Tesekkurler tatlimCanım geçmiş olsun Yorma kendini lütfen
Bayildimmmmm o renkler nedir ya masallah kahve bej gri harika sari da cıvıl cıvıl sağlıkla.kullansin.pasanizEki Görüntüle 2272681
Eki Görüntüle 2272682
^ annemin ördügü ve diktigi baddaniyelerişlengili olan kiz icin, oglanda kullanamam dedim ama dinlemedi yapti islengileri ne güzel degerlendirdi ama kadin valla kreatif!
Eki Görüntüle 2272684
bunu iki üc yil önce birine yaptirmis ‘elaide evlenirse bebegine’ diye
Eki Görüntüle 2272685
^ alttakiler elyafli baddaniye, üzerindekiler penyeli. en üstteki o yumoş kumaştan iki tane daha alayim diyorum.
baddaniyeleri tamam artikama maalesef annem örmeye devam ediyor, halamdan da geliyor bir adet annem baddaniye aşığı her gördügünde bebegimi bi baskasini kullanicakmisim e kullanalim napalim bebeklerimiz kış bebegi olacak sonucta (ikinci aydan sonra kış girecek sonucta). saglicakla kullanmak nasip olur insallah. bi baska gün de artik yelekleri patikleri paylasirim
baddaniye konusunda sizler nöördünüz bakiim (icimdeki kayserili ciksin arada disari dimi).
Helal olsun walla ben alisverise gidip gitmemenin hesabini yapiyorumYok canım eşimin iş seyahati vardı bende eşlik ettim. Ankara, eskişehir şimdide Afyondayızbenden tavsiye herkese kimse yolculuğa çıkmasın. Ayaklarım davul oldu hala acıyor. Saat başı tuvaletim geliyor doktor asla tutmıycak saat başı mola ver dedi aynı öyle oldu 4 saatten fazla kimse yola gitmesin
Siz kalkmayin zaten ise gidiyonuz kizlar biz evdeyiz diye bu rahatlik yoksa ben zaten ise gitsem cise bile kalkamam yorgunluktan oyle bi uyurumkihahah yok canim okadarda degil:) biz birbucuk yillik evliyiz bizde yeniyiz, aksamlari iftarda midesi guzel guzel bayram ediyo sahurda yiyebilmesi icin tonla secenegi var niye illa ben kalkayim ki.
‘son 9/10 gun kendini idare et hayatim bebek artik cok yoruyo’ de kalkma. napiyosa yapsin, alissin. hem yarin lohusa olucaksin bakalim o senin kahvaltini hazirliicak mi:))) gaza getirmek icin demiyorum ama kendine deger verdirt.
Ay valla sordukça kafam karisiyo iyce hepsi ayrı bisey soyluyo ☺Canim sen yine de doktoruna sor benim sordugum 2 doktor boyle dedi ama belki senin doktorunun farkli bi tibbi gorusu wardir
Yaa çokmu nasl bi kanama durdumu cnm bende acile git kontrl edilsinSabah sabah kanamayla.gune baslamak.ve doktorumun.yurtdisinda.olmasi daha ne olsun
masallah bebegine cnm.Bebem 1 kilo olmuş. Boyu 34 santim olmuş. Kafama takılan en büyük şey şu coraspin kullanımı. Doktor 30.haftadan sonra bırakacaksın dio ama ya bebeğime bişey olursa.
bende haftaya gideceğim, ilk soracaklarım arasında o var. kaçta bıraktıracak bilmiyorum ve ya sonrası. tecrübelilerden fikir bekliyoruz.
Maşallah kuzuya.Benim de aklıma çok takılıyor canım.Bende normalde 30.haftada bırakacıktım ama bacaklarım da morarma burun kanaması olunca 3gün önce kesti aspirini.İğneye hala devam ediyorum.Doğuma kadar vuracakmışım onu.
Kac haftaliksin canim bunlar bira erken haftalarda yasanan seylerdi diye hatirliyorum kendimdeHanımlar merhaba size bi sorum var karın seğirmesi yaşayan var mı ? 3 aydir var bende ve anlam veremiyorum bunu yaşayan nedenini bilen varmı yada dr gerektiren bi durum cok raharsiz oluyorum sol tarafımda özellikle sanki tekme yiyorum
Uzulme canim gercekten uzulme.oluyo arada bazen cidden yapacak bisey yok.doktora git istersen ama hep ayni seyleri soyluyolar anladigim progestan verip gonderirlerSabah sabah kanamayla.gune baslamak.ve doktorumun.yurtdisinda.olmasi daha ne olsun
Evet orasi dogru hepsi kwndinw gore yorumluyoAy valla sordukça kafam karisiyo iyce hepsi ayrı bisey soyluyo ☺
seni elinden tutup benim dr.a goturcegim he.Sabah sabah kanamayla.gune baslamak.ve doktorumun.yurtdisinda.olmasi daha ne olsun
Hamile degilim o yuzden bu tipiye sordum çünkü nette bakinca hep hamilelikle ilgili şeyler çıkıyor yani farklı bi nedeni varmi bunun benim hamileligim olursa bi mucize olur cunku eşin azosperm burdaki butun kadınlara soruyirum siz hamileyken mi karın degirmesi oldu sizdrKac haftaliksin canim bunlar bira erken haftalarda yasanan seylerdi diye hatirliyorum kendimde
ben de merak ediyorum cnm.ne merak ediyorum biliyor musunuz? acaba bizde başı kim geçecek nasıl doğum hikayeleri bekliyor bizi :)
ya salaklik.ettim fArkındayım canim.sorma.tesekkur ederimseni elinden tutup benim dr.a goturcegim he.
gecmis olsun cnm. cok yurumussun..kanamali donemlerde yuruyus yasak. arkadasina da almayaydin hediye diyecegim ama insan evde de dur dur darlaniyor anliyorum seni. dr cikisi yaz hemen.
ayyy hamarat anne.masallah saglikla.giysin.prenses cok.guzellerMerhabalarr bugun ustumde bir uyusukluk bir mallik var kii !
Efelihayat canim gecmis olsun kotu birsey olmadigini dusunuyorum dinlen yorma kendini❤
elaide masallahh cok guzel renkler ellerine saglik annenin ❤ ben az ormusum valla battaniyeyi yaa gaza geldim bi tane daha baslicam
Kendi orduklerimin bir kismini gostereyim bende
Ağustosun güzel anneleri ve minik civcivleri merhabalarcuz dagitiyirum yine almak isteyenler haber edebikir
benimde haftaya cumartasi pazar sinavim var kizlar dua edin hepsinden gecerum insalh okulum bitwr dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?