2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bana bi akıl verin ya izmire gidicez ya kv kp gelicek eşimin dayı ben teyzesi de orda.
Kv kardeşinin çocuklarına bakıcakmış kardeşi dr nöbette olacağı için.
Bizde Çeşme falan yapalım diyorduk eşimle
Kp demesinmi kv ye ben senle durmam ben çocuklarımla gezicem valla evde duramam çocuk sesleriyle..
Ya bu bizim evli olarak ilk tatilimiz balayını saymassak.
Ben istemiyorum gelmesini biraz anlayışlı olur insan ya ne işi var yanımızda herkes eşinin yanında dursun.
Eşime de söyledim böyle olacağını bilseydim kabul etmezdim gitmeyi dedim
O da babamın ne zararı var sana triplerşbe girdi zarar değil insan bi düşünür ben kendi babamı bile istemem o şekilde ki benim babam da hayatta gelmez dedim
Sustu kaldı biliyor tabi haklı olduğumu.
Gitmem çeşmeye falan otururuz dayınlarda o zaman dedim bende.
Ama gitmek de istiyorum bu kp kişisinin gelmesini nasıl engelleyebilirim

Kizlar ayaklarim cok kotuydu ya bugun biraz gecti dun ayakkabi bakim demistim bayram icin hicbi sekilde bu sefer tasina tusuna bakmicam gidip ortopedik terlik alcam kendime yok yani ayak tabanlarim acayiplesti aniden yuk binince kaldirdim diger terlikleri hatta ortopedik olmayan terlik hic giymeyi dusunmuyorum artii

O fiyatları biraz daha yüksek düşün çünkü sanırım ekstra bir şeyler alırlar.
Terlikler nekadar şık! kendimi fena cingene hissettim ahaha, benim aldiklarim bunlar:

Dedi ve unuttu doğaçlama yaşayın yaa aman sancı gelince koşun en yakın hastaneye gerisi Allah kerim
aman kuzum dur hastanelerin yerini bile bilmiyoruz biz! gecen esimin arkadasi fenalasti acile goturelim dedik, psikiyatr klinigine goturduk adami. adres ne, arabayi nereye park edecez, odalar nasil yanliz mi yaticam, kac gun kalicam ortalama (uc dediler ama hastaneye sorayim bide), sanciyi nerde cekicem evde mi orda mi, esim yanimda kalabilecekmi, bebegi bebek odasinda mi tutacaklar yanima mi verecekler..hicbirini bilmiyorum! bide biliyosunuz ben almanyali degilim aslen hollandaliyim, buranin sistemi farkli, zaten yari almancamla derdimi nasil anlaticam onu bilmiyorum. doktorun verdigi talimatlara nasil uyucam. insallah ingilizce bilir doktorum o ikin dedikce farkli bisii yapmiim sonra!

3.gün... Hala bitmedi
beni niye panik yaptiriyosun yaa, basladiniz mi gercekten

Yaaa? Dahası da mı var? Şu an üst sınırdayım ben

Ben çok rahatım galiba alıyım elime çantayı gidiyorum doğumhaneye ordan oraya yönlendiriyorlardı.. Benim tek derdim bebeği çıkarmaktı hiç gerisini düşünmemiştim o yaşta cahillik mi dersin artık ne dersen şimdi de hastanem yabancı değil yol yakın zınk diye giderim artık napcaklarsa yaparlar

hmm evet zor, son ‘basbasa’ tatiliniz. kayinvalidene citlatsa esin?

bizde yeni evliyiz (1,5 yil oldu ), ben esimle basbasa tatilde cok yaptim gecen yil, kendi annem babam ve esimle de tatil yaptim. hatta esim olmadan da yaptim:)
esimin babasi gelmez zatende annesi gelmek istese onunla da yaparim. ben biraz kolayim o konularda galiba:)

Doğumdan 10 gün sonrası falandı, bana da bir üşüme gelmişti, Ağustos sıcağı ama benim dişlerim birbirine vuruyordu, annem de bana bu lohusa sıtması demişti ne yaptıysak geçmedi, uzun kollularla acile gitmiştim, serum antibiyotik falan ancak kendime gelmiştim sonra. Lohusalık da oluyormuş öyle şeyler.

Kv sen benle kal dedi ama yok ben kalmam orda vs dedi .
Kv de olsa zaten sıkıntı değil ben öyle olacak sanıyordum meğersem çocuk bakacakmış.
Ben kolay değilim valla istemiyorum rahat edemem ve aşırı boş konuşan sinirlerimi hoplatan birisi biraz uzak kalmak istiyorum ordada

bu arada bende alcam terlik ya dün ayağıma vurdu resmen ayakkabı zaten alev çıkılıyor bi flo ya falan bakıcam udg06 attığın modeller gibi şık bişey istiyorum bende
Ben de flo ve Deichmann a baktım. İçine sinen bir şey bulAmadım. Biraz ucuz olsun istedim çünkü ayaklarım şiş inerse büyük gelecek ve iki tane almak istiyordum. Orada fiyatlar da pahalı geldi. Trendyolda ucuz bulduğumu düşünüyorum işe güce de giyeceğim için bir açık bir koyu renk. Eğer sen de bulamazsan trendyola da bak. Ama fiyatları iyi incele bence çünkü aynı ürün farklı fiyatlarda çıkıyor. Serin serin giyiyorum ok iyi oluyor

sen onlarla onlara sana oldugundan daha yakin olan insanlarin evine tatile gidiyosun bebegimm hahaha uzak kalmak da neymis? ayni arabayla ayni yere tatile gidiyosun:))

BEn bayram da giymek de istiyorum canım yüzden biraz para vericem mecbur dediğin gibi zaten küçülürse ayak mecbur kullanamıcam artık ben denk gelirse alıcakları bişey

Onun içi rahat etse tamamdır sen öğrenmesen olur ana yüreği

Bu arada sok sok kilo almamisim bu hafta neden.acaba demiyorum midem mahvettiği icin sabitlemisim 9'5
Ben şekeri öğrendiğimden beri iştah miştah kalmadı şunu mu yesem bunu yiyemem bu olur mu ay bu da yasak diye diye zıkkım oldu yemek öyle ot yiyip geçiştiriyorum ama 1 kilo almışım ot yesem yarıyı

Derdim çeşmeye gelmesin diğerlerine mecbur katlanıcam zaten
hala mecbur katlanicam diyo ahaha ah bu gencler! strese luzum yok, gelmesini istemiyosan ‘baba biz sana rahat ettirmeyiz malum hamilelik’ filan tarzinda bisii soylersin. o (benim gozumde) gereksiz kalp kirma olayina girmek istersen tabi:)

hala mecbur katlanicam diyo ahaha ah bu gencler! strese luzum yok, gelmesini istemiyosan ‘baba biz sana rahat ettirmeyiz malum hamilelik’ filan tarzinda bisii soylersin. o (benim gozumde) gereksiz kalp kirma olayina girmek istersen tabi:)
SEvmiyorum napayım eşimin babası saygı duymak zorundayım tabi.

Ben şekeri öğrendiğimden beri iştah miştah kalmadı şunu mu yesem bunu yiyemem bu olur mu ay bu da yasak diye diye zıkkım oldu yemek öyle ot yiyip geçiştiriyorum ama 1 kilo almışım ot yesem yarıyı
Kiz midem.bulanıyor cok kotu yiyemiyorum ki icim.gidiyor
@greyfurt_ atese dokunma.masa kullan eşine soyle çeşmeye başbaşa gidelim de onu sen daha iyi ayarlarsin taktik senden sorulur ben anlamam bam bam bam bende taktik.yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…