2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Türk.nufusunu artırmayın adamlar bıkmış yahuu salla.ya sen.onu

beyin yoksunu bencil insan. takilma sen yahu. o zaman önden oteki tarafa gidiversin de yenidogacaklara yer acilsin.
gozun aydin cnm. artik evde dinlen lutfen.

Bu da benim tostopalak göbüsüm, ve beşiğimiz.. ben sabırsız gibi hemencecik serdim nevresimini filan;doguma yakın yıkar ütüler tekrar sererim
Hiç içine dert etme cnm lüzumsuz adam ya Sana ne sen mi besliyon tüm ülkeyi ekonomi bakanı mübarek dengesiz insanlar heryerde var malesef ki
yasli basli adam, ona cevap versen ne vermesen ne zaten. salak herif.

Türk.nufusunu artırmayın adamlar bıkmış yahuu salla.ya sen.onu
elinden ekmegini alip yiyoruz sanki, pis gavur yaa.

beyin yoksunu bencil insan. takilma sen yahu. o zaman önden oteki tarafa gidiversin de yenidogacaklara yer acilsin.
pis bunak, ay evet niye demedim ben oyle yaa herife. arkadas dile tam sahip olmamak ne kotu. gerci hollandaca dese biri yine ayni tepkiyi verip gulerdim!

Salla yahu adam.ölmeyi unutmus zaten

Ayyy totosunu yesin o senin cocugunun be kendi nufuslari yasliliktan kiriliyo gelmis ne diyo ! Gayette yuzune karşı kahkahayi patlatarak cevabini vermissin bence

Sen olde bi kisilik yer acilsin onzaman dede diyeydin tovbe yarabbim hadsiz uremeyin demek icin usenmemis seni durdurmus hayret ya

Ülkemın canını yeyım. Burda o dedeyı lınc ederler. Hamıle kadına derler mı oyle sey bız hamıle gorunce mutlu oluyoruz. Gıdıp konusmak ıstıyoruz hemen
Kremlenme yaglanma faslinin.kolay yolunu.bulan varmi.kizlar aranizda basit.kolay hizli biktim ya sprey seklinde deodarant kullanan var mi aranizda vaseline arko nem markalarinda var ama.nasil
buldum sürmemek sürmüyorum.

Kremlenme yaglanma faslinin.kolay yolunu.bulan varmi.kizlar aranizda basit.kolay hizli biktim ya sprey seklinde deodarant kullanan var mi aranizda vaseline arko nem markalarinda var ama.nasil
Biri surse masaj yapip bence en kolay yolu o surerken yoruluyorum hemen giyimemek de can sıkıcı..
Sprey deodorant i hamile oldugumu ogrendigimde biraktm isana alüminyumsuz dogal biseu kullaniyorum

2 Geçmiş olsun dinlen bol bol

I ikuayko Efelihayat bir şey yere düştüğünde ona el sallıyorum. Güle güle buraya kadarmış kapsama alanımdan çıktın artık diyorum. Etrafındakiler gülüyor. Yalnız geçen kredi kartımı düşürdüm gratiste el sallayamadım ona ıkına sıkına aldım mecbur öyle hayatımdan kolayca çıkarabileceğim bir şey değil.
Ayakkabı bağlamak da zor oluyor havalar iyi olsun da terlik giyer şipir şipir gezeriz. Nitekim ayaklarımız da kapsama alanımızın dışına çıkmak üzere

Ben de bir keresinde oglumla eczanedeydim. O zaman gebe degilim. Yasli amcanin biri geldi "evlilik cocugu dimi parmaginda yuzuk yok da" dedi. Kaldim oylece. Devreleri yaniyor sanirim bazilarinin ...

gecende komsu teyzenin biri durduk yere "boyle arka arkaya dogurunda ilk cocuklariniz sefil olsun" dedi. Ne sefili teyze ben kendim bakiyorum dedim. "Hiiii benim kizim rezil etti buyuk olani " dedi. Kisilik meselesi teyze, O senin kizin, ben senin kizin o degilim dedim sustu.

napcan cikiyor boyle kendini bilgin sanan cins insanlar her yerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…