Günaydınlar herkesee
Akşama iftara davetliyiz, 4. İftar oldu bu.
Önceden olsa çok sevinirdim de şimdi onları nasıl ağırlayacağız psikolojisine girdim
Eşim birlikte hallederiz, pilav salatalar bende; ana yemek ve çorbayı yap yeter diyor da beni yemek yapmaktan çok ağırlama kısmı düşündürüyo
Hamileliğimin rahat geçtiğini de biliyorlar, ağırlamazsam olmayacak
Hiç söylemeseydim diyorum doğduktan sonra öğrenselerdi.K ktphncanne ya evett çok haklısın iyi yapıyorsun bence öyle cevap vermekle. Ne kadar patavatsız insan var memleketimizde espiri yaptığını seninde güleceğini falan sanıyor herhalde.. saygısızlar..
evet bende başta 10 kilo aldım oturdum. iki aydır hiç almadım :)Bencede ıyı 30dan sonra sadece2.5 kılo alan tanıyorum. Bazısı basta alır bazısı sonda alıyor.
İsim önermeye başlıyolar bu sefer de ben sana isim mi Öner dedim bulcam ben kendim sanane yanıHiç söylemeseydim diyorum doğduktan sonra öğrenselerdi.
Bi de şey grubu var. Uzan zaman beni görmemiş şimdi gören ve aldığım 9 kilonun şokuna giren. Ulan ben almicam da sen mi alıcan denyobak yine sinirlendim
Günaydınlar herkesee
Akşama iftara davetliyiz, 4. İftar oldu bu.
Önceden olsa çok sevinirdim de şimdi onları nasıl ağırlayacağız psikolojisine girdim
Eşim birlikte hallederiz, pilav salatalar bende; ana yemek ve çorbayı yap yeter diyor da beni yemek yapmaktan çok ağırlama kısmı düşündürüyo
Hamileliğimin rahat geçtiğini de biliyorlar, ağırlamazsam olmayacak
Günaydın canım. Mert en güzel erkek ismi bence. Hep söylüyorumGünaydın tatlişko anneler
Bebeğin ismi ne olacak diye soranlara keşke söyleseydim doğunca söyleseydim diyorum çünkü insanlar patavatsız. Mert Emre olucak diyorum. "aaa ne o öyle babasının adını niye koyuyosunuz, aaa mert g.tü sert derler, ayy herkesin mert..." artık bende bi yorum yapanlara sen kendi çocuğuna koymazsın biz çok beğeniyoruz diye sert cvp veriyorum. (bu kadar sert olabiliyorum:))
Bayram tatilini iple çekiyorum bu hafta ve haftaya bitsede rahatlasam. Deli gibi sınavlarım var. Akşam derslerim var. Yüksek lisansa çok yanlış zamanda başladım. Dün akşam eve 8de gittim anneme yani yemek yiyip eve geçtim. Tranvayda insanlar telefondan kafasını kaldırıp etrafına bakmadığı için kimsede yer vermiyo mahfoldum ayakta bin durak
Valla beybi ben bu yüzden kimsenin davetine gitmiyorum. hep bi bahane uyduruyorum çünkü asla kimseyi ağırlayamam iftara falan.
Canım bende bu ay tedaviye başlıcam aynı hastanede acaba ramazan bayramı muayenelerimi engeller mi ertelerler mi ilgilenen doktorlar varmıdır acaba
Dur dur onlar bisi değil asıl sinir bozucu grup doğumdan sonra gelcek. “Sütün var mı, yetiyor mu?” grubu. “Napcan lazım mı?” diyeceğizHiç söylemeseydim diyorum doğduktan sonra öğrenselerdi.
Bi de şey grubu var. Uzan zaman beni görmemiş şimdi gören ve aldığım 9 kilonun şokuna giren. Ulan ben almicam da sen mi alıcan denyobak yine sinirlendim
Aynen öyle cnm Allah biryerde dengeliyor işte oda bnm gibi olsa hiç yaşanmaz heralde ki gıcık olsamda o rahatlığına bazende Bnde rahatlıyorum ona bakıp :)Allah dağına göre Kar veriyor derler ya o hesap işte canımbenim koca da yengeç tam tersi ince eleyip sık dokur beni kanser eder çok temkinlidir parayı tutar hesap kitap yapar ben tam tersi
O akıntı şekli bende de oluyor , krem gibi. Bazen su gibi de akıntım oluyor, çamaşırım temiz kalmıyor. doktor normal dedi canım. Bol bol su ve kefir iç.Günaydın sevgili anneler gününüz muhteşem geçer inşallah size küçük bir sorum olacak bugün akintim değişti afedersiniz beyaz sümük gibi akintim var birde bağırsaklarımı bozmuşum tecrübeli anneler bir fikriniz var mi normal mi bu akıntılar ilk defa yaşadım korktum açıkçası enfeksiyon falan mi var diye ama koku yok
Hiç söylemeseydim diyorum doğduktan sonra öğrenselerdi.
Uyuşma yok şimdilik şükür ama karnımı koyacak yer yok dediğin gibi bide üstüne saat başı wc ye kalk sabah dayak yemis gibi uyaniyorum karnim sirtim heryerim agriyor firfirik gibi dönüp duruyorum sabaha dekUykum cok ama ne yaptiysam karnimi koyacak yer bulamadigim icin uyuyamiyorum. Arrik ellerim de geceleri uyusmaya, karincalanmaya basladi. Oglumda son haftalatda olmustu simdi erkenci hersey
Günaydın tatlişko anneler
Bebeğin ismi ne olacak diye soranlara keşke söyleseydim doğunca söyleseydim diyorum çünkü insanlar patavatsız. Mert Emre olucak diyorum. "aaa ne o öyle babasının adını niye koyuyosunuz, aaa mert g.tü sert derler, ayy herkesin mert..." artık bende bi yorum yapanlara sen kendi çocuğuna koymazsın biz çok beğeniyoruz diye sert cvp veriyorum. (bu kadar sert olabiliyorum:))
Bayram tatilini iple çekiyorum bu hafta ve haftaya bitsede rahatlasam. Deli gibi sınavlarım var. Akşam derslerim var. Yüksek lisansa çok yanlış zamanda başladım. Dün akşam eve 8de gittim anneme yani yemek yiyip eve geçtim. Tranvayda insanlar telefondan kafasını kaldırıp etrafına bakmadığı için kimsede yer vermiyo mahfoldum ayakta bin durak
Valla beybi ben bu yüzden kimsenin davetine gitmiyorum. hep bi bahane uyduruyorum çünkü asla kimseyi ağırlayamam iftara falan.
Normalde ben de pek misafir ağırlamıyorum açıkçası.Valla iyi cesaret canım seninkisi. Ben hiç misafir ağırlamaya cesaret edemiyorum.Eşime de söyledim. Misafir kabul ederken 2 kere düşün diye. Hastasonu anca çamaşır yıkayıp ortalığı toplayabiliyorum. Hafta içi zaten işten gelince yemeği yiyip uzanıyorum. Süpürme silme işi eşimde. Mutfağı toplamak temizlemek bana yetiyor. Dediğin gibi yemek yapmak değilde hem ağırlamak hem de sonrasında çıkan bulaşığı toplamak var. Ha bide öncesinde temizlik var. Çok yorucu çok. Kahve içmek haricinde misafir kabul etmiyorum valla kimse kusura bakmasın.
Yardım edecek kimsen yok mu canım? Ben geçen haftaiçi eşimin dayısı,teyzesi,kuzenleri ve eşlerini yemeğe davet ettim.(Haftasonununu kendimize ayıralım , haftaici gelsinler dedik) Baya kalabalıktık. Gündüzden kayınvalidem gelip yaptı yemekleri. Biz işten geldiğimizde salatasından tatlısına her şey hazırdı. Ben sadece sofrayı hazırladım. Zaten misafirler de tatlı ve börek filan bir şeyler getirmişti, bulaşıkları da onlar topladılar beni mutfağa sokmadılar, git kızım sen içeri hamilesin otur dediler. 1 kere çay koydum oturdum anlayacağın başka türlü ağırlayamazdım. Düşünce yapısı cok önemli:) yardım etmek isteyenin varsa sakın geri cevirme.
Günaydın canım. Mert en güzel erkek ismi bence. Hep söylüyorumgörümcemin oğlunun adı olmasa ben koyardım. Eşim ve benim isimlerimiz de Me ile başlıyor. Oğluşumuz da Mert olsaydı çok uyumlu olacaktık
Aman ya çok kilo almadım ya ondan diyo sanırım , cidden ben de misafir de neymiş ya Doğum dan sonra gelsin herkes valla zaten kimsede çağırmıyo iftaraK kudra07 sen hos gor bizi caylak anneyiz kiloya takıyoruz cunku bilmiyoruz
@greyfurt_ senin karnin top.gibi kalkiksa ondan kadin kafayi takmistir
Maggiore yürek yemis mubarek Masallah misafir denilince ben kacasim geliyor ya kolay gelsin
Günaydın kızlar
Maggiore canım bravo valla sen ağırlayabiliyorsan ne mutlu Allah kabul etsin. Ben gidiyorum ama kimseyi çağırmıyorum bazılarını iptal ettiğim de oluyor yani karşılık bekleyecek olanları.
Pzt akşamı sadece kv kp, annem babam görümcem ve kocasını çağırdım. Görümcem yardım ediyor saolsun. Pazardan hazırlarım bişeyler.
Ali expresten sipariş ettiğim çanta geldi. Ama hüsrana uğradım ya. 65 TL ye almıştım sırt kısmında ayarlanan askıları sonuna getirmeme rağmen sırtıma çok yapışıyor. Askıları küçücük. Ve askı uçları hemen sökülmeye başladı çakmakla yakarım onları sorun değilde.
Ön gözünde ısıtıcımı termos bölümü yok. Kumaştan bölme yapmışlar. Ona canım sıkıldı sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?