2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

tamam affettim, bi daha duymayayım ama

Bu arada biz de hala isme karar veremeyenlerdeniz, bu gidişle kendisinin seçmesini bekleyeceğiz abinin ismi Poyraz olunca, ona uygun kız ismi zaten bulamıyoruz. Uyumdan geçtik aklımıza ne gelse mutlaka birinin olumsuz bir fikri oluyor 3 ümüzün de ortak içine sinen bir isim bulacağız inşallah

Pınar ılgaz aklima gelen iki isim oldu

İnşallah öyledir canım ben daha zordur diye korktum tuyolarini merak ettim şimdiden mı versen. Sezaryen istemiyorum zaten de nasip yinede inşallah kolaylıkla dogumlarimiz olur

Uykum cok ama ne yaptiysam karnimi koyacak yer bulamadigim icin uyuyamiyorum. Arrik ellerim de geceleri uyusmaya, karincalanmaya basladi. Oglumda son haftalatda olmustu simdi erkenci hersey
Sorma canım. Bende aynı durumdayım iki haftadır doğru düzgün uyumuyorum. Gündüzde uyuyamıyorum sinirlerim bozuluyor bu duruma ya

Bence sat gitsin.
Daha beğendiğin bir şey alırsın :)

O yiğit ben olacaktım da vazgeçiyorum sizin yorumlardan sonra
Aslında her şey 32 haftalık arkadaşımın misafir çağırmasıyla bozuldu.
Ben de gidip yiyip yiyip ağırlamayacaktım, sonucunda hamileyim
O fedai gibi ağırlayınca ben yapmazsam ayıp olacak gibi hissetmeye başladım.
Ama herkesin direnç düzeyi farklı diyip sıyrılsam mı diyorum

Allah sabrini verir korkma kuzum ya dusunme bak zaten kalmis uc ay relax düşünüp psikolojini bozma son ay yeterince kafayi yicez
Haklısın canm valla dusunmye gelmiyomus hiç.simdiye kadar düşünmüyodm dünden beri psikolojimi bozdum hemen vazgeciyorum bu düşüncelerden

Allah kolaylik versin canim. benim dr misafir agirlaman yasak diye esimin yaninda demisti. o gun bugundur hic kimseyi davet etmedim. arada arkadaslarim oturmaya gelip gidiyor.
sorma. benim de karnim sivri oglumdaki gibi. erkek bu kesin supriz cikmasin diyorlar.
ben insanlardaki bu laf soyleme öz guvenine hastayim. ne cesaret. dan dun lafi soyluyorlar. ben de artik coguna veriyor lafini. o bana soylerken dikkat etmiyorsa ben de ona soylerken dikkat etmiyorum artik.

Merhaba hanımlaar, ben daha hiç alışveriş yapmamış tembel bir teneke olarak daha az önce bir liste çıkardım. Tabi bu arada seksen tane soru sorabilirim öhö öhöm. İlk sorum anne için gerekenler listemin ilk maddesi olan göğüs ucu koruyucusu. Şimdi hani şu gümüş iki zımbırtı var ya, aşağıda resmi olan, onu çok tavsiye ediyorlar ama benim ona o parayı vermem için ölüp yeniden bambaşka bir kişilikle doğmam lazım ki bu çok pratik bir çözüm değil. Bir de aliexpress'ten göğüs ucu koruyuculara bakıyorum şimdi, yine aşağıdaki gibi daha çok silikon ve sanırım emzirme esnasında kullanılanlardan var. Fiyatı tam bana göre. Siz ne yaptınız bu konuda, beni aydınlatabilir misiniz acaba?

Evet iş yerinde oturdum şu an bunlarla uğraşıyorum, üzgünüm patron.

dr bu son gittigimde kotu kokulu farkli renkli akintin var mi diye sordu. yok dedim. demekki onlar sorun cnm.
Dur dur onlar bisi değil asıl sinir bozucu grup doğumdan sonra gelcek. “Sütün var mı, yetiyor mu?” grubu. “Napcan lazım mı?” diyeceğiz
bi de "biz bi cocugu disimizin kovuğunda buyuttuk..kaynana kayinbaba baktik. sizin bebe buyutmenizde ne var" diyen cins grup var.... "bebege bu kadar yapisma, her agladiginda kucagina alma alisir, aaaaa birak biraz disari cik" versiyonlarini da sayabilirim. bebe daha 40 gunluk olmamis birak gezmeye git mantigini hala cozebilmis degilim.

cnm cok iyimser gordum seni 3 4 saat uyku ... peki oldu diyim ne diyim ..
ben bi de tam uyuyuyorum bu kez oglum gelip uyandiriyor. gece artik cisti, agriydi, oglandi kac kez uyaniyorum bilemiyorum.
gaz sancisi yasamissin cnm. korkma yahu. germe kendini. o zaman gelsin dr seni en uygun sekilde yonlendirir.

Haklısın canm valla dusunmye gelmiyomus hiç.simdiye kadar düşünmüyodm dünden beri psikolojimi bozdum hemen vazgeciyorum bu düşüncelerden
Kusmadigimiz surece bir sekil çıkacak bebeler. O gün gelince anlariz, simdiden kurma kendini.
Üstüne otur görsün gobekliyi

Evet yabenim etrafımdada çooook malesef biz sobaları evlerde büyttük elimizde yıkadık blablablaaaaaaa diye giden bi grup var ve cok sinir bozuucu

Bizimkiler kesin akraba ben eminim artik cok kilo aldin diyor bana geliyorlar
sekersizfistikezmesi ya gereksiz pahali tamam ise yariyormus durumunuz varsa al ben tavsiye uzerine zeytinyagi anne sutu denicem ınşallah yaşamayız o sekilde sorun son.care bu

Ay gümüşleri hayatta almam da silikon olanlar 1,5 dolar falan, onu belki alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…