2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın Ağustos böcekleri ve anneleri
Tatile çıkmamıza son 1 gün kaldı Allah’ım çok mutluyum
Bi marka var oioi diye. Mama önlüğü mama kaşığı felan 50 indirime girmiş. Civil.com da 25 tl ye kargo ücretsiz. Şu silikon mama önlüklerinden kullanan oldu mu hiç? Tavsiye ediyor musunuz?

Eklentiler

• 818E6B93-5325-4A0B-906C-1019485C1BB7.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın tatlı anneler gününüz güzel mutlu sağlıklı geçsin. Dün gece uzunca sürüp beni endişelendiren kasılma gibi şeyler sabah uyandığımdan beri yok Allah’a şükür. Sanırım normalmiş demek ki sorun yok dedim içim rahatladı. Bu ay kontrolümde enfeksiyon için yine de tahlil yaptırmaya karar verdim maksat içim rahat etsin.
Mide yanmaları için düzenli olarak yatmadan önce gaviscon başladım yok denecek kadar azaldı kızlar sorun yaşayanlar için bir öneri olur belki.
Bebek kıyafetleri ütülenince mikrobu ölür aşırı sakınmayın bebekleri hassas oluyorlar sonrA zor oluyor.
Bebeğin yanında yatırılmasına gelince ben de rzg14 gibi düşünüyorum. Bunu bebek belirleyecektir. Kaldı ki ben küçükken annem beni yanlız yatmaya alıştırmış ama az büyüyünce korkmaya başlamıştım. Annem çok zorlardı beni bu konuda yanına gitmemi doğru bulmazdı. Çok üzüldüğümü çaresiz hissettiğimi hatırlıyorum. Anneyiz biz çocuğun ihtiyaç duyduğunda yanında olmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Hayatın acımasızlığını katılığını zaten hayat onlara öğretecek biz onlara bunları öğretenden çok bunlarla karşılaştığında sığınacağı güvenli bir yer olmalıyız. Ben oğlumu ne kadar istese o kadar yatırdım yanımda. Şimdi kazık kadar oldu zaten gelmiyor doya doya sevdim uyurken izledim korkunca güven verdim yanımda pısık pısık uyuması çokkk tatlıydı oh çok mutluyum bu konuda. Babası da hiç kıyamaz zaten o da zorlanmadı hatta mutlu oldu. Eş ilişkilerine gelince çocuk orada diye aranıza mesafe koymanıza gerek yok ki. Mekanı kısıtlı düşünmeyin çocuk o odadaysa başka alternatifler düşünebilirsiniz Benim düşüncelerim böyle.
@greyfurt kasılmayı yaşasan bence anlarsın. Çok da öğrenmeye çalışma sonrA insan dikkat kesiliyor boşa stres olmana neden olabiliyor
Dün akşam destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum tatlı anneler. İyi ki varsınız.

Günaydın Ağustos böcekleri ve anneleri
Tatile çıkmamıza son 1 gün kaldı Allah’ım çok mutluyum
Bi marka var oioi diye. Mama önlüğü mama kaşığı felan 50 indirime girmiş. Civil.com da 25 tl ye kargo ücretsiz. Şu silikon mama önlüklerinden kullanan oldu mu hiç? Tavsiye ediyor musunuz?

guzel haberlerini bekliyoruz. Bayramda bende yikayacagim ins 30 yada 40 derecede yikamayi dusunuyorum. sonra utuleyip dogum cantami hazirlayacagim

gecmis olsun ben yasamadim boyle bir sıkıntı, herkesin hamileligi farkli oluyor, bazen doktorlar ugrasmamak icin herseye normal deyip geçiyor sanki sen yine de acile git icin rahat eder.

Güzel haberlerle gel canm. Nasıl olsa ütü yapılıyor 40 derece iyi bence. Annem oğlumdan kalan bazı beyaz zıbınları kazan da kaynatmış ütülemiş mis gibi olmuşlar. Bundan sonra sıfır aldığım giysileri ben de 40 ta yıkayacağım. Duru granül sabun aldım onunla yıkarım.

Canım bizim vajina ağrısı dediğimiz şey araştırdığıma göre çatı ağrısı oluyor. Pelvik, pubik kemiklerindeki ağrı. Ayakkabı çıkarırken, yataktan kalkarken, özellikle sol ayağımı attığım da ben de de aşırı oluyor. Ve iki ayağımı birbirinin üzerine atmaya çalışınca sızı şeklinde oluyor. Oğlumda hiç yaşamamıştım. Erken Doğumdan korktum ama iri bebeklerde zayıf annlerde ( ben zayıf değilim) daha sık görülüyormuş. Yarın kontrole gidicem muhtemelen alttan kontrol eder. Umarım açılma vs yoktur. Haber ederim sana. Hatırladığım kadarıyla Freshh ile birlikte 2-3 kişi daha var ağrı yaşayan

Geçiriyorsa ve bir zararı yoksa alayım eczaneden ya sağol canım şu naneli şurup dimi gaviskon hiçte sevmem öyle şeyleri :)

Tamam canım haber bekliyorum senden bende araştırdım dinlenince geçmezse sıkıntı oluyormuş benim ayaklarimi uzatinca geçiyor cok sinir bozucu bir his

Ben de anlamıyorum, boşver, iyi bisi olsa bilirdik
40 derece iyidir bence de. Ben kurutma makinasina da atacagim, utulemem belki.

Haklısın canım, tekmelerin yeri değişince acaba mı dedim ama değil sanırım

kızlar böyle tekme değil de kalp atışı gibi ritmik o hıçkırık mı yoksa kalp atışı mı? eğer hıçkırıksa onu nerede hissediyorsan bebeğin başı orada diyorlarda emin olamıyorum
Vanim onu ben sorduydum ya hickirik ya da bebegin kas hareketiymis doktorun aciklamadi o oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…