2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
tariflerin aynisi.benimkinin korkma lutfen kanama su gelmiyorsa relax daha erkenn uslu.bebeklerimiz beklicekler
arkadas iyiki sabah az ama öz konusun bugun iş gunum.dedim he . daha simdi bitirebildim

efenim gunum guzel gecti sukur. ama kuyruk sokumum agridan mahvoldu..aksmai
gilgamis destani dinlen yavrum.dinlen
Karnım taş taş. Oturamiyorum resmen. Bu kilolular ne eziyet çekiyormus kardesim ya.
arkadasss bak aksam.iftara gittim kilom.ortada suan nefes alamiyorum.yuruyemedim batiyor sert hala tas tas kiloyla alakası yok.rahim.baskisi takti kafayi kiloyu bu kizzz
cıks. kilodan degil yorgunluktan.
anlamaz.bacim.anlamaz.içimizdeki.en sisman o en sisko.o anlamazz o kendini oyle.goruyor
Kizlar babymallde indirim.varmis.gece.sabah 10 adar kadar elbiseler 1 tlden.basliyormus kasin alisveris yapin.site.cokmus.gerci

Son düzenleme:
Efelihayat öyle değil, otururken bacaklarimi toplayamiyorum falan, rahatsiz ediyor gobek beni. Baya buyuduler artik, 5 aylik gibi degil hareketlerim.

R Rzg14 yorulmiyim diyemiyorum ki, hepimiz aynisini durumdayiz, ekstra is yapmasak da gunluk mesgaleler yetiyor. Genc de degiliz artık. Bilmiyorum yani bana zor gelmeye basladi, akşamlari özellikle. Sabah bu kadar sert ve belli degil, hareketler daha kolay. Yedikce falan sisiyor demek.

cöker tabi o site.
aksama kadar vucut cok yoruluyor cnm. isinan hava da darliyor. inan aksamlari baya zorluyor beni de...

arkadas iyiki sabah az ama öz konusun bugun iş gunum.dedim he . daha simdi bitirebildim

efenim gunum guzel gecti sukur. ama kuyruk sokumum agridan mahvoldu..aksmai
bu measajim yarim cikmis .. asli asagidaki gibiydi .

arkadas iyiki sabah az ama öz konusun bugun iş gunum.dedim he . daha simdi bitirebildim.
sabah oglani okula goturdum. ogretmen arkasini döndi ve hic hareketsiz oturdu . yuzume bile bakamadi..yedek ogretmene emanet ettim oglumu. sukur guzel gecmis gunu. benimde 55-67 yas grubu ogrencilerimle gunum guzel gecti sukur. ama kuyruk sokumum agridan mahvoldu..aksami annemde söndurdum iyi oldu.. tabi aksam baya guzel kasilmalari yasadim. yoruldum tabi minnos kizdi bana iceriden

Karnım taş taş. Oturamiyorum resmen. Bu kilolular ne eziyet çekiyormus kardesim ya.
Aynen öyle hergun şükrediyorum geçici bir durum diye ya dediğin gibi kilolu kalsaydık hep böyle göbekli napardik sağlıkla gelsin bebisler çok şükür ki geri sayimimiz başladı yakında gitcek gobisler

Kızlar kasılma nasıl bir şey o kadar bilmiyorum ki sanki kasılma olsa anlamayacagim farketmeyecegim gibi geliyor kesin anlaşılan bir durum mu tarif eder misiniz
Kasılma karnın bırden sertlesıyor ama dogum kasılması hem karnın hem rahmın aynı anda olacakmıs galıba. Suan yalancı kasılma oluyor. Bırden karnım tas gıbı oluyor 1 dk kadar sınra gecıyor karnımın gobek kısmı ozellıkle bır haftadır boyle. Ayakta durunca bazen rahmımde kasılıyor ama aynı anda olmuyor.

Aynen öyle hergun şükrediyorum geçici bir durum diye ya dediğin gibi kilolu kalsaydık hep böyle göbekli napardik sağlıkla gelsin bebisler çok şükür ki geri sayimimiz başladı yakında gitcek gobisler
Kocamla onu konusuyoruz
Bir biz uzun zamanda gobek yaptık, senin gibi kısa surede vucut degismedi, alisma zamani oldu
İki bizimki yumusak

Bize ekstra organ eklemisin gibi göbek.

benim kizim ilk dogdugunda o kadar icsellestirmsim onla kendimi
sirtimi donup uyuyamiyordum bile
hatta bebek arabasi bike almadim minik kizimi bebek arabasina koyamam diye ama dogunca aldim artik
suan 4 yasinda hem evin durumu hem kendi durmuuzla ayni odada yatiyor bizle gayet memnunum

Anladim canim cok guzel aciklamissin dedigin gbi cocuga gore de degisiklik gosterebilir insallah dogduklari zaman gidisata gore bir yon cizeriz

İyi geceler kızlar. Benim göğüslerimin ortası ile karnımın arasında çok fena bir yanma var. Sanki oraya ateş tutuyorlar. Dışarıdan bir şey yok ne bir kızarıklık ne yara. İçten de midem yanıyor sanırım. Tam ne olduğunu da anlamış değilim. Oğlum dik duruyor. Kafası ile baskı yapıyor sanırım. Yediklerime de dikkat ediyorum ama ne yersem içersem oluyor. Bir haftadır böyle. Benimle aynı durumda olan ve çözüm bulan var mı? Pek tarif edemedim ama bende nereme ne olduğunu anlayamıyorum

ayni sey bende de var canim ne yazikki bi cizum bulamadim yemk borusu nun yanmasinda halim kalmdai

Aynisi bende de 1 gun boyunca oldu sonra gecti canim

Kızlar iyi geceler ben bugün aylar sonra levreğin dip balığı olduğunu öğrendim bi zararı olmuş mudur ya baya yedim de biraz içim huzursuzlandı açıkcası yapacak bişey de yok da zararını nasıl öğrenebilirim

Canim inan mcdonalds ta yedigimiz yemeklerdr daha cok zararli icerik vardir bence cok.dert etme yine doktoruna sorarsin da

Canim inan mcdonalds ta yedigimiz yemeklerdr daha cok zararli icerik vardir bence cok.dert etme yine doktoruna sorarsin da

Yani haklısın maalesef yediklerimizin faydası yok ama yine de bi tedirginlik oluyor internet korkunç bilgi batağı ürkütücü şeyler yazıyo DNA bozulması falan diyince telaşlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…