dün akşam yasak olmasına rağmen yedim ama hareket yoktu. şimdi belli belirsiz hareket etmeye başladı amaşekerli bişeyler yersen hareketli olur derler ama yinede dikkat et takip et bakim
tamam canım sağol:)
yavaştan başladı :) çok şükür 2-3 gün çok aşırı harketliydi gece gündüz demedi karnımdan çıkacak gibiydi. şimdi böyle olunca tabi ne oluyoruz dedim :)Iyi en azindan birseyler oluyomus tamamen hareketsiz sandim telaslandim :)
sanırım tembellik yapıyor :) zaten sürekli iş yerinde kafam önümde göbeğime bakıyorum iniş kalkış harketlerini :)Arada öyle miskinlikleri tutuyor cnm..azda olsa gün içinde ben burdayım diyorsa endişelenme.ama dinle surekli kendini
guzel haberlerini bekliyoruz. Bayramda bende yikayacagim ins 30 yada 40 derecede yikamayi dusunuyorum. sonra utuleyip dogum cantami hazirlayacagimGunaydiinnlaar ❤
Bizim de bugun kontrolumuz var ogleden sonra cok heyecanliyim 1 ay oldu cunku bu ay daha da uzun geçti sanki :) tum kontrolu olanlar guzel sonuclarla geliriz insallah
Dun sonunda uni baby bebek deterjanini aldimfiyatlari gorunce eşim son alisimiz olucak dedi kiyamamm
Yarin annemlerle bebisin dolabini hazirlicaz. Giysileri yikayip utulicezz. Smdi camasir makinesinin deterjan gozunu iyice yikadim 95 derecede bos calistiriyorum arinsin diye pinpirik mod on
Arastirdigim kadariyla yuksek derecede yikayin deniyor bebek kiyafetlerini mikrop vs icin ama etiketlerinde 30 40 dereec yaziyor napicagimi sasirdim bozulurlarsa diye nasilsa utu yapilacak yuksek derecede yikamasam da olur dimi??
gecmis olsun ben yasamadim boyle bir sıkıntı, herkesin hamileligi farkli oluyor, bazen doktorlar ugrasmamak icin herseye normal deyip geçiyor sanki sen yine de acile git icin rahat eder.Kızlar aşırı vajina ağrısı yaşıyorum yürümemi zorlaştırıyor doktor ne desem normal diyor o yüzden aramadim boyle bir durum yaşayan var mi eger anormal bir durumsa acile gidicem okul çıkışı bilemedim evham yapmakta istemiyorm
Güzel haberlerle gel canm. Nasıl olsa ütü yapılıyor 40 derece iyi bence. Annem oğlumdan kalan bazı beyaz zıbınları kazan da kaynatmış ütülemiş mis gibi olmuşlar. Bundan sonra sıfır aldığım giysileri ben de 40 ta yıkayacağım. Duru granül sabun aldım onunla yıkarım.Gunaydiinnlaar ❤
Bizim de bugun kontrolumuz var ogleden sonra cok heyecanliyim 1 ay oldu cunku bu ay daha da uzun geçti sanki :) tum kontrolu olanlar guzel sonuclarla geliriz insallah
Dun sonunda uni baby bebek deterjanini aldimfiyatlari gorunce eşim son alisimiz olucak dedi kiyamamm
Yarin annemlerle bebisin dolabini hazirlicaz. Giysileri yikayip utulicezz. Smdi camasir makinesinin deterjan gozunu iyice yikadim 95 derecede bos calistiriyorum arinsin diye pinpirik mod on
Arastirdigim kadariyla yuksek derecede yikayin deniyor bebek kiyafetlerini mikrop vs icin ama etiketlerinde 30 40 dereec yaziyor napicagimi sasirdim bozulurlarsa diye nasilsa utu yapilacak yuksek derecede yikamasam da olur dimi??
Canım bizim vajina ağrısı dediğimiz şey araştırdığıma göre çatı ağrısı oluyor. Pelvik, pubik kemiklerindeki ağrı. Ayakkabı çıkarırken, yataktan kalkarken, özellikle sol ayağımı attığım da ben de de aşırı oluyor. Ve iki ayağımı birbirinin üzerine atmaya çalışınca sızı şeklinde oluyor. Oğlumda hiç yaşamamıştım. Erken Doğumdan korktum ama iri bebeklerde zayıf annlerde ( ben zayıf değilim) daha sık görülüyormuş. Yarın kontrole gidicem muhtemelen alttan kontrol eder. Umarım açılma vs yoktur. Haber ederim sana. Hatırladığım kadarıylaKızlar aşırı vajina ağrısı yaşıyorum yürümemi zorlaştırıyor doktor ne desem normal diyor o yüzden aramadim boyle bir durum yaşayan var mi eger anormal bir durumsa acile gidicem okul çıkışı bilemedim evham yapmakta istemiyorm
Geçiriyorsa ve bir zararı yoksa alayım eczaneden ya sağol canım şu naneli şurup dimi gaviskon hiçte sevmem öyle şeyleri :)Ton balığı kesinlik yemeyin yazıyor her yerde. Sende yeme bence canısı.
Benim doktorum aylık rutin kan ve idrar tahlili istiyor. Hatta dün sağlık ocağına verdim tahlilleri yarın kontrole gidicem sonuçlarla. Ama her doktorun takip sistemi farklıdır. Yine de için rahat etsin istiyorsan git sağlık ocağına yaptır ücretsiz nasılsa.
Kızlar mide yanması o işte. Renine yada Gaviscon şurup için 1 yudum ohh be dünya varmış dersiniz. Doktor hiç bi zararı yok istediğin zaman kullanabilirsin dedi. Ben elimde şişe şarapçı gibiyim. Gece yatarken akşam yemekten sonra bazen uykumun ortasında o yangınla uyanıp eşimden istiyorum getiriyor içiyorum. Kaşık bile kullanmıyorum düşünün direk kafaya dikiyorum 1 yudum :))
Kızlar mide yanması o işte. Renine yada Gaviscon şurup için 1 yudum ohh be dünya varmış dersiniz. Doktor hiç bi zararı yok istediğin zaman kullanabilirsin dedi. Ben elimde şişe şarapçı gibiyim. Gece yatarken akşam yemekten sonra bazen uykumun ortasında o yangınla uyanıp eşimden istiyorum getiriyor içiyorum. Kaşık bile kullanmıyorum düşünün direk kafaya dikiyorum 1 yudum :))
Zorunlu izin 37 de canısı. istesen de sonrasında çalışamıyorsun yani. Ama 32 de en erken ayrılabilirsin.
Valla İstanbul buluşması ayarlarsak bende gelirim
Tamam canım haber bekliyorum senden bende araştırdım dinlenince geçmezse sıkıntı oluyormuş benim ayaklarimi uzatinca geçiyor cok sinir bozucu bir hisCanım bizim vajina ağrısı dediğimiz şey araştırdığıma göre çatı ağrısı oluyor. Pelvik, pubik kemiklerindeki ağrı. Ayakkabı çıkarırken, yataktan kalkarken, özellikle sol ayağımı attığım da ben de de aşırı oluyor. Ve iki ayağımı birbirinin üzerine atmaya çalışınca sızı şeklinde oluyor. Oğlumda hiç yaşamamıştım. Erken Doğumdan korktum ama iri bebeklerde zayıf annlerde ( ben zayıf değilim) daha sık görülüyormuş. Yarın kontrole gidicem muhtemelen alttan kontrol eder. Umarım açılma vs yoktur. Haber ederim sana. Hatırladığım kadarıylaFreshh ile birlikte 2-3 kişi daha var ağrı yaşayan
Ben de anlamıyorum, boşver, iyi bisi olsa bilirdikGünaydınlar herkesee.. bugün sağlık ocağına gidicem kan tahlili yaptırıcam artık.. yarın dr gitmesem yaptırmazdımda işte.. kontrolü olan annelere de güzel haberler diliyorum.
Şimdi bu kan testi için aç olmam gerekiyor ya resmen midem kazınıyor arkadaş ya.
Birde ben hareketleri hep göbek deliğimde hissediyordum iki gündür kasığımda hissediyorum tekmeler havada uçuyor.
Bu bahsedilen kasılmaları anlatmışsınız ayrıntılı bi şekilde ama ben hala anlayamadım karnın sertleşmesi bebeğin toplanması vs çözemiyorum hala..
40 derece iyidir bence de. Ben kurutma makinasina da atacagim, utulemem belki.Gunaydiinnlaar ❤
Haklısın canım, tekmelerin yeri değişince acaba mı dedim ama değil sanırımGünaydın tatlı anneler gününüz güzel mutlu sağlıklı geçsin. Dün gece uzunca sürüp beni endişelendiren kasılma gibi şeyler sabah uyandığımdan beri yok Allah’a şükür. Sanırım normalmiş demek ki sorun yok dedim içim rahatladı. Bu ay kontrolümde enfeksiyon için yine de tahlil yaptırmaya karar verdim maksat içim rahat etsin.
Mide yanmaları için düzenli olarak yatmadan önce gaviscon başladım yok denecek kadar azaldı kızlar sorun yaşayanlar için bir öneri olur belki.
Bebek kıyafetleri ütülenince mikrobu ölür aşırı sakınmayın bebekleri hassas oluyorlar sonrA zor oluyor.
Bebeğin yanında yatırılmasına gelince ben de rzg14 gibi düşünüyorum. Bunu bebek belirleyecektir. Kaldı ki ben küçükken annem beni yanlız yatmaya alıştırmış ama az büyüyünce korkmaya başlamıştım. Annem çok zorlardı beni bu konuda yanına gitmemi doğru bulmazdı. Çok üzüldüğümü çaresiz hissettiğimi hatırlıyorum. Anneyiz biz çocuğun ihtiyaç duyduğunda yanında olmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Hayatın acımasızlığını katılığını zaten hayat onlara öğretecek biz onlara bunları öğretenden çok bunlarla karşılaştığında sığınacağı güvenli bir yer olmalıyız. Ben oğlumu ne kadar istese o kadar yatırdım yanımda. Şimdi kazık kadar oldu zaten gelmiyordoya doya sevdim uyurken izledim korkunca güven verdim yanımda pısık pısık uyuması çokkk tatlıydı oh çok mutluyum bu konuda. Babası da hiç kıyamaz zaten o da zorlanmadı hatta mutlu oldu. Eş ilişkilerine gelince çocuk orada diye aranıza mesafe koymanıza gerek yok ki. Mekanı kısıtlı düşünmeyin çocuk o odadaysa başka alternatifler düşünebilirsiniz Benim düşüncelerim böyle.
@greyfurt kasılmayı yaşasan bence anlarsın. Çok da öğrenmeye çalışma sonrA insan dikkat kesiliyor boşa stres olmana neden olabiliyor
Dün akşam destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum tatlı anneler. İyi ki varsınız. ❤❤
Vanim onu ben sorduydum ya hickirik ya da bebegin kas hareketiymis doktorun aciklamadi o oldukızlar böyle tekme değil de kalp atışı gibi ritmik o hıçkırık mı yoksa kalp atışı mı? eğer hıçkırıksa onu nerede hissediyorsan bebeğin başı orada diyorlarda emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?