2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim de 11.haftada kalbi durmuştu. Trombofili paneli yaptırdım 2 gende mutasyon çıktı. 300lük coraspin kullanıyorum ama 30da kesecez diyo. Aynı şeyleri yaşamaktan ödüm kopuyo. Gizli gizli kullansam mu diyorum 34-35e kadar:)

Evet o gün benim de çok hareket etti. Sert vuruşlar ittirmeli böyle canımı acıtan hareketleri gece boyu sürdü. Yavrucak 2 gün oldu yeni sakinledi. Yormayalım kendimizi canım bebeğimizden ve çanımızdan kıymetli değil. Kalsın işer nasılsa yapacağımız günler gelecek. Bana da ders oldu. Çok dikkat et kendine sana da çok geçmiş olsun canım.

tercih senin ama dr.dan gizli bisi yapmazdim ben sanirim. ben de ilk 2 bebegimi kaybettim cnm. oglumda da bu kez kizimda da dr ne derse onu yapiyorum.

(pai homozigot. mthfrc677t heterozigot bende)

yokkk annem. empati yetenegim biraz yuksektir. nasil anlamam ben sizi

Empati yeteneğinden asla kuşku duymadım ancak yaşamayan bilmez bu öyle bir tombişlikten hayat standardı kaybı kiii aaahhh ahhhh. anlatılmaz yaşanır diyorum kelimelerin bittiği noktada bırakıyorum

bu denli yormayin cnm kendinizi. o kadar buyuk işe girismeyin..surda ne kaldi..so rasi her ev isi bize bakacak zaten.

Benimde akşam bir kramp girdi kızlar sağ bacağıma acısıyla uyandım bu hafta 2 sefer oldu doktora söylemem lazım mı acaba yoksa normal mi ilaç kullanmam gerekir mi?

Efelihayat çok geçmiş olsun canım Allah tekrar yasatmasin
amin kuzum insallah tesekkur ederim
Tesekkurler canim dinleniyorum

Benimde akşam bir kramp girdi kızlar sağ bacağıma acısıyla uyandım bu hafta 2 sefer oldu doktora söylemem lazım mı acaba yoksa normal mi ilaç kullanmam gerekir mi?
Magnezyum alıyor musun? Bir de her gün 1 soda içmek iyi geliyor . Ben bunları Aksatırsam kramplar başlıyor. Özellikle sabaha karşı oluyor. Bence bunları yapmana rağmen oluyorsa bir sor bakalım ne diyecek. Geçmiş olsun canım.

cnm dr.a gidince soyle
gerek gorurse magnezyum takviyesi verir kramp icin.
benim kramp direk karnimin sag tarafina giriyor ne yazik ki geceleri. magnezyumla duzeliyor

Yok magnezyum kullanmıyorum canım. Sodayıda hafta 3 defa fln içiyorum. Bu sabah 5 gibi oldu. Bu hafta 2 kere oldu ama ağladım resmen acısından bir daha olursa doktora diyim bakalım. Sağol canım

Bugün lifle banyoda bakistim diyorum. 3 ay daha yoh artık

Şu oda hayırlısıyla bir bitseydi
Bizim durum için son aya çok iş bırakmamak mantıklı olacak diye düşünüyorum. O nedenle kocaları dürtükleyip işleri bitirtmeliyiz. Benimki de daha erken havalarında. Rahat bu adamlar yaw. Tabi içten dışa bir patlayış içinde olan biziz. Ohh onlar kendi eski bildik tanıdık bedenlerinin içinde rahat rahat yaşıyorlar. Bazen ümüğünü sıkasım oluyor. Neyse sakin

tercih senin ama dr.dan gizli bisi yapmazdim ben sanirim. ben de ilk 2 bebegimi kaybettim cnm. oglumda da bu kez kizimda da dr ne derse onu yapiyorum.

(pai homozigot. mthfrc677t heterozigot bende)
Bu konuyu bir iki tane profa danışıp öyle karar vercem. 30 çok erken çünkü. Benim de mthfr c677t ve mthfr aı298c heterozigot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…