2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya bir de senin planli, yüksek ihtimal o tarihte doguracaksin bir aksilik olmazsa. Ben seyi de bilemiyorum ki; ya erken gelirse? 7aylik 8aylik arkadasi olan coktur benim gibi, al ben 7.aydayim.

Benim 6 haftalikken durmuştu. Bana da 32. Haftaya kadar kullanacaksın demişti. Bir sonraki randevuda sorucam tekrardan. Test ilk hamilelik olunca ve çok erken böyle bir durum olduğundan gerek görmedi doktor. İçini ferah tut. Bende ilk aylar doktora giderken kötü bir şey diyecek diye çok korkuyordum. Şimdi daha rahat gidiyorum. Doktoruna güven Allahın izniyle hiç bir şey olmaz :)

Kızlar hala multivitamin kullananlarınız varmış. Ben ilk 5ay regenesis max kullandım fakat doktorum bırakmamı söyledi. Annemde asıl bu zamanlarda lazım oluyor balık yağı vs dedi. Alıp kullanmaya devam etsem mi bir zararı yoktur herhalde aksine faydası oluyordur dimi?

Bende son aylar lazım diye biliyorum

Bebısın gelısımı onden gıdıyorsa doktor ondan bıraktırmıstır ya da sız fazla kılo alıyorsanız doktor ondam bırak demıstır. Doktoruna danıs canım.

Ikı hafta onden gıden bebıse omega uc azaltır ya da kullnma der. Kan ıkacı fılanda oyle vucud ıhtıyacına gore devam ettırır. Doktora gıdınce kan tahlılı ıste canım. Eksık varsa cıkar eksık yoksa ılac takvıyesıne gerek olmayabılır.

Kızlar çanta olarak ne aldınız nerden aldınız. Çok fonksiyonlu bişey olması şart mı? Sırt çantası gibi mi olsun yoksa omuz askılı mı
Ben kraftin anne bakım sırt çantasını aldım baya büyük bi çanta ama bnm işimi anca görür tedbirli mi dersin takintilimi artık ama ihtiyacım olan herşey elimin altında olsun istediğim için büyük aldım sırt çantası kullanımı bana daha kolay geliyor omuz çantasından da tecrübeli anneler ne düşünüyor bilmiyorum ama

Özel bir sebebi var mı 38. Haftada olmann seninle 1 hafta olunca merak ettm canım ondan soruyrm. Sağlıcakla insallah
Benim kalça kemigimde kayma var son doktor kontrolunde normal dogumda tehlikeye girip daha cok kayma ihtimali olduğunu söyledi bende riske atmak istemedim sezaryan oluncada doktor beklemeye gerek yok 40. Haftayi 38. Haftada olursun dedi 38+0 da olacağım Allah nasip ederse

Gülsemmi kızsam mi bilemedim...ne saçma bisey olmuş oyle

Geçmiş olsun inşallah yavrularmiza kavuştuk dedgmz günleri de burdan paylasrz

Kremlenme yaglanma faslinin.kolay yolunu.bulan varmi.kizlar aranizda basit.kolay hizli biktim ya sprey seklinde deodarant kullanan var mi aranizda vaseline arko nem markalarinda var ama.nasil
Nivea nin falan var duşta vücut kremi oda yumuşacık yapıp nemlendiriyor..duş esnasında sürdüğünden daha rahat oluyor dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…