Merhaba tatlı anneler, sınavlarımızı bitirdik ve birikmiş sayfaları da okuyarak aranıza bu gün dönebildim.
Efelihayat
çok geçmiş olsun kasılma vb devam eden şikayetin yok anladığım kadarıyla yine de doktora görün tabi ama endişe etme bir sorun yoktur inşallah.
Kızlar geçen gün bir iş yapma isteği geldi bana. Aldım süpürgeyi koltukları falan çekip temizliğe başladım. Eğil kalk ittir derken epeyce yoruldum. Akşamına hani o benim ne olduğunu sizlere sorduğum kasılma şeysinin nasıl bir şey olduğunu anladım. Ya doğuruyorum zannettim çok korktum. Aynı akşam tekrarladı ama düzensiz şekilde kasılma oldu. Ertesi gün işe gittiğimde de karnımda belimde hala ağrı vardı. Bu gün iyiyim korkudan bir işe elimi sürmüyorum.
Bu arada doktor kontrolü de vardı. Bebiş 1250 gr olmuş. Temizlikten önceki gün gitmiştim her şey iyiydi. Acaba temizlik sırasında kanama alanı falan oluşturdum mu diye endişe ediyorum şimdi. Gerçi iyiyim şu an.
Doktor kiloma kızdı sonunda.
ama yediklerimi yazmıştım verdim eline yürüyüş de yapıyorum dedim. Kadın bir şey diyemedi eski yediğin gibi bile yesen kilo alıyorsun senin metabolizman iyice yavaşlamış dedi sadece. Gerçekten de öyle sırf yağ depolamak için yaşıyor gibiyim şu an.
Kabızlık için ilaç sordum hiç birini önermedi. Bebişi de eğer Doğum başlamazsa 39 hafta dolmadan almam diyor. 37 den sonra o Doğum başlamalı arkadaş dayanamıyorum ben
Çok yazdım hepinize selamlar sevgiler❤