Hoşgeldin aramizaMerhabalar,
Biz de kimseye gitmiyoruz kimse de gelmiyo:) sonrasına bakarız artık.
benim sorum olacaktı, 2 gündür ayak bileğimde şişme, ödem başladı. Yaşayan var mı, erken mi daha sormak istedim.
Sen kimseyi çağırmazsanda mana bulmazlar sana sonuçta hamilesin yani.Henüz ağırlamadım kimseyi.
Gidip yeme bölümündeyim henüz
Ama pazar günü ağırlayacağız gibi bakalım.
Ali expressten alış veriş yapmadım hiç.
Ama genelde alanlar memnun oluyorlar, tabi illa böylesi de denk geliyordur.
Yorumları felan iyi miydi ürünün?
Sat kız sat. Boşver beğendiğin kullanışlı başka bi şey alırsın içine sinen.Sen kimseyi çağırmazsanda mana bulmazlar sana sonuçta hamilesin yani.
Yorumları iyiydi. İş yerimde bir arkadaşım 50 TL ye sat bana dedibelki ona satar başka alırım. Görüntü güzel ama kullanış amacımı karşılamaz gibi geliyor.
Hoşbulduk teşekkür ederim:). arada çok nadir yazıp okuyabiliyorum:)Hoşgeldin aramizayanma yokmu yanında normal.normal korkma tatlım
Günaydınlar herkesee
Akşama iftara davetliyiz, 4. İftar oldu bu.
Önceden olsa çok sevinirdim de şimdi onları nasıl ağırlayacağız psikolojisine girdim
Eşim birlikte hallederiz, pilav salatalar bende; ana yemek ve çorbayı yap yeter diyor da beni yemek yapmaktan çok ağırlama kısmı düşündürüyo
Hamileliğimin rahat geçtiğini de biliyorlar, ağırlamazsam olmayacak
yıldırhastane çantasının malzemeleri hazır ama çanta yok ortada hahaha :) küçük valize koycam ben . bebek bakım çantası almam lazım sonrası içinde . bire eşyaları yıkanması gerek onun içinde deterjanına karar veremedim poff nolcak bu kararsızlığım :)
Alt acma hangisini aldın?
Ben sifonyerini (malm) alıp ustunu alt acma yapacagim.
Akrep canım. Olmazsa sen çıkmazsan görüntülü ararım öyle seçersin diyor. Neyse ki seçme işini bana bırakıyor çok düşünceli maşallah :)))Kocanın Burcu ne
Günaydın mutlu günler herkese. Ben doğum sancısıdan fena halde korkmaya başladım. Dün akşam çok şiddetli sancilarim oldu mide bulantisyla beraber 5 dakikada bir falan tekrarladı dayanılmaz biseydi.ama sanırım mide gaziydi karnımın üst tarafiydi çünkü kasildi falan soda iyi geldi biraz ama beni mahvetti.dedim ben doğum sancısı çekemem heralde.napicazzzzsuni sancı falan verecek olurlarsa direk sezaryan mı istesem gerçi daha hiç bişey belli değil ama gözüm korktu çok yaaa
Hanimlar şimdi size bakinca benim hersey hazir sayilirr. Birtek besigim gelecek ve hastane cantasi hazirlancak ama herseyi yikandi utulendi yerlestirildi. Ben mi cok aceleciyim ki acaba
sakin ol belirtiler normal hepimiz yaşıyoruz alışveriş konusu listeni hazirla ne alcagini markalari belirle ornek veriyorum emzik su marka gibi sonrası 1 gunluk iş kolay Allahin izniyle yaparsinizHoşbulduk teşekkür ederim:). arada çok nadir yazıp okuyabiliyorum:)
yanma yok henüz ama kaşıntı oldu sabah. acaba dedim erken mi ama bugun 6 ayı doldurduk çok şükür. çok az kaldı gibi hissediyorum. ve telaş ediyorum. hiç alışveriş yapmadım bayram sonrası artık hayırlısıyla.
Allah sabrini verir korkma kuzum ya dusunme bak zaten kalmis uc ay relax düşünüp psikolojini bozma son ay yeterince kafayi yicezGünaydın mutlu günler herkese. Ben doğum sancısıdan fena halde korkmaya başladım. Dün akşam çok şiddetli sancilarim oldu mide bulantisyla beraber 5 dakikada bir falan tekrarladı dayanılmaz biseydi.ama sanırım mide gaziydi karnımın üst tarafiydi çünkü kasildi falan soda iyi geldi biraz ama beni mahvetti.dedim ben doğum sancısı çekemem heralde.napicazzzzsuni sancı falan verecek olurlarsa direk sezaryan mı istesem gerçi daha hiç bişey belli değil ama gözüm korktu çok yaaa
benim odemlwr hic inmiyo artik yaslilar gibi bastirinca izi bile kaliyoMerhabalar,
Biz de kimseye gitmiyoruz kimse de gelmiyo:) sonrasına bakarız artık.
benim sorum olacaktı, 2 gündür ayak bileğimde şişme, ödem başladı. Yaşayan var mı, erken mi daha sormak istedim.
benim odemlwr hic inmiyo artik yaslilar gibi bastirinca izi bile kaliyo
Ne iyi olmuş ellerine sağlık, bende yavaş yavaş yapmak istiyorum çekmece düzenleyicini nereden aldın çok derli toplu duruyor canımHanimlar şimdi size bakinca benim hersey hazir sayilirr. Birtek besigim gelecek ve hastane cantasi hazirlancak ama herseyi yikandi utulendi yerlestirildi. Ben mi cok aceleciyim ki acaba
Cingen agziyla sokayim o hormonlara, agzimiza ettiler. Daha lohusa kısmı var, bari o zaman bi az bi çok vermese beyin hormonlari.Hormonal etkiler... Gecici bir surec ama insani yoruyor ne yazik ki...
Annem olsa üstün açık kalmış derdiGunaydin sisterlarim ❤
Cok deli ruyalar gördüm kocaman bir hastanede gebe okuluna gidiyomusum içinde kayboldum falan sonra egitim veren erkek bir doktormus onla da kavga ettim, bebek arabami oralarda kaybettim bi baktim marketten çikolata almaya calisiyorum ama kasaya bi geldim falcidaymisim hem de afrikali kucuk küçük cikolatalardan fal bakti sezaryen olcakmisim nester gordu hahah 5 gun hastanede yatacakmisim oradan nasil kacacagimi bilemedimsicaktan ve gobisimden rahat uyuyamama gece kalkip salona gcme mevsimine de girdim bu arada vatana millete hayirli olsun..
Bir kilolar havalarda ucusunca sen de diyosun bir sorun var herhaldeGünaydın güzel anneler ve kuzuları ❤ sayfaları ancak bitirebildim, baktım sonuna gelebilmişim günaydın demeden gitmeyeyim dedim
Benim oğlumun adı Poyraz ❤ başlarda herkes ooo Poyraz lar fena estirir, canınıza okur gibisinden yorumlar yapmıştı ama oğlum tam bir beyefendiRüzgar abisiyle de uyumlu olur bence, tavsiye ederim ismimizi
Bildiğim kadarıyla hamileliği öğrendiğimizde yapılan ilk genel testlerde zaten şekere bakılıyor..20 li haftalarda bakılan, gebelik nedeniyle gelişebilen şeker hastalığı. Benim de 26+0 da yapıldı. Ama evet 30 lu haftalar biraz geç olur
Mesajlarda bir konu dikkatimi çekti. Tecrübeli anneler pek takılmıyor ama yeni annelerde sürekli bir kilo vs karşılaştırma, endişelenme durumu vardüşündüm de ilkinde ben de öyleydim galiba ama kızlar hepimizin yapısı kilosu genetiği farklı, gittiğimiz dr ların cihazları farklı, becerileri farklı.. dr unuz sorun yok diyorsa yoktur, rahat olun son haftalar gelişimleri zaten hızlanacak ve şimdiye kadar ultrason ölçümüyle birebir tutan çocuk doğduğunu görmedim ben çok ta şaaapmamak lazım yani
herkese güzel bir gün diliyorum
İşte anneBiz bu duruma halk arasinda ustu acik kalma sendromu diyoruz
Kırk yıl düşünsem aklima gelmez o laf. İnsanlar ne değişikGünaydın tatlişko anneler
Bebeğin ismi ne olacak diye soranlara keşke söyleseydim doğunca söyleseydim diyorum çünkü insanlar patavatsız. Mert Emre olucak diyorum. "aaa ne o öyle babasının adını niye koyuyosunuz, aaa mert g.tü sert derler, ayy herkesin mert..." artık bende bi yorum yapanlara sen kendi çocuğuna koymazsın biz çok beğeniyoruz diye sert cvp veriyorum. (bu kadar sert olabiliyorum:))
Bayram tatilini iple çekiyorum bu hafta ve haftaya bitsede rahatlasam. Deli gibi sınavlarım var. Akşam derslerim var. Yüksek lisansa çok yanlış zamanda başladım. Dün akşam eve 8de gittim anneme yani yemek yiyip eve geçtim. Tranvayda insanlar telefondan kafasını kaldırıp etrafına bakmadığı için kimsede yer vermiyo mahfoldum ayakta bin durak
Valla beybi ben bu yüzden kimsenin davetine gitmiyorum. hep bi bahane uyduruyorum çünkü asla kimseyi ağırlayamam iftara falan.
İcine insan soksunlar bi de onu goriyim benHiç söylemeseydim diyorum doğduktan sonra öğrenselerdi.
Bi de şey grubu var. Uzan zaman beni görmemiş şimdi gören ve aldığım 9 kilonun şokuna giren. Ulan ben almicam da sen mi alıcan denyobak yine sinirlendim
Dun asansore bindik, ben gobegime bakiyorum bu nasil insan ya boyle tip mi olur diye, annem de yuzun kocaman oldu dimi dedi.İsim önermeye başlıyolar bu sefer de ben sana isim mi Öner dedim bulcam ben kendim sanane yanı
Evet dün karından cinsiyet uyduran abla yolda görsem tanıyamam seni de dedi çok şükür Allah’ıma ki tanıyamayacakmış tanıma zaten çok lazımdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?