2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Berbattt bir akşam ve gece geçiriyorum...Kafam da deli sorular..geçmişe ve geleceğe dair..aglamaktan gozler sisti..
Nıye kı bırak agla ama kendını helak etme bebıs uzulur sonra annesı.. nazar mı degdı. Benımde esım sehır dısındaydı gelene kadar ıcım ıcımı yedı normalde hıc boyle olmazdm yatar kafayı uyurdum hamılelık galıba hormonlor bızı ele gecırdı

Berbattt bir akşam ve gece geçiriyorum...Kafam da deli sorular..geçmişe ve geleceğe dair..aglamaktan gozler sisti..

Hormonal etkiler... Gecici bir surec ama insani yoruyor ne yazik ki...

Aynı şeyi geçen ben düşündüm. Bana şeker testi yapıldığında 22 haftalık miydim neydim

Günaydın kızlarr dün oda gelicekti ya, gelemediii bu sabah gelicek inşallah benim oturduğum yer çarşı içi gibi sayılıyor heryerde dubel tarzı şeyler var kapalı yanı yollar araba girmiyor belli bi saatten sonra, o yüzden sabahın 8 inde gelecekler benim ebe de arayıp duruyor takip yapacakmış ben zaten gidiyorum dr ne takibi allah aşkına ya sıktılar iyice bu sağlık ocağı da

Allah dağına göre Kar veriyor derler ya o hesap işte canım benim koca da yengeç tam tersi ince eleyip sık dokur beni kanser eder çok temkinlidir parayı tutar hesap kitap yapar ben tam tersi
benim ki de oglak bizde de o ayni sekil zuhahah plan detay bende yaparım ama o daha kucuk hesap sıkma politikasi vb vb
kiz ne.oldu yakışıyor mu hic sana hormonlarina izin verme sen iyisin iyi birakkk dinleme kafandakileri
Uykum cok ama ne yaptiysam karnimi koyacak yer bulamadigim icin uyuyamiyorum. Arrik ellerim de geceleri uyusmaya, karincalanmaya basladi. Oglumda son haftalatda olmustu simdi erkenci hersey
ayni haldeyim karnim ellerim.ayaklarim yaniyor.agrirr erken degilmi dedigin.gibi yazin.napcaz
Git selam ver.cik gorsunler gul yuzunu adamlAr
Seker testinin anlami bence.buyuk kizlar ben.igrendim.sekerden o.kutu glikozdan.sonra 1 hafta agzina.surmedim
Gunaydin guzel annelerrr ve tatli.bebekleri.herkese.mutlu sağlıklı günler diliyorum

Senin ol canım mutlu anne mutlu bebek 4 kilo biraz değil mi Kilon mu var Ben 11 kilo aldım 57 idim 68 oldum 1.62 gibi boyum
ooo hormonlar fena inşallah iyisindir su an bende ağlarım arada babam aklıma geliyor bayram geliyor diye 7 ay önce kaybettim hep içim buruk Ölümden başkası yalan canım topla kendini
Uykum cok ama ne yaptiysam karnimi koyacak yer bulamadigim icin uyuyamiyorum. Arrik ellerim de geceleri uyusmaya, karincalanmaya basladi. Oglumda son haftalatda olmustu simdi erkenci hersey
Senin magnezyum alıyormusun bide çok yorulmuşsun o seni etkiler

Günaydınnn kızlar . Sen Bursadaydın sanırım tatlım :) sabah sabah başladım nerede oturuyor acaba diye düşünmeye dubeller ,çarşı derken tahminler tahminler. :)

gunaydin cnm. İkincilerde hersey erken baslar diyenler de oluyor. O yuzden bilemiyorum.
Gunaydin cnm. Magnezyum aliyorum. Duzenli icmiyordum. Artik duzenli alirim. Yorgunluktan da olabilir dedigin gibi.

Gunaydin sisterlarim ❤
Cok deli ruyalar gördüm kocaman bir hastanede gebe okuluna gidiyomusum içinde kayboldum falan sonra egitim veren erkek bir doktormus onla da kavga ettim, bebek arabami oralarda kaybettim bi baktim marketten çikolata almaya calisiyorum ama kasaya bi geldim falcidaymisim hem de afrikali kucuk küçük cikolatalardan fal bakti sezaryen olcakmisim nester gordu hahah 5 gun hastanede yatacakmisim oradan nasil kacacagimi bilemedim sicaktan ve gobisimden rahat uyuyamama gece kalkip salona gcme mevsimine de girdim bu arada vatana millete hayirli olsun..

Günaydın güzel anneler ve kuzuları ❤ sayfaları ancak bitirebildim, baktım sonuna gelebilmişim günaydın demeden gitmeyeyim dedim

Benim oğlumun adı Poyraz ❤ başlarda herkes ooo Poyraz lar fena estirir, canınıza okur gibisinden yorumlar yapmıştı ama oğlum tam bir beyefendi Rüzgar abisiyle de uyumlu olur bence, tavsiye ederim ismimizi

Bildiğim kadarıyla hamileliği öğrendiğimizde yapılan ilk genel testlerde zaten şekere bakılıyor..20 li haftalarda bakılan, gebelik nedeniyle gelişebilen şeker hastalığı. Benim de 26+0 da yapıldı. Ama evet 30 lu haftalar biraz geç olur

Mesajlarda bir konu dikkatimi çekti. Tecrübeli anneler pek takılmıyor ama yeni annelerde sürekli bir kilo vs karşılaştırma, endişelenme durumu var düşündüm de ilkinde ben de öyleydim galiba ama kızlar hepimizin yapısı kilosu genetiği farklı, gittiğimiz dr ların cihazları farklı, becerileri farklı.. dr unuz sorun yok diyorsa yoktur, rahat olun son haftalar gelişimleri zaten hızlanacak ve şimdiye kadar ultrason ölçümüyle birebir tutan çocuk doğduğunu görmedim ben çok ta şaaapmamak lazım yani
herkese güzel bir gün diliyorum

Biz bu duruma halk arasinda ustu acik kalma sendromu diyoruz

Ben medical park bahcelievlerde aytül corbaciogluna yaptiricam 600tl istiyorlar. Sigorta yarisi karsiliyor diye tercih ettik. Gaziosmanpasada bilge hastanesinde arkadasim 350ye yaptirmis. Yoksa oraya gidicektim.
Canım bende bu ay tedaviye başlıcam aynı hastanede acaba ramazan bayramı muayenelerimi engeller mi ertelerler mi ilgilenen doktorlar varmıdır acaba

Günaydınlar herkesee
Akşama iftara davetliyiz, 4. İftar oldu bu.
Önceden olsa çok sevinirdim de şimdi onları nasıl ağırlayacağız psikolojisine girdim
Eşim birlikte hallederiz, pilav salatalar bende; ana yemek ve çorbayı yap yeter diyor da beni yemek yapmaktan çok ağırlama kısmı düşündürüyo
Hamileliğimin rahat geçtiğini de biliyorlar, ağırlamazsam olmayacak

Benim koca macırrr öyle yetişmiş öyle görmüş ama iyi ki de öyle biri diyorum bazen yoksa bana kalsaaa batarız biz valla Gül yüz mü kaldı bacım dün iftara gittik kadın seninki erkek bence diyor yok diyorum kız. Bak erkek olabilir diyor hasbinallah dedim karnıma bakarak cinsiyet uyduruyolar şaka gibiler

Günaydınnn kızlar . Sen Bursadaydın sanırım tatlım :) sabah sabah başladım nerede oturuyor acaba diye düşünmeye dubeller ,çarşı derken tahminler tahminler. :)
Tam Nalbantoğlunun göbeğindeyim tatlım girmiyor lanet arabalar zabıta belli saatlerde açıyormuş

Günaydın tatlişko anneler
Bebeğin ismi ne olacak diye soranlara keşke söyleseydim doğunca söyleseydim diyorum çünkü insanlar patavatsız. Mert Emre olucak diyorum. "aaa ne o öyle babasının adını niye koyuyosunuz, aaa mert g.tü sert derler, ayy herkesin mert..." artık bende bi yorum yapanlara sen kendi çocuğuna koymazsın biz çok beğeniyoruz diye sert cvp veriyorum. (bu kadar sert olabiliyorum:))

Bayram tatilini iple çekiyorum bu hafta ve haftaya bitsede rahatlasam. Deli gibi sınavlarım var. Akşam derslerim var. Yüksek lisansa çok yanlış zamanda başladım. Dün akşam eve 8de gittim anneme yani yemek yiyip eve geçtim. Tranvayda insanlar telefondan kafasını kaldırıp etrafına bakmadığı için kimsede yer vermiyo mahfoldum ayakta bin durak

Valla beybi ben bu yüzden kimsenin davetine gitmiyorum. hep bi bahane uyduruyorum çünkü asla kimseyi ağırlayamam iftara falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…