Aaa evet öylesanki bana benimki erken gelcek gibi geliyor
Ben direk çomeliyorum her yerde... Oglanin ayakkabisini baglamak icin (kendi yaptigi halde bazen bana naz ediyor), banyoda, disarda... Hop in kalk@ikuayko @alesta_ bir şey yere düştüğünde ona el sallıyorum. Güle güle buraya kadarmış kapsama alanımdan çıktın artık diyorum. Etrafındakiler gülüyor. Yalnız geçen kredi kartımı düşürdüm gratiste el sallayamadım ona ıkına sıkına aldım mecburöyle hayatımdan kolayca çıkarabileceğim bir şey değil.
Ayakkabı bağlamak da zor oluyor havalar iyi olsun da terlik giyer şipir şipir gezeriz. Nitekim ayaklarımız da kapsama alanımızın dışına çıkmak üzere
İnşallah canım hayırlısı ile kucaklarımıza alalım daSağlıklı olsunlar ve sağlıklı olalım da tek. Ama ben de erken istiyorum. Belki çok yakın zamanlarda beraber doğururuz ❤ İnşallah
Ben buldum kolay yolunu. Hiç kullanmamakKremlenme yaglanma faslinin.kolay yolunu.bulan varmi.kizlar aranizda basit.kolay hizli biktim yasprey seklinde deodarant kullanan var mi aranizda vaseline arko nem markalarinda var ama.nasil
Benim demir ilacına rağmen kan değerim 11.6 çıkıyor o nedenle pekmeze başladım. Pekmez ve demir hapını portakal suyu ile içiyorum canım emilim iyi olsun diye. Sütle ya da çayla denk gelmeyecek tabi 2 saat geçmesi lazımmış:) eczaci demir ilaciyla sut yogurt denk gelmesin dedi onun disinda dikkat edilecek birsey yok degil mi ?
Tatlım maşallah senin kilon çok değil ya daha hafifsindir. Beni zorluyor epeyceBen direk çomeliyorum her yerde... Oglanin ayakkabisini baglamak icin (kendi yaptigi halde bazen bana naz ediyor), banyoda, disarda... Hop in kalk
Belki de karnim daha yukaridadir cnm. Bilemiyorum :)Tatlım maşallah senin kilon çok değil ya daha hafifsindir. Beni zorluyor epeyce❤
Evet canım doktor 5 Ağustos dedi. Ben de acaba Ağustos’a hamile girmem zannediyordum dedimudg06 cnm senin 39 haftan 5 agustosta doluyor dimi...
benim sezeryan gunu 4-5-6 agustostan biri. Birlikte dogurabiliriz bak :)
Gidisata birak cnm. Keske ben de daha fazla tasiyabilsem. Ama dr ilki 38+3te oldu diye 38+1-2-3 ten birinde alirim diyr ki 10u bayram. O haftayi tobe bekletmez bana riske atmaz.Evet canım doktor 5 Ağustos dedi. Ben de acaba Ağustos’a hamile girmem zannediyordum dedimçok istersen 1 inde alalım dedi. Ben de çok da karışmayım diye düşündüm ❤
Belki de karnim daha yukaridadir cnm. Bilemiyorum :)
Gidisata birak cnm. Keske ben de daha fazla tasiyabilsem. Ama dr ilki 38+3te oldu diye 38+1-2-3 ten birinde alirim diyr ki 10u bayram. O haftayi tobe bekletmez bana riske atmaz.
Ben de lohusalik sevmeyenlerdenSağlıkla doğsun tatlım. Evet bayramda gelirse zor olur. Hem sen de stres olursun tatil boyunca. 38 iyi bir hafta bence. Sen bekletmekten yanasın ben elimden gelse 37.hafta olunca hemen alınsa istiyorum. Bana çok zor geçiyor hamilelik. Ben hamilelik sevmeyenler kulübündeyim.
Maşallah anneciğinee valla battaniye koleksiyonu olmuşEki Görüntüle 2272681
Eki Görüntüle 2272682
^ annemin ördügü ve diktigi baddaniyeler ♥ işlengili olan kiz icin, oglanda kullanamam dedim ama dinlemedi yaptiislengileri ne güzel degerlendirdi ama kadin valla kreatif!
Eki Görüntüle 2272684
bunu iki üc yil önce birine yaptirmis ‘elaide evlenirse bebegine’ diye
Eki Görüntüle 2272685
^ alttakiler elyafli baddaniye, üzerindekiler penyeli. en üstteki o yumoş kumaştan iki tane daha alayim diyorum.
baddaniyeleri tamam artikama maalesef annem örmeye devam ediyor, halamdan da geliyor bir adet annem baddaniye aşığı her gördügünde bebegimi bi baskasini kullanicakmisim e kullanalim napalim bebeklerimiz kış bebegi olacak sonucta (ikinci aydan sonra kış girecek sonucta). saglicakla kullanmak nasip olur insallah. bi baska gün de artik yelekleri patikleri paylasirim ♥
baddaniye konusunda sizler nöördünüz bakiim (icimdeki kayserili ciksin arada disari dimi).
Ellerine sağlık valla hamarat hatunun hali de böyle demekMerhabalarr bugun ustumde bir uyusukluk bir mallik var kii !
@alesta_ canim gecmis olsun kotu birsey olmadigini dusunuyorum dinlen yorma kendini❤
@elaide masallahh cok guzel renkler ellerine saglik annenin ❤ ben az ormusum valla battaniyeyi yaa gaza geldim bi tane daha baslicam
Kendi orduklerimin bir kismini gostereyim bende
Ben de dua ediyorum şu tontiş genin kızlarımaa geçmesin diyeeeAranıza beni de alın 80 olmama 3 kaldı. Şişiyorum ayaklarım toynaklı oldu. Bu minik göbişi olan arkadaşların genleri ne güzel bir gendirmaşallah onlara. Ben bu tombalak genlerimi ne yapsam bilemiyorum doğrusu.
Yorma kendini valla sonlara geldik inşallah sahlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişe de maşallah.. Su içsek yarıyor dedikleri dönemdeyiz herhalde boşver kiloyu bebişleri beslememiz lazımMerhaba tatlı anneler, sınavlarımızı bitirdik ve birikmiş sayfaları da okuyarak aranıza bu gün dönebildim. @alesta_ çok geçmiş olsun kasılma vb devam eden şikayetin yok anladığım kadarıyla yine de doktora görün tabi ama endişe etme bir sorun yoktur inşallah.
Kızlar geçen gün bir iş yapma isteği geldi bana. Aldım süpürgeyi koltukları falan çekip temizliğe başladım. Eğil kalk ittir derken epeyce yoruldum. Akşamına hani o benim ne olduğunu sizlere sorduğum kasılma şeysinin nasıl bir şey olduğunu anladım. Ya doğuruyorum zannettim çok korktum. Aynı akşam tekrarladı ama düzensiz şekilde kasılma oldu. Ertesi gün işe gittiğimde de karnımda belimde hala ağrı vardı. Bu gün iyiyim korkudan bir işe elimi sürmüyorum.
Bu arada doktor kontrolü de vardı. Bebiş 1250 gr olmuş. Temizlikten önceki gün gitmiştim her şey iyiydi. Acaba temizlik sırasında kanama alanı falan oluşturdum mu diye endişe ediyorum şimdi. Gerçi iyiyim şu an.
Doktor kiloma kızdı sonunda.ama yediklerimi yazmıştım verdim eline yürüyüş de yapıyorum dedim. Kadın bir şey diyemedi eski yediğin gibi bile yesen kilo alıyorsun senin metabolizman iyice yavaşlamış dedi sadece. Gerçekten de öyle sırf yağ depolamak için yaşıyor gibiyim şu an.
Kabızlık için ilaç sordum hiç birini önermedi. Bebişi de eğer Doğum başlamazsa 39 hafta dolmadan almam diyor. 37 den sonra o Doğum başlamalı arkadaş dayanamıyorum ben
Çok yazdım hepinize selamlar sevgiler❤
Oo kolay gelsin neettin bu haldeHellooooo
Dün iş yerinde çok yoğundum, bakamadım.
41 sayfa geride kalmışım, aboooo
Okumaya çalışacağım ama zor görünüyor, öncesinde selam vereyim dedim
Bu arada grubumuzun fedaisi olarak atıl kurt sen halledersin dedim, yarın bizim haricimizde 9 kişi ağırlayacağım
Neyse ben sarma sarmaya devam edeyim
Amca senin gitmene az kalmış zaten segn düşünme böyle şeyler deseydin yeterdi onazaten nerde acayiplikler varsa beni bulur, acayiplikleri ceken bi gucum var resmen.
yahu kizlar, kocaciimla az once haftalik alisverise ciktik. alisverisi bitirdik, esim ‘sen bu alisveris arabasini geri koy ben arabayla seni ordan alayim’ dedi. alisveris arabasini yerine koydum, arkami dondum, yasli adamin biri yolumu kesti. bana bisey dedi anlamadim dedim, tekrar dedi (karnimi gosteriyo e bende tabi furbol topu yutmus gibiyim) yine anlamadim dedim. malumunuz ben hollanda dan almanya ya gelin gelince almancam tabikide zayif hala (bibucuk sene olcak geleli). tekrarladi yavasca, dedi ki; ‘almanya da bir milyon fazladan insan yasiyor, yerimiz kalmadi artik, daha cok cocuk getirmeyiniz almanyaya’. suratima bakti, ben ‘bunu demis olamaz’ diyerek afalladim, baktim gercekten dedi, bastim kahkahayi! oda dondu gitti. esim arabayla gelirken adamin bisey dedigini gorup aninda ‘ne dedi o!’ diye cagirdi, ben hala guluyorum o arada. bildiginiz soka girdim. hayir bunak herif, ayaginin biri cukurda (kufur)mun gavuru, sen mi doyuracan cocugumun karnini. sana mi soracam ben. bisey demedim soktan saskinliktan ama diyemedigim icime dert oldu iyi mi.
İnşallah herşey yolunda sen yorma kendini artık dikkat et yürüyüş ne yaa zaten her yanımız ağrıyor..Kizlar uzunluk normal.kanama alani yok bebek.normal lakin bu yabanci.olunca.kasilma.tirstiii biraz.korkuttu kendi.doktorum.normal.sen.bakma.dedidinlen.yürüyüş yasak tansiyon takip.etcem.yuksek.cikarsa.protein kacagina bakicaklar bol.sivi dinlenme onerisi durum.budur sukur Allaha beklicem kendi.doktorumu cok.acil.durumda acile gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?