Dedim kız kulağına soktum istemiyorum dedim zaten biliyo istemediğimiKiz midem.bulanıyor cok kotu yiyemiyorum ki icim.gidiyor
@greyfurt_ atese dokunma.masa kullaneşine soyle çeşmeye başbaşa gidelim de onu sen daha iyi ayarlarsin taktik senden sorulur ben anlamam bam bam bam bende taktik.yok
Yaptirmiycam. Nasil kedilerin her sene aşı tekrari bana mantiksiz geliyorsa tetanoz asisina da beynim ok demiyor.Elinden.tutup goturmek lazim vallahikızım yaptirsana dogumda napcan damar.yolu epidral sayıyımi git baktir asini yaptir saldin haaa
Ben de annemi cagirmayacagim. Hic onunla ugrasamam. İnsanlar da benimle degil onunla ugrasmasinlar.Annemin klasik lafı
1. Sen çok gamsızsın
2. Anne olunca anlarsın
İyi tamam o zaman anlarım da acayip strese sokuyor beni ya panik atağı var diyorum seni çağırmıcam Doğuma giderken trip yapıyor, kusura bakmasın ama bende kendi psikolojimi düşünmem lazım
kv ve kp’ye buyuuuuk bi sevgi duyan kimseyi tanimiyorum zaten da! daha bikac ay once kayinvalidemin bende kaldigi iki hafta her gun stres bombasina donuyodum (bir senede ucuncu gelisi ve onceki geldiginde 1er ay kaliyordu) ama saygi hormet guleryuz gerekiyo yinede. elimden geldigince gezdiriyorum geldigi zaman, rahat etsin diye elimden geleni yapiyodum. ama yalan yok son geldiginde belli etmisimdir bikac kez memnun olmadigimi sik gelislerinden. bi sekilde orta yolu bulmak lazim. bu tatiliniz biraz onlarin sayesinde oluyo, cok fazla yorum yapma luksun o yuzden yok gibime geldi sadeceSEvmiyorum napayımeşimin babası saygı duymak zorundayım tabi.
Yok ya bence secme hakkı var, ayni tarafa gidiyorlar ama baska yerde tatil yapacaklar.kv ve kp’ye buyuuuuk bi sevgi duyan kimseyi tanimiyorum zaten da! daha bikac ay once kayinvalidemin bende kaldigi iki hafta her gun stres bombasina donuyodum (bir senede ucuncu gelisi ve onceki geldiginde 1er ay kaliyordu) ama saygi hormet guleryuz gerekiyo yinede. elimden geldigince gezdiriyorum geldigi zaman, rahat etsin diye elimden geleni yapiyodum. ama yalan yok son geldiginde belli etmisimdir bikac kez memnun olmadigimi sik gelislerinden. bi sekilde orta yolu bulmak lazim. bu tatiliniz biraz onlarin sayesinde oluyo, cok fazla yorum yapma luksun o yuzden yok gibime geldi sadece
Kızma bana ama yazık ya eşin de arada kalmıştır. Adamın düşünmesi gerekirdi ya da kv engellemeliydi. Şimdi kocan da yeni evli neticede babasını istemiyormuş gibi görünmek de istemez. Evlendi bunca yıllık babasını sattı gibilerden. Bak ne anlatacağım: biz evlendik onzaman paramız azdı ve 3 gün kötü bir otele gittik zaten birşey anlamadık. dönüşte kvlerin devremülkünün tarihine denk geldi oraya gidelim dedik. Sandık ki biz yeni evliyiz ya onlar en azından 1 gün sonrA falan gelirler. Oraya ulaştık romantik falan yapıyoruz bir baktık cümbür cemaat çıkıp geliverdiler. Çok kızmıştım o zaman. Ama şimdi düşünüyorum da onlar da daha oğullarının ayrı bir hayatı olmasının tam olarak nasıl birşey olduğunu anlamamış oluyorlar. Sınırları bilemiyorlar yani. Zamanla oturuyor biraz sen alışıyorsun biraz onlar ve normalleşiyor. Gelmesini engelleyemezsen bile çok da germe eşini derim benDedim kız kulağına soktum istemiyorum dedim zaten biliyo istemediğimi
Bakalım ne olacak bende merak ediyorum
Yoo biz götürmesek gidemicekti en azından kp. Kalacaktı bayramda ev de tek bi başına. Ben de eşime hamileliği mi kullanıp gidemem vs diyebilirdim ki eşim istemiyosan gitmeyiz önce senin sağlığın dedi. Ben sırf onlara da bize de değişiklik olur diye gidelim dedim.kv ve kp’ye buyuuuuk bi sevgi duyan kimseyi tanimiyorum zaten da! daha bikac ay once kayinvalidemin bende kaldigi iki hafta her gun stres bombasina donuyodum (bir senede ucuncu gelisi ve onceki geldiginde 1er ay kaliyordu) ama saygi hormet guleryuz gerekiyo yinede. elimden geldigince gezdiriyorum geldigi zaman, rahat etsin diye elimden geleni yapiyodum. ama yalan yok son geldiginde belli etmisimdir bikac kez memnun olmadigimi sik gelislerinden. bi sekilde orta yolu bulmak lazim. bu tatiliniz biraz onlarin sayesinde oluyo, cok fazla yorum yapma luksun o yuzden yok gibime geldi sadece
Yok kızmam ya eşimlik bi durum yok. Kp düşüncesiz her zaman ki gibi.Kızma bana ama yazık ya eşin de arada kalmıştır. Adamın düşünmesi gerekirdi ya da kv engellemeliydi. Şimdi kocan da yeni evli neticede babasını istemiyormuş gibi görünmek de istemez. Evlendi bunca yıllık babasını sattı gibilerden. Bak ne anlatacağım: biz evlendik onzaman paramız azdı ve 3 gün kötü bir otele gittik zaten birşey anlamadık. dönüşte kvlerin devremülkünün tarihine denk geldi oraya gidelim dedik. Sandık ki biz yeni evliyiz ya onlar en azından 1 gün sonrA falan gelirler. Oraya ulaştık romantik falan yapıyoruz bir baktık cümbür cemaat çıkıp geliverdiler. Çok kızmıştım o zaman. Ama şimdi düşünüyorum da onlar da daha oğullarının ayrı bir hayatı olmasının tam olarak nasıl birşey olduğunu anlamamış oluyorlar. Sınırları bilemiyorlar yani. Zamanla oturuyor biraz sen alışıyorsun biraz onlar ve normalleşiyor. Gelmesini engelleyemezsen bile çok da germe eşini derim ben
Geçmiş olsun, bol su iç suyla atman lazım ilaç verdi mi drKızlar kum döküyormuşum. İdrar tahlilimde amorf fosfat kristalleri görüldü yazıyor. Dün idrarımda yanma yoktu ama bugün hafif yanma da başladı. Napacam ben
Bol su iç dedi şimdilik ilaçlık bişey yok dedi. Bunun haricinde napabilirimGeçmiş olsun, bol su iç suyla atman lazım ilaç verdi mi dr
Canım susuzlktn oluyor kendimdn bldgm ben yarim 1 lt arası iceblyrm malsf zorla kendini ayran çorba derken tam kum dökme olmuyor hamillkte yani.Kızlar kum döküyormuşum. İdrar tahlilimde amorf fosfat kristalleri görüldü yazıyor. Dün idrarımda yanma yoktu ama bugün hafif yanma da başladı. Napacam ben
Hamile olduğun için bişey öneremiyorum maalesef bol su içmen lazım fazla telaş yapma canım bebeğe zarar verecek bişey değilBol su iç dedi şimdilik ilaçlık bişey yok dedi. Bunun haricinde napabilirim
Haklısın canım, evet kesinlikle çocukluyken daha curcunalı olacak çok gülüyorum hallerine o bebeklerin denizde ya o mayolar suyun içinde tepişmeleri korkmalarıEvet canım malesef çok düşüncesiz olabiliyorlar. Sen de çok haklısın ve istediklerin çok doğal olması gereken şeyleri. Ama madem böyle Siz nerde olsa orada birlikte güzel zaman geçirirsiniz. Hem daha nice güzel yazlarınız tatilleriniz olacak. Allah sağlık ve ağız tadı versin yeter ki. Çocukla da çok eğlenceli oluyor bana göre. Hatta çocuksuzkenden daha eğlenceli. Hiç canını sıkma❤
Kp nin saka yapmis olmasini umuyoruummmmmKızlar bana bi akıl verin ya izmire gidicez ya kv kp gelicek eşimin dayı ben teyzesi de orda.
Kv kardeşinin çocuklarına bakıcakmış kardeşi dr nöbette olacağı için.
Bizde Çeşme falan yapalım diyorduk eşimle
Kp demesinmi kv ye ben senle durmam ben çocuklarımla gezicem valla evde duramam çocuk sesleriyle..
Ya bu bizim evli olarak ilk tatilimiz balayını saymassak.
Ben istemiyorum gelmesini biraz anlayışlı olur insan ya ne işi var yanımızda herkes eşinin yanında dursun.
Eşime de söyledim böyle olacağını bilseydim kabul etmezdim gitmeyi dedim
O da babamın ne zararı var sana triplerşbe girdi zarar değil insan bi düşünür ben kendi babamı bile istemem o şekilde ki benim babam da hayatta gelmez dedim
Sustu kaldı biliyor tabi haklı olduğumu.
Gitmem çeşmeye falan otururuz dayınlarda o zaman dedim bende.
Ama gitmek de istiyorum bu kp kişisinin gelmesini nasıl engelleyebilirim
Vallahi çok ciddiydiKp nin saka yapmis olmasini umuyoruummmmmesine de pes yani ne demek ne zarari var eşinin engellemesi lazim bncee
Geçmiş olsun canım yoğurt suyu iyi geliyor diye biliyorum boool su iç yapacak bişey yok herhalde ilaç kullanamazsın bildiğim kadarıyla.. Benim kardeşim taş düşürdü 6 aylıkken çok kötüydü onunkiKızlar kum döküyormuşum. İdrar tahlilimde amorf fosfat kristalleri görüldü yazıyor. Dün idrarımda yanma yoktu ama bugün hafif yanma da başladı. Napacam ben
ya nebilim. hassas konular. gonul tabikide kayinpedersiz kayinvalidesiz ister belki, ama onlarda biyerde yasli. anne baba kavrami, emekleri bambaska. kendi kayinvalidemden yola cikiyorum; okadar kucuk bi dunyasi var ki. ev, bahce, pazar carsi, arada kuran okumaya gitmesi, simdi sukur teravih eklendi, okadar.Yok ya bence secme hakkı var, ayni tarafa gidiyorlar ama baska yerde tatil yapacaklar.
Ben kayimvalideme söylerdim. Hatta gorumceme soylerdim o hallederdikayimvalideme de diyemezdim
Kuzum kıyamam ben ona. Masum masum yatıyorlar ya böyle hasta olunca ayy içim gider. Büyüdükçe bağışıklıkları gelişiyor kızlar artık bir yetişkin kadar hasta oluyorlar. Ama yaşlarda her mevsim geçişi her salgında bir ateş bir hastalık oluyor. O öğretmen de bizim mesleğin azını hepten yerin dibine soktu yahu. Psikolojik nedir?
kuzum benim Allah sifa versim
Kızlar kum döküyormuşum. İdrar tahlilimde amorf fosfat kristalleri görüldü yazıyor. Dün idrarımda yanma yoktu ama bugün hafif yanma da başladı. Napacam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?