2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar demir degerlerim dusuk oldugu icin gyno ferro sanol verdi doktor . Ayni zamanda imom omega kullanıyorum. Kesmem gerekse söylerdi değil mi ? Ya da sizde demir veya magnezyum takviyelerinde multivitamine devak ettiniz mi ?
Demir.mv mg uc ilac.iciyorum.tatlım hepsinin içeriği farkli

Kızlar demir degerlerim dusuk oldugu icin gyno ferro sanol verdi doktor . Ayni zamanda imom omega kullanıyorum. Kesmem gerekse söylerdi değil mi ? Ya da sizde demir veya magnezyum takviyelerinde multivitamine devak ettiniz mi ?
Mulltivitamine, demir ilacına ve d vitaminine de devam ediyorum. Birde coraspin var benimde 4 tane günlük ilaçlarımı. Doğuma kadar devam. Hatta demir ilacını emzirirkende içersin dedi de bilemiyorum o zamanı.

evet canım bende multivitaminle beraber devam ediyorum magnezyum ve kan hapıma kesmen gerekse söylerdi doktorun zaten :)

<iframe width="560" height="315" src=" " frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

kızlar belki biliyorsunuzdur bu doktoru bir süredir takip ediyorum youtube dan çok güzl açıklıyor herşeyi. bu videosuna denk geldim şimdi beni baya rahatlattı sizle de paylaşmak istedim.

Canım demır dogumdan sonra bıle kullan dıyorlar. Imom bende basladm bıtene kadar kullancam dr haftada ıkı almam yeter dedı. Ikısını bende kullanıyorum arada magnezyumda alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…