2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de baya kisi bana dedi sakin mustela pisik alma git sudocream al iste demekki bebejten bebege de farkediyo bi tane alim bulunsun insallah krem islerini son aya birakmak istiyorum malum kimyasal temmuz da alirim
Pisik kremi bebekten bebeğe değişiyor ilk oğlumda sudocream iyi idi 2.De ne desitin ne mustela ne de sudocream ne de daha denedigim kremler iyi geldi Pembe corasetin var bi o iyi gelmişti.

Canım arabanızdaki yani travel sistem almışsın sanırım oto koltuğu olarak kullanılıyor olmalı Benim ki öyle aldigin yere sor ne marka bebek araban Hangisi daha guvenli ise onu al emniyet işi önemli

Haftasına göre normal takma kafana boyu falan maşallah iyi yalnız seni 1 ay beni niye 2 hafta sonra çağırdılar ki diye düşündüm bi an aman gıdım boşver dedim sonra ben 29+2 deyim yakiniz

cocugun komforu acisindan kaliteli olani tavsiye ederim. ben gectigimiz hafta maxi cosi nin pebble plus modelini aldim. ayrica ona koyup misafirlikte filan kullanmak ta cok rahat.

Erkeden basladin.uykusuz geceler var daha
Benim uykular hep boluk beni yıkmaz az süründürür o kadar Beni düşündüren yapışık olacağız bebekle ne güzel özgürlüğüme alışmıştım Çocukları bırakıp kurslara gidiyordum yemekler, kahvaltilar derken dibe vurcam 2 sene

cocugun komforu acisindan kaliteli olani tavsiye ederim. ben gectigimiz hafta maxi cosi nin pebble plus modelini aldim. ayrica ona koyup misafirlikte filan kullanmak ta cok rahat.
Aynen konfordan yana sıkıntı yok desteklı oluyor zaten bende evde ve daha cok oturmalarda kullancam. Emnıyet kemerı gecenler daha cok araba kullanan anneler ıcın ama bende kararsız kaldım. Tesekkur ederım yorum ıcın

3650 dogdu Ben son zamanlar bildiğin diyet varı yedim doğurayım diye normaldi kilosu 40 da ki kilosu ile doğdu desem yeridir
4 kg dogmus 42 hafta olan vallahi ben 37. De yardiririm hurma spor elaide senin hesap 40 lari duyunca sok.oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…