2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
...
kimseyi korkutmak istemem herkes ayni olmaz ama benim lohusalik halim daha fenaydi. ben simdi sizi sakinlestireyim siz beni lohusalikta
cnm oglum Ruzgar.... kardesine Yagmur ismini koydu. benim dini isim takintim var. o yuzden ikinci ismi de ben ekledim ikisine de...
Sorma canım. Bende aynı durumdayım iki haftadır doğru düzgün uyumuyorum. Gündüzde uyuyamıyorum sinirlerim bozuluyor bu duruma ya
iste ben o sinirler oynamasin diye ya da baktim oynuyor, disari cikiyorum mutlaka. bahcede nefes aliyrm en azindan.
oglumda ihtiyac duymadim almadim.cnm
.eger bu kez gerekirse yine dogum sonrasi alir denerim. bos masraf ,)

wayy anasini resmen tribunlere oynamis, cocuk da yaparim misafirde agirlarim demis çakallll

sende haberin yokmuş gibi takil panpa,
arada şuram agriyor buram sizliyo ahanda başım döndü midem tuttu gibi ufak tefek yalanciklarla atlatmaya calis. Aslina bakarsan zaten yorulmaman lazim sonucta iki canlisin, millet ne der diye takilma olan sana olur sonucta.

Canım iyi yapmsıın hazır rahatken yap gitsin sonradan ağırlaşacağız... Bu cekmece içi düzenleyicileri nerden aldın çok begendim
Ne iyi olmuş ellerine sağlık, bende yavaş yavaş yapmak istiyorum çekmece düzenleyicini nereden aldın çok derli toplu duruyor canım

Sağolun kızlar instagramda bir sayfadan almistim ana adini hatirlayamadim. Cekmece organizeri felan diye aratirsaniz bulabilirsiniz. Gercekten cok duzenli oldu hemde az yer kapladi tavsiye ederim.

kizlar ben bebek bezi alacim prima yeni dogan var bi de prima premiur yeni dogan hangisinden almam gerekiyor ve kac adet alayim? Tecrubeli analar beni bi bilgilendirsin bakayim
Ben iki paket Molfix Yenidoğan aldım 120 li paketlerden yeter diye düşünüyorum çünkü kırkı çıkana kadar filan biraz kilo alırsa yenidoğan paketler iz yapmaya başlıyor

Yok canim bende 60 ile hamile kaldim 64 oldum. Boyum 160. Neyse tesekkur ederim icim rahatladi biraz daha canim Bir sıkıntı olsa doktor soylerdi herhalde. Ben 2750 gram dogmusum esim de o kadar zayif dogmus ki hayata zor tutunmus malesef.. sanirim korkum birazda bundan..

ben hic kullanmadim canim bunlardan

Canım acıkcası ilk aldığım seydi bu gümüş gögüs kapakları.... İlk çocuğumda cok canım yanmıştı ilk 15 gün.. kırmızı kantaron yağı ve avent gögüs kalkanı aldım.. arkadasım 2 bebeginde de kullanmış çok övdü kreme bile gerek yok dedi. Ben şimdiden frei öl yağımı gögüslerime de surdugum için yumusadı bile ucları nemlendi yani... uyarmadan sürüyorum ama...Saf zeytinyağı da acayip iyileştirme etkisine sahip şimdiden alın derim...Ben 20 lt aldım koydum bile :)))
Güöüş kapakların işe yaradığını duydum umarım bizde de yarar...

Benim ilk aldığım şeylerden biriydi gümüş göğüs kalkanı. Kullanan arkadaşlarım vardı ve yara olanlar gümüşün iyileştirme özelliğinden dolayı çok övdüler. Herkeste olacak diye bir şey yok tabi. Ama benim göğüs yapım müsait gibi. Ucum zaten vardı. Hamilelikle iyice büyüdü. Çatlak kısmı da var. Şu anda süt giriyor o aralara. Potansiyel taşıdığımı düşünüp, paraya kıyıp aldım ama çok koydu yani. Hala söylenirim bi tomar para verdim onlara diye.
Plastik olan uca gelince; o ucu çıkmayan annelerde başarılı bir ürünmüş. Bebeği ağlatacağınıza bunlardan kullanın diyenler var. Mayıs annelerine baktım kullananlar var emzirme danışmanları önermiş başta. Yara olup emziremeyen annelere az acılı emzirme olanağı sunuyormuş. Bazı şeyler süpriz yumurta gibi. Neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz.
Hepimiz bol sütlü huriye oluruz inşallah. sütaş ayran şıkışık şıkışıkkkk diye gezeriz

İnşallah öyledir canım ben daha zordur diye korktum tuyolarini merak ettim şimdiden mı versen. Sezaryen istemiyorum zaten de nasip yinede inşallah kolaylıkla dogumlarimiz olur

Canım ama asla şimdiden başlamayacaksın lütfen buna herkes dikkat etsin canım cektiği halde yemiyorum... 37 haftada doktorum evet bebek dönmüş artık her an bekleyebişriz dediğinde gunde 1-2 tane hurma yemeye başladım. Deli gibi yürüdüm de yurudum..1 hafta sonra gitiğimde acıklığım 3 cm di... bu defa 4-5 taneye cıkardım hurmaları... 4.gunde kızım 38+5 te kucağımdaydı.. ilk doğum olmasına rağmen 4 saatte doğdu kızım.,
Birde fatma ana eli otu aldım sancı baslayınca suya koyuyorsun o acıldıkca rahim de acılıyormuş.. Ebeler bile gel de inanma demişti.. denemişler... Yine tabi bol yuruyuş ve pozitif düşünce.. Ayrıca doğumda kimseyi idtemedim ben ne kv ne annemi eşim çünkü içlerinde en pozitifiydi. iyiki de öyle yapmışım.Kv bozulmuşdu ama yapacak birsey yok beni yoruyordu o anda herkes..annem bile yokken onun ne işi var :)))

ya onlar oyle diye biz ne yapalım şartlar değişti artık....bulaşık mak kullanamayalım mı ? Hayat o zaman daha rahattı bence bunca hastalık, bunca kötu insan var mıydı...

o oti nerden aldiniz ilk dogumda bilfigin devlet hastanesinde buyuk bi siseye koydu hemsireler bende sasirmistim

Ay kızlar iyi ki varsınız. Gerçi çok kafam karıştı ama

Plastik grubu bence alma.ali expressten canim cin plastik.turkiyeden bak o zaman

Aynen zaten alsam Türkiye'den daha güzel bir şey alırım kuzucum.

oglumda ihtiyac duymadim almadim.cnm
.eger bu kez gerekirse yine dogum sonrasi alir denerim. bos masraf ,)

ben hic kullanmadim canim bunlardan

Ya o zaman belki de bir duruma bakıp gerekirse alınabilir. Hani çok acı macı, yara mara olmazsa bulaşmam hiç.

Avent göğüs kalkanı, yazdım kenara. İşte bilemiyorum acaba benim de çok acılı olur mu? Ben de şimdiden yağlıyorum, zeytinyağı da çok mantıklı, çok teşekkür ederiiim.

Ya işte ben de çok duydum arkadaşlarımdan ama insafsızlar çok pahalı satıyorlar Plastik olan uç sorunu yaşayanlar içinse bana gerek olmaz ama daha az acılıysa deneyebilirim. Ben en iyisi ilk bi emzireyim bakayım ne olacak.

Ben bizim kız olsaydı yağmur koyacaktım kesin..rüzgâr ve yagmur

kizlar ben bebek bezi alacim prima yeni dogan var bi de prima premiur yeni dogan hangisinden almam gerekiyor ve kac adet alayim? Tecrubeli analar beni bi bilgilendirsin bakayim
ben 2 pket prima yeni doğan aldım nasıl alıştırısan öle gider bence :) riske atamadım diğer ürünleri oğlumdada hep prima kullandım.bence 2 yeterli çabuk toparlıyorlar sonra sıkmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…