cıks. kilodan degil yorgunluktan.Karnım taş taş. Oturamiyorum resmen. Bu kilolular ne eziyet çekiyormus kardesim ya.
tariflerin aynisi.benimkinin korkma lutfen kanama su gelmiyorsa relax daha erkenn uslu.bebeklerimiz bekliceklerBiliyorum canım takipteyim seni zaten çok geçmiş olsun tekrardan. Bebek kasılmadan önce sanki geriniyormuş gibi yanlardan ittiriyor. Sonra kasılma oluyor. Belimde hafif ağrı var ama kasığıma vurmuyor daha çok karnımın yanlarına vuran bir kasılma ağrısı gibi. Belki de ablamın dediği gibi bebek dönüyordur. Benimkinin pozisyonu yatay çünkü. Kafası sağ tarafımda ayakları ise sol alt karnımda. Pozisyon değiştiriyor gibi değişik yerlerden de vuruyor arada anlamadım bir şey. işte oğlumda olmamıştı o yüzden de yadırgamış olabilirim bilmiyorum kiyarın sabah duruma bakıp okuldan iZin alıp doktora giderim devam ederse. Umarım etmez yarın iZin almak istemiyorum çocuklarla planımız vardı.
Ah bir de bu gün rutin dışında yorucu extra bir şey yapmadım. İş, market, yemek, mutfak vs süpürme gibi her günkü şeyler
gilgamis destaniarkadas iyiki sabah az ama öz konusun bugun iş gunum.dedim he. daha simdi bitirebildim
efenim gunum guzel gecti sukur. ama kuyruk sokumum agridan mahvoldu..aksmai
arkadasss bak aksam.iftara gittim kilom.ortada suan nefes alamiyorum.yuruyemedim batiyor sert hala tas tas kiloyla alakası yok.rahim.baskisi takti kafayi kiloyu bu kizzzKarnım taş taş. Oturamiyorum resmen. Bu kilolular ne eziyet çekiyormus kardesim ya.
anlamaz.bacim.anlamaz.içimizdeki.en sisman o en sisko.o anlamazz o kendini oyle.goruyorcıks. kilodan degil yorgunluktan.
cöker tabi o site.tariflerin aynisi.benimkinin korkma lutfen kanama su gelmiyorsa relax daha erkenn uslu.bebeklerimiz beklicekler
gilgamis destanidinlen yavrum.dinlen
arkadasss bak aksam.iftara gittim kilom.ortada suan nefes alamiyorum.yuruyemedim batiyor sert hala tas tas kiloyla alakası yok.rahim.baskisi takti kafayi kiloyu bu kizzz
anlamaz.bacim.anlamaz.içimizdeki.en sisman o en sisko.o anlamazz o kendini oyle.goruyor
Kizlar babymallde indirim.varmis.gece.sabah 10 adar kadar elbiseler 1 tlden.basliyormus kasin alisveris yapin.site.cokmus.gerci
aksama kadar vucut cok yoruluyor cnm. isinan hava da darliyor. inan aksamlari baya zorluyor beni de...Efelihayat öyle değil, otururken bacaklarimi toplayamiyorum falan, rahatsiz ediyor gobek beni. Baya buyuduler artik, 5 aylik gibi degil hareketlerim.
R Rzg14 yorulmiyim diyemiyorum ki, hepimiz aynisini durumdayiz, ekstra is yapmasak da gunluk mesgaleler yetiyor. Genc de degiliz artık. Bilmiyorum yani bana zor gelmeye basladi, akşamlari özellikle. Sabah bu kadar sert ve belli degil, hareketler daha kolay. Yedikce falan sisiyor demek.
bu measajim yarim cikmisarkadas iyiki sabah az ama öz konusun bugun iş gunum.dedim he. daha simdi bitirebildim
efenim gunum guzel gecti sukur. ama kuyruk sokumum agridan mahvoldu..aksmai
Ben de tokyo ya gelmiştim o zaman üniversitede bir ay görev içinTokyo'da yaşıyorum. Yaşamak için güzel bir ülke gerçekten. İnsanlar nazikler ve çok sessiz.. Siz neredeydiniz?
Aynen öyle hergun şükrediyorum geçici bir durum diye ya dediğin gibi kilolu kalsaydık hep böyle göbekli napardik sağlıkla gelsin bebisler çok şükür ki geri sayimimiz başladı yakında gitcek gobislerKarnım taş taş. Oturamiyorum resmen. Bu kilolular ne eziyet çekiyormus kardesim ya.
Kasılma karnın bırden sertlesıyor ama dogum kasılması hem karnın hem rahmın aynı anda olacakmıs galıba. Suan yalancı kasılma oluyor. Bırden karnım tas gıbı oluyor 1 dk kadar sınra gecıyor karnımın gobek kısmı ozellıkle bır haftadır boyle. Ayakta durunca bazen rahmımde kasılıyor ama aynı anda olmuyor.Kızlar kasılma nasıl bir şey o kadar bilmiyorum ki sanki kasılma olsa anlamayacagim farketmeyecegim gibi geliyor kesin anlaşılan bir durum mu tarif eder misiniz
Kocamla onu konusuyoruzAynen öyle hergun şükrediyorum geçici bir durum diye ya dediğin gibi kilolu kalsaydık hep böyle göbekli napardik sağlıkla gelsin bebisler çok şükür ki geri sayimimiz başladı yakında gitcek gobisler
Dışın nasil oldu naptın Benim gene fenaAynen öyle hergun şükrediyorum geçici bir durum diye ya dediğin gibi kilolu kalsaydık hep böyle göbekli napardik sağlıkla gelsin bebisler çok şükür ki geri sayimimiz başladı yakında gitcek gobisler
Anladim canim cok guzel aciklamissin dedigin gbi cocuga gore de degisiklik gosterebilir insallah dogduklari zaman gidisata gore bir yon cizerizcanim.. bebek buyuturken bircok etken var.. her bebek ayni degil, her lohusa ayni degil bs gibi. hic bir zaman teori ve pratik birbirini tutmuyor. 2 aylik dediginiz bebek sizi bir sekilde yonlendirebiliyor. misal bebek anneyi oyle cok yorabiliyor ki, ille de kendi odasinda uyuyacak diyen anne, aman 5dk olsun dinleneyim bari diyerek bebegini koynundan birakamayacak vs. yasanarak tecrube ederek sekillenecek bu durumlar.
ben olgumda cok okudum.kisaca ozetlersem..." anneden saglikli ayrilma yasi 4, mumkunse ilk 2 yil ya anne ile temas ederek ayni yatakta, ya da anne uykusu agirsa yataga bitisik bir yatakta yatsin. 2-4 yas arasinda ise anne ile ayni odada ama ayri ve daha uzak bir yatakta yatsin".... bu durum cogu kaynakta karsima cikmisti ama tabi farkli goruslerdw vardi. anne hangisini benimserse daha rahat buyutuyor sanirim. tek bir dogru yoktur bence de. dedigim gibi her bebek ve her anne farklidir cunku...
oglum gelmeden once odasini hazirladim, yatagini benim odama kurdum... gece kalkar emzirir yatagina koyarim dedim. ama oglum dogduuu... bir de kolik bebek oldu mu.. birakin kendi yatagini benim yatagimda yatmadi. ben oturur vaziyette uyurken uzerimde uyurdu. biraktigim an aglama nobeti. zaman gecti. ben karatliyim 2 aylik. uyku duzeni olacak kendi yataginda yatacak vs.... yokkkķ oyle nasil alisirsa gider cumlesi oluyormus.. tecrube ile sabit. diyelim alisti en ufak bir hastalanmalarinda hoppppp huylari degisir... kisaca demem o ki, kendinizi bosuna sartlamayin. bir dogsunlar, gidisata gore yonlenirsiniz.
not: ben cok severek birlikte uyudum oglumda. 3 yasainda kendi istegi ile odasina gecse de 5 yasina kadar benimle yatti odasinda yatti vs. simdi de sabah geliyor 10dk benle keyif yapip kalkiyor...
ayni sey bende de var canim ne yazikki bi cizum bulamadim yemk borusu nun yanmasinda halim kalmdaiİyi geceler kızlar. Benim göğüslerimin ortası ile karnımın arasında çok fena bir yanma var. Sanki oraya ateş tutuyorlar. Dışarıdan bir şey yok ne bi kızarıklık ne yara. İçten de midem yanıyor sanırım. Tam ne olduğunu da anlamış değilim. Oğlum dik duruyor. Kafası ile baskı yapıyor sanırım. Yediklerime de dikkat ediyorum ama ne yersem içersem oluyor. Bir haftadır böyle. Benimle aynı durumda olan ve çözüm bulan var mı? Pek tarif edemedim ama bende nereme ne olduğunu anlayamıyorum(((
Benimde hayat enerjimi aldı resmen ya gece uyutmuyor. Doğru düzgün böyle dokunacak bir şeyde yemiyorum. Az yiyorum sık yiyorum yok. Hala aynı.ayni sey bende de var canim ne yazikki bi cizum bulamadim yemk borusu nun yanmasinda halim kalmdai
Aynisi bende de 1 gun boyunca oldu sonra gecti canimBiliyorum canım takipteyim seni zaten çok geçmiş olsun tekrardan. Bebek kasılmadan önce sanki geriniyormuş gibi yanlardan ittiriyor. Sonra kasılma oluyor. Belimde hafif ağrı var ama kasığıma vurmuyor daha çok karnımın yanlarına vuran bir kasılma ağrısı gibi. Belki de ablamın dediği gibi bebek dönüyordur. Benimkinin pozisyonu yatay çünkü. Kafası sağ tarafımda ayakları ise sol alt karnımda. Pozisyon değiştiriyor gibi değişik yerlerden de vuruyor arada anlamadım bir şey. işte oğlumda olmamıştı o yüzden de yadırgamış olabilirim bilmiyorum kiyarın sabah duruma bakıp okuldan iZin alıp doktora giderim devam ederse. Umarım etmez yarın iZin almak istemiyorum çocuklarla planımız vardı.
Ah bir de bu gün rutin dışında yorucu extra bir şey yapmadım. İş, market, yemek, mutfak vs süpürme gibi her günkü şeyler
Canim inan mcdonalds ta yedigimiz yemeklerdr daha cok zararli icerik vardir bence cok.dert etme yine doktoruna sorarsin daKızlar iyi geceler ben bugün aylar sonra levreğin dip balığı olduğunu öğrendim bi zararı olmuş mudur ya baya yedim de biraz içim huzursuzlandı açıkcası yapacak bişey de yok da zararını nasıl öğrenebilirim
Canim inan mcdonalds ta yedigimiz yemeklerdr daha cok zararli icerik vardir bence cok.dert etme yine doktoruna sorarsin da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?