2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet koltukta uzamışken çekmiştim Lucky 11,5 aylik teyzesi haziranda dogum gunu kutlaması var.Kedi ama köpek sanıyor kendini kim gelse kapıya koşar ve yalar Biraz değişik bi kedi
Ben oglusum golgem de 22 haziran 2012 doğumlu masallah onlar asil farklılar siyah kediler

Kız olacağı varsa olur mu önce üstüne düşeni yapio sonra tevekkül edicen rahat olmak iyidir tabi ama ben hiç rahat olamıyorum ya
Ya bana biri şunu yap bunu yap diyince tam tersi oluşuyo bende yapcağım varsada yapasım gelmiyor bide üşengeçlik oldumu tamam yani annem sezaryen ol boşver diyo ben hayır normal doğurcam diyorum normalde korkmam lazım ama Benim kafa biraz farklı çalışıyo bende çözemedim kendimi

Annemleri biraktik geldik 6 sayfa yazmissiniz insafsizlar

Benimki de bir hafta geride, takilmayip önümüzdeki maçlara bakacağız
Hic guzel canini sıkma. Olcumlerden fark eder. Hatta ilerleyen haftalarda +-3 hafta olcumleri normalkabul edecekler cunku yerleri daraldikca dr.larin olcum hata payi artiyor. Dr.un iyi demis cnm uzulme sakin.
Ne kadan da minnos bi anne, ne kadan da ferahlatiyordu
E yazdım ya her ayın son cuması canim
Ben onu her hafta diye anlamisim
Basindan beri poku yedik diyorum umursamiyorsunuz
Sakinleştirici hap.igne serum
Pasiflora. Olmadi %40 alkollu icki var dolapta, emzigi ona batiririm sen sağ ben selamet

Haftasına göre normal takma kafana boyu falan maşallah iyi yalnız seni 1 ay beni niye 2 hafta sonra çağırdılar ki diye düşündüm bi an aman gıdım boşver dedim sonra ben 29+2 deyim yakiniz
Valla bilmem ki canim bende anlamadim. Senin bebis ne kadar peki canim

Ben çok yorgunum bugüünn.. Hastane git gel okula git gel sonra tekrar git gel yemek bulaşık çocuklar ben Pert.. Bir sürü kan aldılar zaten hazinelerimi çalmışlar gibi hissediyorum zaten kollarım morardı hep puffff bacacıklarım ağrıyooo çok şikayetçi bigün bugün

Yükselen etkiliyordur o zaman :) benim tanıdığım kaç tane boğa varsa böyle canım bende çok önemsediğin şeylerin hemen olmasını istiyorum, ama önemsemiyorsam da çoook ertelerim o işi
Evt yükselen etkiliyor olabilir yukselenim bebislerle ayni olacak aslan :) çünkü kocis te boğa burcu ve acayip rahat biridir beni çıldıracak kdr rahat

Kızlar hayvanları çok seviyorum ama korkuyorum özellikle kedilerden hele siyah olanlardan daha çok korkuyorum çocukken küçük bi korku yaşamıştım nasıl nüfus ettiyse bilinç altıma kedinin kuyruğu değse çıldırıyorum korkudan o derece korkuyorum imreniyorum ama sizlere bn de dokunmak korkmamak isterdim ama elimde dgl işte ama dediğim gibi seviyorum da ama uzaktan görünce gidip cimcikleyesim geliyor ama korku ağır basıyor tuhaf bi durum bnmki kediden de köpekten de korkuyorum o yüzden de muhabbet kusu besliyorum bn de napam :)

Valla bilmem ki canim bende anlamadim. Senin bebis ne kadar peki canim
Benimle kıyaslama ama 1650 kilosu 39 cm boyu haftasına göre iri ama ultrason değerleri sürekli değişir Doktor bisey görse mutlaka söylerdi Bana karnın büyük hiç farkeden oldu mu dedi evet dedim sonra usg baktı ee bebek iri dedi Allah kolaylık versin Geçmiş olsun Havalarda sıcak şikayetin normal

uysal bi ev kedisine ufaktan sahibi tutarken yaklaşıp sevsen kademeli olrak düşün yenersin korkunu genede hayvanları sevmen güzel

Ayy nasil seker testi zor mu yarin da ben yaptiricam devlette yaptiricaktim vazgevtim kendi doktorumda yaptiricam nasil cok mu igrenc tadi icecegin

Evt yükselen etkiliyor olabilir yukselenim bebislerle ayni olacak aslan :) çünkü kocis te boğa burcu ve acayip rahat biridir beni çıldıracak kdr rahat
Allah dağına göre Kar veriyor derler ya o hesap işte canım benim koca da yengeç tam tersi ince eleyip sık dokur beni kanser eder çok temkinlidir parayı tutar hesap kitap yapar ben tam tersi

Ayy nasil seker testi zor mu yarin da ben yaptiricam devlette yaptiricaktim vazgevtim kendi doktorumda yaptiricam nasil cok mu igrenc tadi icecegin
Tadı kötü ya mide bulandırıyor onu geçtim 1 saat arayla 2 kez kan alıyorlar onu içmeden önce de alıyorlar kollarım delik deşik oldu beklemekten sıkıldım üff hiç sevmedim.. Ama geçti gitti işte senin için rahat geçer inşallah

Hepimize inşallah.. Kolay geçsin şu son aylar inşallah.. Ve gerçekten sıcaklar şimdiden çok etkiliyor buzdolabının kapağını açıp giresim geliyo

Senin çaren kimsesiz daha gozu yeni açılmış bir kedi yavrusu. Duygu somurusuyle ele gecirirler seni

Gorumcem de öyle, en buyuk sikayeti de o çığlık atiyor diye yanindakiler rezil oluyor düşüncesi. Bizim eve de gelemiyo. İste 3-4 kere geldi, kizlari yatak odama kapadim vs vs

Ayni binamizdaki amca da kedilerden huylanir, degil surtunmek kedi degen seye degse ustunu cikarirmis. Biz de giristeyiz ve benim tripot hep camda. Adam binaya bakmadan girip çıkıyor

Anladim canim tesekkur ederim. Siz kac kilo aldiniz peki toplam. Ben baslangic kilomdan 4 kilo aldim simdiye kadar. Karnimda baya kucuk goren 3 4 aylik felan saniyor hic gobegin yok diyor. Belki bununda etkisi vardir ama ne bileyim annelik dedikleri bu heralde telaslaniyor insan ister istemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…