Ben de baya kisi bana dedi sakin mustela pisik alma git sudocream al iste demekki bebejten bebege de farkediyo bi tane alim bulunsun insallah krem islerini son aya birakmak istiyorum malum kimyasal temmuz da alirim
Pisik kremi bebekten bebeğe değişiyor ilk oğlumda sudocream iyi idi 2.De ne desitin ne mustela ne de sudocream ne de daha denedigim kremler iyi geldi Pembe corasetin var bi o iyi gelmişti.
Sımdı ben bebek arabası aldım arabamızda var ama oto koltugu olan 0-12 ay olan pusetten alacagım 500 lıralıkda var 150 lıralıkta hangısını almalıyım bılemedım. Esımsız dısarı cıkmıyorum acıksası su emnıyet kemerlıler pahalı dıgerlerı daha uygun. Yasına gırınce ayrıyetten zaten buyuyunce otokoltugu alınacak.
Canım arabanızdaki yani travel sistem almışsın sanırım oto koltuğu olarak kullanılıyor olmalı Benim ki öyle aldigin yere sor ne marka bebek araban Hangisi daha guvenli ise onu al emniyet işi önemli
Canım arabanızdaki yani travel sistem almışsın sanırım oto koltuğu olarak kullanılıyor olmalı Benim ki öyle aldigin yere sor ne marka bebek araban Hangisi daha guvenli ise onu al emniyet işi önemli
Hayirli aksamlar arkadaslar. Simdi doktor kontrolunden geldim. Ve biraz morelim bozuldu. 28+5 deyim ama doktorun verdigi ultrason kagidinda 27+ 4 yaziyor. Ama hic geriden geliyor felan demedi gelisimi iyi dedi. Acaba olcumu mu yanlis yapti? Suyu felanda iyi dedi 1 ay sonra cagirdi. Bir sorun olsa heralde daha erken cagirirdi degil mi? Boyu 38 cm olmus kilosu 1100 gram. Sizce nasil? Neden oyle yaziyor ki kagitta uzdu bu beni
Haftasına göre normal takma kafana boyu falan maşallah iyi yalnız seni 1 ay beni niye 2 hafta sonra çağırdılar ki diye düşündüm bi an aman gıdım boşver dedim sonra ben 29+2 deyim yakiniz
Sımdı ben bebek arabası aldım arabamızda var ama oto koltugu olan 0-12 ay olan pusetten alacagım 500 lıralıkda var 150 lıralıkta hangısını almalıyım bılemedım. Esımsız dısarı cıkmıyorum acıksası su emnıyet kemerlıler pahalı dıgerlerı daha uygun. Yasına gırınce ayrıyetten zaten buyuyunce otokoltugu alınacak.
cocugun komforu acisindan kaliteli olani tavsiye ederim. ben gectigimiz hafta maxi cosi nin pebble plus modelini aldim. ayrica ona koyup misafirlikte filan kullanmak ta cok rahat.
neeeey 42 mi 37den itibaren ananas, deli gibi hurma, gogus ucuyla oynama, agresif hizli yuruyus, kocacigimi ise koyup bi an once dogurmaya bakicam valla. ne 42si beee
Benim uykular hep boluk beni yıkmaz az süründürür o kadar Beni düşündüren yapışık olacağız bebekle ne güzel özgürlüğüme alışmıştım Çocukları bırakıp kurslara gidiyordum yemekler, kahvaltilar derken dibe vurcam 2 sene
cocugun komforu acisindan kaliteli olani tavsiye ederim. ben gectigimiz hafta maxi cosi nin pebble plus modelini aldim. ayrica ona koyup misafirlikte filan kullanmak ta cok rahat.
Aynen konfordan yana sıkıntı yok desteklı oluyor zaten bende evde ve daha cok oturmalarda kullancam. Emnıyet kemerı gecenler daha cok araba kullanan anneler ıcın ama bende kararsız kaldım. Tesekkur ederım yorum ıcın
Doğmuyordu ne yapsam olmadı en son nisan geldi sancim geldi 30 saat sanci derken gene oldum sezeryan Bunda denemicem Yoksa herkes dogurur ben kalirim kesin 39. Hafta sezeryan olacak inşallah