2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gittimiz iftarda gelecegimi gordumm hem de level level... Allam cocuksuz son rahat zamanlarimiz kiymetini bilelim 3 adet yeni doğmuş 3 aylik 4bucuk aylik ve 5 aylik bebis vardi 3 aylik olan biz gelmeden krizini gecirmis uykuya dalmisti. 4.bucuk aylik olan dis cikariyomus anasina babasima zehir etti erkenden gittiler digeri evde sorun cikariyomus disarda iyimis guzelguzel arabasinda takildi ama bi ara bi sacmaladi tabi arabaya gidip sakinlestirdiler daha boy boy buyukler de elimi vurdum topum kacti bana su ver cisim geldi diye analarini babalarini darladilar totalde 20dk fln sohbet edildi yani hahahahah

Kınama anam bacım kınama tövbe tövbe Allah korusun bizimkiler uslu olcak

Yok tobee kinamiyorum en kotusune alıştırıyorum kendimi
Bizim de 1.5 3 yasinda vardi iftarda ALLAH biri 2 yas sendromundaymis masalar.tabaklar bardaklar karisti 3 yasindaki anne anne anne konusmak mumkun degil yani sabir Allah veriyor ya bize de vericek vermeli veriyordur

Bizim de 1.5 3 yasinda vardi iftarda ALLAH biri 2 yas sendromundaymis masalar.tabaklar bardaklar karisti 3 yasindaki anne anne anne konusmak mumkun degil yani sabir Allah veriyor ya bize de vericek vermeli veriyordur

Oy o yaslarda oyle evet hunileri hazirlamali

Sabir miBenim gibi relaks oluyorsun artık bi yerden sonra 34 ay araları ogullarimin hiç bi sendromları bitmedi Saldım gitti Bebekte yarı sakin yarı sesli ama hep hareketli bi ortamda büyüyecek inşallah Allah sanada verir o gucu

Kocanın Burcu ne

Yok cnm bn de boğa burcuyum ama herşey planlı olmalı yoksa moralim bozuluyor modum düşüyor hemen doğuma 2 ay var ama herşeyleri tmm :) her konusa böyleyim rahatıma düşkün ama hic relax dglm :)
Yükselen etkiliyordur o zaman :) benim tanıdığım kaç tane boğa varsa böyle canım bende çok önemsediğin şeylerin hemen olmasını istiyorum, ama önemsemiyorsam da çoook ertelerim o işi

Sevnus o kedi senin mi kara panter cok şeker bir siyah kedili daha eklendi.bayamizda var siyah kedi ben.de de var
Evet koltukta uzamışken çekmiştim Lucky 11,5 aylik teyzesi haziranda dogum gunu kutlaması var.Kedi ama köpek sanıyor kendini kim gelse kapıya koşar ve yalar Biraz değişik bi kedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…