2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

^ annemin ördügü ve diktigi baddaniyeler işlengili olan kiz icin, oglanda kullanamam dedim ama dinlemedi yapti islengileri ne güzel degerlendirdi ama kadin valla kreatif!

bunu iki üc yil önce birine yaptirmis ‘elaide evlenirse bebegine’ diye

^ alttakiler elyafli baddaniye, üzerindekiler penyeli. en üstteki o yumoş kumaştan iki tane daha alayim diyorum.

baddaniyeleri tamam artik ama maalesef annem örmeye devam ediyor, halamdan da geliyor bir adet annem baddaniye aşığı her gördügünde bebegimi bi baskasini kullanicakmisim e kullanalim napalim bebeklerimiz kış bebegi olacak sonucta (ikinci aydan sonra kış girecek sonucta). saglicakla kullanmak nasip olur insallah. bi baska gün de artik yelekleri patikleri paylasirim

baddaniye konusunda sizler nöördünüz bakiim (icimdeki kayserili ciksin arada disari dimi).

Bayildimmmmm o renkler nedir ya masallah kahve bej gri harika sari da cıvıl cıvıl sağlıkla.kullansin.pasaniz

Helal olsun walla ben alisverise gidip gitmemenin hesabini yapiyorum

Siz kalkmayin zaten ise gidiyonuz kizlar biz evdeyiz diye bu rahatlik yoksa ben zaten ise gitsem cise bile kalkamam yorgunluktan oyle bi uyurumki

Hanımlar merhaba size bi sorum var karın seğirmesi yaşayan var mı ? 3 aydir var bende ve anlam veremiyorum bunu yaşayan nedenini bilen varmı yada dr gerektiren bi durum cok raharsiz oluyorum sol tarafımda özellikle sanki tekme yiyorum

Bebem 1 kilo olmuş. Boyu 34 santim olmuş. Kafama takılan en büyük şey şu coraspin kullanımı. Doktor 30.haftadan sonra bırakacaksın dio ama ya bebeğime bişey olursa.
masallah bebegine cnm.

bende haftaya gideceğim, ilk soracaklarım arasında o var. kaçta bıraktıracak bilmiyorum ve ya sonrası. tecrübelilerden fikir bekliyoruz.

Topluca yaziyorum... oglumda 35+5te aspirini 38+1 de igneyi kestim. 38+3te sezeryanla dogum oldu.

suan da ise (3haftalikken ogrendim ben kizimi idrar testinde) o zaman aspirine basladim. ama 4 haftalikken kanamalar basladi diye dr direk kesti. igneye baslatti. ignede kanama yapiyor diye yapmami istemedi. ben de dr degistirdim. yeni dr.a 6+2de baslamistim. o da aspirin alma dedi. ama igeneyi deneme yanilmayla yap dedi. kanama olursa yapma olmazaa yap dedi. iste teeee 4 haftadan bu yana aspirin hic almadim ama 6+2den beri igneyi yapiyorum. planli sezeryan olacagi icin doguma kadar da devam.

Kac haftaliksin canim bunlar bira erken haftalarda yasanan seylerdi diye hatirliyorum kendimde

Sabah sabah kanamayla.gune baslamak.ve doktorumun.yurtdisinda.olmasi daha ne olsun
seni elinden tutup benim dr.a goturcegim he.
gecmis olsun cnm. cok yurumussun..kanamali donemlerde yuruyus yasak. arkadasina da almayaydin hediye diyecegim ama insan evde de dur dur darlaniyor anliyorum seni. dr cikisi yaz hemen.

Kac haftaliksin canim bunlar bira erken haftalarda yasanan seylerdi diye hatirliyorum kendimde
Hamile degilim o yuzden bu tipiye sordum çünkü nette bakinca hep hamilelikle ilgili şeyler çıkıyor yani farklı bi nedeni varmi bunun benim hamileligim olursa bi mucize olur cunku eşin azosperm burdaki butun kadınlara soruyirum siz hamileyken mi karın degirmesi oldu sizdr

Merhabalarr bugun ustumde bir uyusukluk bir mallik var kii !
Efelihayat canim gecmis olsun kotu birsey olmadigini dusunuyorum dinlen yorma kendini❤
elaide masallahh cok guzel renkler ellerine saglik annenin ❤ ben az ormusum valla battaniyeyi yaa gaza geldim bi tane daha baslicam
Kendi orduklerimin bir kismini gostereyim bende

Eklentiler

• tmp-cam-378787766.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 34
  • tmp-cam-501115316.webp
    77,5 KB · Görüntüleme: 39
  • tmp-cam-1193594342.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 27
  • tmp-cam-690657625.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 35
  • tmp-cam--1425883115.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 33
  • tmp-cam--733392410.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 72
seni elinden tutup benim dr.a goturcegim he.
gecmis olsun cnm. cok yurumussun..kanamali donemlerde yuruyus yasak. arkadasina da almayaydin hediye diyecegim ama insan evde de dur dur darlaniyor anliyorum seni. dr cikisi yaz hemen.
ya salaklik.ettim fArkındayım canim.sorma.tesekkur ederim
ayyy hamarat anne.masallah saglikla.giysin.prenses cok.guzeller tesekkur ederim kuzum

cuz dagitiyirum yine almak isteyenler haber edebikir
benimde haftaya cumartasi pazar sinavim var kizlar dua edin hepsinden gecerum insalh okulum bitwr dua edin
Ağustosun güzel anneleri ve minik civcivleri merhabalar
Cüz varsa ben de alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…