Günaydınlar herkesee.. bugün sağlık ocağına gidicem kan tahlili yaptırıcam artık.. yarın dr gitmesem yaptırmazdımda işte.. kontrolü olan annelere de güzel haberler diliyorum.
Şimdi bu kan testi için aç olmam gerekiyor ya resmen midem kazınıyor arkadaş ya.
Birde ben hareketleri hep göbek deliğimde hissediyordum iki gündür kasığımda hissediyorum tekmeler havada uçuyor.
Bu bahsedilen kasılmaları anlatmışsınız ayrıntılı bi şekilde ama ben hala anlayamadım karnın sertleşmesi bebeğin toplanması vs çözemiyorum hala..
Himmm hic dikkat etmemiştim ben bundan sonra bakayim o sertlesme oluyor muKasılma karnın bırden sertlesıyor ama dogum kasılması hem karnın hem rahmın aynı anda olacakmıs galıba. Suan yalancı kasılma oluyor. Bırden karnım tas gıbı oluyor 1 dk kadar sınra gecıyor karnımın gobek kısmı ozellıkle bır haftadır boyle. Ayakta durunca bazen rahmımde kasılıyor ama aynı anda olmuyor.
Cok haklisin bende oyle dusunuyorum ama okudugum bikac sey yuzundn aklima takildi sormak istedim teşekkür ederim ❤O derecede yikanmaz cnm. Mahvolur kiyafetler. Utulemek zaten kiriyor mikrobu. Hem bebege mikrop da lazim. Ne kadar gec tanisirsa mikropla, o denli alerjik yapili olur...
Evet belki de ben de olmuyor öyle kasılma, şiddetli ağrım vs olmadı hiç bugün ebeye de sorayım yarın da görüş günü zatenBebk icerde surekli hareket halinde ben de gobek deligimde sertlik daha da yukarisinda hareketlerini vajinaya dogru tekme gibi biseyler falan heryerimde hissediyorum valla burada konusulanlara gore hepimizde var. Bence cok olumsuz bisey olsa hissedersin canin cok yanar sanci falan olur diye dusunuyorum. Hazir saglik ocagina gitmisken ebeye bir sor istersen. Gonlunu ferah tut canim ❤
Ah bu eşler, benim ki de evde görüyor kargoları bu ne kadar buna gerek var mıGunaydiinnlaar ❤
Bizim de bugun kontrolumuz var ogleden sonra cok heyecanliyim 1 ay oldu cunku bu ay daha da uzun geçti sanki :) tum kontrolu olanlar guzel sonuclarla geliriz insallah
Dun sonunda uni baby bebek deterjanini aldimfiyatlari gorunce eşim son alisimiz olucak dedi kiyamamm
Yarin annemlerle bebisin dolabini hazirlicaz. Giysileri yikayip utulicezz. Smdi camasir makinesinin deterjan gozunu iyice yikadim 95 derecede bos calistiriyorum arinsin diye pinpirik mod on
Arastirdigim kadariyla yuksek derecede yikayin deniyor bebek kiyafetlerini mikrop vs icin ama etiketlerinde 30 40 dereec yaziyor napicagimi sasirdim bozulurlarsa diye nasilsa utu yapilacak yuksek derecede yikamasam da olur dimi??
Ah bu eşler, benim ki de evde görüyor kargoları bu ne kadar buna gerek var mıson zamanlarda en sık söylediği şeyler
Hadi kolay gelsin o minnoş şeyleri ütülemesi de ne zevkli ya, bende bayramdan sonra yapıcam inş
Alabalık yıyorum haftada bır ama uzak oldugu ıcın el altında olması ıyı olurdu ton balıgı omega 3 alırıyorum haftada 2 gunde. Ama taze balık daga saglıklı. Cok kucuk bır ılcedeyım malesef oyle zıncır marketlere cok uzagım
Sağol canım evet bekleyeceğim. İnsanın aklına bin türlü şey geliyor işte biliyorsun. Normal bunlar diyorum bir yandan da hiç tahlil yapmadılar aylardır ya enfeksiyon falan varsa erken Doğumu tetikliyorsa gibi fikirler geliyor aklıma. Artık Allah’a emanet napalım. Bekliyorum bakalım. Sağlıkla doğsunlar inşallah bebişlerimiz. Korkmuyorum ama gerildim biraz doğrusu.❤
İyi geceler kızlar. Benim göğüslerimin ortası ile karnımın arasında çok fena bir yanma var. Sanki oraya ateş tutuyorlar. Dışarıdan bir şey yok ne bir kızarıklık ne yara. İçten de midem yanıyor sanırım. Tam ne olduğunu da anlamış değilim. Oğlum dik duruyor. Kafası ile baskı yapıyor sanırım. Yediklerime de dikkat ediyorum ama ne yersem içersem oluyor. Bir haftadır böyle. Benimle aynı durumda olan ve çözüm bulan var mı? Pek tarif edemedim ama bende nereme ne olduğunu anlayamıyorum
Kızlar mide yanması o işte. Renine yada Gaviscon şurup için 1 yudum ohh be dünya varmış dersiniz. Doktor hiç bi zararı yok istediğin zaman kullanabilirsin dedi. Ben elimde şişe şarapçı gibiyim. Gece yatarken akşam yemekten sonra bazen uykumun ortasında o yangınla uyanıp eşimden istiyorum getiriyor içiyorum. Kaşık bile kullanmıyorum düşünün direk kafaya dikiyorum 1 yudum :))ayni sey bende de var canim ne yazikki bi cizum bulamadim yemk borusu nun yanmasinda halim kalmdai
Kızlar mide yanması o işte. Renine yada Gaviscon şurup için 1 yudum ohh be dünya varmış dersiniz. Doktor hiç bi zararı yok istediğin zaman kullanabilirsin dedi. Ben elimde şişe şarapçı gibiyim. Gece yatarken akşam yemekten sonra bazen uykumun ortasında o yangınla uyanıp eşimden istiyorum getiriyor içiyorum. Kaşık bile kullanmıyorum düşünün direk kafaya dikiyorum 1 yudum :))Benimde hayat enerjimi aldı resmen ya gece uyutmuyor. Doğru düzgün böyle dokunacak bir şeyde yemiyorum. Az yiyorum sık yiyorum yok. Hala aynı.
allah iyiligini versin cok guldum
Bu arada zorunlu izne hangi haftada cikiliyor acaba
Valla İstanbul buluşması ayarlarsak bende gelirimBirde @bilgevisne henüz buluşma falan yapılmadı bayramdan sonra yapsak aslında çok da güzel olur ben de çok isterim görüşmek ❤
Gunaydin canim 2 gündür hic mi hareket yok ??günaydın kızlar, bu hafta o kadar uzun geldi ki anlamadım. artık gelse şu tatil gelmiyor bir türlü. birde üstüne üstlük yarın 80 kişinin maaşını hesaplayıp ödüyeceğim yarım günde bakalım nasıl olacak :) birde 2 gündür bebişin hiç hareketi yok. uyuyordur yorgundur diye telaş yapmamaya çalışıyorum :) bugünde beklicem bakalım.
böyle hıçkırık gibi bir tık atma var ama. tekme vurma vs yokGunaydin canim 2 gündür hic mi hareket yok ??
günaydın kızlar dün kontrolüm vardı 1600 gram geldi haftasında boyu falan dedi 32+0 da çalışabilir almaya gidecem
bayramdan sonra alışveriş yapmam lazım kısa mı alcam uzunmu bilemedim çalıştığım için sizlerin yazılarını çok okuyamıyorum mazur görün fikirlerinize ihtiyacım var kızımda kıştı bu yaz çocuğu olunca alınacak şeyler hakkında yardımcı olabilirmisiniz birde bebek 1400 gram yazıyor profilimizde doktorda niye fazla çıkmıştır sizlerde nasıl
şekerli bişeyler yersen hareketli olur derler ama yinede dikkat et takip et bakimböyle hıçkırık gibi bir tık atma var ama. tekme vurma vs yok
tamam canım sağol:)Masallah bebise doktor aksi bir sey soylemediyse bebeginin boyu kilo normal. Burada yazana bakma sen ortalama bisey yaziyor. Kıyafet konusunda yenidogan 0-3 fln kisa kollu ince penye fln alabilirsin. Hangi ayinda hangi mevsime hangi aya denk geliyosa bebis ona gore al alacaklarini. Mesela aralikta 4 aylik mi olcak aralik ayina uygun 4 ay kiyafeti gibi..
böyle hıçkırık gibi bir tık atma var ama. tekme vurma vs yok
Bende varim istanbul bulusmasindaTon balığı kesinlik yemeyin yazıyor her yerde. Sende yeme bence canısı.
Benim doktorum aylık rutin kan ve idrar tahlili istiyor. Hatta dün sağlık ocağına verdim tahlilleri yarın kontrole gidicem sonuçlarla. Ama her doktorun takip sistemi farklıdır. Yine de için rahat etsin istiyorsan git sağlık ocağına yaptır ücretsiz nasılsa.
Kızlar mide yanması o işte. Renine yada Gaviscon şurup için 1 yudum ohh be dünya varmış dersiniz. Doktor hiç bi zararı yok istediğin zaman kullanabilirsin dedi. Ben elimde şişe şarapçı gibiyim. Gece yatarken akşam yemekten sonra bazen uykumun ortasında o yangınla uyanıp eşimden istiyorum getiriyor içiyorum. Kaşık bile kullanmıyorum düşünün direk kafaya dikiyorum 1 yudum :))
Kızlar mide yanması o işte. Renine yada Gaviscon şurup için 1 yudum ohh be dünya varmış dersiniz. Doktor hiç bi zararı yok istediğin zaman kullanabilirsin dedi. Ben elimde şişe şarapçı gibiyim. Gece yatarken akşam yemekten sonra bazen uykumun ortasında o yangınla uyanıp eşimden istiyorum getiriyor içiyorum. Kaşık bile kullanmıyorum düşünün direk kafaya dikiyorum 1 yudum :))
Zorunlu izin 37 de canısı. istesen de sonrasında çalışamıyorsun yani. Ama 32 de en erken ayrılabilirsin.
Valla İstanbul buluşması ayarlarsak bende gelirim
Arada öyle miskinlikleri tutuyor cnm..azda olsa gün içinde ben burdayım diyorsa endişelenme.ama dinle surekli kendiniböyle hıçkırık gibi bir tık atma var ama. tekme vurma vs yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?