2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Valla iyi cesaret canım seninkisi. Ben hiç misafir ağırlamaya cesaret edemiyorum.Eşime de söyledim. Misafir kabul ederken 2 kere düşün diye. Hastasonu anca çamaşır yıkayıp ortalığı toplayabiliyorum. Hafta içi zaten işten gelince yemeği yiyip uzanıyorum. Süpürme silme işi eşimde. Mutfağı toplamak temizlemek bana yetiyor. Dediğin gibi yemek yapmak değilde hem ağırlamak hem de sonrasında çıkan bulaşığı toplamak var. Ha bide öncesinde temizlik var. Çok yorucu çok. Kahve içmek haricinde misafir kabul etmiyorum valla kimse kusura bakmasın.

Hiç söylemeseydim diyorum doğduktan sonra öğrenselerdi.

Bi de şey grubu var. Uzan zaman beni görmemiş şimdi gören ve aldığım 9 kilonun şokuna giren. Ulan ben almicam da sen mi alıcan denyo bak yine sinirlendim

İsim önermeye başlıyolar bu sefer de ben sana isim mi Öner dedim bulcam ben kendim sanane yanı

Evet dün karından cinsiyet uyduran abla yolda görsem tanıyamam seni de dedi çok şükür Allah’ıma ki tanıyamayacakmış tanıma zaten çok lazımdın

Günaydın sevgili anneler gününüz muhteşem geçer inşallah size küçük bir sorum olacak bugün akintim değişti afedersiniz beyaz sümük gibi akintim var birde bağırsaklarımı bozmuşum tecrübeli anneler bir fikriniz var mi normal mi bu akıntılar ilk defa yaşadım korktum açıkçası enfeksiyon falan mi var diye ama koku yok

Yardım edecek kimsen yok mu canım? Ben geçen haftaiçi eşimin dayısı,teyzesi,kuzenleri ve eşlerini yemeğe davet ettim.(Haftasonununu kendimize ayıralım , haftaici gelsinler dedik) Baya kalabalıktık. Gündüzden kayınvalidem gelip yaptı yemekleri. Biz işten geldiğimizde salatasından tatlısına her şey hazırdı. Ben sadece sofrayı hazırladım. Zaten misafirler de tatlı ve börek filan bir şeyler getirmişti, bulaşıkları da onlar topladılar beni mutfağa sokmadılar, git kızım sen içeri hamilesin otur dediler. 1 kere çay koydum oturdum anlayacağın başka türlü ağırlayamazdım. Düşünce yapısı cok önemli:) yardım etmek isteyenin varsa sakın geri cevirme.
Günaydın canım. Mert en güzel erkek ismi bence. Hep söylüyorum görümcemin oğlunun adı olmasa ben koyardım. Eşim ve benim isimlerimiz de Me ile başlıyor. Oğluşumuz da Mert olsaydı çok uyumlu olacaktık

Canım bende bu ay tedaviye başlıcam aynı hastanede acaba ramazan bayramı muayenelerimi engeller mi ertelerler mi ilgilenen doktorlar varmıdır acaba

Medical parkta simdiye kdr gordugum kadariyla resmi tatillerde de calisiyo bazi doktorlar benmkisi mesela 23 nisan 1 mayis fln hep ordaydi. Ama kesin bilgi icin hastaneyi aramalisin

Dur dur onlar bisi değil asıl sinir bozucu grup doğumdan sonra gelcek. “Sütün var mı, yetiyor mu?” grubu. “Napcan lazım mı?” diyeceğiz

Allah dağına göre Kar veriyor derler ya o hesap işte canım benim koca da yengeç tam tersi ince eleyip sık dokur beni kanser eder çok temkinlidir parayı tutar hesap kitap yapar ben tam tersi
Aynen öyle cnm Allah biryerde dengeliyor işte oda bnm gibi olsa hiç yaşanmaz heralde ki gıcık olsamda o rahatlığına bazende Bnde rahatlıyorum ona bakıp :)

O akıntı şekli bende de oluyor , krem gibi. Bazen su gibi de akıntım oluyor, çamaşırım temiz kalmıyor. doktor normal dedi canım. Bol bol su ve kefir iç.

Of cok hadsiz insanlar var ya !

Uykum cok ama ne yaptiysam karnimi koyacak yer bulamadigim icin uyuyamiyorum. Arrik ellerim de geceleri uyusmaya, karincalanmaya basladi. Oglumda son haftalatda olmustu simdi erkenci hersey
Uyuşma yok şimdilik şükür ama karnımı koyacak yer yok dediğin gibi bide üstüne saat başı wc ye kalk sabah dayak yemis gibi uyaniyorum karnim sirtim heryerim agriyor firfirik gibi dönüp duruyorum sabaha dek gelsin artık bebislerde kaliteli uyuyalım kalitesiz 7 8 saattense kaliteli 3 4 saat iyidir

Günaydın kızlar
Maggiore canım bravo valla sen ağırlayabiliyorsan ne mutlu Allah kabul etsin. Ben gidiyorum ama kimseyi çağırmıyorum bazılarını iptal ettiğim de oluyor yani karşılık bekleyecek olanları.
Pzt akşamı sadece kv kp, annem babam görümcem ve kocasını çağırdım. Görümcem yardım ediyor saolsun. Pazardan hazırlarım bişeyler.
Ali expresten sipariş ettiğim çanta geldi. Ama hüsrana uğradım ya. 65 TL ye almıştım sırt kısmında ayarlanan askıları sonuna getirmeme rağmen sırtıma çok yapışıyor. Askıları küçücük. Ve askı uçları hemen sökülmeye başladı çakmakla yakarım onları sorun değilde.
Ön gözünde ısıtıcımı termos bölümü yok. Kumaştan bölme yapmışlar. Ona canım sıkıldı sabah sabah

İsim ile ilgili ne kadar kötü yorumlar öyle.
Mert ismi hiç de kötü bir isim değil
Kötü bile olsa kimi ilgilendirir?
İnsanlar hakikaten çok garip.

Aslında reddetmek gerek de reddedemedim.
Eşim de reddetme, ağırlayamam dersen ağırlayamayacağız bu yıl deriz napalım dedi.

Normalde ben de pek misafir ağırlamıyorum açıkçası.
Sadece yakın bi arkadaş grubumuz var, onlarla çekirdek cips gibi böyle samimi bi ortamda buluşuyoruz.
Temizlik için evlendiğimden beri her hafta biri geliyor bize.
Onu dert etmiyorum da bulaşık, ağırlama kısmı sorun.
Bakalım kararsızım belki ağırlamam.

Maalesef biz bir doğu ilinde görev yapıyoruz.
Ailelerimiz 1000 km uzakta bize.
Ama eşim çok yardımcıdır benim. Ağırlarsam ona güveneceğim.
Ağırlayamazsam da hayırlısı artık.

Aman ya çok kilo almadım ya ondan diyo sanırım , cidden ben de misafir de neymiş ya Doğum dan sonra gelsin herkes valla zaten kimsede çağırmıyo iftara

Henüz ağırlamadım kimseyi.
Gidip yeme bölümündeyim henüz
Ama pazar günü ağırlayacağız gibi bakalım.

Ali expressten alış veriş yapmadım hiç.
Ama genelde alanlar memnun oluyorlar, tabi illa böylesi de denk geliyordur.
Yorumları felan iyi miydi ürünün?

K ktphncanne enerji emici pis insanlar.sanane kilo aldiysam.sanane isminden yani seni mi geriyor isim.kulağını tıka geç boşver gayet güzel ismi de
tutkuu85 uzuldum ya iki tane almistim.bende birisi çok guzel.cikti.birisi plastik kokuyor yikadim.havalandirdim nafile napcam bilmiyorum o kadar sey aldim ilk defa o canta patladı sansima alirsin turkiyeden baka baka sıkma canını olmadi.hediye ederiz cocuga falan ben soktan almistim iki tane onlarda guzel cikti.sansima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…