2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yani haklısın maalesef yediklerimizin faydası yok ama yine de bi tedirginlik oluyor internet korkunç bilgi batağı ürkütücü şeyler yazıyo DNA bozulması falan diyince telaşlandım
Yok canim yok ben de bi yerde okumjstum bazi peynirler dusuge sebep oluyo diye ozellikle labne peyniri ve mozarella diyosu ve ben devamli pizza ve cheesecake yiyodum doktora gittim dedim bu peynirlee dusuk yapiyomus sence peynirle cocuk duser mi dedi ama internette cok sk rastlaniyodu bu tip yazilara... Balik konusuna gelince butun baliklar civa iceriyo senin yedigin balik bi tik fazla iceriyo uzmanlar bu yuzden uyariyo mesela midyede cok yogun civa vad ama midye cok aseren gordum.30 40 tane yiyen

Bir kere yemekten bişey olmaz bence bilmeden haftalrca yeseydin zararı olurdu.İçini ferah tut canım

Neyse artık yapacak bişey yok inşallah zararı olmamıştır saol teşekkür ederim yine yorumun için

Dışın nasil oldu naptın Benim gene fena
Bnm geçti çok şükür bnm dış cinli ztn arada tutuyor 3 4 gün kivrandiriyor geçiyor anlamadım birşey kanal tedavili dış normalde agirmaz derler ama hamileliğim de 3 kez acillik etti beni :S ins senin dişinde geçer cnm çok fena dış ağrısı

Açıkcası öyle meme ucu belirtecek kadar göğüslerm yok benim şuan şişler ama emzirm döneminde daha da şiş olurlar diye düşünüyorum penye gibi rahat bişeyler istiyorum kaplı ya da destekli olmasın bunaltı geldi bu sıcaklarda zaten sütyensiz gezicem nerdeyse

EVet bende baktım damarlarımdan birisi morarmış gibi ve rahatsız etmeye başlamıştı artık. Sıkmasın rahat olsun istiyorum bende bunaldım çok gerçekten, benimde geliyor sıvı

allah iyiligini versin cok guldum

Bu arada zorunlu izne hangi haftada cikiliyor acaba

Günaydınlar herkesee.. bugün sağlık ocağına gidicem kan tahlili yaptırıcam artık.. yarın dr gitmesem yaptırmazdımda işte.. kontrolü olan annelere de güzel haberler diliyorum.

Şimdi bu kan testi için aç olmam gerekiyor ya resmen midem kazınıyor arkadaş ya.

Birde ben hareketleri hep göbek deliğimde hissediyordum iki gündür kasığımda hissediyorum tekmeler havada uçuyor.
Bu bahsedilen kasılmaları anlatmışsınız ayrıntılı bi şekilde ama ben hala anlayamadım karnın sertleşmesi bebeğin toplanması vs çözemiyorum hala..

Yani haklısın maalesef yediklerimizin faydası yok ama yine de bi tedirginlik oluyor internet korkunç bilgi batağı ürkütücü şeyler yazıyo DNA bozulması falan diyince telaşlandım
germe kendini canim. Nete kalsa hepimiz her yonden agir hastayiz
Netten Braxton Hicks diye yaz cnm. Bu yalanci kasilmalrin ismi o.

R Rzg14 bi bakayım canım aynen o kadar ayrıntılı anlatmanıza rağmen hala çözemedim..
Bide bugün bi ters uyandım ben ya niye böyle oldum ki sağlık ocağına gidecek olmamın gerginliği var sanırım.

Koluma o iğne girecek ya aklıma hastanede kaldığım günler geliyo normal de hiç korkmazdım kan almaymış vs bu gebelikten beri aşırı olumsuz birşey gibi işledi beynime sanırım

Gunaydiinnlaar ❤
Bizim de bugun kontrolumuz var ogleden sonra cok heyecanliyim 1 ay oldu cunku bu ay daha da uzun geçti sanki :) tum kontrolu olanlar guzel sonuclarla geliriz insallah
Dun sonunda uni baby bebek deterjanini aldim fiyatlari gorunce eşim son alisimiz olucak dedi kiyamamm
Yarin annemlerle bebisin dolabini hazirlicaz. Giysileri yikayip utulicezz. Smdi camasir makinesinin deterjan gozunu iyice yikadim 95 derecede bos calistiriyorum arinsin diye pinpirik mod on
Arastirdigim kadariyla yuksek derecede yikayin deniyor bebek kiyafetlerini mikrop vs icin ama etiketlerinde 30 40 dereec yaziyor napicagimi sasirdim bozulurlarsa diye nasilsa utu yapilacak yuksek derecede yikamasam da olur dimi??

O derecede yikanmaz cnm. Mahvolur kiyafetler. Utulemek zaten kiriyor mikrobu. Hem bebege mikrop da lazim. Ne kadar gec tanisirsa mikropla, o denli alerjik yapili olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…