2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben direk çomeliyorum her yerde... Oglanin ayakkabisini baglamak icin (kendi yaptigi halde bazen bana naz ediyor), banyoda, disarda... Hop in kalk

Sağlıklı olsunlar ve sağlıklı olalım da tek. Ama ben de erken istiyorum. Belki çok yakın zamanlarda beraber doğururuz ❤ İnşallah
İnşallah canım hayırlısı ile kucaklarımıza alalım da kızlar erken gelebiliyor diyorlar bakalım zaten ilk doğum benim sezwryan olursa o tarihi bekşemicek doktor normal olursa o zaman süpriz işte

Kremlenme yaglanma faslinin.kolay yolunu.bulan varmi.kizlar aranizda basit.kolay hizli biktim ya sprey seklinde deodarant kullanan var mi aranizda vaseline arko nem markalarinda var ama.nasil
Ben buldum kolay yolunu. Hiç kullanmamak bı iki ay sonrada ağlarım artık her yerim çatladi diye

:) eczaci demir ilaciyla sut yogurt denk gelmesin dedi onun disinda dikkat edilecek birsey yok degil mi ?
Benim demir ilacına rağmen kan değerim 11.6 çıkıyor o nedenle pekmeze başladım. Pekmez ve demir hapını portakal suyu ile içiyorum canım emilim iyi olsun diye. Sütle ya da çayla denk gelmeyecek tabi 2 saat geçmesi lazımmış

udg06 cnm senin 39 haftan 5 agustosta doluyor dimi...
benim sezeryan gunu 4-5-6 agustostan biri. Birlikte dogurabiliriz bak :)
Evet canım doktor 5 Ağustos dedi. Ben de acaba Ağustos’a hamile girmem zannediyordum dedim çok istersen 1 inde alalım dedi. Ben de çok da karışmayım diye düşündüm

Evet canım doktor 5 Ağustos dedi. Ben de acaba Ağustos’a hamile girmem zannediyordum dedim çok istersen 1 inde alalım dedi. Ben de çok da karışmayım diye düşündüm
Gidisata birak cnm. Keske ben de daha fazla tasiyabilsem. Ama dr ilki 38+3te oldu diye 38+1-2-3 ten birinde alirim diyr ki 10u bayram. O haftayi tobe bekletmez bana riske atmaz.

Belki de karnim daha yukaridadir cnm. Bilemiyorum :)
bence benimki tombişlikten haydi bakalım birlikte mi doğuracağız bakalım. Ayy çok heyecanlı hemen geçse zaman buradan birbirimize lohusalık desteği yaparız. gamze3587 de doğurur aynı zamanlarda hatta günümüz yakın olan başka arkadaşlar da vardı. Çok eğleneceğuk çokkkk

Gidisata birak cnm. Keske ben de daha fazla tasiyabilsem. Ama dr ilki 38+3te oldu diye 38+1-2-3 ten birinde alirim diyr ki 10u bayram. O haftayi tobe bekletmez bana riske atmaz.

Sağlıkla doğsun tatlım. Evet bayramda gelirse zor olur. Hem sen de stres olursun tatil boyunca. 38 iyi bir hafta bence. Sen bekletmekten yanasın ben elimden gelse 37.hafta olunca hemen alınsa istiyorum. Bana çok zor geçiyor hamilelik. Ben hamilelik sevmeyenler kulübündeyim.

Ben de lohusalik sevmeyenlerden

Maşallah anneciğinee valla battaniye koleksiyonu olmuş çeşit çeşit kullanırsınız artık güle güle kullanın..

Ellerine sağlık valla hamarat hatunun hali de böyle demek güle güle kullanın

Ben de dua ediyorum şu tontiş genin kızlarımaa geçmesin diyeee

Yorma kendini valla sonlara geldik inşallah sahlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişe de maşallah.. Su içsek yarıyor dedikleri dönemdeyiz herhalde boşver kiloyu bebişleri beslememiz lazım

Oo kolay gelsin neettin bu halde

Amca senin gitmene az kalmış zaten segn düşünme böyle şeyler deseydin yeterdi ona

İnşallah herşey yolunda sen yorma kendini artık dikkat et yürüyüş ne yaa zaten her yanımız ağrıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…