2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de dua ediyorum şu tontiş genin kızlarımaa geçmesin diyeee
Canım resmini atmıştın yanlış hatırlamıyorsam ve öyle tontiş de değildin maşallah inşallah beğenmediğimiz hiç bir özelliğimiz geçmez bebişlere Ay çok çok maşallah sen üçüncü bebişin hamilesisin hem. Gittikçe zorlaşıyor ya hamilelik işi(yani bence öyle )

Ayy 40 li haftalara kadar surermi ki ya ben 38 de en gec nasil olsa gelir diye dusunuyodum

Mulltivitamine, demir ilacına ve d vitaminine de devam ediyorum. Birde coraspin var benimde 4 tane günlük ilaçlarımı. Doğuma kadar devam. Hatta demir ilacını emzirirkende içersin dedi de bilemiyorum o zamanı.
Canım coraspin kaçlık içiyosun ve neden içiyosun. Pıhtılaşma testi yaptırmış mıydın

Yorma kendini valla sonlara geldik inşallah sahlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişe de maşallah.. Su içsek yarıyor dedikleri dönemdeyiz herhalde boşver kiloyu bebişleri beslememiz lazım
Öyle gerçekten canım çok sağol. Takmamaya çalışıyorum ama hareketlerim çok kısıtlanıyor. Okuldan eve kendimi dar atıyorum ayaklar şiş ayakkabılar dar geliyor falan derken pek mızmız hamile oldum ben sizlerin de benzer şeyler yaşadığınızı ve desteğinizi okuyorum çok iyi geliyor.

Ayy 40 li haftalara kadar surermi ki ya ben 38 de en gec nasil olsa gelir diye dusunuyodum
Benim ilk oğlan 40+4 de hala dönmedi yola girmedi Doğum başlamadı o nedenle sezeryan olmuştum. 42 hafta bekleyeni duydum ben. Ay inşallah öyle olmaz ya çok zor oluyor son haftalar. Sırt üstü düşmüş böcek gibi ne oturduğum yerden ne yattığım yerden yardımsız kalkamıyordum ben. Biri kaldırmasa böcek gibi öyle kalcam yani bana son 3 hafta en zor gelmişti. Ondan 37 olsun hadi en çok 38 olsun diye doktorla pazarlık yapasım geliyor

Valla öyle ilk hamilelik gibi değil bunda daha ağırım zor geliyo çocuklar da var okul dertleri de zor ve ben tombişim ya küçüklüğümden beri yemeği çok severim hep zayıflama derdindeyim ben ve pasta hamurişi aşk yaşıyoruz kendimi bildim bileli

Hepimiz bu yolun yolcusuyuz şu yazı da atlatsaydık hayırlısıyla daha sıcaklar var önümüzde destek oluruz Burdan birbirimize artık

Haha ben ben 41 den sonra geldi kızım zorla doğurttuk allahım bu erken gelsin ya 38 de geliverse ne hoş olurdu amin.

Canım coraspin kaçlık içiyosun ve neden içiyosun. Pıhtılaşma testi yaptırmış mıydın
100 mg lik içiyorum canım. Daha önceki hamileligimde bebeğimin kalbi durduğu için ve sebebi belli olmadığından dolayı tedbiren verdi doktor. Hayır yaptirmadım. Çok şükür bu hamileligimde bir sorun olmadı.

Ayyy su bocek kismina cok guldum ama digerleri guldurmedi haklisin o zaman pazarlik yapmakta Allah im saglikli hayirli zamanda dogum versinnnnn ayyy cok uzun geldi 40lilar yaaa

Ellerinize sağlık muhteşem hepsi sağlıkla giysin afroditi elaide

Canım bugün ben de halıları kaldır, çamaşır sepetini kaldır, mutfakta eğil kalk derken kendimi çok yordum. Sabahtan beri kasılmalarım oluyor, oglus da deli deli tekmeliyor onu da huzursuz ettim belli ki bi daha yormayalım böyle kendimizi ya, cok kötü hissettim ben de her kasılmada tuvalete kostum kanama var mı diye. Dinlenme zamanı...
Cnm çok çok geçmiş olsun, dinlen evinde yat uzan lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…