C vıtamını ıceren gıdalarla alırsan emılımı yukselır. Bır ıkı cılek bır dılım domates yesıl bıber erık. Bırde ac karnına yatarken al daha etkılı eger doktorun ılla tok al demedıyse.:) eczaci demir ilaciyla sut yogurt denk gelmesin dedi onun disinda dikkat edilecek birsey yok degil mi ?
Aranıza beni de alın 80 olmama 3 kaldı. Şişiyorum ayaklarım toynaklı oldu. Bu minik göbişi olan arkadaşların genleri ne güzel bir gendirSeninle aynıyız, fotonu bile görünce aha benim göbek dedimen kilolu halimle hamile kaldım ben de, 77, üstüne 10 koydum oldum 87 ilkinde 20 kilo alarak doğuma girmiştim..bu sefer son aylarda yavaşlasam diye dua ediyorum kilo verilir, o kısma takmıyorum ama kendimi feci ağırlaşmış, hantal hissediyorum..yaş oldu 39, bu kadar kiloyla nefes almak, yürümek zorlaşıyor şu bıdıklar bir an önce doğsa da hafiflemeye başlasak diyorum
canim 7 .cuzu vereyim insallhAğustosun güzel anneleri ve minik civcivleri merhabalar
Cüz varsa ben de alabilirim
Folik asiti bıraktığından beri gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum başka da bisey vermedi bana...sadece demiri iki ye çıkardık sabah akşam..Kızlar demir degerlerim dusuk oldugu icin gyno ferro sanol verdi doktor . Ayni zamanda imom omega kullanıyorum. Kesmem gerekse söylerdi değil mi ? Ya da sizde demir veya magnezyum takviyelerinde multivitamine devak ettiniz mi ?
Ac veya yemekten 2 saat sonra dedi bende 2 saat sonra aldım hafif bi yanma yapti midemde ama boyle devam ederim heralde. Magnezyumu uyumadan önce almayi düşünüyorumC vıtamını ıceren gıdalarla alırsan emılımı yukselır. Bır ıkı cılek bır dılım domates yesıl bıber erık. Bırde ac karnına yatarken al daha etkılı eger doktorun ılla tok al demedıyse.
masallah bebegine cnm.
Topluca yaziyorum... oglumda 35+5te aspirini 38+1 de igneyi kestim. 38+3te sezeryanla dogum oldu.
suan da ise (3haftalikken ogrendim ben kizimi idrar testinde) o zaman aspirine basladim. ama 4 haftalikken kanamalar basladi diye dr direk kesti. igneye baslatti. ignede kanama yapiyor diye yapmami istemedi. ben de dr degistirdim. yeni dr.a 6+2de baslamistim. o da aspirin alma dedi. ama igeneyi deneme yanilmayla yap dedi. kanama olursa yapma olmazaa yap dedi. iste teeee 4 haftadan bu yana aspirin hic almadim ama 6+2den beri igneyi yapiyorum. planli sezeryan olacagi icin doguma kadar da devam.
Kızlar demir degerlerim dusuk oldugu icin gyno ferro sanol verdi doktor . Ayni zamanda imom omega kullanıyorum. Kesmem gerekse söylerdi değil mi ? Ya da sizde demir veya magnezyum takviyelerinde multivitamine devak ettiniz mi ?
Masallah bebiseee kendini de fazla yorma amaa... Ogrenciyken biz kizardik hocam niye heosini toplu okuyosunuz diye sana da gelip diyolar mi okudunuz mu okudunuz mu diyeMerhaba tatlı anneler, sınavlarımızı bitirdik ve birikmiş sayfaları da okuyarak aranıza bu gün dönebildim.Efelihayat çok geçmiş olsun kasılma vb devam eden şikayetin yok anladığım kadarıyla yine de doktora görün tabi ama endişe etme bir sorun yoktur inşallah.
Kızlar geçen gün bir iş yapma isteği geldi bana. Aldım süpürgeyi koltukları falan çekip temizliğe başladım. Eğil kalk ittir derken epeyce yoruldum. Akşamına hani o benim ne olduğunu sizlere sorduğum kasılma şeysinin nasıl bir şey olduğunu anladım. Ya doğuruyorum zannettim çok korktum. Aynı akşam tekrarladı ama düzensiz şekilde kasılma oldu. Ertesi gün işe gittiğimde de karnımda belimde hala ağrı vardı. Bu gün iyiyim korkudan bir işe elimi sürmüyorum.
Bu arada doktor kontrolü de vardı. Bebiş 1250 gr olmuş. Temizlikten önceki gün gitmiştim her şey iyiydi. Acaba temizlik sırasında kanama alanı falan oluşturdum mu diye endişe ediyorum şimdi. Gerçi iyiyim şu an.
Doktor kiloma kızdı sonunda.ama yediklerimi yazmıştım verdim eline yürüyüş de yapıyorum dedim. Kadın bir şey diyemedi eski yediğin gibi bile yesen kilo alıyorsun senin metabolizman iyice yavaşlamış dedi sadece. Gerçekten de öyle sırf yağ depolamak için yaşıyor gibiyim şu an.
Kabızlık için ilaç sordum hiç birini önermedi. Bebişi de eğer Doğum başlamazsa 39 hafta dolmadan almam diyor. 37 den sonra o Doğum başlamalı arkadaş dayanamıyorum ben
Çok yazdım hepinize selamlar sevgiler❤
Allah kolaylik versin valla ben o hatayi bibkere yaptim gecen hafta daha da Allah dusurmesinHellooooo
Dün iş yerinde çok yoğundum, bakamadım.
41 sayfa geride kalmışım, aboooo
Okumaya çalışacağım ama zor görünüyor, öncesinde selam vereyim dedim
Bu arada grubumuzun fedaisi olarak atıl kurt sen halledersin dedim, yarın bizim haricimizde 9 kişi ağırlayacağım
Neyse ben sarma sarmaya devam edeyim
ayyy bu ne beceriklilik! SahanelerMerhabalarr bugun ustumde bir uyusukluk bir mallik var kii !
Efelihayat canim gecmis olsun kotu birsey olmadigini dusunuyorum dinlen yorma kendini❤
elaide masallahh cok guzel renkler ellerine saglik annenin ❤ ben az ormusum valla battaniyeyi yaa gaza geldim bi tane daha baslicam
Kendi orduklerimin bir kismini gostereyim bende
alisverise
ayyy bu ne beceriklilik! Sahanelerellerine saglik, basla tabikiii ♥
Masallah cok beceriklisij canim harikalar issizlikten degil yetenliliktenTeşekkür ederimişsizlikten hep bunlar hahahahah
cnm. ben tiroid ilaci, magnezyum, enox igne, multivitamin, folik asit ve demir hapi iciyorum.Kızlar demir degerlerim dusuk oldugu icin gyno ferro sanol verdi doktor . Ayni zamanda imom omega kullanıyorum. Kesmem gerekse söylerdi değil mi ? Ya da sizde demir veya magnezyum takviyelerinde multivitamine devak ettiniz mi ?
var kuzum harita gibi.Sadece iğne kullanmana rağmen bacakların da morluk var mı canım?
oh masallah bebise cnm. kendini oyle yorma bir daha...Merhaba tatlı anneler, sınavlarımızı bitirdik ve birikmiş sayfaları da okuyarak aranıza bu gün dönebildim.Efelihayat çok geçmiş olsun kasılma vb devam eden şikayetin yok anladığım kadarıyla yine de doktora görün tabi ama endişe etme bir sorun yoktur inşallah.
Kızlar geçen gün bir iş yapma isteği geldi bana. Aldım süpürgeyi koltukları falan çekip temizliğe başladım. Eğil kalk ittir derken epeyce yoruldum. Akşamına hani o benim ne olduğunu sizlere sorduğum kasılma şeysinin nasıl bir şey olduğunu anladım. Ya doğuruyorum zannettim çok korktum. Aynı akşam tekrarladı ama düzensiz şekilde kasılma oldu. Ertesi gün işe gittiğimde de karnımda belimde hala ağrı vardı. Bu gün iyiyim korkudan bir işe elimi sürmüyorum.
Bu arada doktor kontrolü de vardı. Bebiş 1250 gr olmuş. Temizlikten önceki gün gitmiştim her şey iyiydi. Acaba temizlik sırasında kanama alanı falan oluşturdum mu diye endişe ediyorum şimdi. Gerçi iyiyim şu an.
Doktor kiloma kızdı sonunda.ama yediklerimi yazmıştım verdim eline yürüyüş de yapıyorum dedim. Kadın bir şey diyemedi eski yediğin gibi bile yesen kilo alıyorsun senin metabolizman iyice yavaşlamış dedi sadece. Gerçekten de öyle sırf yağ depolamak için yaşıyor gibiyim şu an.
Kabızlık için ilaç sordum hiç birini önermedi. Bebişi de eğer Doğum başlamazsa 39 hafta dolmadan almam diyor. 37 den sonra o Doğum başlamalı arkadaş dayanamıyorum ben
Çok yazdım hepinize selamlar sevgiler
Anladım canım,malesef benim de öyle.İnşAllah doğumdan sonra düzelecek hepsi.cnm. ben tiroid ilaci, magnezyum, enox igne, multivitamin, folik asit ve demir hapi iciyorum.
Simdi sana can alici noktayi yaziyorum. Triod ilaci ile Demir ilacini sakin beraber alma. aralari en az 4 saat olmaliymis. o yuzden endokrin dr.u bana birini sabah birini yatarken al dedj. multivitamin icinde de demir oldugu icin onu da tiroid ilaciyla alma.
var kuzum harita gibi.
oh masallah bebise cnm. kendini oyle yorma bir daha...
benim sezeryan 38+1/2/3 ten biri kesin tabi hanim erkenci cikmazsa.
Yazılıyı yapıp teneffüse çıkınca okudunuz mu diyenler bile oluyorMasallah bebiseee kendini de fazla yorma amaa... Ogrenciyken biz kizardik hocam niye heosini toplu okuyosunuz diye sana da gelip diyolar mi okudunuz mu okudunuz mu diye
Hiç içine dert etme cnm lüzumsuz adam ya Sana ne sen mi besliyon tüm ülkeyi ekonomi bakanı mübarek dengesiz insanlar heryerde var malesef kizaten nerde acayiplikler varsa beni bulur, acayiplikleri ceken bi gucum var resmen.
yahu kizlar, kocaciimla az once haftalik alisverise ciktik. alisverisi bitirdik, esim ‘sen bu alisveris arabasini geri koy ben arabayla seni ordan alayim’ dedi. alisveris arabasini yerine koydum, arkami dondum, yasli adamin biri yolumu kesti. bana bisey dedi anlamadim dedim, tekrar dedi (karnimi gosteriyo e bende tabi furbol topu yutmus gibiyim) yine anlamadim dedim. malumunuz ben hollanda dan almanya ya gelin gelince almancam tabikide zayif hala (bibucuk sene olcak geleli). tekrarladi yavasca, dedi ki; ‘almanya da bir milyon fazladan insan yasiyor, yerimiz kalmadi artik, daha cok cocuk getirmeyiniz almanyaya’. suratima bakti, ben ‘bunu demis olamaz’ diyerek afalladim, baktim gercekten dedi, bastim kahkahayi! oda dondu gitti. esim arabayla gelirken adamin bisey dedigini gorup aninda ‘ne dedi o!’ diye cagirdi, ben hala guluyorum o arada. bildiginiz soka girdim. hayir bunak herif, ayaginin biri cukurda (kufur)mun gavuru, sen mi doyuracan cocugumun karnini. sana mi soracam ben. bisey demedim soktan saskinliktan ama diyemedigim icime dert oldu iyi mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?