- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Nıye kı bırak agla ama kendını helak etme bebıs uzulur sonra annesı.. nazar mı degdı. Benımde esım sehır dısındaydı gelene kadar ıcım ıcımı yedı normalde hıc boyle olmazdm yatar kafayı uyurdum hamılelık galıba hormonlor bızı ele gecırdıBerbattt bir akşam ve gece geçiriyorum...Kafam da deli sorular..geçmişe ve geleceğe dair..aglamaktan gozler sisti..
Berbattt bir akşam ve gece geçiriyorum...Kafam da deli sorular..geçmişe ve geleceğe dair..aglamaktan gozler sisti..
Nıye kı bırak agla ama kendını helak etme bebıs uzulur sonra annesı.. nazar mı degdı. Benımde esım sehır dısındaydı gelene kadar ıcım ıcımı yedı normalde hıc boyle olmazdm yatar kafayı uyurdum hamılelık galıba hormonlor bızı ele gecırdı
Aynı şeyi geçen ben düşündüm. Bana şeker testi yapıldığında 22 haftalık miydim neydimBu sekerle ilgili anlamadigim bir sey var; 20 kusur haftalarda yaptiniz hepiniz, la doguma ne kaldi? Gebelik sekeri testi daha erken yapilsa da ona gore önlem alınsa, zaten sonuna gelinmisken cok manali gelmiyor bana (dedi ve doktoru 30lu haftalarda istedi)
benim ki de oglak bizde de o ayni sekil zuhahah plan detay bende yaparım ama o daha kucuk hesap sıkma politikasi vb vbAllah dağına göre Kar veriyor derler ya o hesap işte canımbenim koca da yengeç tam tersi ince eleyip sık dokur beni kanser eder çok temkinlidir parayı tutar hesap kitap yapar ben tam tersi
kiz ne.oldu yakışıyor mu hic sana hormonlarina izin verme sen iyisin iyi birakkk dinleme kafandakileriBerbattt bir akşam ve gece geçiriyorum...Kafam da deli sorular..geçmişe ve geleceğe dair..aglamaktan gozler sisti..
ayni haldeyim karnim ellerim.ayaklarim yaniyor.agrirr erken degilmi dedigin.gibi yazin.napcazUykum cok ama ne yaptiysam karnimi koyacak yer bulamadigim icin uyuyamiyorum. Arrik ellerim de geceleri uyusmaya, karincalanmaya basladi. Oglumda son haftalatda olmustu simdi erkenci hersey
Git selam ver.cikGünaydın kızlarr dün oda gelicekti ya, gelemediiibu sabah gelicek inşallah benim oturduğum yer çarşı içi gibi sayılıyor heryerde dubel tarzı şeyler var kapalı yanı yollar araba girmiyor belli bi saatten sonra, o yüzden sabahın 8 inde gelecekler benim ebe de arayıp duruyor takip yapacakmış ben zaten gidiyorum dr ne takibi allah aşkına ya sıktılar iyice bu sağlık ocağı da
Senin ol canım mutlu anne mutlu bebek 4 kilo biraz değil mi Kilon mu var Ben 11 kilo aldım 57 idim 68 oldum 1.62 gibi boyumAnladim canim tesekkur ederim. Siz kac kilo aldiniz peki toplam. Ben baslangic kilomdan 4 kilo aldim simdiye kadar. Karnimda baya kucuk goren 3 4 aylik felan saniyor hic gobegin yok diyor. Belki bununda etkisi vardir ama ne bileyim annelik dedikleri bu heralde telaslaniyor insan ister istemez..
ooo hormonlar fena inşallah iyisindir su an bende ağlarım arada babam aklıma geliyor bayram geliyor diye 7 ay önce kaybettim hep içim buruk Ölümden başkası yalan canım topla kendiniBerbattt bir akşam ve gece geçiriyorum...Kafam da deli sorular..geçmişe ve geleceğe dair..aglamaktan gozler sisti..
Senin magnezyum alıyormusun bide çok yorulmuşsun o seni etkilerUykum cok ama ne yaptiysam karnimi koyacak yer bulamadigim icin uyuyamiyorum. Arrik ellerim de geceleri uyusmaya, karincalanmaya basladi. Oglumda son haftalatda olmustu simdi erkenci hersey
Günaydın kızlarr dün oda gelicekti ya, gelemediiibu sabah gelicek inşallah benim oturduğum yer çarşı içi gibi sayılıyor heryerde dubel tarzı şeyler var kapalı yanı yollar araba girmiyor belli bi saatten sonra, o yüzden sabahın 8 inde gelecekler benim ebe de arayıp duruyor takip yapacakmış ben zaten gidiyorum dr ne takibi allah aşkına ya sıktılar iyice bu sağlık ocağı da
gunaydin cnm. İkincilerde hersey erken baslar diyenler de oluyor. O yuzden bilemiyorum.benim ki de oglak bizde de o ayni sekil zuhahah plan detay bende yaparım ama o daha kucuk hesap sıkma politikasi vb vb
kiz ne.oldu yakışıyor mu hic sana hormonlarina izin verme sen iyisin iyi birakkk dinleme kafandakileri
ayni haldeyim karnim ellerim.ayaklarim yaniyor.agrirr erken degilmi dedigin.gibi yazin.napcaz
Git selam ver.cikgorsunler gul yuzunu adamlAr
Seker testinin anlami bence.buyuk kizlar ben.igrendim.sekerden o.kutu glikozdan.sonra 1 hafta agzina.surmedim
Gunaydin guzel annelerrr ve tatli.bebekleri.herkese.mutlu sağlıklı günler diliyorum
Gunaydin cnm. Magnezyum aliyorum. Duzenli icmiyordum. Artik duzenli alirim. Yorgunluktan da olabilir dedigin gibi.Senin ol canım mutlu anne mutlu bebek 4 kilo biraz değil mi Kilon mu var Ben 11 kilo aldım 57 idim 68 oldum 1.62 gibi boyum
ooo hormonlar fena inşallah iyisindir su an bende ağlarım arada babam aklıma geliyor bayram geliyor diye 7 ay önce kaybettim hep içim buruk Ölümden başkası yalan canım topla kendini
Senin magnezyum alıyormusun bide çok yorulmuşsun o seni etkiler
Benim.oglan da henüz isimsizz..eşim ateş ismin de diretiyor..öyle isim mi okur diye baskı yapıyorum halaben sırf oğluma uyum sağlasın diye poyraz diyorum başka isim gelmiyor çünkü aklıma...biz böyle netlestirmedikce oğlum da diyor ki anne karninda çıkana kadar ateş çıktıktan sonra poyraz olsun diyor ikimizinde gönlünü alıyor kendince
Bu sekerle ilgili anlamadigim bir sey var; 20 kusur haftalarda yaptiniz hepiniz, la doguma ne kaldi? Gebelik sekeri testi daha erken yapilsa da ona gore önlem alınsa, zaten sonuna gelinmisken cok manali gelmiyor bana (dedi ve doktoru 30lu haftalarda istedi)
amanin şunlara bak ya çete gibilerSevnus kedi ekibim annemlerde kaldi evlenince çünkü esimin kopegi vardi birde ben.aldim.yanina sokaktan.aarkadaşıni.iki kopek var evde suan
Biz bu duruma halk arasinda ustu acik kalma sendromu diyoruzGunaydin sisterlarim ❤
Cok deli ruyalar gördüm kocaman bir hastanede gebe okuluna gidiyomusum içinde kayboldum falan sonra egitim veren erkek bir doktormus onla da kavga ettim, bebek arabami oralarda kaybettim bi baktim marketten çikolata almaya calisiyorum ama kasaya bi geldim falcidaymisim hem de afrikali kucuk küçük cikolatalardan fal bakti sezaryen olcakmisim nester gordu hahah 5 gun hastanede yatacakmisim oradan nasil kacacagimi bilemedimsicaktan ve gobisimden rahat uyuyamama gece kalkip salona gcme mevsimine de girdim bu arada vatana millete hayirli olsun..
Biz bu duruma halk arasinda ustu acik kalma sendromu diyoruz
Canım bende bu ay tedaviye başlıcam aynı hastanede acaba ramazan bayramı muayenelerimi engeller mi ertelerler mi ilgilenen doktorlar varmıdır acabaBen medical park bahcelievlerde aytül corbaciogluna yaptiricam 600tl istiyorlar. Sigorta yarisi karsiliyor diye tercih ettik. Gaziosmanpasada bilge hastanesinde arkadasim 350ye yaptirmis. Yoksa oraya gidicektim.
Benim koca macırrrbenim ki de oglak bizde de o ayni sekil zuhahah plan detay bende yaparım ama o daha kucuk hesap sıkma politikasi vb vb
kiz ne.oldu yakışıyor mu hic sana hormonlarina izin verme sen iyisin iyi birakkk dinleme kafandakileri
ayni haldeyim karnim ellerim.ayaklarim yaniyor.agrirr erken degilmi dedigin.gibi yazin.napcaz
Git selam ver.cikgorsunler gul yuzunu adamlAr
Seker testinin anlami bence.buyuk kizlar ben.igrendim.sekerden o.kutu glikozdan.sonra 1 hafta agzina.surmedim
Gunaydin guzel annelerrr ve tatli.bebekleri.herkese.mutlu sağlıklı günler diliyorum
Tam Nalbantoğlunun göbeğindeyim tatlımGünaydınnn kızlar . Sen Bursadaydın sanırım tatlım :) sabah sabah başladım nerede oturuyor acaba diye düşünmeye dubeller ,çarşı derken tahminler tahminler. :)
Günaydınlar herkesee
Akşama iftara davetliyiz, 4. İftar oldu bu.
Önceden olsa çok sevinirdim de şimdi onları nasıl ağırlayacağız psikolojisine girdim
Eşim birlikte hallederiz, pilav salatalar bende; ana yemek ve çorbayı yap yeter diyor da beni yemek yapmaktan çok ağırlama kısmı düşündürüyo
Hamileliğimin rahat geçtiğini de biliyorlar, ağırlamazsam olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?