K kudra07 sen hos gor bizi caylak anneyiz kiloya takıyoruz cunku bilmiyoruz
@greyfurt_ senin karnin top.gibi kalkiksa ondan kadin kafayi takmistir
Maggiore yürek yemis mubarek Masallah misafir denilince ben kacasim geliyor ya kolay gelsin
Pınar ılgaz aklima gelen iki isim oldutamam affettim, bi daha duymayayım ama
Bu arada biz de hala isme karar veremeyenlerdeniz, bu gidişle kendisinin seçmesini bekleyeceğizabinin ismi Poyraz olunca, ona uygun kız ismi zaten bulamıyoruz. Uyumdan geçtik aklımıza ne gelse mutlaka birinin olumsuz bir fikri oluyor 3 ümüzün de ortak içine sinen bir isim bulacağız inşallah
İnşallah öyledir canım ben daha zordur diye korktum tuyolarini merak ettim şimdiden mı versen. Sezaryen istemiyorum zaten de nasip yinede inşallah kolaylıkla dogumlarimiz olurkorkma doğum sancısı daha dayanılabilir... durduk yere sezaryen secme canım :))) Bebebkler artık tam gögüs altımızda senle aynı haftada hatta gündeyiz bende o vaziyetteyim aynı sekilde dün gece reflü falan kötüydü ....
Ayrıca doğum zamanı yaklaşınca tüyolarım olacak normal doğum için
Sorma canım. Bende aynı durumdayım iki haftadır doğru düzgün uyumuyorum. Gündüzde uyuyamıyorum sinirlerim bozuluyor bu duruma yaUykum cok ama ne yaptiysam karnimi koyacak yer bulamadigim icin uyuyamiyorum. Arrik ellerim de geceleri uyusmaya, karincalanmaya basladi. Oglumda son haftalatda olmustu simdi erkenci hersey
Sen kimseyi çağırmazsanda mana bulmazlar sana sonuçta hamilesin yani.
Yorumları iyiydi. İş yerimde bir arkadaşım 50 TL ye sat bana dedibelki ona satar başka alırım. Görüntü güzel ama kullanış amacımı karşılamaz gibi geliyor.
masallah bu ne cesaret yiğidim seni tanimak istiyorumben ugrasamam iftar yemeğiyle zaten vaktim de olmuyor isten gelince biraz evi topluyorum sonra uzaniyorum ayaklarım hemen ağrıyor. Ama cagirildigim yere mutlaka giderim yemek derdinden kurtuluyorum iyi oluyor.
bir tek ölü gibi uyuyan ben miyim ya :) bıraksalar sanırım 24 saat kesintisiz uyurum.Sorma canım. Bende aynı durumdayım iki haftadır doğru düzgün uyumuyorum. Gündüzde uyuyamıyorum sinirlerim bozuluyor bu duruma ya
Haklısın canm valla dusunmye gelmiyomus hiç.simdiye kadar düşünmüyodm dünden beri psikolojimi bozdumAllah sabrini verir korkma kuzum ya dusunme bak zaten kalmis uc ay relax düşünüp psikolojini bozma son ay yeterince kafayi yicez
Allah kolaylik versin canim. benim dr misafir agirlaman yasak diye esimin yaninda demisti. o gun bugundur hic kimseyi davet etmedim. arada arkadaslarim oturmaya gelip gidiyor.Günaydınlar herkesee
Akşama iftara davetliyiz, 4. İftar oldu bu.
Önceden olsa çok sevinirdim de şimdi onları nasıl ağırlayacağız psikolojisine girdim
Eşim birlikte hallederiz, pilav salatalar bende; ana yemek ve çorbayı yap yeter diyor da beni yemek yapmaktan çok ağırlama kısmı düşündürüyo
Hamileliğimin rahat geçtiğini de biliyorlar, ağırlamazsam olmayacak
sorma. benim de karnim sivri oglumdaki gibi. erkek bu kesin supriz cikmasin diyorlar.Benim koca macırrröyle yetişmiş öyle görmüş ama iyi ki de öyle biri diyorum bazen yoksa bana kalsaaa batarız biz valla Gül yüz mü kaldı bacım dün iftara gittik kadın seninki erkek bence diyor yok diyorum kız. Bak erkek olabilir diyor hasbinallah dedim karnıma bakarak cinsiyet uyduruyolar şaka gibiler
ben insanlardaki bu laf soyleme öz guvenine hastayim. ne cesaret. dan dun lafi soyluyorlar. ben de artik coguna veriyor lafini. o bana soylerken dikkat etmiyorsa ben de ona soylerken dikkat etmiyorum artik.Günaydın tatlişko anneler
Bebeğin ismi ne olacak diye soranlara keşke söyleseydim doğunca söyleseydim diyorum çünkü insanlar patavatsız. Mert Emre olucak diyorum. "aaa ne o öyle babasının adını niye koyuyosunuz, aaa mert g.tü sert derler, ayy herkesin mert..." artık bende bi yorum yapanlara sen kendi çocuğuna koymazsın biz çok beğeniyoruz diye sert cvp veriyorum. (bu kadar sert olabiliyorum:))
Bayram tatilini iple çekiyorum bu hafta ve haftaya bitsede rahatlasam. Deli gibi sınavlarım var. Akşam derslerim var. Yüksek lisansa çok yanlış zamanda başladım. Dün akşam eve 8de gittim anneme yani yemek yiyip eve geçtim. Tranvayda insanlar telefondan kafasını kaldırıp etrafına bakmadığı için kimsede yer vermiyo mahfoldum ayakta bin durak
Valla beybi ben bu yüzden kimsenin davetine gitmiyorum. hep bi bahane uyduruyorum çünkü asla kimseyi ağırlayamam iftara falan.
Sağol canım. İnşallah kolaylıkla sabırla atlatiriz hepimizAsiltutku gecmis olsun dur yavrum hemen kendini sartlandirma allah verir illa ki kolayini o zaman bi gelsin hele ne olacagini bilemeyiz düşünme hic simdiden
o kadar su iciyorum tuz da pek kullanmiyorum ama hic gitmiyobol su iç canım tuzu azalt
dr bu son gittigimde kotu kokulu farkli renkli akintin var mi diye sordu. yok dedim. demekki onlar sorun cnm.Günaydın sevgili anneler gününüz muhteşem geçer inşallah size küçük bir sorum olacak bugün akintim değişti afedersiniz beyaz sümük gibi akintim var birde bağırsaklarımı bozmuşum tecrübeli anneler bir fikriniz var mi normal mi bu akıntılar ilk defa yaşadım korktum açıkçası enfeksiyon falan mi var diye ama koku yok
bi de "biz bi cocugu disimizin kovuğunda buyuttuk..kaynana kayinbaba baktik. sizin bebe buyutmenizde ne var" diyen cins grup var.... "bebege bu kadar yapisma, her agladiginda kucagina alma alisir, aaaaa birak biraz disari cik" versiyonlarini da sayabilirim. bebe daha 40 gunluk olmamis birak gezmeye git mantigini hala cozebilmis degilim.Dur dur onlar bisi değil asıl sinir bozucu grup doğumdan sonra gelcek. “Sütün var mı, yetiyor mu?” grubu. “Napcan lazım mı?” diyeceğiz
cnm cok iyimser gordum seniUyuşma yok şimdilik şükür ama karnımı koyacak yer yok dediğin gibi bide üstüne saat başı wc ye kalk sabah dayak yemis gibi uyaniyorum karnim sirtim heryerim agriyor firfirik gibi dönüp duruyorum sabaha dekgelsin artık bebislerde kaliteli uyuyalım kalitesiz 7 8 saattense kaliteli 3 4 saat iyidir
gaz sancisi yasamissin cnm. korkma yahu. germe kendini. o zaman gelsin dr seni en uygun sekilde yonlendirir.Günaydın mutlu günler herkese. Ben doğum sancısıdan fena halde korkmaya başladım. Dün akşam çok şiddetli sancilarim oldu mide bulantisyla beraber 5 dakikada bir falan tekrarladı dayanılmaz biseydi.ama sanırım mide gaziydi karnımın üst tarafiydi çünkü kasildi falan soda iyi geldi biraz ama beni mahvetti.dedim ben doğum sancısı çekemem heralde.napicazzzzsuni sancı falan verecek olurlarsa direk sezaryan mı istesem gerçi daha hiç bişey belli değil ama gözüm korktu çok yaaa
Kusmadigimiz surece bir sekil çıkacak bebeler. O gün gelince anlariz, simdiden kurma kendini.Haklısın canm valla dusunmye gelmiyomus hiç.simdiye kadar düşünmüyodm dünden beri psikolojimi bozdumhemen vazgeciyorum bu düşüncelerden
Üstüne otur görsün gobekliyiKizlar dün sevgili kocisime diyorum ki çok sistim iyice çirkin oldum emekli gobekli amcalara dondum tipime bak ya adam da moral verecek yere evet oyle demez mi bnm öküzcügüm iste ama bunun intikamını alırım ondan ben
Evet yabenim etrafımdada çooook malesef biz sobaları evlerde büyttük elimizde yıkadık blablablaaaaaaa diye giden bi grup var ve cok sinir bozuucudr bu son gittigimde kotu kokulu farkli renkli akintin var mi diye sordu. yok dedim. demekki onlar sorun cnm.
bi de "biz bi cocugu disimizin kovuğunda buyuttuk..kaynana kayinbaba baktik. sizin bebe buyutmenizde ne var" diyen cins grup var.... "bebege bu kadar yapisma, her agladiginda kucagina alma alisir, aaaaa birak biraz disari cik" versiyonlarini da sayabilirim. bebe daha 40 gunluk olmamis birak gezmeye git mantigini hala cozebilmis degilim.
Bizimkiler kesin akrabaKizlar dün sevgili kocisime diyorum ki çok sistim iyice çirkin oldum emekli gobekli amcalara dondum tipime bak ya adam da moral verecek yere evet oyle demez mi bnm öküzcügüm iste ama bunun intikamını alırım ondan ben
Bizimkiler kesin akrababen eminim artik cok kilo aldin diyor bana geliyorlar
sekersizfistikezmesi ya gereksiz pahali tamam ise yariyormus durumunuz varsa al ben tavsiye uzerine zeytinyagi anne sutu denicem ınşallah yaşamayız o sekilde sorun son.care bu
aynen teyze bacağı gibi oldu diyorum:))))benim odemlwr hic inmiyo artik yaslilar gibi bastirinca izi bile kaliyo
Plastik grubu bence alma.ali expressten canim cin plastik.turkiyeden bak o zamanAy gümüşleri hayatta almam da silikon olanlar 1,5 dolar falan, onu belki alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?