2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhabalar,
Biz de kimseye gitmiyoruz kimse de gelmiyo:) sonrasına bakarız artık.
benim sorum olacaktı, 2 gündür ayak bileğimde şişme, ödem başladı. Yaşayan var mı, erken mi daha sormak istedim.
Hoşgeldin aramiza yanma yokmu yanında normal.normal korkma tatlım

Sen kimseyi çağırmazsanda mana bulmazlar sana sonuçta hamilesin yani.
Yorumları iyiydi. İş yerimde bir arkadaşım 50 TL ye sat bana dedi belki ona satar başka alırım. Görüntü güzel ama kullanış amacımı karşılamaz gibi geliyor.

Eklentiler

• 31D41F91-8464-4384-A661-91FB176C934E.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 1D0CB392-6CB3-4FEB-BA37-7D260B4E7A8A.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 43
  • EBC6593B-B6FF-4A7D-B898-44AAE14E8A54.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 40
  • 966A2F6F-E67D-4BA5-AAE1-B008562CEB8D.webp
    20 KB · Görüntüleme: 44
Sizinle paylaşmak nasıl rahatlatıyo anlatamam. Çünkü başka kimse sizin kadar anlamıyo beni.

Şimdi size dünden güzel bir şey anlatayım. Kızlar bebeğin hareketleri dışarıdan belli olmaya başladı çok hoşuma gidiyo. Dün yatmadan önce oturdum karnımı izledim. Şansıma da oğluş uyanıktı bildiğin dalgalanmalar tekmeler nasıl güzeldi

Sat kız sat. Boşver beğendiğin kullanışlı başka bi şey alırsın içine sinen.

Hoşgeldin aramiza yanma yokmu yanında normal.normal korkma tatlım
Hoşbulduk teşekkür ederim:). arada çok nadir yazıp okuyabiliyorum:)
yanma yok henüz ama kaşıntı oldu sabah. acaba dedim erken mi ama bugun 6 ayı doldurduk çok şükür. çok az kaldı gibi hissediyorum. ve telaş ediyorum. hiç alışveriş yapmadım bayram sonrası artık hayırlısıyla.

masallah bu ne cesaret yiğidim seni tanimak istiyorum ben ugrasamam iftar yemeğiyle zaten vaktim de olmuyor isten gelince biraz evi topluyorum sonra uzaniyorum ayaklarım hemen ağrıyor. Ama cagirildigim yere mutlaka giderim yemek derdinden kurtuluyorum iyi oluyor.

yıldır
Nike sırt çantası 8 yıldır işimizi görüyor canım... Hatta artık decatlon minik sırt cantal
Alt acma hangisini aldın?
Ben sifonyerini (malm) alıp ustunu alt acma yapacagim.

Sundvik aldım canım henuz kuramadık ,senin dediğinde çok mantıklı aslında ben neden düşünemedim ....

Merhaba herkese umarım hepiniz iyisinizdir... Benim mide reflüleri başaldı artık ywdğimie cok daha dikkat ediyorum ...
Bebek bakım çantaalrınız cok güzel ama ben ilk çocugumda kullanamadım. Nike sırt çantası fazlasıyla işimizi görmüştü... Hala da kullanırız... Ağır bir çanta almayın hafif bir çanta olsun... Decatlondan alın hatta hem uygun hem hafif ...İnsan ilk basta dısarı çıakrken deli gibi dolduruyor da hiç gerek yok aslında ben hamal gibi taşırdım ilk kızımda ...Ama çok kusan bir bebekti inşallah küçüğümüz öyle olmaz...

Günaydın mutlu günler herkese. Ben doğum sancısıdan fena halde korkmaya başladım. Dün akşam çok şiddetli sancilarim oldu mide bulantisyla beraber 5 dakikada bir falan tekrarladı dayanılmaz biseydi.ama sanırım mide gaziydi karnımın üst tarafiydi çünkü kasildi falan soda iyi geldi biraz ama beni mahvetti.dedim ben doğum sancısı çekemem heralde.napicazzzz suni sancı falan verecek olurlarsa direk sezaryan mı istesem gerçi daha hiç bişey belli değil ama gözüm korktu çok yaaa

korkma doğum sancısı daha dayanılabilir... durduk yere sezaryen secme canım :))) Bebebkler artık tam gögüs altımızda senle aynı haftada hatta gündeyiz bende o vaziyetteyim aynı sekilde dün gece reflü falan kötüydü ....

Ayrıca doğum zamanı yaklaşınca tüyolarım olacak normal doğum için

Hanimlar şimdi size bakinca benim hersey hazir sayilirr. Birtek besigim gelecek ve hastane cantasi hazirlancak ama herseyi yikandi utulendi yerlestirildi. Ben mi cok aceleciyim ki acaba

Canım iyi yapmsıın hazır rahatken yap gitsin sonradan ağırlaşacağız... Bu cekmece içi düzenleyicileri nerden aldın çok begendim

sakin ol belirtiler normal hepimiz yaşıyoruz alışveriş konusu listeni hazirla ne alcagini markalari belirle ornek veriyorum emzik su marka gibi sonrası 1 gunluk iş kolay Allahin izniyle yaparsiniz
Allah sabrini verir korkma kuzum ya dusunme bak zaten kalmis uc ay relax düşünüp psikolojini bozma son ay yeterince kafayi yicez

Merhabalar,
Biz de kimseye gitmiyoruz kimse de gelmiyo:) sonrasına bakarız artık.
benim sorum olacaktı, 2 gündür ayak bileğimde şişme, ödem başladı. Yaşayan var mı, erken mi daha sormak istedim.
benim odemlwr hic inmiyo artik yaslilar gibi bastirinca izi bile kaliyo

Hanimlar şimdi size bakinca benim hersey hazir sayilirr. Birtek besigim gelecek ve hastane cantasi hazirlancak ama herseyi yikandi utulendi yerlestirildi. Ben mi cok aceleciyim ki acaba
Ne iyi olmuş ellerine sağlık, bende yavaş yavaş yapmak istiyorum çekmece düzenleyicini nereden aldın çok derli toplu duruyor canım

Hormonal etkiler... Gecici bir surec ama insani yoruyor ne yazik ki...
Cingen agziyla sokayim o hormonlara, agzimiza ettiler. Daha lohusa kısmı var, bari o zaman bi az bi çok vermese beyin hormonlari.
Annem olsa üstün açık kalmış derdi
Bir kilolar havalarda ucusunca sen de diyosun bir sorun var herhalde
Biz bu duruma halk arasinda ustu acik kalma sendromu diyoruz
İşte anne
Kırk yıl düşünsem aklima gelmez o laf. İnsanlar ne değişik
İcine insan soksunlar bi de onu goriyim ben
Dun asansore bindik, ben gobegime bakiyorum bu nasil insan ya boyle tip mi olur diye, annem de yuzun kocaman oldu dimi dedi.
Ele ne hacet kendi annem gömüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…