadim. sadece puset.
soobaby marka. RM 801e modeliymis.
o nedir hic bilmiyorum bile cnm. oglumda decathlon dan sirt cantasi alip kullanmistim.

Hayirli aksamlar arkadaslar. Simdi doktor kontrolunden geldim. Ve biraz morelim bozuldu. 28+5 deyim ama doktorun verdigi ultrason kagidinda 27+ 4 yaziyor. Ama hic geriden geliyor felan demedi gelisimi iyi dedi. Acaba olcumu mu yanlis yapti? Suyu felanda iyi dedi 1 ay sonra cagirdi. Bir sorun olsa heralde daha erken cagirirdi degil mi? Boyu 38 cm olmus kilosu 1100 gram. Sizce nasil? Neden oyle yaziyor ki kagitta uzdu bu beni

Canım bende 28+4 gıttım 27+2 bebıs 1010 gr doktorla konustum gayet normal dedı. Ne zamab sorun olur dedıgım de doktor utrasyonda kan akısına fılan baktım gayet normal uzuvları gayet ıyı dedı dogumu sat tarıhım dedı. Bazı olcumlerım daha da gerı cıkıyor ama doktor sorun yok dedı. Sende korkma senle aynı gıdıyoruz galıba bu haftalarda boyle olması gayet normal ıkı muayene dede böyle cıktı ben endıselenmıyorum hafıf zayıf mı dıye korktum aka sımdıden sonra alacak kıloyu moralını bozma yanı.

Hic guzel canini sıkma. Olcumlerden fark eder. Hatta ilerleyen haftalarda +-3 hafta olcumleri normalkabul edecekler cunku yerleri daraldikca dr.larin olcum hata payi artiyor. Dr.un iyi demis cnm uzulme sakin.

Biz çok çıkıyoruz dışarıya.
O nedenle alsam iyi olur diye düşünüyorum ben de :)
Derli toplu durur diye en çok.
Kraft daisy modeline bakıyordum, bunu da inceleyeyim.
Çok teşekkürler.
Bu arada bizim puset bebek arabası ile birlikte olduğu için ayrı almadık, yardımcı olamayacağım sana.

Durumun varsa al makul fiyatta olanlardan.derli.toplu sirtinda tasima sirt cantasi mantigi illa almak.istemiyorsan sirt cantan varsa alma

Sırt çantası mı kullansam diye düşündüm aslında.
Çünkü günlük hayatımda baya bi sırt çantası kullanıyorum.
Ama sanki anne çantalarında biberon yeri, bez yeri felan var.
Emin olmamakla beraber daha iyi olur gibi geldi.

kilosuu gayet iyi canim benim ilk kiz 31 hafta mi neydi 1200 gramdi

Herseyden once cok hafıf canım ıc hacmı cok genıs farklı bır kuması var agır olanlardan alma bu kraftn urunlerı guzel cıvılde ındırımde bak ıstersen.

Kötü bir şey olsaydı doktor söylerdi canım üzme kendini.
Benim de 10 gün önde göründü. 25+5 iken 27+0 ölçtü.
Ama yanlış olduğunu düşünüyorum.
Sonucunda cihaz işi bu, hata payı oluyor her zaman.
Suyu, organları iyiyse için ferah olsun.

E yazdım ya her ayın son cuması canim

Sımdı ben bebek arabası aldım arabamızda var ama oto koltugu olan 0-12 ay olan pusetten alacagım 500 lıralıkda var 150 lıralıkta hangısını almalıyım bılemedım. Esımsız dısarı cıkmıyorum acıksası su emnıyet kemerlıler pahalı dıgerlerı daha uygun. Yasına gırınce ayrıyetten zaten buyuyunce otokoltugu alınacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…