Ben oglusum golgem de 22 haziran 2012 doğumlu masallah onlar asil farklılar siyah kedilerEvet koltukta uzamışken çekmiştim Lucky 11,5 aylik teyzesi haziranda dogum gunu kutlaması var.Kedi ama köpek sanıyor kendini kim gelse kapıya koşar ve yalar Biraz değişik bi kedi
Oy kıyamam 7 yıldır seninle artık yaşlı kedi olma yolunda desene siyah kediler özeldir en sevdigimdir Cocukkende siyah kedim vardı şükür şimdide varBen oglusum golgem de 22 haziran 2012 doğumlu masallah onlar asil farklılar siyah kediler
Ya bana biri şunu yap bunu yap diyince tam tersi oluşuyo bende yapcağım varsada yapasım gelmiyor bide üşengeçlik oldumu tamam yaniKız olacağı varsa olur mu önce üstüne düşeni yapio sonra tevekkül edicenrahat olmak iyidir tabi ama ben hiç rahat olamıyorum ya
Benimki de bir hafta geride, takilmayip önümüzdeki maçlara bakacağızHayirli aksamlar arkadaslar. Simdi doktor kontrolunden geldim. Ve biraz morelim bozuldu. 28+5 deyim ama doktorun verdigi ultrason kagidinda 27+ 4 yaziyor. Ama hic geriden geliyor felan demedi gelisimi iyi dedi. Acaba olcumu mu yanlis yapti? Suyu felanda iyi dedi 1 ay sonra cagirdi. Bir sorun olsa heralde daha erken cagirirdi degil mi? Boyu 38 cm olmus kilosu 1100 gram. Sizce nasil? Neden oyle yaziyor ki kagitta uzdu bu beni
Ne kadan da minnos bi anne, ne kadan da ferahlatiyorduHic guzel canini sıkma. Olcumlerden fark eder. Hatta ilerleyen haftalarda +-3 hafta olcumleri normalkabul edecekler cunku yerleri daraldikca dr.larin olcum hata payi artiyor. Dr.un iyi demis cnm uzulme sakin.
Ben onu her hafta diye anlamisimE yazdım ya her ayın son cuması canim
Basindan beri poku yedik diyorum umursamiyorsunuzGittimiz iftarda gelecegimi gordumm hem de level level... Allam cocuksuz son rahat zamanlarimiz kiymetini bilelim3 adet yeni doğmuş 3 aylik 4bucuk aylik ve 5 aylik bebis vardi 3 aylik olan biz gelmeden krizini gecirmis uykuya dalmisti. 4.bucuk aylik olan dis cikariyomus anasina babasima zehir etti erkenden gittiler digeri evde sorun cikariyomus disarda iyimis guzelguzel arabasinda takildi ama bi ara bi sacmaladi tabi arabaya gidip sakinlestirdiler daha boy boy buyukler de elimi vurdum topum kacti bana su ver cisim geldi diye analarini babalarini darladilar totalde 20dk fln sohbet edildi yani hahahahah
Pasiflora. Olmadi %40 alkollu icki var dolapta, emzigi ona batiririm sen sağ ben selametSakinleştirici hap.igne serum
Valla bilmem ki canim bende anlamadim. Senin bebis ne kadar peki canimHaftasına göre normal takma kafana boyu falan maşallah iyi yalnız seni 1 ay beni niye 2 hafta sonra çağırdılar ki diye düşündüm bi an aman gıdım boşver dedim sonra ben 29+2 deyim yakiniz
Evt yükselen etkiliyor olabilir yukselenim bebislerle ayni olacak aslan :) çünkü kocis te boğa burcu ve acayip rahat biridir beni çıldıracak kdr rahatYükselen etkiliyordur o zaman :) benim tanıdığım kaç tane boğa varsa böyle canım bende çok önemsediğin şeylerin hemen olmasını istiyorum, ama önemsemiyorsam da çoook ertelerim o işi
Ayyy yerim ben bunları maşallah köpekte severim ama kediler bi başka onlarla büyüdüm benSevnus kedi ekibim annemlerde kaldi evlenince çünkü esimin kopegi vardi birde ben.aldim.yanina sokaktan.aarkadaşıni.iki kopek var evde suan
Benimle kıyaslama ama 1650 kilosu 39 cm boyu haftasına göre iri ama ultrason değerleri sürekli değişir Doktor bisey görse mutlaka söylerdi Bana karnın büyük hiç farkeden oldu mu dedi evet dedim sonra usg baktı ee bebek iri dediValla bilmem ki canim bende anlamadim. Senin bebis ne kadar peki canim
Allah kolaylık versin Geçmiş olsun Havalarda sıcak şikayetin normalBen çok yorgunum bugüünn.. Hastane git gel okula git gel sonra tekrar git gel yemek bulaşık çocuklar ben Pert.. Bir sürü kan aldılar zaten hazinelerimi çalmışlar gibi hissediyorum zaten kollarım morardı hep puffffbacacıklarım ağrıyooo çok şikayetçi bigün bugün
uysal bi ev kedisine ufaktan sahibi tutarken yaklaşıp sevsen kademeli olrak düşün yenersin korkunu genede hayvanları sevmen güzelKızlar hayvanları çok seviyorum ama korkuyorum özellikle kedilerden hele siyah olanlardan daha çok korkuyorum çocukken küçük bi korku yaşamıştım nasıl nüfus ettiyse bilinç altıma kedinin kuyruğu değse çıldırıyorum korkudan o derece korkuyorum imreniyorum ama sizlere bn de dokunmak korkmamak isterdim ama elimde dgl işte ama dediğim gibi seviyorum da ama uzaktan görünce gidip cimcikleyesim geliyor ama korku ağır basıyor tuhaf bi durum bnmki kediden de köpekten de korkuyorum o yüzden de muhabbet kusu besliyorum bn de napam :)
Ayy nasil seker testi zor mu yarin da ben yaptiricam devlette yaptiricaktim vazgevtim kendi doktorumda yaptiricam nasil cok mu igrenc tadi iceceginBen çok yorgunum bugüünn.. Hastane git gel okula git gel sonra tekrar git gel yemek bulaşık çocuklar ben Pert.. Bir sürü kan aldılar zaten hazinelerimi çalmışlar gibi hissediyorum zaten kollarım morardı hep puffffbacacıklarım ağrıyooo çok şikayetçi bigün bugün
Allah dağına göre Kar veriyor derler ya o hesap işte canımEvt yükselen etkiliyor olabilir yukselenim bebislerle ayni olacak aslan :) çünkü kocis te boğa burcu ve acayip rahat biridir beni çıldıracak kdr rahat
Tadı kötü ya mide bulandırıyor onu geçtim 1 saat arayla 2 kez kan alıyorlar onu içmeden önce de alıyorlar kollarım delik deşik oldu beklemekten sıkıldım üff hiç sevmedim.. Ama geçti gitti işte senin için rahat geçer inşallahAyy nasil seker testi zor mu yarin da ben yaptiricam devlette yaptiricaktim vazgevtim kendi doktorumda yaptiricam nasil cok mu igrenc tadi icecegin
Hepimize inşallah.. Kolay geçsin şu son aylar inşallah.. Ve gerçekten sıcaklar şimdiden çok etkiliyor buzdolabının kapağını açıp giresim geliyoBenimle kıyaslama ama 1650 kilosu 39 cm boyu haftasına göre iri ama ultrason değerleri sürekli değişir Doktor bisey görse mutlaka söylerdi Bana karnın büyük hiç farkeden oldu mu dedi evet dedim sonra usg baktı ee bebek iri dedi
Allah kolaylık versin Geçmiş olsun Havalarda sıcak şikayetin normal
Senin çaren kimsesiz daha gozu yeni açılmış bir kedi yavrusu. Duygu somurusuyle ele gecirirler seniKızlar hayvanları çok seviyorum ama korkuyorum özellikle kedilerden hele siyah olanlardan daha çok korkuyorum çocukken küçük bi korku yaşamıştım nasıl nüfus ettiyse bilinç altıma kedinin kuyruğu değse çıldırıyorum korkudan o derece korkuyorum imreniyorum ama sizlere bn de dokunmak korkmamak isterdim ama elimde dgl işte ama dediğim gibi seviyorum da ama uzaktan görünce gidip cimcikleyesim geliyor ama korku ağır basıyor tuhaf bi durum bnmki kediden de köpekten de korkuyorum o yüzden de muhabbet kusu besliyorum bn de napam :)
Anladim canim tesekkur ederim. Siz kac kilo aldiniz peki toplam. Ben baslangic kilomdan 4 kilo aldim simdiye kadar. Karnimda baya kucuk goren 3 4 aylik felan saniyor hic gobegin yok diyor. Belki bununda etkisi vardir ama ne bileyim annelik dedikleri bu heralde telaslaniyor insan ister istemez..Benimle kıyaslama ama 1650 kilosu 39 cm boyu haftasına göre iri ama ultrason değerleri sürekli değişir Doktor bisey görse mutlaka söylerdi Bana karnın büyük hiç farkeden oldu mu dedi evet dedim sonra usg baktı ee bebek iri dedi
Allah kolaylık versin Geçmiş olsun Havalarda sıcak şikayetin normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?